Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma cnm tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir yandan gözle uğraşıyorum bir yandan boğazla.gargara bal-zencefil deneyeceğim akşam bugün Öksürük başladı senin mide nasıl oldu
Valla gece sallanmadan hemen yattım ağırmaya başlayınca öyle uyumuşum ilaç içmekten resmen artık korkuyorum.simdi iyiyim şükür ama bugün de 1 tane içmem lazım belki 1 tane dokunmaz

Evet, insan hastaneye gidince kendi derdine şükür ediyor.

Burdayım cnm da ınternete giremedim uzun uzun bakamadım hiçbir şeye. Annemin hastalık süreci daha düzelmedi. Bu sefer de ağrıları var. Romatolog dahiliye görsün dediler, ona gittik ama o da benlik bir hastalığı olduğunu düşünmüyorum dedi. Buna çok sevindim tabii, Dr yine de test yaptırdı kandan, bazı hastalıkları yine de tarayacak. Akciğerden su alındıktan sonra karakter çıksa bile ağrısı devam ediyormuş, Dr o annemin ağrılarını buna bağladı. Şimdi bir de göğüs hastalıkları Dr.una götüreceğiz ama kadında resmen panik atak başladı. Çektiği ağrı nasılsa ağrısından çok ağrının varlığından korkuyormresmen, nefes aşamıyorum falan diyip enalaşıyo, ama aslında nefes alabiliyor. Bu gidişle bir de psikiyatr ayarlayacağız galiba. Ona çok canım sıkkın, gün içinde yalnız kalabiliyor, İnan'ın bazen çalışan kadın olmak böylemzamanlardan zoruma gidiyor. Anneciğime koşup elini tutamıyorum, acısı için yanında olamıyorum. Kadının iki kızı var ikimiz de okuttu, çok şükür çalışıyoruz ama böyle zamanda ha deyince gidememek ikimizi de çok üzüyor.

Ben o yüzden kendi derdimi unuttum ama benim ateş düşmüyor cnm, bir sorun var ama artık bu ay da bilemeyeceğim galiba. Ya da bünyem bu ay böyle çalışacak, ben de anlamadım.

Çok geçmiş olsun cnm, İnşallah hemencecik iyi olursun.

@passionete cibi35 @ShinSeGi kızlar Sağolun Valla inşallah çabuk geçer butterfly cnm sana da geçmiş olsun

Vesoncuğum geçmiş olsun. Gribal anladığım senin rahatsızlığın. Şimdi tam havası.

Rabbim tüm hastalara derman versin. Çok üzücü şeyler var hastanede. Dr olmak da kolay değil. O lucrinden bana verdi, uzun protokol için ama bana yaramadı, belki benim durumuma uygun olmadı. Neden yaramadı dersen fazla baskıladı. Dr,un istediğinden daha çok baskıladı yani, sonra benim bünye şaştı zaten. Lucrinden sonra kaç sefer tedavi iptal oldu. O mu devamından etkiledi, bilmiyorum.

Valla gece sallanmadan hemen yattım ağırmaya başlayınca öyle uyumuşum ilaç içmekten resmen artık korkuyorum.simdi iyiyim şükür ama bugün de 1 tane içmem lazım belki 1 tane dokunmaz
Sana ne olduuuu.... vallahi bir iki gün uzak kaldım, hastalık kolögeamişi geçmiş olsun cnm

Bnde gördüm ilk teste göremedim sabah koyulasır canım :)
İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
Sürekli siritiyorum baktıkça gözlerim doluyor :) durdukca dahada koyulasti

Eklentiler

• 2017-03-31 18.40.11.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 59
Hadi insAllah. :)Bu daha koyu. Hadi insAllah kanda yaptir net olsun. Ama çoğu kez yaniltmaz:)gözün aydın canim:)

Ben 3 ay aralıksız kullandım, hiç öyle bir etkisini görmedim. Bıraktığım ay kimyasal oldu.. çok faydasını gördüm, kullanmaya başladıysan en az 3 ay kullanmalısın..
Ya normalde benim relg 5 6 günde biterdi bugün yine sanki kahve leke geldi az dünde öyle gibiydi fitile başlamam gerekiyor bu ay farklı olarak sadece bu ilaca başladım acaba o mu yaptı diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…