Çok şükür cnm iyiyim sen neler yaptın?
çok sağol canım ben önce mustafa beyle görüşeyim bakalım filme ne diycek zaten tedaviyi aylin hanımda devam etcem iyki varsınız kızlar inan düşünceden ve ağlamak tan saçlarımın yarısı1 senede bembeyaz oldu bide hiç evliliğimin tadını bile çıkaramaxım sanki 20 yıllık evli gibiyimya ilişkiyi bile görevgi şu ğün olmaz şu saat çatlamamıştır ayyy ben çatladım ama yumırtayı bilmem
Bilmiyorum kendi kendine uygulamaları guncellestiriyor benimki.Çok güzrl bir rüya hayırlara çıksın inşallah
O Dediğin ff i nasıl güncelleyecrğiz cnm ben tel den giriyorum ıphon. Benim tel
Yok kanda varsa çıkar 12. Gün
Bilmiyorum kendi kendine uygulamaları guncellestiriyor benimki.
Açılır listelerde buton haline dönmüşdpo ları sarıya boyamış benimki de
Benim 2 gündür başım çatlıyor hiç geçmedi mide bulantısı yapıyor gözlerimin arkası ağırıyor baş ağrısından lütfenn baş ağrısı çekenler ne yapmam lazım off mahvetti beni sadece parol içtim 2 kere o kadar ama hiç etki etmedi
Migrenim yok ama çok nadir böyle başım ağırır sanırım bende az çay içtim akşamları eşim yoktu demlemedim galiba ondan oldu bi kaç bardak içeyim bakım geçecek mi Allah yardımcısı olsun migreni olanların resmen Pert oldum 2 günde kalkıp 2 parça çamaşırı bile zor astımBen çok faydasını görmedim gerçi ama migren bandı çoğu kişiye iyi geliyor bende ise kafein işe yarıyor geçmiş olsun canım
çok sağolun kızlar iyki varsınız
evet canım çok haklısın toparlanmamlazım ama nerde bırakmıyolarki tam toparlandım diyom kaynanam sağolsun gelip sıfıra çekiyo ya kadın felaket telalı gibi hep nagaatif hikayeler anlatıyo ha bide yapmazsa olmaz laf sokuşları sonrada acıma sözleri wnsonundada boş ver takma kafaya bu ay olur sen çok takıyon diyo ya asıl takma sebebim sin neyse nediyim ALLAH BİLİYO GÖRÜYOYA INŞALLAH bizimde bebiş lerimiz olur sen hamiş sin galıba inşallah doğumun güzel geçerde alırsın kucağına bebişini bizede duaetKıyamam ya, tatlım bu bebeler bize sabrı öğretiyor, biraz sabır biraz mücadele, oturup ağlamak sana bebiş getirmez ki... en guzel yıllarını bu şekilde geçirme olacak diye düşün pozitif ol, hepimizin çöktüğü zamanlar oldu ama ayağa kalkmazsan tekrardan kendine eziyet etmiş olursun sadece... düşüncelerin mantıklı bak ne güzel yol çizmişin, şimdi uygulamaya geçeceksin biraz moralinide yükselt tamamdır
Allah şifa versin.. allah yardımcın olsun,Çok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Canim cok gecmis olsun dualarim seninle.Çok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Çok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Migrenim yok ama çok nadir böyle başım ağırır sanırım bende az çay içtim akşamları eşim yoktu demlemedim galiba ondan oldu bi kaç bardak içeyim bakım geçecek mi Allah yardımcısı olsun migreni olanların resmen Pert oldum 2 günde kalkıp 2 parça çamaşırı bile zor astım
Rabbim şifa versin hayırlısı ile güzel geçsin ameliyatın insallahÇok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Hist oldun mu cnm? İnşallah vesile olur ben de bat bekliyorum daha var.Geçtiğimiz salı çatlatma iğnesi oldum cnm
bakalım nasip =)
aaa noldu öyle birden canımm geçmiş olaun Allah yardımcın olsun durumun düzelince yaz bize merak ederizÇok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Pamuk içine karabiber dök üzerine kolamya şakaklarına koy bezle bağla yat uyumaya çalışBenim 2 gündür başım çatlıyor hiç geçmedi mide bulantısı yapıyor gözlerimin arkası ağırıyor baş ağrısından lütfenn baş ağrısı çekenler ne yapmam lazım off mahvetti beni sadece parol içtim 2 kere o kadar ama hiç etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?