Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başın Sağolsun cnm izz sana Detaylı bilgi verecektir bu konuda yeteri kadar Tecrübe ve bilgisi var

Hadi hatırlısı öyle ise :))

Canim bu canlar bizim minik dostlarimiz cok cok zor melek oldu ama senle hep mutluydu eziyet gormedi ac kalmadi boyle dusun..herkes bir nedenden ölüyor bu hayatta..onunda yasami buraya kadarmis..
Asilari tam kontrollu oldugu surece bence evde olmasinin zarari yok..

Oyle canim inan o kadar uzuldumki insanlar artik guluyor yani beni anlayan bi burdaki dostlar var
Benim de bir kuşum kaçtı çok üzüldüm.seninki gibi bekarken bir kedim de balkondan düşüp öldü.dayanamayıp tekrar kedi almıştık.çok iyi Anlıyorum seni

Tesekkur ederim canim onlar bizim minik dostlarimiz bakalim burdaki arkadaslarlar ne derse onu yapmayi dusunuyorum

İyi akşamlar kızlar. Ben de bugün hsg ve histeroskopi oldum. Herşey yolundaymış. Tüpler açık, rahimde yapışıklık yok çok şükür. Bir de rahime birkaç gıdıklama yapmış yani çizik atmış,eğer hamilelik olursa daha iyş tutunsun diye. Sanırım burda da birkaç arkadaş yaptırmıştı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Tedavin hayırlı oldun sonu bebiş olsun inşallah

Kızlar herkese günaydın. Sabah 8 akşam 6 yoğun çalıştığım için yazamıyorum kusura bakmayın nolur. Hayırlı kandiller hepinize. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hatrına Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşAllah. Dua ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…