Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalbim deli gibi çarpıyor :) çok mu belli ediyorum
çooooookkkk ben okurken gülürek okuyorum eşimim yüzüme bakıyor neye böyle gülüyorum diye o kadar yansıdı bana... sevinçli şaşkın heyecanlı normal durmaya calısan ama aslında panik halin var sanki tabı sabırsızlık

Spermiyogram yaptırdık Dr. Iyinin üstünde dedi başka bi problem olabilir mi bilmiyorum ki..

Ovulasyondan sonra kesmek mi lazim kizlar? Bir zarari yoksa hep yiyelim:)
prolaktın hormonunu yukseltıyormuş incir prolaktınıın yuksek degılse sorun olmuyor ben 1 ay kaynatıp içtim hatta eşime de içirdim sperm kalitesini arttırıyormus bır ay da sadece yedım ben ovudan sonra kestım cunku yumu fazla buyuturmu kaygısı yasadım

Deli gibi çığlık atıp durasim var sen beni sabah gorucektin teste bakıyorum agliyorum testi bırakıyorum gülüyorum tekrar bakıp tekrar ağlayıp tekrar guluyordum içim kıpır kıpır deli oldum sevincten

Göz yaşlarım gözümde doldukca testi goremiyor deli gibi silmeye çalışıyordum acaba doğru mu gördüm ordami baktım orda bir daha ağla sonra gül sonra tekrar ağla yine sil iyice bak yok yok orda tamam dünden daha koyu eminim yinede isiga mi tutsam tuttum ooo ışıkta daha belli saat ne kadar oldu 6 dakika olmuş hemen çıktı ki zaten daha koyulasti deyip konuşup konusUP durdum sabah kızım bana bakiodu 2 yaşında

Canım hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben de. Bir yılın sonunda oldu bebeğim. Uzun süredir deniyorsanız git çektir hsg, bebeğine vesile olur inş. Bu arada eğer İstanbul da yaşıyorsan Şişli echomar da çektirmeni tavsiye ederim sıfır acı, fiyatı 500 ya da 600 tl idi

Saol canım bu hafta adet gelir çarşambaya kadar.. hsg yi kaçıncı gün çekiyorlar?

Ohhhh kafanı boşalt :)

bnm eşimin branşı da fen onlarda da geçen haftasonu vardı toplantı :)

O erken kurtulmuş

Bizim matematik hocası adaşın da Yoksa dedim :))

olay olurdu valla, çok şaşırırdık. Güzel de olurdu

cibi35 @Cemre Yaman herşeyin Hayırlısı inşallah bu ay yüzünüz Güler.
A alias_26 söylediğin gebelik testi ovulasyonu Öğrenmek için mi? POWERHACK rabbim mutluluğunu daim etsin test yaptıkça at bizlerle paylaş inşallah:) ShinSeGi cnm sonunda adet gelmiş gözün Aydın inşallah tedavin hayırlı olsun
ZehreNur cnm eve geçmişsin senin de gözün Aydın
@darkgirl1906 cnm bugün ateş düşmüş bugün de çalışma olsa iyi olur.

cibi35 @Cemre Yaman hakkinizda hayırlısı yeni ay yeni umut demek.
ShinSeGi cok sevindim nihayet beklenen regl geldi. Tedaviye bismillah.
Veson ates normale inmiş daha iyisindir insallah
Evet ateş düştü umarım daha fazla düşmez)dün çok gezdim Çarşıda akşam kötü oldum yattım güzel bir uyku bugün daha iyiyim.dinlenmeye ihtiyacım var ama elime Geçmiyor maalesef

Veson hem ovulasyon hem gebelik hayatım. Dün biraz inceledim. Östrojen ve lh ı kontrol ediyo. 20 tane ovulasyon testi 4 tane de gebelik testi var içinde. Dijital bi monitör. Adet gününü yazıyosun takvimini oluşturuyo. Ve test yapman gereken günlerde alarm çalıyo fakat farklı olarak sabah ilk idrardan istiyo. Resmini ekledim

Iyiymiş ama 20 ovu testi az değil mi? Taş çatladın 2 ay yeter

Kizlar bugun adetim geldi. Tahmin ediyordum zaten... fakat gercekten uzuldum. Cunku 2 aydir ovulasyon testi ile zamanlamayi iyi ayarliyorum. Buna ragmen olmamasi, nasil desem, huzunlendirdi beni.

Kizimda adetlerim cok duzensizdi, bir turlu gunu tutturamiyordum (5 ay). Ultrason takibiyle gununun belirlendigi ilk ay (6.ay) hamile kalmistim. Yine oyle olacak sandim. Bu sefer duzen de iyi, zamanlama da iyi, ama ikide iki olumsuz.

Cok daha uzun suredir ugrasanlar belki kirilacaktir bana, ben de kendime kiziyorum bazen. Bir evladim oldugu icin sukrediyorum, herseyden once ona saglikli uzun omur diliyorum. Ama inanin ki ikinci icin daha da cok sabirsizlanabiliyor insan. Bir kere kizimin agzindan kardes kelimesi ciktikca sabirsizligim artiyor. Ikincisi yasim 35, esim 42...

Kizlar ben ovu testte pozitif gordugum gun dahil 2 yada 3 gun ustuste iliskiye giriyorum 2 aydir. (Bu ay pozitiften once basladim hatta). Acaba hata mi yapiyorum? Pozitifin ertesi gunu tek iliski mi denesem? Yada pozitif oldugu gun ve iki gun sonra mi denesem? Esimin yasindan dolayi bu ay iliski araliklarini 24 saatten uzun tuttum ama yine olmadi (cuma sabahi ve cumartesi gecesi gibi). Gerci ff bilinen bir sorun yoksa ustuste iliskide sorun olmayacagini yazmis ama dr.lar genelde 48 saat dedigi icin o mesele kafama takiliyor. Esimin yasini da dusununce, spermlerin guc toplamasi icim daha mi uzun aralik versem diyorum.

Bir fikir verin bana kizlar. Bu ay nasil denesem? (Ates olcumu olmuyor, uykum duzensiz). Ovu testine gore ne zaman kac kez iliski olsa?

Bu ay 13 civari ovu oldu. 10-12-13-15-17 calistim ben. Boylesi de psikolojik olarak cok yipratici oldu. Demistim ki, bu ay olmazsa bi dahaki ay 1-2 kez yapip birakcam. Ama iste hangi 1-2? :/

Bu arada esime bir sey yedirip icirmem mumkun degil oyle seylere antipatisi var birincisi. Ikincisi cok hassastir. Onda sorun oldugunu dusundugumu sanir ve etkilenir.

Son düzenleme:

Ben de sen gibiyim hayatım. Oğlum 10 yaşında ikinciyi Çok istiyorum. Kendimden çok o kardeş istediği için ben de çok istiyorum . Aynen yaşım 35 eşim 40. 2 yılda 2 düşük. Çok iyi anlıyorum seni. Ben de çok güzel değerlendirdim bu ay ama olmadı.

Kizim 4 yas 3 aylik. 3 aydir filan kardes istiyor. Cok da net. Belli ki buyudukce dozu da arttiracak.

Doktorum 3 ay kendin dene, sonra usg takibe gel dedi ama, ben zaten testle saptiyorum. O da 3 ay gun verecek sadece, ne anlami var diyorum. Sonra da usg ovu testten guvenilirdir diyorum. Bilmiyorum, kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…