Başın Sağolsun cnm izz sana Detaylı bilgi verecektir bu konuda yeteri kadar Tecrübe ve bilgisi varMrb canlar nasilsiniz uzun zamandir bakamiyordum ama buraya hep size ihtiyacim oldugunda geliyorum bazen insanin cevresi yetmiyor hele anlamayan kimse olma ben iyim hamilelik iyi gidiyor cok sukur ama bir hafta once kedim öldü cok temkinli bi kedi olmasina ragmen bi anda balkona cikti ve dustu gece 12ydi bi tane acik veteriner bulamadim sabaha kadar bekledim malesef sabah goturdum o zamanda cok gecti ic kanama gecirmis yavrum cigerleri hasar gormus meger ne buyuk bir aciymis inanin daha annelik duygusunu tatmadim ama bi evladim ölmüs kadar uzuldun yeni yeni toparliyorum bunada toparlanmak denirse niye bu kadar sarsti anlamiyorum evimi degismeyi bile dusunuyorum suan rabbim daha beterinden korusun burda kedim konusunda bana cok destek cikilmisti o yuzden burda paylasmak istedim simdide yeni bi kedi sahiplenmek istiyorum hem bi yavruyu disardan korurum hemde benim uzuntumu hafifletir ama bi yandanda korkuyorum onada birsey olursa chnku baya etkilendim insan uzuluyo acaba disarda kalsaydi daha cok yasarmiydi benim yuzumden oldu diye cok agladim diye sizce ne yapmaliyim canlar bi yavru hatta bu sefer bi kactane almayi dusunuyorum cevrem ölduyse bi hayir vardir diyo belki bebegine zarar vercekti ondan allah korudu bebegini belkide diyor ama cok saglikliydi benim minnosum o yuzden ne yapmam gerektigini bilmiyorum @iiz canim sen ve diger arkadaslar bu konuda yardimci olabilirmisiniz
Ateş ölçmedi isen girmehttps://www.fertilityfriend.com/home/6a738e
Kızlar olmusmu tablom bugün olcmedim ama 36 yazdım sorun olurmu acaba
Hadi hatırlısı öyle ise :))Olmadım cnm perdeyi ölçtü doktorum gerek olmadığını söyledi.
Zaten var olan bir yetmezlik var rahim ağzında,
bizde kabul ettik.
12. haftada ikili testten sonra
rahim ağzına dikiş şart dedi.
Bizde yumurta takibi yaptık,
salı günü çatlatma iğnesi oldum
bakalım nasip. .
Oyle canim inan o kadar uzuldumki insanlar artik guluyor yani beni anlayan bi burdaki dostlar varBaşın Sağolsun cnm izz sana Detaylı bilgi verecektir bu konuda yeteri kadar Tecrübe ve bilgisi var
Tamam canım benim denedim sadeceAteş ölçmedi isen girme
Hadi hatırlısı öyle ise :))
Vajinal kullan canım bn vajinal alıyorm uyku dısında etkisi yok sabah aksam bi benmde
Canim bu canlar bizim minik dostlarimiz cok cok zor melek oldu ama senle hep mutluydu eziyet gormedi ac kalmadi boyle dusun..herkes bir nedenden ölüyor bu hayatta..onunda yasami buraya kadarmis..Mrb canlar nasilsiniz uzun zamandir bakamiyordum ama buraya hep size ihtiyacim oldugunda geliyorum bazen insanin cevresi yetmiyor hele anlamayan kimse olma ben iyim hamilelik iyi gidiyor cok sukur ama bir hafta once kedim öldü cok temkinli bi kedi olmasina ragmen bi anda balkona cikti ve dustu gece 12ydi bi tane acik veteriner bulamadim sabaha kadar bekledim malesef sabah goturdum o zamanda cok gecti ic kanama gecirmis yavrum cigerleri hasar gormus meger ne buyuk bir aciymis inanin daha annelik duygusunu tatmadim ama bi evladim ölmüs kadar uzuldun yeni yeni toparliyorum bunada toparlanmak denirse niye bu kadar sarsti anlamiyorum evimi degismeyi bile dusunuyorum suan rabbim daha beterinden korusun burda kedim konusunda bana cok destek cikilmisti o yuzden burda paylasmak istedim simdide yeni bi kedi sahiplenmek istiyorum hem bi yavruyu disardan korurum hemde benim uzuntumu hafifletir ama bi yandanda korkuyorum onada birsey olursa chnku baya etkilendim insan uzuluyo acaba disarda kalsaydi daha cok yasarmiydi benim yuzumden oldu diye cok agladim diye sizce ne yapmaliyim canlar bi yavru hatta bu sefer bi kactane almayi dusunuyorum cevrem ölduyse bi hayir vardir diyo belki bebegine zarar vercekti ondan allah korudu bebegini belkide diyor ama cok saglikliydi benim minnosum o yuzden ne yapmam gerektigini bilmiyorum @iiz canim sen ve diger arkadaslar bu konuda yardimci olabilirmisiniz
Benim de bir kuşum kaçtı çok üzüldüm.seninki gibi bekarken bir kedim de balkondan düşüp öldü.dayanamayıp tekrar kedi almıştık.çok iyi Anlıyorum seniOyle canim inan o kadar uzuldumki insanlar artik guluyor yani beni anlayan bi burdaki dostlar var
Tesekkur ederim canim onlar bizim minik dostlarimiz bakalim burdaki arkadaslarlar ne derse onu yapmayi dusunuyorumCanim bu canlar bizim minik dostlarimiz cok cok zor melek oldu ama senle hep mutluydu eziyet gormedi ac kalmadi boyle dusun..herkes bir nedenden ölüyor bu hayatta..onunda yasami buraya kadarmis..
Asilari tam kontrollu oldugu surece bence evde olmasinin zarari yok..
Suan kedin ne yapiyor yasiyormu canim ne durumdaBenim de bir kuşum kaçtı çok üzüldüm.seninki gibi bekarken bir kedim de balkondan düşüp öldü.dayanamayıp tekrar kedi almıştık.çok iyi Anlıyorum seni
yaklaşık 7-8 sene oluyor yengem hamile kaldı zor bir gebelikti tüp bebekti.9 ay yattı.annemler zarar verir diye doğaya bıraktılarSuan kedin ne yapiyor yasiyormu canim ne durumda
Canım çok geçmiş olsun. Allahın izniyle ameliyatında sorunsuz geçecek. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninleÇok hastayım kistim kangren oluyomus acil ameliyat gircem nolur dua edin hak helal edn
Tedavin hayırlı oldun sonu bebiş olsun inşallahİyi akşamlar kızlar. Ben de bugün hsg ve histeroskopi oldum. Herşey yolundaymış. Tüpler açık, rahimde yapışıklık yok çok şükür. Bir de rahime birkaç gıdıklamayapmış yani çizik atmış,eğer hamilelik olursa daha iyş tutunsun diye. Sanırım burda da birkaç arkadaş yaptırmıştı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Günaydın herkeslere kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?