hmm başka yoktur heralde ztn bide varikosel olabiliyı erkeklerde oda sperm sayılarını etkiliyo diye biliyorum test iise problem yoktur heralde bide sen hsg çektir bakalım ne çıkıcak hsg çekilip hamile kalan çok ilaç yolları iice açıyo heralde :)Spermiyogram yaptırdık Dr. Iyinin üstünde dedi başka bi problem olabilir mi bilmiyorum ki..
bnm eşimin alerjisi var çoğu şeye bide çok faranjit fln olur bünyeside çok zayıf ben ona keçiboynuzu özü aldm ama sperm için demedim alerjiye çok iimiş çocuklara içiriyolsr fln dedim eczanede de satılıyo içiyodu garibim saf saf :) gerçi bi ay içemeden hamile kaldım 2 yılın sonunda ama bnm eşimde herşeyi takan çok hassas yapıda biri deseydim ki spremlere ii geliyomuş problem bende mi diye bunalıma girerdi daha beter düşerdi değerler eminim :) Allah yardımcın olsun milletin eşi neler yiyip içiyo bebek için ayıp diil günah diil ama gel de anlat işteKizlar bugun adetim geldi. Tahmin ediyordum zaten... fakat gercekten uzuldum. Cunku 2 aydir ovulasyon testi ile zamanlamayi iyi ayarliyorum. Buna ragmen olmamasi, nasil desem, huzunlendirdi beni.
Kizimda adetlerim cok duzensizdi, bir turlu gunu tutturamiyordum (5 ay). Ultrason takibiyle gununun belirlendigi ilk ay (6.ay) hamile kalmistim. Yine oyle olacak sandim. Bu sefer duzen de iyi, zamanlama da iyi, ama ikide iki olumsuz.
Cok daha uzun suredir ugrasanlar belki kirilacaktir bana, ben de kendime kiziyorum bazen. Bir evladim oldugu icin sukrediyorum, herseyden once ona saglikli uzun omur diliyorum. Ama inanin ki ikinci icin daha da cok sabirsizlanabiliyor insan. Bir kere kizimin agzindan kardes kelimesi ciktikca sabirsizligim artiyor. Ikincisi yasim 35, esim 42...
Kizlar ben ovu testte pozitif gordugum gun dahil 2 yada 3 gun ustuste iliskiye giriyorum 2 aydir. (Bu ay pozitiften once basladim hatta). Acaba hata mi yapiyorum? Pozitifin ertesi gunu tek iliski mi denesem? Yada pozitif oldugu gun ve iki gun sonra mi denesem? Esimin yasindan dolayi bu ay iliski araliklarini 24 saatten uzun tuttum ama yine olmadi (cuma sabahi ve cumartesi gecesi gibi). Gerci ff bilinen bir sorun yoksa ustuste iliskide sorun olmayacagini yazmis ama dr.lar genelde 48 saat dedigi icin o mesele kafama takiliyor. Esimin yasini da dusununce, spermlerin guc toplamasi icim daha mi uzun aralik versem diyorum.
Bir fikir verin bana kizlar. Bu ay nasil denesem? (Ates olcumu olmuyor, uykum duzensiz). Ovu testine gore ne zaman kac kez iliski olsa?
Bu ay 13 civari ovu oldu. 10-12-13-15-17 calistim ben. Boylesi de psikolojik olarak cok yipratici oldu. Demistim ki, bu ay olmazsa bi dahaki ay 1-2 kez yapip birakcam. Ama iste hangi 1-2? :/
Bu arada esime bir sey yedirip icirmem mumkun degiloyle seylere antipatisi var birincisi. Ikincisi cok hassastir. Onda sorun oldugunu dusundugumu sanir ve etkilenir.
Kizlar bugun adetim geldi. Tahmin ediyordum zaten... fakat gercekten uzuldum. Cunku 2 aydir ovulasyon testi ile zamanlamayi iyi ayarliyorum. Buna ragmen olmamasi, nasil desem, huzunlendirdi beni.
Kizimda adetlerim cok duzensizdi, bir turlu gunu tutturamiyordum (5 ay). Ultrason takibiyle gununun belirlendigi ilk ay (6.ay) hamile kalmistim. Yine oyle olacak sandim. Bu sefer duzen de iyi, zamanlama da iyi, ama ikide iki olumsuz.
Cok daha uzun suredir ugrasanlar belki kirilacaktir bana, ben de kendime kiziyorum bazen. Bir evladim oldugu icin sukrediyorum, herseyden once ona saglikli uzun omur diliyorum. Ama inanin ki ikinci icin daha da cok sabirsizlanabiliyor insan. Bir kere kizimin agzindan kardes kelimesi ciktikca sabirsizligim artiyor. Ikincisi yasim 35, esim 42...
Kizlar ben ovu testte pozitif gordugum gun dahil 2 yada 3 gun ustuste iliskiye giriyorum 2 aydir. (Bu ay pozitiften once basladim hatta). Acaba hata mi yapiyorum? Pozitifin ertesi gunu tek iliski mi denesem? Yada pozitif oldugu gun ve iki gun sonra mi denesem? Esimin yasindan dolayi bu ay iliski araliklarini 24 saatten uzun tuttum ama yine olmadi (cuma sabahi ve cumartesi gecesi gibi). Gerci ff bilinen bir sorun yoksa ustuste iliskide sorun olmayacagini yazmis ama dr.lar genelde 48 saat dedigi icin o mesele kafama takiliyor. Esimin yasini da dusununce, spermlerin guc toplamasi icim daha mi uzun aralik versem diyorum.
Bir fikir verin bana kizlar. Bu ay nasil denesem? (Ates olcumu olmuyor, uykum duzensiz). Ovu testine gore ne zaman kac kez iliski olsa?
Bu ay 13 civari ovu oldu. 10-12-13-15-17 calistim ben. Boylesi de psikolojik olarak cok yipratici oldu. Demistim ki, bu ay olmazsa bi dahaki ay 1-2 kez yapip birakcam. Ama iste hangi 1-2? :/
Bu arada esime bir sey yedirip icirmem mumkun degiloyle seylere antipatisi var birincisi. Ikincisi cok hassastir. Onda sorun oldugunu dusundugumu sanir ve etkilenir.
Kızlar eşim ve benim de yaşım o civarlarda.kızım 5 yaşına girdi.3 senedir deniyorum.aynen sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum KARDEŞ için deniyoruz.Ben de sen gibiyim hayatım. Oğlum 10 yaşında ikinciyi Çok istiyorum. Kendimden çok o kardeş istediği için ben de çok istiyorum . Aynen yaşım 35 eşim 40. 2 yılda 2 düşük. Çok iyi anlıyorum seni. Ben de çok güzel değerlendirdim bu ay ama olmadı.
@butterfly_gnsBirAsilAnnesi herşeyin Hayırlısı inşallah bu ay yüzünüz Güler.
@alias_26 söylediğin gebelik testi ovulasyonu Öğrenmek için mi?POWERHACK rabbim mutluluğunu daim etsin test yaptıkça at bizlerle paylaş inşallah:) @ShinSeGi cnm sonunda adet gelmiş gözün Aydın inşallah tedavin hayırlı olsun
@ZehreNur cnm eve geçmişsin senin de gözün Aydın
1cift1tekannesi cnm bugün ateş düşmüş bugün de çalışma olsa iyi olur.
bnm eşimin alerjisi var çoğu şeye bide çok faranjit fln olur bünyeside çok zayıf ben ona keçiboynuzu özü aldm ama sperm için demedim alerjiye çok iimiş çocuklara içiriyolsr fln dedim eczanede de satılıyo içiyodu garibim saf saf :) gerçi bi ay içemeden hamile kaldım 2 yılın sonunda ama bnm eşimde herşeyi takan çok hassas yapıda biri deseydim ki spremlere ii geliyomuş problem bende mi diye bunalıma girerdi daha beter düşerdi değerler eminim :) Allah yardımcın olsun milletin eşi neler yiyip içiyo bebek için ayıp diil günah diil ama gel de anlat işte
Kızlar eşim ve benim de yaşım o civarlarda.kızım 5 yaşına girdi.3 senedir deniyorum.aynen sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum KARDEŞ için deniyoruz.
Sayade cnm henüz 2. Ay kendini strese sokma.ben 3 senedir her ay ilişkiler zamanında oluyor ama sonuç negatif.demem o ki.bu bebekler zamanını bekliyor.1 ilişki 3 ilişki 5 ilişki hepsi bahane.sana tek tavsiyem ilişkilerini göreve Bağlama en azından bunu eşine hissettirme.çok ilişki de sıkıntı oluyor.2 ilişki ile kapatmak istiyorum dersen test pik yaptığı gün ve silindiği ertesi gün olsun derim sonra gerekirse bir gün dinlen tekrar bir ilişki.
Veson hem ovulasyon hem gebelik hayatım. Dün biraz inceledim. Östrojen ve lh ı kontrol ediyo. 20 tane ovulasyon testi 4 tane de gebelik testi var içinde. Dijital bi monitör. Adet gününü yazıyosun takvimini oluşturuyo. Ve test yapman gereken günlerde alarm çalıyo fakat farklı olarak sabah ilk idrardan istiyo. Resmini ekledim Eki Görüntüle 1976132 Eki Görüntüle 1976134 Eki Görüntüle 1976135 Eki Görüntüle 1976132 Eki Görüntüle 1976134 Eki Görüntüle 1976134 Eki Görüntüle 1976135
O kaçak Göçek çalışmaları çok iyi bilirim:)) ama artık düzeniniz böyle ise yani kv sizinle beraber ise ve çocuk istiyorsanız utanmayı bir kenara bırakmanız Şart.başka türlü bu bebekler gelmiyor maalesef.inşallah en kısa zamanda KARDEŞ gelir.Canim bir de kayinvalidem haftaici bizle kaliyor kizima baktigi ve evi uzak oldugu icin. O yuzden normalde sadece haftasonu o yokken iliski olurdu bizim. Gece kizim babasiyla yatmadan uyumuyor, kv salonda, ben yatak odasinda. Esim kizi uyutup yanima gelse farkedilir. Utanirim. Sabah biz ise gitmek icin kalkip da kv kizimin yanina gecip uyanmasin diye kapiyi kapatiyor. Iste o zaman ise gitmeden kacak gocek oluyor bizim calismalar basladigindan beri. Bu da tabi ister istemez gorev gibi oluyor, daha gozumuz acilmadan:) ve 5.5 yillik evliligimizde hic yapmadigimiz bir sey yani..
Calismalara baslarken "nasil olacak, ovulasyon haftasonuna denk gelecek de tutacak da" filan diyordum. Allahin isi, iki aydir haftasonuna geldi ama olmadi mi olmuyor tabi.
Bu ay senin dedigin gibi denicem sanirim. Pik gunu ve ertesi gun. Onda da iste 48 sa aralik olmuyor ama bu ay da oyle olsun bakalim. Olacagi varsa her turlu olur, dedigin gibi...
Deli gibi çığlık atıp durasim var sen beni sabah gorucektin teste bakıyorum agliyorum testi bırakıyorum gülüyorum tekrar bakıp tekrar ağlayıp tekrar guluyordumiçim kıpır kıpır deli oldum sevincten
@butterfly_gns missdincere aynen katılıyorum . ben de 1 yıl bekledıkten sonra hsg cektırdım ve 15 gun surermedı ama ben devletten cektırdım ve bın pışman oldum resmen dogumdan korktum . ben de özelde cektırmenı önerırırmCanım hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben de. Bir yılın sonunda oldu bebeğim. Uzun süredir deniyorsanız git çektir hsg, bebeğine vesile olur inş. Bu arada eğer İstanbul da yaşıyorsan Şişli echomar da çektirmeni tavsiye ederim sıfır acı, fiyatı 500 ya da 600 tl idi
hıı bnmki öğretmen seninki sağlıkçıymış :) kendisi daha iyi bilir aalında yapılması gerekenleriCanim, benimki dr bi de... ayrica cakaldir da... mumkun degil, kul yutmaz yani. Biraz fazladan findik ceviz ikram etsem hissediyor sanki. Benim o is yas yani...
İlk bir hafta içinde çekiyorlar canımSaol canım bu hafta adet gelir çarşambaya kadar.. hsg yi kaçıncı gün çekiyorlar?
ara mı versem diyordum sağol canım bende ama bakalım inşallah değerlendirebiliriz.@butterfly_gnsBirAsilAnnesi herşeyin Hayırlısı inşallah bu ay yüzünüz Güler.
@alias_26 söylediğin gebelik testi ovulasyonu Öğrenmek için mi?POWERHACK rabbim mutluluğunu daim etsin test yaptıkça at bizlerle paylaş inşallah:) @ShinSeGi cnm sonunda adet gelmiş gözün Aydın inşallah tedavin hayırlı olsun
@ZehreNur cnm eve geçmişsin senin de gözün Aydın
1cift1tekannesi cnm bugün ateş düşmüş bugün de çalışma olsa iyi olur.
Ben de çok iyi sayılmam:) Boğaz biraz doldu iki gün 37,3 ü GÖRDÜ derece bugün 37 ye düştü:)
ben sebepsiz yere böyle ateşliyim. Şükür sağlığım iyi ama ben de anlamadım niye böyle. Tüpten sonra inmedi ateşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?