Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun gülüm naptın haber varmı benim 1 hafta kaldı kasiklarim adet olacakmisim gibi sokuldum sokulecem sanki
Sağol cnm beni bata daha var ff e bakarsan 10 gün var daha ama bence bir hafta içinde gelmesi gerek.inşallah sökülmezsin sen de bu bekleyiş sıkıcı hemen sonucu bilsek iyi olurdu:)

Sağol cnm sonuç kesinleşmeden biryere gitme cnm Allah korusun madem bu kadar tehlikeli birşey müşahade Altın'da ol

cibi35 Veson geçmiş olsun adacayi ile gargara benim boğazıma iyi geliyordu.
Veson bu ay tablonun başına gelmeyen kalmadı hadi hayırlısı sonu bebiş olsun inşallah
Hiç sorma cnm tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir yandan gözle uğraşıyorum bir yandan boğazla.gargara bal-zencefil deneyeceğim akşam bugün Öksürük başladı senin mide nasıl oldu

Göğüs etkileyen süt hormonu prolaktin

adını soylemedi cnm depo igne dedi muhtemelen lucrin depot dur. onu kullanip biraktiktan sonra aylarca adet olamayanlar varmis biraz korkmadin diil yani

cnm bence sende ben gibi tedaviye gir. nasilsa igne yapacakmış tüp bebek yaptiracagin yerle görüş önce gecici menopalozla kisti baskilayin zaten bu en az 2-3 aylik bi süreç, hemen arkasından tedaviye başlayın. bizde bu kistler varken zaman aleyhimize işliyor

Sağol cnm beni bata daha var ff e bakarsan 10 gün var daha ama bence bir hafta içinde gelmesi gerek.inşallah sökülmezsin sen de bu bekleyiş sıkıcı hemen sonucu bilsek iyi olurdu:)

Evet kuzum demekki aynı tarihleri bekliyoruz inş olmayız bebis gelir ya

Kızlar bata 7 gün var erken biliyorum ama test yaptım golge çıktı açaba diyorum erken ogrenmem lazım şeker ve alerji ilacı alıyorum çünkü.
Sizde goruyormusunuz çok silik 5 dakika oldu yapali

Eklentiler

• 2017-03-31 15.34.19.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Reactions: iiz
Amin canım çok sevindim arkadasın adına banada umut oldu inş benimkide küçülür

Çok sağol gülüm aynen öyle beterin beteri var şükürler olsun ki deneme yapabiliyoruz umut var inş her zaman şükretmeliyiz

ShinSeGi canım ben korkmuyorum bu ilaçtan bir daha bu agrıları acıları yasamak istemiyorum bu ilaç bana umut oldu inş küçülürde oyle tedaviye baslarız bu kistle yeniden tüp gözümü çok korkutuyordu.
Şer gibi gözüken şeylerde hayır olabilir bunu sende yaşadın zaten.ins bu durum hayır a dönüşür bnm için.eğer hastanelik olmasaydım seneye kadar tedavi dusunmuyodum o sırada belki çok daha büyüyecekti..tek korkum menapoz sıkıntıları sıcak basması sinir..

Sağol cnm sonuç kesinleşmeden biryere gitme cnm Allah korusun madem bu kadar tehlikeli birşey müşahade Altın'da ol
Aynen öyle canım zaten çıkarmıyolar
Şimdi lucrini alın dediler onu vurmadan taburcu etmiyceklermiş
Duaların için teşekkür ederim
Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarım iyiki varsınız
Burda hep andım sizi hasta duası kabul olur diye.

Ay kızlar bide kadın kurtaj oldu mudahale odasında sıra bekliyoduk dr elinde surahi suyun içinde minicik bebek ..ben şok ben iptal
Kendime zor geldim.insan hastanede olunca değişik seyler goruyo

Biraz daha belirginleşti acaba doğru mu göz yaşıma boğuldum sevinçten ama erken mi seviyorum acaba dedim

Eklentiler

• 2017-03-31 15.50.56.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 57
Hadi inşallah bizde uzun zamandır bebek haberi yok diyorduk seninle sevinelim canım :))

Peşine aynı idrarla başka marka denedim oda aynı çıktı ayyy inşallah vardır ya :) 10 ay oldu deniyoruz

Eklentiler

• 2017-03-31 16.18.01.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…