:) evde kaç tane test var merak ettm iiz in dediği gibi gün gün çok bi koyulaşma olmuo bukdr silikken bi kaç gün sabredip yap istersen
canım benimm amin cümlemize darısı topikte ki diğer kızların başına inşallah inşallah onların bebeklerini de böyle çizgilerde görürüz.Çok sağol içimi içimi rahatlattin gece gece allah razı olsun kuzunu sana bağışlasın inşallah :)
canım benimm amin cümlemize darısı topikte ki diğer kızların başına inşallah inşallah onların bebeklerini de böyle çizgilerde görürüz.
gözün aydın hoşgeldi bebegin
Hadi gözün aydın olsun canım. Bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun. Sağlıcakla gelsin
Bu başka marka ve akşam idrarı sabahkiler daha netti canım 8 adet test var toplu almıştım.
Bakıp bakıp duruyorum emin olmak için
Canim ilk sayfada tablonu bulamadim. Ovulasyondan kac gun sonra silik cizgiyi gormus oldun? Bi de bunlar hassas testler mi, normal mi?
Ateş olcmedim ovulasyon takip etmedim.
Regl 4.gunu 5mm 6mm yumurtam vardı ben 18 yada 19unda yumurtladım saydım.
Çünkü akıntı geldi ve ağrı.
24 ünde sabah rahime elektrik çarpması hissiyle uyandim ve 1.5 saat sonra pembe akintı düştü rahime yerlesme olarak algıladım dün ve bugün testlerim silik dün daha silikti.
6 gün kaldi.
1 hafta kala ogrenmis olucam varsa :) a bu arada normal bunlar
Ne tesaduf, ben de 18 yada 19 martta yumurtladim ovulasyon testine gore. Bat.im 3 nisan. Kan testi yaptirmadim. Dun ve bugun evde gebelik testi fazladan var diye oylesine yaptim, negatif. Ama idrarda bu kadar erken cikmaz diye cok da onemsemedim testleri. Ama hamile degilmisim gibi hissediyorum zaten. Hicbir farklilik hissetmedim ve hissetmiyorum.
Ben erken yumurtladım gecen ay 60.gunde regl oldum tarlusalla pko kist yokken .
Şaşırdım mevsimsel dedi doktor hormonlarim normal çıktı boşuna paniklemistim.
Erken beklemiyordum ama incir erkene alıyor ovulasyonu kızımda da 5 gün kala öğrenmiştim 60.73 ile düşün
Olursa buda erken döllenme olucak :)
Insallah olur canim. Yani aslinda olmus o zaten:) allah tamamina erdirsin diyelim:)
olmuş canım olmuş hem de cici bir bebek olmuşBen erken yumurtladım gecen ay 60.gunde regl oldum tarlusalla pko kist yokken .
Şaşırdım mevsimsel dedi doktor hormonlarim normal çıktı boşuna paniklemistim.
Erken beklemiyordum ama incir erkene alıyor ovulasyonu kızımda da 5 gün kala öğrenmiştim 60.73 ile düşün
Olursa buda erken döllenme olucak :)
Hahah ben Türkçe öğretmeniyim.Demek her okulda Veli toplantısı oldu. Mevsimi demek .
Hayırdır, niye matematik
olmuş canım olmuş hem de cici bir bebek olmuş
Amin canim Allah razı olsun idrar testleri yaniltmasin da önemli olan o bu marka hiç pozitif vermemisti çoğu kez kimyasal oldu.
Miratech asılsız vermişti çeşme suyuna bile.
Sabah olmaz şimdi bana. İnşallah sendede güzel haber alalım bu ay
heyecanın buradan anlaşılıyor :)Kızımı Kardes siz bırakma allahım demiştim kandilde ertesi günü test silik ti :) hayirlisi ile sağlıkla gelsin ins
Yok yok, o cizgi varsa hamilelik var drmektir. Hayirliysa devami gelsin diye dua etmek kaliyor geriye bir tek.
Ben bu aydan umutlu degilim. Adetime 1.5 - 2 gun kaldi, hicbir his yok.
Sende pembe akinti disinda bir farklilik oldu mu? Su anda adet harici bir belirti var mi yasadigin?
ben de hamıleıgımden 2 ay once oyle yapmıstım ovulasyona kadar gunde 1-2 tane ıncır yedımBu bir kur değil kendim bulduğum bişi incir 10 güne kadar sonra incir içine civex 5 gün sonra ceviz bol bol
heyecanın buradan anlaşılıyor :)
canım benım Allah emeklerını boşa çıkarmasınNihayet adet oldumhosgeldiniz kirmizilar. simdi gecici menapoz sürecim baslicak. ooohhh nasil rahatim bi bilseniz... ateş ölçme derdi yok, ovu testleri yok, zorunlu calisma günleri yok, aman ağır kaldirmiyim belki bebek vardir dertleri yok... stressiz bi kac ay var önümde ne güzel
ben de hamıleıgımden 2 ay once oyle yapmıstım ovulasyona kadar gunde 1-2 tane ıncır yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?