Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman benim yazdığımı okumamışsın kız ne acı çektim çığlık çığlığa, kapalıymış bir tanesi, açmak için uğraştılar.. keşke anestezili olsaymışım, açık olsa ağrımayacaktı.. fiyatı da 550 olmuş bu arada:)

eniştemin porselen kaplama ön dört dişi söküp yenilediler iltihapmı olmuştu ne tam hatırlayamadm ama veson daha ii bilir

aaa gerçekten okumamışım :) öyle dime şimdi etkileme arkadaşı kapalı olan tüp açıldı mı bari

eniştemin porselen kaplama ön dört dişi söküp yenilediler iltihapmı olmuştu ne tam hatırlayamadm ama veson daha ii bilir
Bu aydan bana fayda yok galiba en korktuğum şey hamilelikte diş problemi bari gidip bide bunları baktırayım böyle değişik bişey sanki içindeki dişler canlı gibi dıştaki kaplamaya degiyormus gibi farklı bişey anlamadım gitti böyle dişleri zorlayıp yerinden sallayasım geliyor :)

missdincer @Kuzguni iiz H Hayalimi_yasarken kızlar kızım ateşli olduğu için sadece okuyabildim yazdıklarınızı ancak donebiliyorum çok teşekkür ederim.. yarından itibaren bu konuya odaklaniyorum artık hsg den başka yol kalmadı gibi.. Birde Anadolu yakasında iyi bir doktor öneriniz varsa sevinirim.

Echomar da mı çektirdin ? İlk kez sende duyuyorum acı çeken. Herhalde açmaya çalışırlarken acımıştır.

aaa gerçekten okumamışım :) öyle dime şimdi etkileme arkadaşı kapalı olan tüp açıldı mı bari

Hayır uğraştılar olmadı, bir de ne bağırıyorsun sana birşey mi yapıyoruz diye azarladılar.

ben valla yıktım hastaeyı bagırmaktan

Yaa zaten korkuyorum benimde yapisikligi açtılar öyle bağırta bağırta o günden sonra o koltuğa yattığımda tansiyonum düşüyor Bu devlet hastaneleri Neden hep geriden gelir ki ozellerin daha mı çok parası var devletten off yaa

Reactions: iiz
Ben Avrupa yakasında bir dr a gidiyorum ama Anadolu yakasında ismini duyduğum uygun fiyatlı dr lar; birisi Mihrimah sultan tıp merkezinde Zeynep hanım, Çamlıca Erdem de Ayşe hanım varmış, medivia da Sema hanım, Kavacık medistate de Sadiye hanım var. Ben sadece Zeynep hanım gittim iyiydi ama taşındığım için uzaklaştım tercih etmedim. Diğerleri de bana etrafımdan tavsiye edilen dr lar. Bir de Cem Öncüloğlu ve Melih Güven Atahan var bunlar da Acıbadem hastanesinde ve muayene ücretleri olukça pahalı. Aklıma gelenler bu kadar

Canim nasil oldun insallah daha iyisindir.. hala hastanede misin

Canim nasil oldun insallah daha iyisindir.. hala hastanede misin
Sagol gazilim iyiyim hamdolsun cuma akşamı çıktım evimdeyim şükür..dr lucrin yazdı bir ay sonra kontrole gidicem inş.dualarını esirgeme canım.sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik cinsiyeti neydi bebişin yazmış olabilirsin unutmuşum.ayy prensesdi heralde şimdi hatırladım.
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. Hep duamdasın.

cibi35 canım gecmiş olsun inş hemencik iyilesir kızın

Ilacını bırakmış olabilir git Dr a kontrol ettir

Ateş bugün Tepetaklak oldu demekki yumurta 12 de Çatladı yakında da regl gelir.demekki bu ay da olmadı histereskopi de bir işe yaramadı daha ne yapayım :-/

Teşekkür ederim canım iyi olmana da sevindim bi daha yaşamazsın inşallah

Kızlar dün ilişkide kanama olmuş.5 gün ara vermiştik ama aslında canım da yanmamıştı havluda epey leke vardı. Acaba yerleşmeye zarar verir mi ilişkiler. Kafamda deli sorular......

Kızlar dün ilişkide kanama olmuş.5 gün ara vermiştik ama aslında canım da yanmamıştı havluda epey leke vardı. Acaba yerleşmeye zarar verir mi ilişkiler. Kafamda deli sorular......

Hamileliğini öğrenene kadar yani o bir aylık süre geçene kadar hiçbirşeyin zararı olmadığını biliyorum canım. Yerleşme kanamasıdır inşallah kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…