mide koruyucu mu icseydin acabaDoktorun verdiği antibiyotik pespese 2 tane iç demişti içtim çok kötüyüm midem fena ağırıyor off ben bu mideyle ne yapacam
Amin gülüm benim inşaAllah Allah razı olsun duaların için.Rabbim sanada hayırlı kolay dogum nasip etsin saglıcakla kucakla sende dualarımdasın hep.Canim cok gecmis olsun.. rabbim beterinden korusun sagliginla imtihan etmesin bende tup den once bobrek ameliyati gecirdim cok zor gunlerdi.. senin de feraha erisecegin gunler yakin insallah.. bu kandil aksaminda sana da dua etttim arkadasim.. rabbim tum isteyenlere de bahar a da versin dedim.. tez zamanda insallah
İçmiştim ama yine dokundu.koruyucu içmeden hiç içmem antibiyotik.mide koruyucu mu icseydin acaba
Amin cnm çok sağol
Amin cnm çok sağol
Veson
Neslihaann
cibi35
Kızlar cok gecmis olsun Allah şifa versin
Topicçe dökülüyoruz resmen
Bende hastanedeyim hala..sanırım haftasonuda burdayım.ya ben evime gitmek istiyorum :-( ama bugün biraz sancım vardı yine
Bir kez daha anladım ki saglık herseyden daha önemli
Amin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Amin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için.ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
canım çok geçmiş olsun mana nedense hiç bildiri gelmemiş bende kimse yamıyo heralde diye girdi 4 sayfadan buyana senin durumunu merak ettiğim için okudum çok şükür amelyat olmamıssın umarım olmazsında evine dönersin biran önce gerçekten o 16 yaşındaki kıza çok acıdım Allah yardımcısı olsun bikez daha anladım herşeyin başı sağlık çok şükür en azından tüp deneme şansımız var gerçek ten tekrarr çokkk geçmiş olsunAmin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için.ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?