- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
o zaman benim yazdığımı okumamışsıncibi35 bende çektirseydm şişli echomara gidicrktm hem anestezi almıyosun hemde bitane ağrım oldu diyeni okumadm 500 tl demişlerdi belki yeni yılda zam yapmışlardır bilmiyorum randevu nasıl ayarlanıo diye de sormuştm adet olduğun gün arıyosun ona göre randevu günü veriyolarmış canım :)
eniştemin porselen kaplama ön dört dişi söküp yenilediler iltihapmı olmuştu ne tam hatırlayamadm ama veson daha ii bilirVeson kaplama dişin içinde hassasiyet olur mu ya 12 13 yıllık kaplama üst ön dişlerim sanki içteki dişlerde bi tuhaflık hissediyorum ağrı gibi değil off hepsi taksit taksit çıkıyor diğerini yaptırdım bu hortladı
aaa gerçekten okumamışım :) öyle dime şimdi etkileme arkadaşıo zaman benim yazdığımı okumamışsınkız ne acı çektim çığlık çığlığa, kapalıymış bir tanesi, açmak için uğraştılar.. keşke anestezili olsaymışım, açık olsa ağrımayacaktı.. fiyatı da 550 olmuş bu arada:)
Hayır uğraştılar olmadı, bir de ne bağırıyorsun sana birşey mi yapıyoruz diye azarladılar.aaa gerçekten okumamışım :) öyle dime şimdi etkileme arkadaşıkapalı olan tüp açıldı mı bari
Bu aydan bana fayda yok galiba en korktuğum şey hamilelikte diş problemi bari gidip bide bunları baktırayım böyle değişik bişey sanki içindeki dişler canlı gibi dıştaki kaplamaya degiyormus gibi farklı bişey anlamadım gitti böyle dişleri zorlayıp yerinden sallayasım geliyor :)eniştemin porselen kaplama ön dört dişi söküp yenilediler iltihapmı olmuştu ne tam hatırlayamadm ama veson daha ii bilir
ben valla yıktım hastaeyı bagırmaktanHayır uğraştılar olmadı, bir de ne bağırıyorsun sana birşey mi yapıyoruz diye azarladılar.
cibi35 bende çektirseydm şişli echomara gidicrktm hem anestezi almıyosun hemde bitane ağrım oldu diyeni okumadm 500 tl demişlerdi belki yeni yılda zam yapmışlardır bilmiyorum randevu nasıl ayarlanıo diye de sormuştm adet olduğun gün arıyosun ona göre randevu günü veriyolarmış canım :)
Echomar da mı çektirdin ? İlk kez sende duyuyorum acı çeken. Herhalde açmaya çalışırlarken acımıştır.o zaman benim yazdığımı okumamışsınkız ne acı çektim çığlık çığlığa, kapalıymış bir tanesi, açmak için uğraştılar.. keşke anestezili olsaymışım, açık olsa ağrımayacaktı.. fiyatı da 550 olmuş bu arada:)
aaa gerçekten okumamışım :) öyle dime şimdi etkileme arkadaşıkapalı olan tüp açıldı mı bari
Hayır uğraştılar olmadı, bir de ne bağırıyorsun sana birşey mi yapıyoruz diye azarladılar.
ben valla yıktım hastaeyı bagırmaktan
Ben Avrupa yakasında bir dr a gidiyorum ama Anadolu yakasında ismini duyduğum uygun fiyatlı dr lar; birisi Mihrimah sultan tıp merkezinde Zeynep hanım, Çamlıca Erdem de Ayşe hanım varmış, medivia da Sema hanım, Kavacık medistate de Sadiye hanım var. Ben sadece Zeynep hanım gittim iyiydi ama taşındığım için uzaklaştım tercih etmedim. Diğerleri de bana etrafımdan tavsiye edilen dr lar. Bir de Cem Öncüloğlu ve Melih Güven Atahan var bunlar da Acıbadem hastanesinde ve muayene ücretleri olukça pahalı. Aklıma gelenler bu kadarmissdincer @Kuzguni iiz H Hayalimi_yasarken kızlar kızım ateşli olduğu için sadece okuyabildim yazdıklarınızı ancak donebiliyorum çok teşekkür ederim.. yarından itibaren bu konuya odaklaniyorum artık hsg den başka yol kalmadı gibi.. Birde Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz varsa sevinirim.
Veson
Neslihaann
cibi35
Kızlar cok gecmis olsun Allah şifa versin
Topicçe dökülüyoruz resmen
Bende hastanedeyim hala..sanırım haftasonuda burdayım.ya ben evime gitmek istiyorum :-( ama bugün biraz sancım vardı yine
Bir kez daha anladım ki saglık herseyden daha önemli
Sagol gazilim iyiyim hamdolsun cuma akşamı çıktım evimdeyim şükür..dr lucrin yazdı bir ay sonra kontrole gidicem inş.dualarını esirgeme canım.sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti neydi bebişin yazmış olabilirsin unutmuşum.ayy prensesdi heralde şimdi hatırladım.Canim nasil oldun insallah daha iyisindir.. hala hastanede misin
Ilacını bırakmış olabilir git Dr a kontrol ettirVeson kaplama dişin içinde hassasiyet olur mu ya 12 13 yıllık kaplama üst ön dişlerim sanki içteki dişlerde bi tuhaflık hissediyorum ağrı gibi değil off hepsi taksit taksit çıkıyor diğerini yaptırdım bu hortladı
Ateş bugün Tepetaklak oldu demekki yumurta 12 de Çatladı yakında da regl gelir.demekki bu ay da olmadı histereskopi de bir işe yaramadı daha ne yapayım :-/
Sagol gazilim iyiyim hamdolsun cuma akşamı çıktım evimdeyim şükür..dr lucrin yazdı bir ay sonra kontrole gidicem inş.dualarını esirgeme canım.sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti neydi bebişin yazmış olabilirsin unutmuşum.ayy prensesdi heralde şimdi hatırladım.
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. Hep duamdasın.
cibi35 canım gecmiş olsun inş hemencik iyilesir kızın
Bu ay çalışmalar da güzeldi aslında. Bir yarın olsun görelim.Ateş bugün Tepetaklak oldu demekki yumurta 12 de Çatladı yakında da regl gelir.demekki bu ay da olmadı histereskopi de bir işe yaramadı daha ne yapayım :-/
Kızlar dün ilişkide kanama olmuş.5 gün ara vermiştik ama aslında canım da yanmamıştı havluda epey leke vardı. Acaba yerleşmeye zarar verir mi ilişkiler. Kafamda deli sorular......
Insallah yukselir canimAteş bugün Tepetaklak oldu demekki yumurta 12 de Çatladı yakında da regl gelir.demekki bu ay da olmadı histereskopi de bir işe yaramadı daha ne yapayım :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?