Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm sanırım gripal.bilemedim.faranjit falan da olabilir.böyle Boğaz'ım da dururken gıdıklanma geliyor Başlıyor Öksürük krizi.sık sık böyle oluyor.

Rabbim annene de şifa versin yaş ilerledikçe onlarda çocuk gibi oluyor inşallah şifa bulur tüm hastalar

ne dertler var gerçekten babam hastanede yatarken diğer hastalarla konuştukça iice şükrediyo insan sağlığına sağlık çok önemli valla

çok geçmiş olsun canım psikoloji çok önemli inşallah çabucak toparlar anneciğin bnmde babam hastanede yatıyo kaç gündür enfeksiyon çıktı kanında vücudu kemoterapiden dolayı çok zayıf savaşamıyo kan veriyolar kaç seferdir serumlar iğneler bakalım ne zamana toparlayacak

İnofolic combi kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu aranizda
bende leke yapmış canm hiç inofolicten mi diye aklıma gelmemişti bi hamile kaldığım ayın tablosuna baksana araya light girdiğim yer ilişkide kanama yaşadığım ama öncesinde sonrasında da leke var

bende leke yapmış canm hiç inofolicten mi diye aklıma gelmemişti bi hamile kaldığım ayın tablosuna baksana araya light girdiğim yer ilişkide kanama yaşadığım ama öncesinde sonrasında da leke var
Acaba banada mi o yaptı o zaman mecbur böyle başlayacam fitillere çünkü ovu'yu kaciracam yoksa 7 günlük fitiller bakalım devam edecek mi çok ilginç biraz araştırdım gerçekten bunu ve tozunu kullanıp lekelenme yaşayan çok kişi varmış

Evet baya belli olmus neler yaptn bu ay :)

İncir yedim kuzum regl 4.gunu 5mm ile 6mm yumurtalarım vardı ilk 10 gun incir yedim sonra incir ceviz yedim 5 gün sonra sırf ceviz yedim kızıma da öğle hamile kalmıştım nasip olursa bunada öğle olucak kuzum erken döllenme olmuştur ins

Canım sagolasin. İnşallah benim bebeğime de bir şey olmaz. Arastirinca insan görüyor mecbur kalınca yaptıran çok ..bir şey olmuyor. Bende Allaha emanet ettim. İnşallah her şey yolunda gider.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın Boğaz'ım çok kötü sesim gitti sanırım faranjit oldum gözümde de enfeksiyon var.dolayısyla ateşim de fırladı.umarım biran önce atlatırım
Canım geçmiş olsun çok. Ben Boğazında herhangi bir rahatsızlık hissettigimde sabah akşam ağzıma bal atarak yumusatiyorum

aaa o menopoz belirtilerini de yaşıyacakmiymisiz 2-3 ay sabredicez artik napalim... dedigin gibi her şer de bi hayir vardir

Allah sağlık sıhhat versin canım, dermanı olsunn inşallah tedaviler. Buğday çimi suyunu düşünür müsünüz canım, bir Dr,a sorsan. Baban için. Hani vücut zayıf ya, o çok güçlü bir içeçek. Gerçi tadı çok zor ama böyle taze meyve sebze suyuna katıp bir fincanlık içse.... tabi Dr.u sorun görmezse. Bir araştır istersen.

Adet olamayan shin se gi yapmislar
56 mi oldu 57 mi günleri sayamaz oldum. tarlusal biteli 3 gün oldu. minnak minnak bir iki kahvemsi leke geldi, kırmızılar küsmüş bana gelmiyor
normalde adet gelince cok kiziyorum diye oldu galiba böyle simdi de gelmiyor

Enemmmm senin hala gelmemiş mi.... tarlusolaörağmen hem de.... e daha kaç gün geçme olasılığı varmış?

ahhh kiyamam annene cok gecmis olsun

Enemmmm senin hala gelmemiş mi.... tarlusolaörağmen hem de.... e daha kaç gün geçme olasılığı varmış?
carsambaya kadar gelmesi lazım. gelir heralde bi iki güne diye bekliyorum bakalim. sabah ates ölçtüm düşük çıktı. hayatimda ilk kez bu kadar geç adet olcam

FreeSoull zafrina89 kızlar çok geçmiş olsun anne babanız bir an önce toparlasin inşallah. Bende annanem yada kızlar hasta olduğunda keşke ben olsam diyorum onların ağrısına sancisina dayanamıyorum Yeni geldik hastaneden benim ufaklık bademcik iltihabı olmuş ateşli huysuz ağzına bi lokma bişey koymuyor.. on günlük antibiyotik ardından da kbb a gidicez ve büyük ihtimal ameliyat dicekler.. Allahım Nerde şifa arayan varsa hepsine sağlık versin inşallah daha önemli birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…