Tükrük testini girince 12 ye çrkiyor
Çok teşekkür ederim.. İnşallah dediğin gibi sonu bebiş olurTedavin hayırlı oldun sonu bebiş olsun inşallah
FF kendisi çekiyor cnm ff senin ateşinin seyrine bakarak ovulasyon Gününü tahmin ediyor ve o güne yukardan Aşağıya kırmızı bir çizgi çekiyorO çizgi nasıl çekiliyo hayatım :) ve ne çizgisi o ??
amin inş canım dün ateşim baya düştü bugün iyi yükseldi :)
amin inş canım dün ateşim baya düştü bugün iyi yükseldi :)
Kızlar bu öksürük benden gitmedi gece de çok tutuyo rüyamda doktor kızıyordu bebek aşağı kaçmış dikkat etsene diye
Gece yatmadan önce ayağının tabanına viks dür üzerine Çorap geçir öyle yatKızlar bu öksürük benden gitmedi gece de çok tutuyo rüyamda doktor kızıyordu bebek aşağı kaçmış dikkat etsene diye
Kızlar bu öksürük benden gitmedi gece de çok tutuyo rüyamda doktor kızıyordu bebek aşağı kaçmış dikkat etsene diye
tedavin hayırlı olsun bi sorun çıkmamış ne güzel kıaa süre de bebişine kavuşursun inşallah :)İyi akşamlar kızlar. Ben de bugün hsg ve histeroskopi oldum. Herşey yolundaymış. Tüpler açık, rahimde yapışıklık yok çok şükür. Bir de rahime birkaç gıdıklamayapmış yani çizik atmış,eğer hamilelik olursa daha iyş tutunsun diye. Sanırım burda da birkaç arkadaş yaptırmıştı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim. Güzel dileklerin için saol.tedavin hayırlı olsun bi sorun çıkmamış ne güzel kıaa süre de bebişine kavuşursun inşallah :)
ya ben dün netten baktim yumurtalik kangreni diye bayaga sıkıntılı bi durum ama erken farkedilirse sorunsuz atlatiliyormus. insallah iyidirkızlarr kandiliniz mübarek olsun zehrem naptı acaba aklım onda kaldı
Ben de merak ediyorum inşallah iyidirya ben dün netten baktim yumurtalik kangreni diye bayaga sıkıntılı bi durum ama erken farkedilirse sorunsuz atlatiliyormus. insallah iyidirZehreNur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?