sen iyi bi prof bul cnm hatta tüp bebekle ilgilenen bi prof daha iyi olur yani infertilite uzmani bi doktor olsun git bi göster belki filmi iyi cekememis de olabilirlerçok teşekür ederim canım ya aslında bende düşünmüyom çümkü rahim filmimi bilçek te çektim ama doktor felan degildi çeken ve kendimi çok kastım bide filmde tüpler hiç çıkmamış o nasıl oluyo yaa
aynen canım bu ay olmazsa bahçeciye gitmeyi düşünüyomsen iyi bi prof bul cnm hatta tüp bebekle ilgilenen bi prof daha iyi olur yani infertilite uzmani bi doktor olsun git bi göster belki filmi iyi cekememis de olabilirler
canim ben bahceci umut tüp bebekte cem beyle görüştüm ki oranin en iyi doktoru oymus. bana cikolata kisti icin hic bisey soylemedi düz tüp bebek tedavisi önerdi histeroskopi yapalim dedi istersen embriyolari da genetik incelemeye gönderelim dedi.aynen canım bu ay olmazsa bahçeciye gitmeyi düşünüyom
Aynen cnm diğer derece olsaydı ateş yükselince kesin bırakırdım:)bakalım bu kadar yoğun Çalışmaya teşrif edecek mi?senin de az kaldı tablonun sonu geldi berde ise hadi Hayırlısı inşallahYaa biz neler çekiyoruz bak gör bu dereceylegüzel oldu güzel öteki derece olsaydı bu kadar çalışma da olmazdı sanki Bu arada yine solladın beni senin günler benimkinden hızlı geçiyor gibi ben bekle bekle daha 24. güne geldim sen neredeyse test yapacaksın
Amin' rabbim emeklerimizin karşılığını versin.. ben de dize güzel haber vereyim:)Tedaviniz hayirli olsun canim insallah rabbim nasip etsin guzel haberler getir bizede
Aynen cnm diğer derece olsaydı ateş yükselince kesin bırakırdım:)bakalım bu kadar yoğun Çalışmaya teşrif edecek mi?senin de az kaldı tablonun sonu geldi berde ise hadi Hayırlısı inşallah
ya bana en yakın adres bahçeci fulya ama mustafa beyle aylin hanım arasında kaldım mustafa beyin yorumlarını okudumda o çok yoğun olduğundan pek ilgilenemiyomuş asistanı bakıyomış diye karar sızım ama en iyi doktor o bide fulyada hastanın dosyası bütün doktorlarla paylaşılıyomuş yani hepsi ekipmiş doğrumucanim ben bahceci umut tüp bebekte cem beyle görüştüm ki oranin en iyi doktoru oymus. bana cikolata kisti icin hic bisey soylemedi düz tüp bebek tedavisi önerdi histeroskopi yapalim dedi istersen embriyolari da genetik incelemeye gönderelim dedi.
izmirde bi profa gittim dün durumumu o kadar cok incelediki. kistlerim küçük olmasina ragmen ultra uzun protokol uygulayalim dedi yani önce 2-3 ay gecici menapoza sokarak kistleri baskilayip öyle tedaviye basliyacakmis.
yani imkanin varsa sana tavsiyem fulya bahceci de mustafa bahceci ya da acibamdem de bülent tiras ya da sisli memorial da bi bayan prof vardi adini unuttum onlarla bi görüş istersen. bi de hemen tüp bebek denemeden önce uygulanabilecek tedavi var mi onu sor çünkü sen daha pek bi tedavi gormemissin anladigim kadariyla. ben 3 kere klomen denedim 2 kere asilama denedim ondan sonra tüp bebege gectim nasip olsa belki o tedavilerde de hamile kalabilirdim ama nasip olmadi.
öyle diyorlar ama ben pek inanmadim :) bu cumaresti gitseydim bana direk kisa protokol normal tüp tedavisine baslicaklardi kurul toplaniyorsa ben tedaviye başladıktan iş işten gectikten sonra mi toplancaklardiya bana en yakın adres bahçeci fulya ama mustafa beyle aylin hanım arasında kaldım mustafa beyin yorumlarını okudumda o çok yoğun olduğundan pek ilgilenemiyomuş asistanı bakıyomış diye karar sızım ama en iyi doktor o bide fulyada hastanın dosyası bütün doktorlarla paylaşılıyomuş yani hepsi ekipmiş doğrumu
Bana da 12 yada 15 gibi geldi. Ama her halukarda calisma var. Artik hayirlisi bakalim.Tükrük testini girince 12 ye çekiyor.yeri değişmiyor.tükrük testi girmeyip Cumartesi pazar bir saat erken ölçtüğüm için 0,1 derece yüksek giriyorum 15 e çekiyor.ben de akışına bıraktım sanırım yarın 17 ye çekecek o zaman da.
Artık adet günü ovulasyon günü hakkında fikir verecek.bana 13 de oldu gibi geldi ama Ateş'e bakınca ancak o aralar 12 daha mantıklı oluyor
Kizlar merhaba, nasilsiniz ? Dogumuma az kaldi, hepiniz aklimdasiniz bol bol dua edecegim sanci cekerken hepinize.
ya bana en yakın adres bahçeci fulya ama mustafa beyle aylin hanım arasında kaldım mustafa beyin yorumlarını okudumda o çok yoğun olduğundan pek ilgilenemiyomuş asistanı bakıyomış diye karar sızım ama en iyi doktor o bide fulyada hastanın dosyası bütün doktorlarla paylaşılıyomuş yani hepsi ekipmiş doğrumu
Yok kanda varsa çıkar 12. GünCumartesi kan testi yaptırayım diye düşünüyorum erken mi sence 12. gün?
Çok şükür cnm iyiyim sen neler yaptın?Veson Merhaba canım nasılsın?
2 güne test ysp kanda çıkarKizlar bu ay ates olcumu yapmadigim icin ff opk test + oldugu gunun ertesi gununu ov. olarak gosteriyor. Oyleyse dpo 11'deyim. Ama opk test + olduktan 48 sa sonra ov. olduysa o zaman dpo 10'dayim.
Sizce en erken ne zaman kan testi yaptirayim?
Mustafa bey gerçekten çok yoğun asistanı Kübra hn ilgileniyor. Ama hasta dosyasını Mustafa bey ile paylaşıyormuş. Ben Erbil bey in de geçici menapoza sokarak tedavi uyguladığını okumuştum ayrıca merkezde en çok pozitifi gören doktormuş. Fulya da ki doktorların hepsi gerçekten çok iyi bende orda tüp yaptırdım Ama şahsen en son düşüneceğim kişi Mustafa bey olurdu. Ayrıca bütün doktorlar uygulanan bütün tekniklerden haberdar. Aylin hanım ın da hastaları çok memnun kendisinden. Bir de görüşme sırasında kendine Notlar al, ısrarla çikolata kistlerinin çözümünü sor içine sinmezse başka dr la görüşürsün cnm. Kendini çok yıpratma çok gençsin:)
çok sağol canım ben önce mustafa beyle görüşeyim bakalım filme ne diycek zaten tedaviyi aylin hanımda devam etcem iyki varsınız kızlar inan düşünceden ve ağlamak tan saçlarımın yarısı1 senede bembeyaz oldu bide hiç evliliğimin tadını bile çıkaramaxım sanki 20 yıllık evli gibiyimya ilişkiyi bile görevgi şu ğün olmaz şu saat çatlamamıştır ayyy ben çatladım ama yumırtayı bilmemMustafa bey gerçekten çok yoğun asistanı Kübra hn ilgileniyor. Ama hasta dosyasını Mustafa bey ile paylaşıyormuş. Ben Erbil bey in de geçici menapoza sokarak tedavi uyguladığını okumuştum ayrıca merkezde en çok pozitifi gören doktormuş. Fulya da ki doktorların hepsi gerçekten çok iyi bende orda tüp yaptırdım Ama şahsen en son düşüneceğim kişi Mustafa bey olurdu. Ayrıca bütün doktorlar uygulanan bütün tekniklerden haberdar. Aylin hanım ın da hastaları çok memnun kendisinden. Bir de görüşme sırasında kendine Notlar al, ısrarla çikolata kistlerinin çözümünü sor içine sinmezse başka dr la görüşürsün cnm. Kendini çok yıpratma çok gençsin:)
yaşın cok küçük hiiic sorun yapma cnm benim. tabiki tedbirini al ama moraliniz bozma. evliliginin tadini çıkar gidin gezin eglenin.biz 4 senedir cocuksuzuz aslinda iyi oldu bi yerde eşimle bol bol gezip eğlenme şansımız oldu. cocuk olduktan sonra gezememekten filan sikayet etmeyiz artik:) çocuğu olanlarin hepsinin bi süre hayatlari tamamen cocuk oluyor. avm ye bile gidemeyen arkadaslarim var.çok sağol canım ben önce mustafa beyle görüşeyim bakalım filme ne diycek zaten tedaviyi aylin hanımda devam etcem iyki varsınız kızlar inan düşünceden ve ağlamak tan saçlarımın yarısı1 senede bembeyaz oldu bide hiç evliliğimin tadını bile çıkaramaxım sanki 20 yıllık evli gibiyimya ilişkiyi bile görevgi şu ğün olmaz şu saat çatlamamıştır ayyy ben çatladım ama yumırtayı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?