Yok cnm korkma ama hamile OLDUĞUNU kesin belirt adrenalin içermeyen anestezi yaparlar.tütkiyede isen kadın doğumdan çekilebilir bir sakınca yoktur Yazısı götürmen gerek.yoksa ÇOĞU hekim müdehale etmez.penos iyidir kullanmaya devam20 tablet. Şöyle yazıyor: Penicilin V Stada 1,2 Mega Filmtabletten.
Tam yarisindayim. Tamam canım çok sağolasin. Artık pazartesi bitince giderim.inşallah kurumuş olurda hemen çekerler. Yapaxakalri anestezi lokal olacakmış ama insan gene de korkuyor. Korkmama gerek yok dimi?
Aynen oyle cnm. Dün çok şiddetli agrı basladı inim inim inledim dogum sancısndan beter oldugunu dusunuyorum.hastanede renkli ultrason cekildi over tersiyon şüphesi var denildi birazda sıvı akımı gozlendi.kistte büyüme yok neden bu kadar sancı oldu tam anlasılamadı. Dün bugün surekli ultrason a giriyorum dönme olmamış yinede takipteyim bu gece. İnş yarın sag salamet evime donerim.özel hast kalsaydım acil ameliyat demişlerdi..peki nasil fark edildi cnm? kistte büyüme mi olmus? bak bunu da sayende öğrenmiş oldukdemekki kisti de küçümsememek lazim
cok gecmis olsun cnm bu süreci ameliyatsiz gecirmene sevindim insallah ameliyatsiz geçerAynen oyle cnm. Dün çok şiddetli agrı basladı inim inim inledim dogum sancısndan beter oldugunu dusunuyorum.hastanede renkli ultrason cekildi over tersiyon şüphesi var denildi birazda sıvı akımı gozlendi.kistte büyüme yok neden bu kadar sancı oldu tam anlasılamadı. Dün bugün surekli ultrason a giriyorum dönme olmamış yinede takipteyim bu gece. İnş yarın sag salamet evime donerim.özel hast kalsaydım acil ameliyat demişlerdi..
Ayy canım inşallah... Sağolasin..Bende ışte ister istemez bir tedirginlik var .ilk bebegimin içerde öldüğü günlerde benim gene bir dis tedavim vardı...hala bazen aklıma takılır..acaba onun etkisi oldu mu diye..gerçi o zaman daha 11 haftalikti.. ilk üç ay acil olmazsa gitmemek daha iyi diyorlar..ya hayırlısı teslim olduk. Rabbim korusun bebeklerimizi...B BenanAsiye çok gecmis olsun cnm. benim arkadaslarimdan da var hamileyken mecbur dis tedavisi gören bi sorun olmadi cok şükür
Yok cnm korkma ama hamile OLDUĞUNU kesin belirt adrenalin içermeyen anestezi yaparlar.tütkiyede isen kadın doğumdan çekilebilir bir sakınca yoktur Yazısı götürmen gerek.yoksa ÇOĞU hekim müdehale etmez.penos iyidir kullanmaya devam
bn normal folik içmeye devam etmiştim ovuya kdr içenlerde var heralde ama bnm ovulasyon geç oluyo okdr almamıştm bnde bi kutu içmiştm sadeceKızlar bu inofolic combi de 20 tane var 10 günden sonra kendi folik asitimi mi kullanıcam yoksa 1 kutu daha mı almalıyım
32 TL kutusu 10 gun yetiyor içimde bi ümit oldu bu ay gerekirse 2. Kutuyu da alacam :)bn normal folik içmeye devam etmiştim ovuya kdr içenlerde var heralde ama bnm ovulasyon geç oluyo okdr almamıştm bnde bi kutu içmiştm sadece
valla ilaclar cok pahali32 TL kutusu 10 gun yetiyor içimde bi ümit oldu bu ay gerekirse 2. Kutuyu da alacam :)
Evet çok pahalı bizim bebekler gelmeden masraflı :)valla ilaclar cok pahalikoenzim aliyoz kari koca 15 günlük 45 lira, omega aliyoruz 20 günlük 45 lira, bi de previt pozitive verdi simdi 90 günlük 80 lira bi de ben internetten ucuza buluyorum da aliyorum eczanede daha pahali.
20 tablet. Şöyle yazıyor: Penicilin V Stada 1,2 Mega Filmtabletten.
Tam yarisindayim. Tamam canım çok sağolasin. Artık pazartesi bitince giderim.inşallah kurumuş olurda hemen çekerler. Yapaxakalri anestezi lokal olacakmış ama insan gene de korkuyor. Korkmama gerek yok dimi?
Canlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Önce şiddetli agrıyla özel hast gittim kist torsiyon yani dönmüş olabilir dediler dr burda kalırsan ameliyat ypcm dedi istersen zeynep kamile git dedi. Zeynep k gittim yer yoktu almadılar ümraniye kadın hastlk hastasnde yatış yaptım en son gece 4 e kadar sancılandım torsiyon olmamış yumurtalık da iyi durumda çok şükür
Şuan müşahade altndayım sancım yok şükür ama ne zaman cıkcam belli değil
Tüp bebek drumuda aradım çürümeye gitmiyorsa amlyt olma dedi çünkü rezerv çok azaltıyomuş. Kandiliniz mubarek olsun
Hepinize cok dua ettim.kızlar hastaneden çıkana kadar dua edin inş ameliyat olmam
Belli olmuyor iniş çıkışlar yaşanabiliyor.ateşten Gebeliği anlamak zor.Kizlar adetten 3-4 gun once ates duser mi? Bu ay ates takibi yapmadim. Ovulasyondan sonra ates olcmeye basladim, o da duzensiz oldu. Adetten 6 gun once duser gibi oldu ama hala gun icinde yuksek seyrettigini hissediyordum. Fakat bugun adete 4 gun var ve bu aksam iyice dustugunu farkediyorum. Gecen ay bunu farkettikten 1 gun sonra regl olmustum. Bu kadar erken duser mi? Sanirim bu ay da olmadi.
Gunaydin canım cok geçmiş olsun. Varsa toz zencefil bali ve limonu kristir macun yap ye. Ama ihmal etme ikisi icinde doktora git.Kızlar günaydın Boğaz'ım çok kötü sesim gitti sanırım faranjit oldum gözümde de enfeksiyon var.dolayısyla ateşim de fırladı.umarım biran önce atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?