saol canım amin inşallahzafrina89 FreeSoull kizlar gecmis olsun. Tez zamanda sifa bulsunlar insallah buyuklerimiz.
Neslihaann sanki bende de ara kanama yapmisti diye hatirliyorum
POWERHACK cizg belli oluyor inşallah bebisin seninledir.
@ShinSeGi ne gelmez adetmis cidden kiyamam ya
@ZehreNur acele etme canimtamamen iyiles oyle cık hastaneden. Bunla gecmis olsun
evet vücuda giren mikroplaro ilk yakalayan yer bademcikler onlar olmazsa mikroplar daha kolay içerlere ilerliyomuş zorda kalmadıkça aldırmsmak lazım bence dd @butterfly_gns@butterfly_gns canım sana da geçmiş olsun, topikçek hastanelerdeyşz. Allah beterinden saklasın. Çok mu kronik senin kızın bademcikleri de ameliyat dedi Dr? Benim de düşerdi çok, Dr bilerek almadı, dedi ki enfeksiyon kapısı burası, vücutta direnç düşünce oluyor, alırsam başka yerde olur, artık burda olsun, biz hemen fark edelim. Büyüdükçe azaldı. Üniversite yıllarında yurtta kalınca tabi beslenme bozuldu, bir dönem tekrar hortladı, sonra hayatım düzene girdi yine düzeldi.
passionete sağolun kızlar...
Ben bunu kullanmıştım hiç gecirmemişti şikayetlerimi ama çok yoğundu benim şikayetlerim sonra yüksek doz uygulayalım sana deyip cipro vermişti ama hamilelik ihtimalinde kullanımını bilmiyorum canımKızlar benim enfeksion yiine hortladı yanmam var sanırım bu aydan da ümüdi kesmeliyim daha yum bile olmadı 12. Gündeyin ne lanet bili bu ya bıktım artık sağlık ocağı şu ilacı yazmıştı zararı okurmu kullanayımmı bi baksanız
Ben bunu kullanmıştım hiç gecirmemişti şikayetlerimi ama çok yoğundu benim şikayetlerim sonra yüksek doz uygulayalım sana deyip cipro vermişti ama hamilelik ihtimalinde kullanımını bilmiyorum canım
Sonuçta Dr görüşü "kullanabilirsin" olmuş. Bence bu yüzden sakıncalı değildir.Sağlık ocağındaki doktor kullanabikşrsin dedi ama gğvenemedim kararsızım napsam ki çok da yanma var ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ya bir ay arayla mahvediyor beni
2.ve 4. De daha belirgin 1 de pek göremedim.hadi Hayırlısı gittikçe koyulaşsın inşallah.:)))))Nasıl kizlar 4 adet test en sonra vardır dimi
Hepsinde de var çizgi hadi inşallah sağlıkla gelir benim böyleyken kanda 9 çıkmıştı değerimNasıl kizlar 4 adet test en sonra vardır dimi
Hadi gözün aydın olsun canım. Bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun. Sağlıcakla gelsinNasıl kizlar 4 adet test en sonra vardır dimi
Amin canim sağolasın darısı başınızaHadi gözün aydın olsun canım. Bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun. Sağlıcakla gelsin
Sabırla bekliycem bende 6 gün kaldı çünkü bata kadar beklerimHepsinde de var çizgi hadi inşallah sağlıkla gelir benim böyleyken kanda 9 çıkmıştı değerim
İnşallah canım amin :)2.ve 4. De daha belirgin 1 de pek göremedim.hadi Hayırlısı gittikçe koyulaşsın inşallah.:)))))
Cnm bu konuda geniş bir bilgim yok ama nette şöyle bir dolaştım ağır antibiyotikler olumsuz etkiliyor yazıyor sadece.bir de bir haftada etkisi olur mu? Bilmem sonuçta şuan Üretilen spermler 3 ay sonra dışarı çıkıyor diye biliyorumVeson canım benim eşim 3 tane antibiyotik kullandı 2 gün şimdi biz bu ay yani 1 hafta sonra spermiyogram versek sonucu etkiler mi burda bi laboratuvar buldum galiba ayrıntılı bakıyor birazdan gidip görüşecem bilgi alacam aklıma antibiyotik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?