Sağol cnm sanırım gripal.bilemedim.faranjit falan da olabilir.böyle Boğaz'ım da dururken gıdıklanma geliyor Başlıyor Öksürük krizi.sık sık böyle oluyor.Burdayım cnm da ınternete giremedim uzun uzun bakamadım hiçbir şeye. Annemin hastalık süreci daha düzelmedi. Bu sefer de ağrıları var. Romatolog dahiliye görsün dediler, ona gittik ama o da benlik bir hastalığı olduğunu düşünmüyorum dedi. Buna çok sevindim tabii, Dr yine de test yaptırdı kandan, bazı hastalıkları yine de tarayacak. Akciğerden su alındıktan sonra karakter çıksa bile ağrısı devam ediyormuş, Dr o annemin ağrılarını buna bağladı. Şimdi bir de göğüs hastalıkları Dr.una götüreceğiz ama kadında resmen panik atak başladı. Çektiği ağrı nasılsa ağrısından çok ağrının varlığından korkuyormresmen, nefes aşamıyorum falan diyip enalaşıyo, ama aslında nefes alabiliyor. Bu gidişle bir de psikiyatr ayarlayacağız galiba. Ona çok canım sıkkın, gün içinde yalnız kalabiliyor, İnan'ın bazen çalışan kadın olmak böylemzamanlardan zoruma gidiyor. Anneciğime koşup elini tutamıyorum, acısı için yanında olamıyorum. Kadının iki kızı var ikimiz de okuttu, çok şükür çalışıyoruz ama böyle zamanda ha deyince gidememek ikimizi de çok üzüyor.
Ben o yüzden kendi derdimi unuttum ama benim ateş düşmüyor cnm, bir sorun var ama artık bu ay da bilemeyeceğim galiba. Ya da bünyem bu ay böyle çalışacak, ben de anlamadım.
Çok geçmiş olsun cnm, İnşallah hemencecik iyi olursun.
Vesoncuğum geçmiş olsun. Gribal anladığım senin rahatsızlığın. Şimdi tam havası.
Rabbim tüm hastalara derman versin. Çok üzücü şeyler var hastanede. Dr olmak da kolay değil. O lucrinden bana verdi, uzun protokol için ama bana yaramadı, belki benim durumuma uygun olmadı. Neden yaramadı dersen fazla baskıladı. Dr,un istediğinden daha çok baskıladı yani, sonra benim bünye şaştı zaten. Lucrinden sonra kaç sefer tedavi iptal oldu. O mu devamından etkiledi, bilmiyorum.
Bunu ben de gördüm:)İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
Sürekli siritiyorum baktıkça gözlerim doluyor :) durdukca dahada koyulasti
ne dertler var gerçekten babam hastanede yatarken diğer hastalarla konuştukça iice şükrediyo insan sağlığına sağlık çok önemli vallaAmin sağolasın zafrinam haklısın herkes öyle diyor ama cidden çok sıkıldım inş yarın çıkarım.
Kızlar yanımda bi hasta var 2 aylık hamile 3 haftalıkken bulantı kusma başlamış 8 kilo vermiş.su bile içemiyormuş zavallı kız o yuzden enfeksiyon olusmus.karaciğerde zarar görmüş bebeğin suyu azalmış.ağrıları cok onada çok üzüldüm.bol bol su için kızlar özellikle hamişler ihmal etmeyin
Bu kız 20 yaşında 3 aylık evli
Bide gelinleri var pcoslu 2 yıllık evli tedavi goruyomus bebek için..
Ayy kızlar bide burda 16 yaşında kız kistten robotic ameliyat girmiş ameliyatta birseyler ters gitmiş yumurtalıklar rahim komple alınmış.
Dr çikolata kisti tedavisi yok dedi lucrin depo yazdırdı asistanına bir ay sonra kontrole gelcekmişim..kkdan bildiğim kadarıyla gecici menapoz kist baskılamak için.ShinSeGi sanada mı lucrin verdi dr
Bide tüp bebek yaptırdıgımı soyledim tekrar yaptır erteleme dedi rapor konuscm verirse yazın deneriz belki kafam iyice Karıstı
Evet baya belli olmus neler yaptn bu ay :)İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
çok geçmiş olsun canım psikoloji çok önemli inşallah çabucak toparlar anneciğin bnmde babam hastanede yatıyo kaç gündür enfeksiyon çıktı kanında vücudu kemoterapiden dolayı çok zayıf savaşamıyo kan veriyolar kaç seferdir serumlar iğneler bakalım ne zamana toparlayacakBurdayım cnm da ınternete giremedim uzun uzun bakamadım hiçbir şeye. Annemin hastalık süreci daha düzelmedi. Bu sefer de ağrıları var. Romatolog dahiliye görsün dediler, ona gittik ama o da benlik bir hastalığı olduğunu düşünmüyorum dedi. Buna çok sevindim tabii, Dr yine de test yaptırdı kandan, bazı hastalıkları yine de tarayacak. Akciğerden su alındıktan sonra karakter çıksa bile ağrısı devam ediyormuş, Dr o annemin ağrılarını buna bağladı. Şimdi bir de göğüs hastalıkları Dr.una götüreceğiz ama kadında resmen panik atak başladı. Çektiği ağrı nasılsa ağrısından çok ağrının varlığından korkuyormresmen, nefes aşamıyorum falan diyip enalaşıyo, ama aslında nefes alabiliyor. Bu gidişle bir de psikiyatr ayarlayacağız galiba. Ona çok canım sıkkın, gün içinde yalnız kalabiliyor, İnan'ın bazen çalışan kadın olmak böylemzamanlardan zoruma gidiyor. Anneciğime koşup elini tutamıyorum, acısı için yanında olamıyorum. Kadının iki kızı var ikimiz de okuttu, çok şükür çalışıyoruz ama böyle zamanda ha deyince gidememek ikimizi de çok üzüyor.
Ben o yüzden kendi derdimi unuttum ama benim ateş düşmüyor cnm, bir sorun var ama artık bu ay da bilemeyeceğim galiba. Ya da bünyem bu ay böyle çalışacak, ben de anlamadım.
Vesoncuğum geçmiş olsun. Gribal anladığım senin rahatsızlığın. Şimdi tam havası.
Rabbim tüm hastalara derman versin. Çok üzücü şeyler var hastanede. Dr olmak da kolay değil. O lucrinden bana verdi, uzun protokol için ama bana yaramadı, belki benim durumuma uygun olmadı. Neden yaramadı dersen fazla baskıladı. Dr,un istediğinden daha çok baskıladı yani, sonra benim bünye şaştı zaten. Lucrinden sonra kaç sefer tedavi iptal oldu. O mu devamından etkiledi, bilmiyorum.
bende leke yapmış canm hiç inofolicten mi diye aklıma gelmemişti bi hamile kaldığım ayın tablosuna baksana araya light girdiğim yer ilişkide kanama yaşadığım ama öncesinde sonrasında da leke varİnofolic combi kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu aranizda
Acaba banada mi o yaptı o zaman mecbur böyle başlayacam fitillere çünkü ovu'yu kaciracam yoksa 7 günlük fitiller bakalım devam edecek mi çok ilginç biraz araştırdım gerçekten bunu ve tozunu kullanıp lekelenme yaşayan çok kişi varmışbende leke yapmış canm hiç inofolicten mi diye aklıma gelmemişti bi hamile kaldığım ayın tablosuna baksana araya light girdiğim yer ilişkide kanama yaşadığım ama öncesinde sonrasında da leke var
Evet baya belli olmus neler yaptn bu ay :)
Canım sagolasin. İnşallah benim bebeğime de bir şey olmaz. Arastirinca insan görüyor mecbur kalınca yaptıran çok ..bir şey olmuyor. Bende Allaha emanet ettim. İnşallah her şey yolunda gider.Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Ben 4 aylik hamileyken anesteziyle dolgu yaptirmak zorunda kalmistim. Doguma 1 hafta kala da zaturre olmustum, genel anestezi ile sezeryan olacagim icin iyilesmem sartti ve sayisini hatirlamiyorum ama birkac antibiyotik igne olmustum. Mecbur kalindiginda doktorlar ilaci ve dozunu ona gore ayarlayip veriyor, endiselenmeyin. Cok sukur, bir sorun yasamadik.
Canım geçmiş olsun çok. Ben Boğazında herhangi bir rahatsızlık hissettigimde sabah akşam ağzıma bal atarak yumusatiyorumKızlar günaydın Boğaz'ım çok kötü sesim gitti sanırım faranjit oldum gözümde de enfeksiyon var.dolayısyla ateşim de fırladı.umarım biran önce atlatırım
Anca şimdi gördüm, hayırlı olsun, inaşşah sağlıkla gelir.İnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
aaa o menopoz belirtilerini de yaşıyacakmiymisizAmin canım çok sevindim arkadasın adına banada umut oldu inş benimkide küçülür
Çok sağol gülüm aynen öyle beterin beteri var şükürler olsun ki deneme yapabiliyoruz umut var inş her zaman şükretmeliyiz
ShinSeGi canım ben korkmuyorum bu ilaçtan bir daha bu agrıları acıları yasamak istemiyorum bu ilaç bana umut oldu inş küçülürde oyle tedaviye baslarız bu kistle yeniden tüp gözümü çok korkutuyordu.
Şer gibi gözüken şeylerde hayır olabilir bunu sende yaşadın zaten.ins bu durum hayır a dönüşür bnm için.eğer hastanelik olmasaydım seneye kadar tedavi dusunmuyodum o sırada belki çok daha büyüyecekti..tek korkum menapoz sıkıntıları sıcak basması sinir..
Oh şükür.Canım benım biseyim yok antibiyotik mideme dokundu biraz o kadar
Allah sağlık sıhhat versin canım, dermanı olsunn inşallah tedaviler. Buğday çimi suyunu düşünür müsünüz canım, bir Dr,a sorsan. Baban için. Hani vücut zayıf ya, o çok güçlü bir içeçek. Gerçi tadı çok zor ama böyle taze meyve sebze suyuna katıp bir fincanlık içse.... tabi Dr.u sorun görmezse. Bir araştır istersen.çok geçmiş olsun canım psikoloji çok önemli inşallah çabucak toparlar anneciğin bnmde babam hastanede yatıyo kaç gündür enfeksiyon çıktı kanında vücudu kemoterapiden dolayı çok zayıf savaşamıyo kan veriyolar kaç seferdir serumlar iğneler bakalım ne zamana toparlayacak
Enemmmm senin hala gelmemiş mi.... tarlusolaörağmen hem de.... e daha kaç gün geçme olasılığı varmış?Adet olamayan shin se gi yapmislar
56 mi oldu 57 mi günleri sayamaz oldum. tarlusal biteli 3 gün oldu. minnak minnak bir iki kahvemsi leke geldi, kırmızılar küsmüş bana gelmiyor
normalde adet gelince cok kiziyorum diye oldu galiba böyle simdi de gelmiyor
ahhh kiyamam annene cok gecmis olsunBurdayım cnm da ınternete giremedim uzun uzun bakamadım hiçbir şeye. Annemin hastalık süreci daha düzelmedi. Bu sefer de ağrıları var. Romatolog dahiliye görsün dediler, ona gittik ama o da benlik bir hastalığı olduğunu düşünmüyorum dedi. Buna çok sevindim tabii, Dr yine de test yaptırdı kandan, bazı hastalıkları yine de tarayacak. Akciğerden su alındıktan sonra karakter çıksa bile ağrısı devam ediyormuş, Dr o annemin ağrılarını buna bağladı. Şimdi bir de göğüs hastalıkları Dr.una götüreceğiz ama kadında resmen panik atak başladı. Çektiği ağrı nasılsa ağrısından çok ağrının varlığından korkuyormresmen, nefes aşamıyorum falan diyip enalaşıyo, ama aslında nefes alabiliyor. Bu gidişle bir de psikiyatr ayarlayacağız galiba. Ona çok canım sıkkın, gün içinde yalnız kalabiliyor, İnan'ın bazen çalışan kadın olmak böylemzamanlardan zoruma gidiyor. Anneciğime koşup elini tutamıyorum, acısı için yanında olamıyorum. Kadının iki kızı var ikimiz de okuttu, çok şükür çalışıyoruz ama böyle zamanda ha deyince gidememek ikimizi de çok üzüyor.
carsambaya kadar gelmesi lazım. gelir heralde bi iki güne diye bekliyorum bakalim. sabah ates ölçtüm düşük çıktı. hayatimda ilk kez bu kadar geç adet olcamEnemmmm senin hala gelmemiş mi.... tarlusolaörağmen hem de.... e daha kaç gün geçme olasılığı varmış?
Sağol cnm... umarım senin de bu hafta sonu gelir rahatlarsın,ahhh kiyamam annene cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?