- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Çok güzel canım spermden anlamıyorum ama azmiyle çok güzel sonuçlar almışsınız Allah ikiz nasip etsin çifte mutluluklar versin inşallahKızlar eşimin değeri 10 milyondan 156 milyona çıkmıştı eksik yazmıştım yaptıklarını; unuttuğum eşimin değeri 15 katı arttı; zeytinyağda bekletilmiş incir, 3 günde bir-- her sabah taze sıkılmış portakal --arı sütü polen propolis olan-bir ay boyunca-- nohut suyu belirli aralıklarla-- aşılamadan 3 gün önceki akşamları bitter , acı kahve-- vitamin kasımdan beri (neofortil ) ve keçiboynuzu pekmezi ve kürü ve en önemlisi bunların hepsini eşim kendi yaptı uğraştı, her akşam keçiboynuzunu kendi kaynattı, kaç yıldır içtiği sigarayı da bıraktı, doktor tavsiyesiyle. Yüzde 4 olan morfoloji , değer artınca yüzde 40 a yükseldi..o yüzden sonucu eline aldığındaki mutluluk tarif edilemezdi..bendeki üzüntümü gördükçe hırslandı , yapmaya devam etti, bırakmadı,
Canım spermi nasıl etkiler bilmiyorum eşim hiç yaptirmadi ama bademcik yüzünden çok ağır antibiyotikler ve penisilin iğneler oldu ben de geçen nisan ayında olması lazım on tane iğne oldum önünden antibiyotik ilaçlar kullanmıştım korkulan kadar etkilemiyodur inşallah canım eşine de geçmiş olsun ne için içti bilmiyorum ben üç haftada atlatabildim gribi bu arada eşim de kaptı benden on gün de o çektiVeson canım benim eşim 3 tane antibiyotik kullandı 2 gün şimdi biz bu ay yani 1 hafta sonra spermiyogram versek sonucu etkiler mi burda bi laboratuvar buldum galiba ayrıntılı bakıyor birazdan gidip görüşecem bilgi alacam aklıma antibiyotik geldi
Eşli tedavi için doktor vermişti 3 tane 500 mg. Lık ağır değil ama belki bidaha ikna edemem tahlil için diye etkiler mi diye merak ettim.sizede geçmiş olsun canımCanım spermi nasıl etkiler bilmiyorum eşim hiç yaptirmadi ama bademcik yüzünden çok ağır antibiyotikler ve penisilin iğneler oldu ben de geçen nisan ayında olması lazım on tane iğne oldum önünden antibiyotik ilaçlar kullanmıştım korkulan kadar etkilemiyodur inşallah canım eşine de geçmiş olsun ne için içti bilmiyorum ben üç haftada atlatabildim gribi bu arada eşim de kaptı benden on gün de o çekti
Canim incir ve ceviz yediğini söylemişın. Günde kaç tane yiyiyodun.ve kaç gunVeson ve diger kızlar bu sabah 1 tık daha koyu sanırım daha yeni yeni yerleşiyor öğle dua ediyorum sağlıkla tutunsunda
Sağol canım biz de kullandık eşli tedavi için azro sanırım ismi içinde üç tane var ikisi içip birini attık ikimizde o şekilde söylemişti smear sonrası verdi bize de eşinin de sonuçları güzel çıkar inşallahEşli tedavi için doktor vermişti 3 tane 500 mg. Lık ağır değil ama belki bidaha ikna edemem tahlil için diye etkiler mi diye merak ettim.sizede geçmiş olsun canım
Hiç böyle bir dua almamıştım;;inş inş bu ay çift yumurtam var, inş allah söyletmiştirÇok güzel canım spermden anlamıyorum ama azmiyle çok güzel sonuçlar almışsınız Allah ikiz nasip etsin çifte mutluluklar versin inşallah
Amin diyelim o zaman canımHiç böyle bir dua almamıştım;;inş inş bu ay çift yumurtam var, inş allah söyletmiştir
Valla canım helal olsun o kadar uğramış eşin .Morfoloji kolay yükselmez diyorlar .Maşallah çok güzel yükselmiş. Bu sonuçlara kaç ay sonra ulaştınız? Bizim de morfoloji sorun malesef yüzde 2Kızlar eşimin değeri 10 milyondan 156 milyona çıkmıştı eksik yazmıştım yaptıklarını; unuttuğum eşimin değeri 15 katı arttı; zeytinyağda bekletilmiş incir, 3 günde bir-- her sabah taze sıkılmış portakal --arı sütü polen propolis olan-bir ay boyunca-- nohut suyu belirli aralıklarla-- aşılamadan 3 gün önceki akşamları bitter , acı kahve-- vitamin kasımdan beri (neofortil ) ve keçiboynuzu pekmezi ve kürü ve en önemlisi bunların hepsini eşim kendi yaptı uğraştı, her akşam keçiboynuzunu kendi kaynattı, kaç yıldır içtiği sigarayı da bıraktı, doktor tavsiyesiyle. Yüzde 4 olan morfoloji , değer artınca yüzde 40 a yükseldi..o yüzden sonucu eline aldığındaki mutluluk tarif edilemezdi..bendeki üzüntümü gördükçe hırslandı , yapmaya devam etti, bırakmadı,
Canım ekimde kimyasal olunca, bu durum bizi çok yıprattı ; yaşanan düşükte çektiğim acıları gördü,,24 Kasım'dan itibaren uygulamaya başladı, doktora gidip 10 milyon spermi görünce , emar a kadar çekildi.. varikosel olabilme ihtimalini düşünerek; doktor tavsiyesiyle ; toplam 4 ay canım; doktor bu değerlerle direkt tüp bebek dedi doktorlar,çok üzüldüm yeri geldi onu suçladım , hiç birşeye karışmayacağımı; tüp bebek tedavisinde sadece benim yıpranacağım; eğer senli bir durum varsa da elinden geleni yapmasını söyledim.. ve ona bıraktım , hiç karışmadım.. zorlamadım ,Valla canım helal olsun o kadar uğramış eşin .Morfoloji kolay yükselmez diyorlar .Maşallah çok güzel yükselmiş. Bu sonuçlara kaç ay sonra ulaştınız? Bizim de morfoloji sorun malesef yüzde 2
Valla canım helal olsun o kadar uğramış eşin .Morfoloji kolay yükselmez diyorlar .Maşallah çok güzel yükselmiş. Bu sonuçlara kaç ay sonra ulaştınız? Bizim de morfoloji sorun malesef yüzde 2
Canım ekimde kimyasal olunca, bu durum bizi çok yıprattı ; yaşanan düşükte çektiğim acıları gördü,,24 Kasım'dan itibaren uygulamaya başladı, doktora gidip 10 milyon spermi görünce , emar a kadar çekildi.. varikosel olabilme ihtimalini düşünerek; doktor tavsiyesiyle ; toplam 4 ay canım; doktor bu değerlerle direkt tüp bebek dedi doktorlar,çok üzüldüm yeri geldi onu suçladım , hiç birşeye karışmayacağımı; tüp bebek tedavisinde sadece benim yıpranacağım; eğer senli bir durum varsa da elinden geleni yapmasını söyledim.. ve ona bıraktım , hiç karışmadım.. zorlamadım ,
Bu bir kur değil kendim bulduğum bişi incir 10 güne kadar sonra incir içine civex 5 gün sonra ceviz bol bolCanim incir ve ceviz yediğini söylemişın. Günde kaç tane yiyiyodun.ve kaç gun
Doktor bizede yazdı canım evicap ve proxeed plus inşallah bizim de yükselir canımKizlar bizde morfoloji bi kere dusuk cikti 2 yada 1di ama esim evicap 200 mg e vitamini ve keciboynuzu kürü yapti 11e cikti. Duzelmez deniyor ama duzeliyor
Canım bu değerler le inşallah normal yoldan olur .Çok güzel maşallah .Canım ekimde kimyasal olunca, bu durum bizi çok yıprattı ; yaşanan düşükte çektiğim acıları gördü,,24 Kasım'dan itibaren uygulamaya başladı, doktora gidip 10 milyon spermi görünce , emar a kadar çekildi.. varikosel olabilme ihtimalini düşünerek; doktor tavsiyesiyle ; toplam 4 ay canım; doktor bu değerlerle direkt tüp bebek dedi doktorlar,çok üzüldüm yeri geldi onu suçladım , hiç birşeye karışmayacağımı; tüp bebek tedavisinde sadece benim yıpranacağım; eğer senli bir durum varsa da elinden geleni yapmasını söyledim.. ve ona bıraktım , hiç karışmadım.. zorlamadım ,
cibi35 canım sana da geçmiş olsun, topikçek hastanelerdeyşz. Allah beterinden saklasın. Çok mu kronik senin kızın bademcikleri de ameliyat dedi Dr? Benim de düşerdi çok, Dr bilerek almadı, dedi ki enfeksiyon kapısı burası, vücutta direnç düşünce oluyor, alırsam başka yerde olur, artık burda olsun, biz hemen fark edelim. Büyüdükçe azaldı. Üniversite yıllarında yurtta kalınca tabi beslenme bozuldu, bir dönem tekrar hortladı, sonra hayatım düzene girdi yine düzeldi.
passionete sağolun kızlar...
Bugün veli toplantısı var
İnşallah sorunsuz geçer.
Neyse canım önümüzdeki maçlara bakıcaz üzülmek yok herşerde bi hayır vardırBhcg 0,14 kızlar bu ay da fiyasko
Bizler, onları çok istiyoruz. Kalbimizi kapımızı açtık onları bekliyoruz. Onlar da ne zaman bizi isterlerse, o zaman gelecekler ben buna inanıyorum.. Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak. Hakkımızda hayırlısı. En kısa zamanda gelsinler inşallahBhcg 0,14 kızlar bu ay da fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?