Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@butterfly_gns canım sana da geçmiş olsun, topikçek hastanelerdeyşz. Allah beterinden saklasın. Çok mu kronik senin kızın bademcikleri de ameliyat dedi Dr? Benim de düşerdi çok, Dr bilerek almadı, dedi ki enfeksiyon kapısı burası, vücutta direnç düşünce oluyor, alırsam başka yerde olur, artık burda olsun, biz hemen fark edelim. Büyüdükçe azaldı. Üniversite yıllarında yurtta kalınca tabi beslenme bozuldu, bir dönem tekrar hortladı, sonra hayatım düzene girdi yine düzeldi.
passionete sağolun kızlar...

evet vücuda giren mikroplaro ilk yakalayan yer bademcikler onlar olmazsa mikroplar daha kolay içerlere ilerliyomuş zorda kalmadıkça aldırmsmak lazım bence dd @butterfly_gns

Kızlar benim enfeksion yiine hortladı yanmam var sanırım bu aydan da ümüdi kesmeliyim daha yum bile olmadı 12. Gündeyin ne lanet bili bu ya bıktım artık sağlık ocağı şu ilacı yazmıştı zararı okurmu kullanayımmı bi baksanız

Eklentiler

• IMG_0819.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben bunu kullanmıştım hiç gecirmemişti şikayetlerimi ama çok yoğundu benim şikayetlerim sonra yüksek doz uygulayalım sana deyip cipro vermişti ama hamilelik ihtimalinde kullanımını bilmiyorum canım

Sağlık ocağındaki doktor kullanabikşrsin dedi ama gğvenemedim kararsızım napsam ki çok da yanma var ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ya bir ay arayla mahvediyor beni
Ben bunu kullanmıştım hiç gecirmemişti şikayetlerimi ama çok yoğundu benim şikayetlerim sonra yüksek doz uygulayalım sana deyip cipro vermişti ama hamilelik ihtimalinde kullanımını bilmiyorum canım

Sağlık ocağındaki doktor kullanabikşrsin dedi ama gğvenemedim kararsızım napsam ki çok da yanma var ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ya bir ay arayla mahvediyor beni
Sonuçta Dr görüşü "kullanabilirsin" olmuş. Bence bu yüzden sakıncalı değildir.

Veson ve diger kızlar bu sabah 1 tık daha koyu sanırım daha yeni yeni yerleşiyor öğle dua ediyorum sağlıkla tutunsunda

Eklentiler

• 2017-04-01 12.25.08.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Veson canım benim eşim 3 tane antibiyotik kullandı 2 gün şimdi biz bu ay yani 1 hafta sonra spermiyogram versek sonucu etkiler mi burda bi laboratuvar buldum galiba ayrıntılı bakıyor birazdan gidip görüşecem bilgi alacam aklıma antibiyotik geldi

Cnm bu konuda geniş bir bilgim yok ama nette şöyle bir dolaştım ağır antibiyotikler olumsuz etkiliyor yazıyor sadece.bir de bir haftada etkisi olur mu? Bilmem sonuçta şuan Üretilen spermler 3 ay sonra dışarı çıkıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…