Niye oluyormuş kiya ben dün netten baktim yumurtalik kangreni diye bayaga sıkıntılı bi durum ama erken farkedilirse sorunsuz atlatiliyormus. insallah iyidirZehreNur
nasil oluyor tam anlayamadim ama kistlerden dolayi yumurtalik kendi etrafında dönüp damarları sıkıştırıp kan akışını durduruyormus. erken fark edilirse laporiskopi ile yumurtaligi döndürüp tekrar eski konumuna getirip kan akışı saglaniyormus ama gec kalınırsa Allah korusun yumurtalik alinirmis. zehreninki erken gark edilmistir diye düşünüyorum bize yazip da gidebildigine göreNiye oluyormuş ki
ayyy canim cok sevindim iyi olmana Allahtan erken fark edilmis. insallah ameliyat olmana gerek kalmaz. kandil günü dualarimdasin... cok korktum dün cok dua ettim sanaCanlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Önce şiddetli agrıyla özel hast gittim kist torsiyon yani dönmüş olabilir dediler dr burda kalırsan ameliyat ypcm dedi istersen zeynep kamile git dedi. Zeynep k gittim yer yoktu almadılar ümraniye kadın hastlk hastasnde yatış yaptım en son gece 4 e kadar sancılandım torsiyon olmamış yumurtalık da iyi durumda çok şükür
Şuan müşahade altndayım sancım yok şükür ama ne zaman cıkcam belli değil
Tüp bebek drumuda aradım çürümeye gitmiyorsa amlyt olma dedi çünkü rezerv çok azaltıyomuş. Kandiliniz mubarek olsun
Hepinize cok dua ettim.kızlar hastaneden çıkana kadar dua edin inş ameliyat olmam
Çok çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla sağlıklı dön evine inşallahCanlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Önce şiddetli agrıyla özel hast gittim kist torsiyon yani dönmüş olabilir dediler dr burda kalırsan ameliyat ypcm dedi istersen zeynep kamile git dedi. Zeynep k gittim yer yoktu almadılar ümraniye kadın hastlk hastasnde yatış yaptım en son gece 4 e kadar sancılandım torsiyon olmamış yumurtalık da iyi durumda çok şükür
Tüp bebek drumuda aradım çürümeye gitmiyorsa amlyt olma dedi çünkü rezerv çok azaltıyomuş. Kandiliniz mubarek olsun
Hepinize cok dua ettim.kızlar hastaneden çıkana kadar dua edin inş ameliyat olmam
çok çok geçmiş olsun canımmCanlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
geçmiş olsun canım. sogan suyu kaynat agzını onunla ılık ıken calkala antibıyotıge yardımcı olsunSelamlar kızlar? Nasılsınız?
Cumartesi gecesinden beri kırık disimde oluşan iltihapla öldüm öldüm dirildim. .mahvoldum..gecem gündüzüm kalmadı...pazartesi discide aldım soluğu.. penisilin yazdı iltihap kuruyunca çekecekmis... Hamileyken disciden çok korkuyorum ama araştırdım ettim çok daha ağır işlemler bile yapabiliyorlarmis...bebeğim Allaha emanet..
Veson canım ya antibiyotigi kullanişimin 4.günü. bugün hariç 3 gün sonra bitiyor ama dişlerim hala zaman zaman ağrıyor. Haka çok hassas. Neden daha etki göstermedi? Sanki iltihap hiç kurumuyor gibi? Diş etimde şişmiş biraz.
Dün Turkiyeye geldim. Napayim karar veremedim. Hemen bi burada da gideyim mi yoksa bekleyip antibiyotik bitince mi gideyim??
ZehreNur canım geçmiş olsun son 3- 4 sayfayı okuyabildim. Tam anlamadım ama allah yardımcınız olsun inslalah ameliyata olmazsın.rabbim yardimcin olsun inşallah.
geçmiş olsun canım. sogan suyu kaynat agzını onunla ılık ıken calkala antibıyotıge yardımcı olsun
Canlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Cnm antibiyotik kaçlık ve kaç günlük hamile olduğun için düşük doz Yazmış olabilir o Yüzden geç etki gösteriyor olabilir.antibiyotikler genellikle Yarısı bittikten sonra etkisini göstermeye Başlıyor bitmeye yakın (1-2ilaç kala)veya biter bitmez ara vermeden git erken gitme bitir gel diyeceklerdir.çok geçmiş olsunSelamlar kızlar? Nasılsınız?
Cumartesi gecesinden beri kırık disimde oluşan iltihapla öldüm öldüm dirildim. .mahvoldum..gecem gündüzüm kalmadı...pazartesi discide aldım soluğu.. penisilin yazdı iltihap kuruyunca çekecekmis... Hamileyken disciden çok korkuyorum ama araştırdım ettim çok daha ağır işlemler bile yapabiliyorlarmis...bebeğim Allaha emanet..
Veson canım ya antibiyotigi kullanişimin 4.günü. bugün hariç 3 gün sonra bitiyor ama dişlerim hala zaman zaman ağrıyor. Haka çok hassas. Neden daha etki göstermedi? Sanki iltihap hiç kurumuyor gibi? Diş etimde şişmiş biraz.
Dün Turkiyeye geldim. Napayim karar veremedim. Hemen bi burada da gideyim mi yoksa bekleyip antibiyotik bitince mi gideyim??
ZehreNur canım geçmiş olsun son 3- 4 sayfayı okuyabildim. Tam anlamadım ama allah yardımcınız olsun inslalah ameliyata olmazsın.rabbim yardimcin olsun inşallah.
soğan antibıyotık ya dişlere iyi geliyor. hamıle oldugun ıcın sogan suyunu fazla içemezsin ya o yüzden çalkalaSagolasin canim.. doğal o kadar çok şey denedim ki... Sarımsak yutuyorum sirkeli tuzlu suyla gargaralar filan...
Ama bu dediğini hiç bir yerde duymadım. Hemen yapacağım..
Sen nasılsın?
geçmiş olsun canım bununla geçer gider inşallah ameliyata gerek kalmazCanlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Aynen oyle canım.gerci dönme olmamış burda ki drlar öyle dedi ultrason da sürekli takip ediliyo kist büyüme var mı yumurtalıkta kan akışı var mı diye.ameliyt olursa kistle beraber yumurtalk bi kısmı alınıyomus.inş olmam.agrım yok şükür bugunnasil oluyor tam anlayamadim ama kistlerden dolayi yumurtalik kendi etrafında dönüp damarları sıkıştırıp kan akışını durduruyormus. erken fark edilirse laporiskopi ile yumurtaligi döndürüp tekrar eski konumuna getirip kan akışı saglaniyormus ama gec kalınırsa Allah korusun yumurtalik alinirmis. zehreninki erken gark edilmistir diye düşünüyorum bize yazip da gidebildigine göre
Sagol gülüm Allah razı olsun düşünmen yeter.dualarınız yeter.Çok geçmiş olsun canımm bişeye ihtiyacın var mı hastane yolumun üzerinde :)
Cnm antibiyotik kaçlık ve kaç günlük hamile olduğun için düşük doz Yazmış olabilir o Yüzden geç etki gösteriyor olabilir.antibiyotikler genellikle Yarısı bittikten sonra etkisini göstermeye Başlıyor bitmeye yakın (1-2ilaç kala)veya biter bitmez ara vermeden git erken gitme bitir gel diyeceklerdir.çok geçmiş olsun
peki nasil fark edildi cnm? kistte büyüme mi olmus? bak bunu da sayende öğrenmiş oldukAynen oyle canım.gerci dönme olmamış burda ki drlar öyle dedi ultrason da sürekli takip ediliyo kist büyüme var mı yumurtalıkta kan akışı var mı diye.ameliyt olursa kistle beraber yumurtalk bi kısmı alınıyomus.inş olmam.agrım yok şükür bugun
Bu gecede burdayım heralde..
Sagol gülüm Allah razı olsun düşünmen yeter.dualarınız yeter.
Hepinizden Allah razi olsun kardeşlerim
Benimde burda hep duamdasınız
B BenanAsiyeelmol kızlar sizede gecmiş olsun Allah şifa versin.okuyamadım sayfaları her kim hastaysa Rabbim şifa versin bu gecenin hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?