Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 gündür başım çatlıyor hiç geçmedi mide bulantısı yapıyor gözlerimin arkası ağırıyor baş ağrısından lütfenn baş ağrısı çekenler ne yapmam lazım off mahvetti beni sadece parol içtim 2 kere o kadar ama hiç etki etmedi

Kıyamam ya, tatlım bu bebeler bize sabrı öğretiyor, biraz sabır biraz mücadele, oturup ağlamak sana bebiş getirmez ki... en guzel yıllarını bu şekilde geçirme olacak diye düşün pozitif ol, hepimizin çöktüğü zamanlar oldu ama ayağa kalkmazsan tekrardan kendine eziyet etmiş olursun sadece... düşüncelerin mantıklı bak ne güzel yol çizmişin, şimdi uygulamaya geçeceksin biraz moralinide yükselt tamamdır

Yok kanda varsa çıkar 12. Gün

Yemeğe indim birden yer ayağımın altından kaydı gitti merdivenlerden düşüyordum saolsun bizim kızlar yakaladılar Bu progesteron anca mı etki etmeye başladı acaba? Baş dönmesi sersemlikten çok şikayetçi olan var.. Bırakamam da şimdi napıcam ben

Ben çok faydasını görmedim gerçi ama migren bandı çoğu kişiye iyi geliyor bende ise kafein işe yarıyor geçmiş olsun canım

Ben çok faydasını görmedim gerçi ama migren bandı çoğu kişiye iyi geliyor bende ise kafein işe yarıyor geçmiş olsun canım
Migrenim yok ama çok nadir böyle başım ağırır sanırım bende az çay içtim akşamları eşim yoktu demlemedim galiba ondan oldu bi kaç bardak içeyim bakım geçecek mi Allah yardımcısı olsun migreni olanların resmen Pert oldum 2 günde kalkıp 2 parça çamaşırı bile zor astım

evet canım çok haklısın toparlanmamlazım ama nerde bırakmıyolarki tam toparlandım diyom kaynanam sağolsun gelip sıfıra çekiyo ya kadın felaket telalı gibi hep nagaatif hikayeler anlatıyo ha bide yapmazsa olmaz laf sokuşları sonrada acıma sözleri wnsonundada boş ver takma kafaya bu ay olur sen çok takıyon diyo ya asıl takma sebebim sin neyse nediyim ALLAH BİLİYO GÖRÜYOYA INŞALLAH bizimde bebiş lerimiz olur sen hamiş sin galıba inşallah doğumun güzel geçerde alırsın kucağına bebişini bizede duaet

Aminn canımm çekilecek dert değil gerçekten. Biz de bir an önce kurtuluruz inşallah

Pamuk içine karabiber dök üzerine kolamya şakaklarına koy bezle bağla yat uyumaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…