O içtiğin hapı koyuyorsun cnm yuvarlak beyaz birşey değil mi?Akşam eczaneye uğrayayım ben ara ara vuruyor hala şu vajinal olana devam edeyim
Akşam eczaneye uğrayayım ben ara ara vuruyor hala şu vajinal olana devam edeyim
O içtiğin hapı koyuyorsun cnm yuvarlak beyaz birşey değil mi?
Canım kullandığın Protestansa aynı ilaç vajinadan da koyuluyor. Başka almana gerek yok
Yok yok aynı ilacı hem vajinal kullanabiliyorsun hem de oralAyy bi an aklım çıktı vajinal olanı yuttum heralde dedim aynıymış
Yok yok aynı ilacı hem vajinal kullanabiliyorsun hem de oral
Evet kendi güncellenmiş wifi ye bağlanıncaHımm güzel olmuş ama seninki de mi kendi kendini güncelledi
Çok teşekkür ederim harikasın canım benim Allah razı olsun allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahNormalde tablo regl nin ilk gününden oluşmaya başlıyor ama tam olarak Regl olmamışsın sanırım, biz burada fertility friend programını kullanıyoruz onu teline kurup yarından itibaren ölçmeye başlayabilirsin. İlk sayfada program ile ilgili bilgiler var. ölçüm de her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile ağızdan yapılıyor. Program ile ilgili sıkıntı olursa tekrar sorabilirsin.
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşimYarın başla cnm hergün aynı saatte ölç ve ilk Sayfayı da detaylı bir şekilde oku lafana takılan olursa sorarsın
Ayy bi an aklım çıktı vajinal olanı yuttum heralde dedim aynıymış
Çok teşekkür ederim harikasın canım benim Allah razı olsun allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel haberlerle donersinKızlar selam bir süredir sıkıldım Kk ya giresim gelmedi , tayin karmaşamız devam ediyor henüz gidemedik , 1 ay daha sürecek işlemler ama o arada gidip ev falan tutucaz yavaştan toplanmaya da başladık. Sizler de iyisinizdir inşallah topiği okumak mümkün değil çok sayfa olmuş zaten özel mesajlar da çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah.
Kk ya girmediğimden beri daha da iyiyim ben çok şükür. Ne çocuk konusu aklıma geliyor ne üzülüyorum. Bu konu için Üzülüp dertlendiğim , yazık ettiğim günlere acıyorum şu an sadeceama yaşamam gerekiyormuş yaşadım yapacak birşey Yok. ateş de ölçmüyorum regl takibini bile bıraktım. Ciddi ciddi umrumda değil artık konu ve çok çok daha iyiyim.
üyelik iptali yaptırmayacağım ama Kkya da pek girmeyi düşünmüyorum artık, çok kaptırıyorum kendimi , onun yerine okumak istediğim kitapları okumaya başladım. 1 senedir okumadığım kitabı şu 15-20 günde okudum resmen
Az derdimi dinlemediniz , hepinizi seviyorum. İnşallah isteyen herkesin müjdesi en kısa sürede gelir. Şimdilik hoşçakalın
Güzel haberlerle dön inşallahKızlar selam bir süredir sıkıldım Kk ya giresim gelmedi , tayin karmaşamız devam ediyor henüz gidemedik , 1 ay daha sürecek işlemler ama o arada gidip ev falan tutucaz yavaştan toplanmaya da başladık. Sizler de iyisinizdir inşallah topiği okumak mümkün değil çok sayfa olmuş zaten özel mesajlar da çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah.
Kk ya girmediğimden beri daha da iyiyim ben çok şükür. Ne çocuk konusu aklıma geliyor ne üzülüyorum. Bu konu için Üzülüp dertlendiğim , yazık ettiğim günlere acıyorum şu an sadeceama yaşamam gerekiyormuş yaşadım yapacak birşey Yok. ateş de ölçmüyorum regl takibini bile bıraktım. Ciddi ciddi umrumda değil artık konu ve çok çok daha iyiyim.
üyelik iptali yaptırmayacağım ama Kkya da pek girmeyi düşünmüyorum artık, çok kaptırıyorum kendimi , onun yerine okumak istediğim kitapları okumaya başladım. 1 senedir okumadığım kitabı şu 15-20 günde okudum resmen
Az derdimi dinlemediniz , hepinizi seviyorum. İnşallah isteyen herkesin müjdesi en kısa sürede gelir. Şimdilik hoşçakalın
Allah şifa versn cnm gecmiş olsnÇok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Vajinal kullan canım bn vajinal alıyorm uyku dısında etkisi yok sabah aksam bi benmde2 tane içiyorum günde. sabah akşam 1.. İkisini de akşam alsam olur mu?
Hist oldun mu cnm? İnşallah vesile olur ben de bat bekliyorum daha var.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini vermek için gir arada. Ben tayin ve yeni şehrin sizin için iyi olacağına inaniyorum. Özletme kendini.Kızlar selam bir süredir sıkıldım Kk ya giresim gelmedi , tayin karmaşamız devam ediyor henüz gidemedik , 1 ay daha sürecek işlemler ama o arada gidip ev falan tutucaz yavaştan toplanmaya da başladık. Sizler de iyisinizdir inşallah topiği okumak mümkün değil çok sayfa olmuş zaten özel mesajlar da çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?