Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlerin tabloda gözükmüyor cnm girmedin mi?

Ateş Değeri kişiden kişiye değişir.adetli iken 35 de olabilir 36,5 de
Adetin 8 . Günü bugün iki gündür ölçümü yapıyorum
Dün sabah namazında olctum bugünde aynı
Dün sabah 36 4
Bu sabah 36 .7
Ama bu gece sürekli uyandım
Ölçmek için takıntı yaptım 2/3 defa uyanmistim ölçü yanlış olabilirmi

Uyanıp hemen uykuya daldıysan sıkıntı olmaz.uyanıp her seferinde ayağa Kalkıp bir süre uyanık kaldıysan Ateş'i etkiler iniş çıkışlar normal sen ölçmeye devam.

Veson ates cidden garip ilerliyor insallah gelmez kirmizilar.
LeYLa_21 abla hosgeldin hepimizi merak etttirdin ozlettin kendini. Insallah tedavin sana bebişini getirsin ıyi haberler ver.
Tgbptn ve cibi35 cidden sizin atesleri de sıkı takip ediyorum. Umutsuz olmayın insallah vardir bebiş
iiz bana erken dedin ama ben baya 13 haftadan beri hissediyorum pitpitlari balon patlamalarini. Sanirim benimki de hareketli olacak.

Uyanıp hemen uykuya daldıysan sıkıntı olmaz.uyanıp her seferinde ayağa Kalkıp bir süre uyanık kaldıysan Ateş'i etkiler iniş çıkışlar normal sen ölçmeye devam.
Tamam canım benim devam inşallah ölçmeye ... uyanıp hemen uyuyordum kalkamadan yani 1/2 dakika lik yatakta uyanık kalisim

Walla canm bnim ates gecn ayda cok güzeldi ama adet günü cakıldı

Canım
Zamansiz yolcu cnm bu kadar uzun lekelenme neden? Çizgi seçim erkene çekilmiş?
Hasg ve histereskobi olmuştum. Lekelenme ondan. Ama çok az, açık renkte sulu kan. Rahme çizikte atılmıştı ondan galiba. Çzigiyi ben de anlamadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ff ye dk hapını giremedim. Nasıl giriliyor bilmiyorum. Ff nin de kafası karıştı

Sağol canım amin inşallah gülüm. Bende sizleri özledim ablacım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır ablacım..
İgne oldum leylacım 17 .günde oldum 1 tane 20 vardı bi tane 15
Anladım canım inşallah kan testinde pozitif çıkar.. Dualarım seninle kuzum.. Herşeyin hayırlısı...

Amin inş canım hayırlısı olsun

Ha tmm sen hist oldun hatırladım.normal o zaman cnm.çizik de atılmış ohh mis.inşallah gelecek aya bebiş grlir

Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artik oglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur

ayy maşallah oğluşuna sağlıcakla büyüsün inşallah annesi

Maşallah canım demek bir paşamız daha geliyor. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Darısı başımıza olsun inşallah canım..

Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin

Bn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş
umarım kan da olur sürpriz kan verene kadar hep bir umut var . tedavı ile bıraz daha uzucu oluyor tabı ama moralını yuksek tutmaya calıs canım

herkes bana da erken dıyordu onu söyledım galıba hatırlamıyorum ki canım. ben de 14 haftada ilk pıt pıtları hissettım 15 de baya baya tekme oldugunu anladım ama asıl tekmemı dün gece yıyınce o pıt pıtların ne kadar mınık hareketler oldugunuda anlamıs oldum. resmen oğlum dün gece ben burdayım dedi 1 tane geçirdi karnıma hemen actım karnımı ( zaten he an acmaya musaıt pozısyonda :)) ) baktım dısardan görunuyor cabuk cektı tam anlamadım ama galıba mınık ayagını grdum . heyecan verıcı bır duygu zaten o tekmeden sonra uyuyamadım gece 4.44 de yataga gıttm sabahta 9 da uyandım heyecandan. hareketli olsun kuzun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…