Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım vajinal al istersen, o zaman etkilemiyor. Günde kaç tane alıyorsun?

Selam canım benim yazılar çok uzundu başını okudum bende başlamak istiyorum Sabah namazı na kalktığımda olcebilirim
Sorunum suki
27 regli günüm du leke leke geldi dünde aynı bugün sabah ilkdefa tuvalete geldi hala pede gelmedi benim nezaman baslamam gerekir ölçmeye yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

Evet cnm 3. tüp ile geldi bebişim, Allah önce buradaki arkadaşlarıma sonra isteyen herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.. kv konusunda haklısın cnm ne desem boş.

Çok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Allah'ım sifani versin canım benim inşallah amaliyatin kolay geçer sağlığına kavusursun ve bebeğini kucağına alırsın inşallah allahım korusun inşaallah duamda kalbimde seninle bugece duamdasin allahım kabul etsin inşallah

2 tane içiyorum günde. sabah akşam 1.. İkisini de akşam alsam olur mu?

Aynı anda alma konusunda çok emin değilim, sanki yine sabah 1 akşam bir alsan daha iyi olur, ama vajinal dene mutlaka hiç bir yan etkisini hissetmiyorsun. Koyduktan sonra 5 dk yatıp sonra hareket halinde olursan daha iyi emiliyor.

Normalde tablo regl nin ilk gününden oluşmaya başlıyor ama tam olarak Regl olmamışsın sanırım, biz burada fertility friend programını kullanıyoruz onu teline kurup yarından itibaren ölçmeye başlayabilirsin. İlk sayfada program ile ilgili bilgiler var. ölçüm de her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile ağızdan yapılıyor. Program ile ilgili sıkıntı olursa tekrar sorabilirsin.

Aynı anda alma konusunda çok emin değilim, sanki yine sabah 1 akşam bir alsan daha iyi olur, ama vajinal dene mutlaka hiç bir yan etkisini hissetmiyorsun. Koyduktan sonra 5 dk yatıp sonra hareket halinde olursan daha iyi emiliyor.

aslında cumartesi kan verene kadar idare etsem iyi olucak da korktum biraz.. işten eve arabayla gidiyorum yolda falan tutarsa diye endişe ettim. Gerçi limonlu soda iyi geldi şimdi iyiyim. Saol canım olmadı eczaneye uğrarım çıkışta.

Günde 3 kullanıyordum aynı dediğin gibi baş dönmesi baş ağrısı ve kolumda ayağımda titreme ve baygınlık hissi yapıyordu bana ama bebek için katlandim oda kimyasal oldu gitti.bebek için katlanıyor insan yan etkilerine yengemin de migrenini tetikliyor ama hala kullanmak zorunda nerdeyse 5. Ayına giriyor hala içiyor kese yanında kanama alanı var

Yarın başla cnm hergün aynı saatte ölç ve ilk Sayfayı da detaylı bir şekilde oku lafana takılan olursa sorarsın

Akşam eczaneye uğrayayım ben ara ara vuruyor hala şu vajinal olana devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…