Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
size de geçmiş olsun canım çocuklar hemen süzülüyo ztn

bizim ki okdr huysuz ki ne desen yapmaz iki lokma yemeği zor yiyo

zafrina89 @Kuzguni kizlar gecmis olsun. Tez zamanda sifa bulsunlar insallah buyuklerimiz.
Neslihaann sanki bende de ara kanama yapmisti diye hatirliyorum
POWERHACK cizg belli oluyor inşallah bebisin seninledir.
ShinSeGi ne gelmez adetmis cidden kiyamam ya
ZehreNur acele etme canimtamamen iyiles oyle cık hastaneden. Bunla gecmis olsun

canım benım çok çabuk iyi ol inşallah geçmiş olsun

doktorun yaptıgı kabul edılemez nasıl yapabilir bunu orada bir sürü anne var hamile var sonuc olarak insnalar var herkese göstere göstere kesnlikle kabul edilemez

Kızlar bata 7 gün var erken biliyorum ama test yaptım golge çıktı açaba diyorum erken ogrenmem lazım şeker ve alerji ilacı alıyorum çünkü.
Sizde goruyormusunuz çok silik 5 dakika oldu yapali
canımcım bekleyince netleşti mi çizgi .. ben de cok erken öğrendim ovunun 7. günü hem testte hem kan da gördüm . bazılarında mümkün yani

Veson canımcım ılık süt ama ılık olmalı kaynar değil ve bıraz bal benım bogazımı her zaman yumuşatıyor dene istersen

Çok merak ettim sebebini içeriği falan okuyorum ama lekelenme yapacak bi hormon ilacı gibi değil acaba niye yapıyor bunu doktoruma soracam bi kaç gün daha içeyim bakayım devam edecek mi

canımcım bekleyince netleşti mi çizgi .. ben de cok erken öğrendim ovunun 7. günü hem testte hem kan da gördüm . bazılarında mümkün yani

Baya belirginleşti hemde inş vardır canım korkuyorum yoksa diye testin azizligine ugramayayim da

sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
Bende sabah olmaz şimdi bana yanlız kasiklarim regl ilk günü gibi ağrıyor inş olmam bu arada tekrar yaptım ama bundan daha silik çıktı sanırım çok su ictim diye seyreldimi idrar ne :)

onu biliyorum canım ama progesteron yükselmesiyle meme dokusuna da etki ettiğini okumuştum. Genellikle bu ilacı kullananların şikayetleri hassas göğüsler olmuş..
Canım göğüsleri her ikisi de etkiliyor. Benim bir ara prolaktin yüksekti, progesteron u hiç ölçtürmedim ama ovu olduğum günden sonra göğüslerim ağrımaya başlardı. Bir kaç ay dr bana progestan verdi ve benim göğüs ağrılarım geçmişti. Bir ilgisi var mıdır bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…