- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 38
Diğer fotolarda değil de bu fotoda ben de gölge bir çizgi görüyorum. Sabah ilk idrarınla tekrarla. İnşallah sonu güzel olur. Sabah bize de güzel haberler verPeşine aynı idrarla başka marka denedim oda aynı çıktı ayyy inşallah vardır ya :) 10 ay oldu deniyoruz
Valla gece sallanmadan hemen yattım ağırmaya başlayınca öyle uyumuşum ilaç içmekten resmen artık korkuyorum.simdi iyiyim şükür ama bugün de 1 tane içmem lazım belki 1 tane dokunmazHiç sorma cnm tablo da ne yapacağını şaşırdı.bir yandan gözle uğraşıyorum bir yandan boğazla.gargara bal-zencefil deneyeceğim akşam bugün Öksürük başladı senin mide nasıl oldu
:) dahada belirmiş inş vardir kızlar bu sene 2017 bize uğur getirsin inş
Bunu bende gördüm galiba :))
Evet, insan hastaneye gidince kendi derdine şükür ediyor.Aynen öyle canım zaten çıkarmıyolar
Şimdi lucrini alın dediler onu vurmadan taburcu etmiyceklermiş
Duaların için teşekkür ederim
Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarım iyiki varsınız
Burda hep andım sizi hasta duası kabul olur diye.
Ay kızlar bide kadın kurtaj oldu mudahale odasında sıra bekliyoduk dr elinde surahi suyun içinde minicik bebek ..ben şok ben iptal
Kendime zor geldim.insan hastanede olunca değişik seyler goruyo
Canlarım dualarınız için hepinizden Allah razı olsn tek tek alıntı ypmdm
Önce şiddetli agrıyla özel hast gittim kist torsiyon yani dönmüş olabilir dediler dr burda kalırsan ameliyat ypcm dedi istersen zeynep kamile git dedi. Zeynep k gittim yer yoktu almadılar ümraniye kadın hastlk hastasnde yatış yaptım en son gece 4 e kadar sancılandım torsiyon olmamış yumurtalık da iyi durumda çok şükür
Şuan müşahade altndayım sancım yok şükür ama ne zaman cıkcam belli değil
Tüp bebek drumuda aradım çürümeye gitmiyorsa amlyt olma dedi çünkü rezerv çok azaltıyomuş. Kandiliniz mubarek olsun
Hepinize cok dua ettim.kızlar hastaneden çıkana kadar dua edin inş ameliyat olmam
@passionetecibi35 @ShinSeGi kızlar Sağolun Valla inşallah çabuk geçer butterfly cnm sana da geçmiş olsun
Amin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için. @ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
Sana ne olduuuu.... vallahi bir iki gün uzak kaldım, hastalık kolögeamişi geçmiş olsun cnmValla gece sallanmadan hemen yattım ağırmaya başlayınca öyle uyumuşum ilaç içmekten resmen artık korkuyorum.simdi iyiyim şükür ama bugün de 1 tane içmem lazım belki 1 tane dokunmaz
Bnde gördüm ilk teste göremedim sabah koyulasır canım :):) dahada belirmiş inş vardir kızlar bu sene 2017 bize uğur getirsin inş
İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldumBnde gördüm ilk teste göremedim sabah koyulasır canım :)
Hadi insAllah. :)Bu daha koyu. Hadi insAllah kanda yaptir net olsun. Ama çoğu kez yaniltmaz:)gözün aydın canim:)İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
Sürekli siritiyorum baktıkça gözlerim doluyor :) durdukca dahada koyulasti
Canım benım biseyim yok antibiyotik mideme dokundu biraz o kadarSana ne olduuuu.... vallahi bir iki gün uzak kaldım, hastalık kolögeamişi geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun,Canım benım biseyim yok antibiyotik mideme dokundu biraz o kadar
Hadi insAllah. :)Bu daha koyu. Hadi insAllah kanda yaptir net olsun. Ama çoğu kez yaniltmaz:)gözün aydın canim:)
Ben 3 ay aralıksız kullandım, hiç öyle bir etkisini görmedim. Bıraktığım ay kimyasal oldu.. çok faydasını gördüm, kullanmaya başladıysan en az 3 ay kullanmalısın..İnofolic combi kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu aranizda
Ya normalde benim relg 5 6 günde biterdi bugün yine sanki kahve leke geldi az dünde öyle gibiydi fitile başlamam gerekiyor bu ay farklı olarak sadece bu ilaca başladım acaba o mu yaptı diye düşündümBen 3 ay aralıksız kullandım, hiç öyle bir etkisini görmedim. Bıraktığım ay kimyasal oldu.. çok faydasını gördüm, kullanmaya başladıysan en az 3 ay kullanmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?