size de geçmiş olsun canım çocuklar hemen süzülüyo ztn@Kuzgunizafrina89 kızlar çok geçmiş olsun anne babanız bir an önce toparlasin inşallah. Bende annanem yada kızlar hasta olduğunda keşke ben olsam diyorum onların ağrısına sancisina dayanamıyorum Yeni geldik hastaneden benim ufaklık bademcik iltihabı olmuş ateşli huysuz ağzına bi lokma bişey koymuyor.. on günlük antibiyotik ardından da kbb a gidicez ve büyük ihtimal ameliyat dicekler.. Allahım Nerde şifa arayan varsa hepsine sağlık versin inşallah daha önemli birşey yok.
bizim ki okdr huysuz ki ne desen yapmaz iki lokma yemeği zor yiyoAllah sağlık sıhhat versin canım, dermanı olsunn inşallah tedaviler. Buğday çimi suyunu düşünür müsünüz canım, bir Dr,a sorsan. Baban için. Hani vücut zayıf ya, o çok güçlü bir içeçek. Gerçi tadı çok zor ama böyle taze meyve sebze suyuna katıp bir fincanlık içse.... tabi Dr.u sorun görmezse. Bir araştır istersen.
canım benım çok çabuk iyi ol inşallah geçmiş olsunAynen öyle canım zaten çıkarmıyolar
Şimdi lucrini alın dediler onu vurmadan taburcu etmiyceklermiş
Duaların için teşekkür ederim
Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarım iyiki varsınız
Burda hep andım sizi hasta duası kabul olur diye.
Ay kızlar bide kadın kurtaj oldu mudahale odasında sıra bekliyoduk dr elinde surahi suyun içinde minicik bebek ..ben şok ben iptal
Kendime zor geldim.insan hastanede olunca değişik seyler goruyo
canımcım bekleyince netleşti mi çizgi .. ben de cok erken öğrendim ovunun 7. günü hem testte hem kan da gördüm . bazılarında mümkün yaniKızlar bata 7 gün var erken biliyorum ama test yaptım golge çıktı açaba diyorum erken ogrenmem lazım şeker ve alerji ilacı alıyorum çünkü.
Sizde goruyormusunuz çok silik 5 dakika oldu yapali
resimden göremedim ama inşallah inşallah bebeginin müjdesidir o çizgiBiraz daha belirginleşti acaba doğru mu göz yaşıma boğuldum sevinçten ama erken mi seviyorum acaba dedim
kesinlikle çizgi var canım . sabah ilk idrarla da yap :) inşallah bebeginin müjdesidir inşallahİnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
Sürekli siritiyorum baktıkça gözlerim doluyor :) durdukca dahada koyulasti
ben toz inofolik kulanmıstım bana bır etki yapmadıİnofolic combi kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu aranizda
Çok merak ettim sebebini içeriği falan okuyorum ama lekelenme yapacak bi hormon ilacı gibi değil acaba niye yapıyor bunu doktoruma soracam bi kaç gün daha içeyim bakayım devam edecek mizafrina89 @Kuzguni kizlar gecmis olsun. Tez zamanda sifa bulsunlar insallah buyuklerimiz.
Neslihaann sanki bende de ara kanama yapmisti diye hatirliyorum
POWERHACK cizg belli oluyor inşallah bebisin seninledir.
ShinSeGi ne gelmez adetmis cidden kiyamam ya
ZehreNur acele etme canimtamamen iyiles oyle cık hastaneden. Bunla gecmis olsun
Sağol cnm evet Balı deneyeyimCanım geçmiş olsun çok. Ben Boğazında herhangi bir rahatsızlık hissettigimde sabah akşam ağzıma bal atarak yumusatiyorum
İnşallah canım amin :)Anca şimdi gördüm, hayırlı olsun, inaşşah sağlıkla gelir.
zafrina89 @Kuzguni kizlar gecmis olsun. Tez zamanda sifa bulsunlar insallah buyuklerimiz.
Neslihaann sanki bende de ara kanama yapmisti diye hatirliyorum
POWERHACK cizg belli oluyor inşallah bebisin seninledir.
ShinSeGi ne gelmez adetmis cidden kiyamam ya
ZehreNur acele etme canimtamamen iyiles oyle cık hastaneden. Bunla gecmis olsun
canımcım bekleyince netleşti mi çizgi .. ben de cok erken öğrendim ovunun 7. günü hem testte hem kan da gördüm . bazılarında mümkün yani
İnşallah canım sağolasın bebek vardır inş çok istiyorum hayırlısikesinlikle çizgi var canım . sabah ilk idrarla da yap :) inşallah bebeginin müjdesidir inşallah
sonucu sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım sağolasın bebek vardır inş çok istiyorum hayırlısi
Bende sabah olmaz şimdi bana yanlız kasiklarim regl ilk günü gibi ağrıyor inş olmam bu arada tekrar yaptım ama bundan daha silik çıktı sanırım çok su ictim diye seyreldimi idrar ne :)sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah bebeğinin müjdesidir :) çizgiyi ilk fotoğrafta göremedim ama bunda çok belliİnşallah canım ya durdukca koyulasti iyice elimde gezdire gezdire bir hal oldum
Sürekli siritiyorum baktıkça gözlerim doluyor :) durdukca dahada koyulasti
Canım göğüsleri her ikisi de etkiliyor. Benim bir ara prolaktin yüksekti, progesteron u hiç ölçtürmedim ama ovu olduğum günden sonra göğüslerim ağrımaya başlardı. Bir kaç ay dr bana progestan verdi ve benim göğüs ağrılarım geçmişti. Bir ilgisi var mıdır bilmem amaonu biliyorum canım ama progesteron yükselmesiyle meme dokusuna da etki ettiğini okumuştum. Genellikle bu ilacı kullananların şikayetleri hassas göğüsler olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?