Sağol cnm beni bata daha var ff e bakarsan 10 gün var daha ama bence bir hafta içinde gelmesi gerek.inşallah sökülmezsin sen de bu bekleyiş sıkıcı hemen sonucu bilsek iyi olurdu:)Geçmiş olsun gülüm naptın haber varmı benim 1 hafta kaldı kasiklarim adet olacakmisim gibi sokuldum sokulecem sanki
Sağol cnm sonuç kesinleşmeden biryere gitme cnm Allah korusun madem bu kadar tehlikeli birşey müşahade Altın'da olVeson
@Neslihaann
cibi35
Kızlar cok gecmis olsun Allah şifa versin
Topicçe dökülüyoruz resmen
Bende hastanedeyim hala..sanırım haftasonuda burdayım.ya ben evime gitmek istiyorum :-( ama bugün biraz sancım vardı yine
Bir kez daha anladım ki saglık herseyden daha önemli
Hiç sorma cnm tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir yandan gözle uğraşıyorum bir yandan boğazla.gargara bal-zencefil deneyeceğim akşam bugün Öksürük başladı senin mide nasıl oldu
Göğüs etkileyen süt hormonu prolaktinKızlar bişey sorucam bu progesteron meme hassasiyetini sağlayan hormon diil mi aynı zamanda onun yükselmesiyle sızı vs. başlıyor diye biliyorum. Ben geçen aylarda test yaptırdığımda 21 gibi bişey çıkmıştı şimdi de 9 gündür ilaç olarak alıyorum bende tık yok niye ki??
Sağol cnm amin inşallahVeson canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatır sağlığına kavuşursun
Göğüs etkileyen süt hormonu prolaktin
adını soylemedi cnm depo igne dedi muhtemelen lucrin depot dur. onu kullanip biraktiktan sonra aylarca adet olamayanlar varmis biraz korkmadin diil yaniAmin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için.ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
cnm bence sende ben gibi tedaviye gir. nasilsa igne yapacakmış tüp bebek yaptiracagin yerle görüş önce gecici menopalozla kisti baskilayin zaten bu en az 2-3 aylik bi süreç, hemen arkasından tedaviye başlayın. bizde bu kistler varken zaman aleyhimize işliyorAmin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için.ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
Sağol cnm beni bata daha var ff e bakarsan 10 gün var daha ama bence bir hafta içinde gelmesi gerek.inşallah sökülmezsin sen de bu bekleyiş sıkıcı hemen sonucu bilsek iyi olurdu:)
Amin canım çok sevindim arkadasın adına banada umut oldu inş benimkide küçülürAllahım kimin ne derdi varsa şifasını dermanını versin inşallah çok üzüldüm o genç kıza
Benim iş yerinde bir arkadaşım var 6cm miş çikolata kisti geçici menapozla 3 ay da 1cm e düşmüş dr. bıraktırmış ilacı bu ay kontrole gidecek bakalım.
Çok sağol gülüm aynen öyle beterin beteri var şükürler olsun ki deneme yapabiliyoruz umut var inş her zaman şükretmeliyizcanım çok geçmiş olsun mana nedense hiç bildiri gelmemiş bende kimse yamıyo heralde diye girdi 4 sayfadan buyana senin durumunu merak ettiğim için okudum çok şükür amelyat olmamıssın umarım olmazsında evine dönersin biran önce gerçekten o 16 yaşındaki kıza çok acıdım Allah yardımcısı olsun bikez daha anladım herşeyin başı sağlık çok şükür en azından tüp deneme şansımız var gerçek ten tekrarr çokkk geçmiş olsun
Aynen öyle canım zaten çıkarmıyolarSağol cnm sonuç kesinleşmeden biryere gitme cnm Allah korusun madem bu kadar tehlikeli birşey müşahade Altın'da ol
Biraz daha belirginleşti acaba doğru mu göz yaşıma boğuldum sevinçten ama erken mi seviyorum acaba dedim
Ya ben göremedim ama gidip kan versen
1 hafta var canım beklemek istiyo hastane bana uzak
Görüyorum canım hemen çıktı inş vardır test yanilmazbir iki güne netleşir eğer sen çizgiyi görüyorsan birde sabah idrarınla tekrarla bakalım yarın
Görüyorum canım hemen çıktı inş vardır test yanilmaz
Hadi inşallah bizde uzun zamandır bebek haberi yok diyorduk seninle sevinelim canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?