Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bir kur değil kendim bulduğum bişi incir 10 güne kadar sonra incir içine civex 5 gün sonra ceviz bol bol

Oncelikle hayirli olsun. Bu sabahkilerde artik cizgiler barizlesmis:)

Kilo kontrolu acisindan ozellikle miktar sormak istiyorum. Mesela ben zaten gunde 2-4 arasi ceviz yerim duzenli olarak. Gunde 2 de hurma yada kuru kayisi yerim, bunu kuru incirle degistirsem, bu miktarlar az mi? Sen daha bol bol mu yiyordun? :)

Neyse canım önümüzdeki maçlara bakıcaz üzülmek yok herşerde bi hayır vardır

cibi35 üzülme canım bende de geldi adet. çatlatma iğnesi tırt oldu.

Sağolun kızlar artık çok etkilenmiyorum sanki alıştım bu sonuca :) şimdi hedefim iyi bi Dr ve hsg çektirmek bu ay diğer aylardan daha fazla çalışma oldu zamanlama da iyiydi ama olmadı acaba tuplerde mi bi sıkıntı var diye düşünmeye başladım. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için..

Aynı soru işareti benim kafamda da var ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi bir süre dursun.

Nihayet adet oldum hosgeldiniz kirmizilar. simdi gecici menapoz sürecim baslicak. ooohhh nasil rahatim bi bilseniz... ateş ölçme derdi yok, ovu testleri yok, zorunlu calisma günleri yok, aman ağır kaldirmiyim belki bebek vardir dertleri yok... stressiz bi kac ay var önümde ne güzel

Sabah ve akşam olmak üzere 2 tane canım yani kuru incir in bir zararı yok ama cevizi ben çok sevdiğimden yiyordum.
Yani 5 6 yi geciodu ceviz :)
Sen istediğin miktara göre ayarlarsin incir yumurta buyutuo ceviz catlamaya yardimci onun için haberiniz olsun.
Tam emin olamıyorum hamilelik için inş yarın sabah ta yapıcam 3 tane başka marka ile hayırlısı ile daha net cikar umarım :)

Kızlar herkese iyi akşamlar. Arkadaşımla ortak clear blue hamilelik monitörü aldık. Lh la birlikte östrojeni de gösteriyomuş. Değerlendirilmesi gereken günü gösteriyomuş. İnşAllah işe yarar. Kullanan varmı hiç yada kullanan duydunuz mu kızlar ??

kontrollerin faydası var zararı yok canım eşin gitti mi hiç doktora senin kızların üstünden yıllar geçmiş sende de değişen şeyler ol uştur illa ki ama o dönemler bi problemin yokmuş demek ki olmuşlar maşallah acaba eşinde mi sıkıntı var diye düşünmeden edemedim

incirle havuç prolaktini yükseltiyo diyodu kzlar öyle bi problemin varsa dikkatli kullan canım

canım bende erken öğrendım ve çizgim böyleydi bu kadar silikti sonucum 26.89 cıkmıstı . istersen bekleme canım 4 testte de cıkmıs.
gözün aydın

Sağol kuzum hastane uzak eşime desem anliycak ben sürpriz yapmak istiyorum planım varda :) birde acaba yanlış çıkar mı korkusu sardı beni bilmiyorum sabah tekrar bakıcam çizgiyi takip edicem

Sağol kuzum hastane uzak eşime desem anliycak ben sürpriz yapmak istiyorum planım varda :) birde acaba yanlış çıkar mı korkusu sardı beni bilmiyorum sabah tekrar bakıcam çizgiyi takip edicem
:) gunluk çizgi malesef artmıyor ben kan testımden sonra merakla ertesı gun tekrar yaptım aaa baktım çizgi 1 gun önceyle aynı sonra kızlar dedıler kı b-hcg 2 gunde bır artar ancak o zamamn bellı olur yarın çizgiyi gör yeter canım :) çokkk güzel bir haber korkma canım merak etme

Kızımda her gün koyulasiyordu inşallah koyulasır ve dogurudur sevinçten agladiklarim yerini sinir bozucu regl birakmasinda.
Çok istiyorum çünkü allah biliyor ya kandildede dua ettim.

iiz canım birde markadan markaya çizgi değişir mi birde ben şimdi yaptım ama idrarim malum seyreldi suyla felan golge gibi bir baska markada çıktı açaba aksam idrarı diyemi?

Eklentiler

• 2017-04-01 23.14.14.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 50
Reactions: iiz
iiz canım birde markadan markaya çizgi değişir mi birde ben şimdi yaptım ama idrarim malum seyreldi suyla felan golge gibi bir baska markada çıktı açaba aksam idrarı diyemi?
evet canım nedense farklı testte farklı oluyor bende ayrı markalarla aynı ıdrardan yapmıstım bırı daha koyuydu bırı daha acık . hatta dökmedım ıdrarı 3. testıde aynı ıdrarla yaptım ama farkedebılıyor canım.

farklı testlerde çizgi varsa artık emin olabilirisn zaten

Çok sağol içimi içimi rahatlattin gece gece allah razı olsun kuzunu sana bağışlasın inşallah :)

:) evde kaç tane test var merak ettm iiz in dediği gibi gün gün çok bi koyulaşma olmuo bukdr silikken bi kaç gün sabredip yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…