Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim harikasın canım benim Allah razı olsun allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar selam bir süredir sıkıldım Kk ya giresim gelmedi , tayin karmaşamız devam ediyor henüz gidemedik , 1 ay daha sürecek işlemler ama o arada gidip ev falan tutucaz yavaştan toplanmaya da başladık. Sizler de iyisinizdir inşallah topiği okumak mümkün değil çok sayfa olmuş zaten özel mesajlar da çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir inşallah.

Kk ya girmediğimden beri daha da iyiyim ben çok şükür. Ne çocuk konusu aklıma geliyor ne üzülüyorum. Bu konu için Üzülüp dertlendiğim , yazık ettiğim günlere acıyorum şu an sadece ama yaşamam gerekiyormuş yaşadım yapacak birşey Yok. ateş de ölçmüyorum regl takibini bile bıraktım. Ciddi ciddi umrumda değil artık konu ve çok çok daha iyiyim.

üyelik iptali yaptırmayacağım ama Kkya da pek girmeyi düşünmüyorum artık, çok kaptırıyorum kendimi , onun yerine okumak istediğim kitapları okumaya başladım. 1 senedir okumadığım kitabı şu 15-20 günde okudum resmen

Az derdimi dinlemediniz , hepinizi seviyorum. İnşallah isteyen herkesin müjdesi en kısa sürede gelir. Şimdilik hoşçakalın

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel haberlerle donersin

Güzel haberlerle dön inşallah

Mrb canlar nasilsiniz uzun zamandir bakamiyordum ama buraya hep size ihtiyacim oldugunda geliyorum bazen insanin cevresi yetmiyor hele anlamayan kimse olma ben iyim hamilelik iyi gidiyor cok sukur ama bir hafta once kedim öldü cok temkinli bi kedi olmasina ragmen bi anda balkona cikti ve dustu gece 12ydi bi tane acik veteriner bulamadim sabaha kadar bekledim malesef sabah goturdum o zamanda cok gecti ic kanama gecirmis yavrum cigerleri hasar gormus meger ne buyuk bir aciymis inanin daha annelik duygusunu tatmadim ama bi evladim ölmüs kadar uzuldun yeni yeni toparliyorum bunada toparlanmak denirse niye bu kadar sarsti anlamiyorum evimi degismeyi bile dusunuyorum suan rabbim daha beterinden korusun burda kedim konusunda bana cok destek cikilmisti o yuzden burda paylasmak istedim simdide yeni bi kedi sahiplenmek istiyorum hem bi yavruyu disardan korurum hemde benim uzuntumu hafifletir ama bi yandanda korkuyorum onada birsey olursa chnku baya etkilendim insan uzuluyo acaba disarda kalsaydi daha cok yasarmiydi benim yuzumden oldu diye cok agladim diye sizce ne yapmaliyim canlar bi yavru hatta bu sefer bi kactane almayi dusunuyorum cevrem ölduyse bi hayir vardir diyo belki bebegine zarar vercekti ondan allah korudu bebegini belkide diyor ama cok saglikliydi benim minnosum o yuzden ne yapmam gerektigini bilmiyorum iiz canim sen ve diger arkadaslar bu konuda yardimci olabilirmisiniz

Hist oldun mu cnm? İnşallah vesile olur ben de bat bekliyorum daha var.

Olmadım cnm perdeyi ölçtü doktorum gerek olmadığını söyledi.
Zaten var olan bir yetmezlik var rahim ağzında,
bizde kabul ettik.

12. haftada ikili testten sonra
rahim ağzına dikiş şart dedi.

Bizde yumurta takibi yaptık,
salı günü çatlatma iğnesi oldum
bakalım nasip. .

Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini vermek için gir arada. Ben tayin ve yeni şehrin sizin için iyi olacağına inaniyorum. Özletme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…