Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm korkma ama hamile OLDUĞUNU kesin belirt adrenalin içermeyen anestezi yaparlar.tütkiyede isen kadın doğumdan çekilebilir bir sakınca yoktur Yazısı götürmen gerek.yoksa ÇOĞU hekim müdehale etmez.penos iyidir kullanmaya devam

peki nasil fark edildi cnm? kistte büyüme mi olmus? bak bunu da sayende öğrenmiş olduk demekki kisti de küçümsememek lazim
Aynen oyle cnm. Dün çok şiddetli agrı basladı inim inim inledim dogum sancısndan beter oldugunu dusunuyorum.hastanede renkli ultrason cekildi over tersiyon şüphesi var denildi birazda sıvı akımı gozlendi.kistte büyüme yok neden bu kadar sancı oldu tam anlasılamadı. Dün bugün surekli ultrason a giriyorum dönme olmamış yinede takipteyim bu gece. İnş yarın sag salamet evime donerim.özel hast kalsaydım acil ameliyat demişlerdi..

cok gecmis olsun cnm bu süreci ameliyatsiz gecirmene sevindim insallah ameliyatsiz geçer

B BenanAsiye çok gecmis olsun cnm. benim arkadaslarimdan da var hamileyken mecbur dis tedavisi gören bi sorun olmadi cok şükür
Ayy canım inşallah... Sağolasin..Bende ışte ister istemez bir tedirginlik var .ilk bebegimin içerde öldüğü günlerde benim gene bir dis tedavim vardı...hala bazen aklıma takılır..acaba onun etkisi oldu mu diye..gerçi o zaman daha 11 haftalikti.. ilk üç ay acil olmazsa gitmemek daha iyi diyorlar..ya hayırlısı teslim olduk. Rabbim korusun bebeklerimizi...

Sagolasin canım.. artık korkmuyorum..o kadar araştırdım ettim.. sende böyle diyorsun.. O'na emanet yavrularimiz...
Ozele gideceğim.tanıdık dişçi herhalde istemez. Ama gene de sordurayim.dedilerinide aynen doktora ileteceğim. Tekrardan teşekkürler

Kızlar bu inofolic combi de 20 tane var 10 günden sonra kendi folik asitimi mi kullanıcam yoksa 1 kutu daha mı almalıyım

Kızlar bu inofolic combi de 20 tane var 10 günden sonra kendi folik asitimi mi kullanıcam yoksa 1 kutu daha mı almalıyım
bn normal folik içmeye devam etmiştim ovuya kdr içenlerde var heralde ama bnm ovulasyon geç oluyo okdr almamıştm bnde bi kutu içmiştm sadece

32 TL kutusu 10 gun yetiyor içimde bi ümit oldu bu ay gerekirse 2. Kutuyu da alacam :)
valla ilaclar cok pahali koenzim aliyoz kari koca 15 günlük 45 lira, omega aliyoruz 20 günlük 45 lira, bi de previt pozitive verdi simdi 90 günlük 80 lira bi de ben internetten ucuza buluyorum da aliyorum eczanede daha pahali.

valla ilaclar cok pahali koenzim aliyoz kari koca 15 günlük 45 lira, omega aliyoruz 20 günlük 45 lira, bi de previt pozitive verdi simdi 90 günlük 80 lira bi de ben internetten ucuza buluyorum da aliyorum eczanede daha pahali.
Evet çok pahalı bizim bebekler gelmeden masraflı :)

Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Ben 4 aylik hamileyken anesteziyle dolgu yaptirmak zorunda kalmistim. Doguma 1 hafta kala da zaturre olmustum, genel anestezi ile sezeryan olacagim icin iyilesmem sartti ve sayisini hatirlamiyorum ama birkac antibiyotik igne olmustum. Mecbur kalindiginda doktorlar ilaci ve dozunu ona gore ayarlayip veriyor, endiselenmeyin. Cok sukur, bir sorun yasamadik.

Doktorun verdiği antibiyotik pespese 2 tane iç demişti içtim çok kötüyüm midem fena ağırıyor off ben bu mideyle ne yapacam

Kizlar adetten 3-4 gun once ates duser mi? Bu ay ates takibi yapmadim. Ovulasyondan sonra ates olcmeye basladim, o da duzensiz oldu. Adetten 6 gun once duser gibi oldu ama hala gun icinde yuksek seyrettigini hissediyordum. Fakat bugun adete 4 gun var ve bu aksam iyice dustugunu farkediyorum. Gecen ay bunu farkettikten 1 gun sonra regl olmustum. Bu kadar erken duser mi? Sanirim bu ay da olmadi.

Canim cok gecmis olsun.. rabbim beterinden korusun sagliginla imtihan etmesin bende tup den once bobrek ameliyati gecirdim cok zor gunlerdi.. senin de feraha erisecegin gunler yakin insallah.. bu kandil aksaminda sana da dua etttim arkadasim.. rabbim tum isteyenlere de bahar a da versin dedim.. tez zamanda insallah

Belli olmuyor iniş çıkışlar yaşanabiliyor.ateşten Gebeliği anlamak zor.

Kızlar günaydın Boğaz'ım çok kötü sesim gitti sanırım faranjit oldum gözümde de enfeksiyon var.dolayısyla ateşim de fırladı.umarım biran önce atlatırım

Kızlar günaydın Boğaz'ım çok kötü sesim gitti sanırım faranjit oldum gözümde de enfeksiyon var.dolayısyla ateşim de fırladı.umarım biran önce atlatırım
Gunaydin canım cok geçmiş olsun. Varsa toz zencefil bali ve limonu kristir macun yap ye. Ama ihmal etme ikisi icinde doktora git.

Günaydın canım çok geçmiş olsun.. Bu sabah benim ufaklıkla bizde aynı boğaz ağrısıyla uyandık benim extra kocaman bi uçuğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…