Yok cnm karın ağrıları daha yoğun bugün döngü de uzamadı henüz bu şekilde bat Salı gözüküyor çizgi 12 de iken Yarını 15 te iken pazarı gösteriyor.henüz bat gelmedi.hayırlısı diyelim
Adetin 8 . Günü bugün iki gündür ölçümü yapıyorumDeğerlerin tabloda gözükmüyor cnm girmedin mi?
Ateş Değeri kişiden kişiye değişir.adetli iken 35 de olabilir 36,5 de
Uyanıp hemen uykuya daldıysan sıkıntı olmaz.uyanıp her seferinde ayağa Kalkıp bir süre uyanık kaldıysan Ateş'i etkiler iniş çıkışlar normal sen ölçmeye devam.Adetin 8 . Günü bugün iki gündür ölçümü yapıyorum
Dün sabah namazında olctum bugünde aynı
Dün sabah 36 4
Bu sabah 36 .7
Ama bu gece sürekli uyandım
Ölçmek için takıntı yaptım 2/3 defa uyanmistim ölçü yanlış olabilirmi
Tamam canım benim devam inşallah ölçmeye ... uyanıp hemen uyuyordum kalkamadan yani 1/2 dakika lik yatakta uyanık kalisimUyanıp hemen uykuya daldıysan sıkıntı olmaz.uyanıp her seferinde ayağa Kalkıp bir süre uyanık kaldıysan Ateş'i etkiler iniş çıkışlar normal sen ölçmeye devam.
İgne oldum leylacım 17 .günde oldum 1 tane 20 vardı bi tane 15Tuğbacım aşılama için iğne mi oldun klomen mi kullandın canım? Kaçıncı günde aşılama oldu? Kaç yumurta vardı?
Walla canm bnim ates gecn ayda cok güzeldi ama adet günü cakıldıVeson ates cidden garip ilerliyor insallah gelmez kirmizilar.
LeYLa_21 abla hosgeldin hepimizi merak etttirdin ozlettin kendini. Insallah tedavin sana bebişini getirsin ıyi haberler ver.
Tgbptn ve cibi35 cidden sizin atesleri de sıkı takip ediyorum. Umutsuz olmayın insallah vardir bebiş
iiz bana erken dedin ama ben baya 13 haftadan beri hissediyorum pitpitlari balon patlamalarini. Sanirim benimki de hareketli olacak.
Hasg ve histereskobi olmuştum. Lekelenme ondan. Ama çok az, açık renkte sulu kan. Rahme çizikte atılmıştı ondan galiba. Çzigiyi ben de anlamadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ff ye dk hapını giremedim. Nasıl giriliyor bilmiyorum. Ff nin de kafası karıştıZamansiz yolcu cnm bu kadar uzun lekelenme neden? Çizgi seçim erkene çekilmiş?
Sağol canım amin inşallah gülüm. Bende sizleri özledim ablacım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır ablacım..Veson ates cidden garip ilerliyor insallah gelmez kirmizilar.
LeYLa_21 abla hosgeldin hepimizi merak etttirdin ozlettin kendini. Insallah tedavin sana bebişini getirsin ıyi haberler ver.
Tgbptn ve cibi35 cidden sizin atesleri de sıkı takip ediyorum. Umutsuz olmayın insallah vardir bebiş
iiz bana erken dedin ama ben baya 13 haftadan beri hissediyorum pitpitlari balon patlamalarini. Sanirim benimki de hareketli olacak.
Anladım canım inşallah kan testinde pozitif çıkar.. Dualarım seninle kuzum.. Herşeyin hayırlısı...İgne oldum leylacım 17 .günde oldum 1 tane 20 vardı bi tane 15
Amin inş canım hayırlısı olsunSağol canım amin inşallah gülüm. Bende sizleri özledim ablacım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi? Inşallah herşey yolundadır ablacım..
Anladım canım inşallah kan testinde pozitif çıkar.. Dualarım seninle kuzum.. Herşeyin hayırlısı...
Ha tmm sen hist oldun hatırladım.normal o zaman cnm.çizik de atılmış ohh mis.inşallah gelecek aya bebiş grlirCanım
Hasg ve histereskobi olmuştum. Lekelenme ondan. Ama çok az, açık renkte sulu kan. Rahme çizikte atılmıştı ondan galiba. Çzigiyi ben de anlamadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ff ye dk hapını giremedim. Nasıl giriliyor bilmiyorum. Ff nin de kafası karıştı
Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
Maşallah canım demek bir paşamız daha geliyor. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Darısı başımıza olsun inşallah canım..Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
ayy maşallah oğluşunasağlıcakla büyüsün inşallah annesi
Maşallah canım demek bir paşamız daha geliyor. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Darısı başımıza olsun inşallah canım..
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsinKizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
önemli bir şey mi sence ?B
bakteri çıkmış
umarım kan da olur sürpriz kan verene kadar hep bir umut var . tedavı ile bıraz daha uzucu oluyor tabı ama moralını yuksek tutmaya calıs canımBn test yaptım asılamanın 14.günü bugün ama negatif cıktı yarın kan testi günüm hayırlısı bakalım nasip degilmiş
herkes bana da erken dıyordu onu söyledım galıba hatırlamıyorum ki canım. ben de 14 haftada ilk pıt pıtları hissettım 15 de baya baya tekme oldugunu anladım ama asıl tekmemı dün gece yıyınce o pıt pıtların ne kadar mınık hareketler oldugunuda anlamıs oldum. resmen oğlum dün gece ben burdayım dedi 1 tane geçirdi karnıma hemen actım karnımı ( zaten he an acmaya musaıt pozısyonda :)) ) baktım dısardan görunuyor cabuk cektı tam anlamadım ama galıba mınık ayagını grdum . heyecan verıcı bır duygu zaten o tekmeden sonra uyuyamadım gece 4.44 de yataga gıttm sabahta 9 da uyandım heyecandan. hareketli olsun kuzun maşallahVeson ates cidden garip ilerliyor insallah gelmez kirmizilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?