Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) evde kaç tane test var merak ettm iiz in dediği gibi gün gün çok bi koyulaşma olmuo bukdr silikken bi kaç gün sabredip yap istersen

Bu başka marka ve akşam idrarı sabahkiler daha netti canım 8 adet test var toplu almıştım.
Bakıp bakıp duruyorum emin olmak için

Çok sağol içimi içimi rahatlattin gece gece allah razı olsun kuzunu sana bağışlasın inşallah :)
canım benimm amin cümlemize darısı topikte ki diğer kızların başına inşallah inşallah onların bebeklerini de böyle çizgilerde görürüz.

gözün aydın hoşgeldi bebegin

canım benimm amin cümlemize darısı topikte ki diğer kızların başına inşallah inşallah onların bebeklerini de böyle çizgilerde görürüz.

gözün aydın hoşgeldi bebegin

Amin amin canım benim kandilde ben ve isteyen herkese nasip et allahım diye yalvarmistim inşallah topikte bol pozitif ısrar resimleri ve ultrason resimleri görürüz :)
Allah razı olsun 2.ci bebeğim olucak hayırlısı ile sağlıkla gelsin

Canim ilk sayfada tablonu bulamadim. Ovulasyondan kac gun sonra silik cizgiyi gormus oldun? Bi de bunlar hassas testler mi, normal mi?

Ateş olcmedim ovulasyon takip etmedim.
Regl 4.gunu 5mm 6mm yumurtam vardı ben 18 yada 19unda yumurtladım saydım.
Çünkü akıntı geldi ve ağrı.
24 ünde sabah rahime elektrik çarpması hissiyle uyandim ve 1.5 saat sonra pembe akintı düştü rahime yerlesme olarak algıladım dün ve bugün testlerim silik dün daha silikti.
6 gün kaldi.
1 hafta kala ogrenmis olucam varsa :) a bu arada normal bunlar

Ne tesaduf, ben de 18 yada 19 martta yumurtladim ovulasyon testine gore. Bat.im 3 nisan. Kan testi yaptirmadim. Dun ve bugun evde gebelik testi fazladan var diye oylesine yaptim, negatif. Ama idrarda bu kadar erken cikmaz diye cok da onemsemedim testleri. Ama hamile degilmisim gibi hissediyorum zaten. Hicbir farklilik hissetmedim ve hissetmiyorum.

Ben erken yumurtladım gecen ay 60.gunde regl oldum tarlusalla pko kist yokken .
Şaşırdım mevsimsel dedi doktor hormonlarim normal çıktı boşuna paniklemistim.
Erken beklemiyordum ama incir erkene alıyor ovulasyonu kızımda da 5 gün kala öğrenmiştim 60.73 ile düşün
Olursa buda erken döllenme olucak :)

Insallah olur canim. Yani aslinda olmus o zaten:) allah tamamina erdirsin diyelim:)

Insallah olur canim. Yani aslinda olmus o zaten:) allah tamamina erdirsin diyelim:)

Amin canim Allah razı olsun idrar testleri yaniltmasin da önemli olan o bu marka hiç pozitif vermemisti çoğu kez kimyasal oldu.
Miratech asılsız vermişti çeşme suyuna bile.
Sabah olmaz şimdi bana. İnşallah sendede güzel haber alalım bu ay

olmuş canım olmuş hem de cici bir bebek olmuş

Yok yok, o cizgi varsa hamilelik var demektir. Hayirliysa devami gelsin diye dua etmek kaliyor geriye bir tek.

Ben bu aydan umutlu degilim. Adetime 1.5 - 2 gun kaldi, hicbir his yok.

Sende pembe akinti disinda bir farklilik oldu mu? Su anda adet harici bir belirti var mi yasadigin?

Kasiklarim da hassasiyet oldu çok şimdi yok o bel ağrısı oluyor kızımı kaldırınca okadar canım başka hiçbir belirti yok

canım benım Allah emeklerını boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…