ayyyyyy gerçekten mi maşallah minnoşuna benım doktorumda bır anda ekranı cevrıp pipisini gösterdi ben şok oldum tabı daha bır kac hafta duymayı bıle beklemezken doktorumun sürprizi benı şaşırtmıştı :)Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
seninde oğlun olsun inşallah :)Maşallah canım demek bir paşamız daha geliyor. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Darısı başımıza olsun inşallah canım..
Amin canım insallah allah sana da nasip etsin. Dahq fazla bekletmesin.Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin
ayyyyyy gerçekten mi maşallah minnoşuna benım doktorumda bır anda ekranı cevrıp pipisini gösterdi ben şok oldum tabı daha bır kac hafta duymayı bıle beklemezken doktorumun sürprizi benı şaşırtmıştı :)
biraz nce içimden geçti snein oğlun olacak diyecektım ki bır batım sen yazmışsın :)
saglıkla sıhhatle kucagına al güle güle büyüt bebegini canım
benımde bebek denince gözümde hemen kız canlanıyordu ama erek olacagını biliyordum içten içe duydugumda da çok sevındım ama daha yenı yenı bu fikre alıştım ve çok sevinçliyim
evettt çogunluk erkek oldu hanı erkek yılı kız yılı derler ya bu yıl sankı cogunluk erkek bebek gıbıAmin canım insallah allah sana da nasip etsin. Dahq fazla bekletmesin.
Eylul ayi erkek ayi oldu sanki elcanki sen ben benan ogrenmiycek zaten.missdincer senin ne zaman belli olcak. zafrina89 nin da buyuk ihtimalle erkek dendi
Maşallah oğluna:))Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
Bakteriyel vajinit cnm enfeksiyon var ilaç fitil falan verir geçer bence.önemli bir şey mi sence ?
Ogluşun hayırlı olsun canım, hayirlar getirsin annesine babasına:) masallahKizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
Senin de kızçenin yanına bir erkek bebiş gelsin insallah canim. Cok istiyorum seninde iyiliklerinin karşılığı olamaz ama en azından artik gelsinMaşallah oğluna:))
Saol cabim insallah amin tum vataa milelte hayirli evlat olsunOgluşun hayırlı olsun canım, hayirlar getirsin annesine babasına:) masallah
Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah oglusunu annesiii :)Senin de kızçenin yanına bir erkek bebiş gelsin insallah canim. Cok istiyorum seninde iyiliklerinin karşılığı olamaz ama en azından artik gelsin
Saol cabim insallah amin tum vataa milelte hayirli evlat olsun
Amin inş,, günler geçmiyor.. benimde sadece bel ağrım başladı bugün.. hiç bir şey hissetmiyorum.. @Tugbanusta arkadaşımız inş yarın güzel haberi getirirde umudumuz katlanır ..
Bebegim karnımda kıpırdadıkca dua ediyorum ne kadar zor bir süreç çok iyi biliyorum hep hep aklımdasınız hiç unutmuyorum ki nasıl unuturum sizi Allah zorunu kolay etsin Leylam canımcım Allah bebegini hayırlısıyla tez zamanda versin . sen de şikayet et inşallah bu bebek beni uyutmuyor tekmelemekten diye :)
ben daha iyiyim böyle musmutlu değilim sürekli bir rahatsızlık cabuk uzursuzluk hallerim var bir an da ağlayıverıyorum . ağrılarım ..vs vs derlken minik minik sıkıntılar yanı yoksa çok şükür her şey yolunda dogum doktoru bulmak dışında hala kılımı kıpırdatmadım sonunda ya devlette ya evde dogurursam şaşmayın :)
topikten iyi haberler gelse biraz neşelensek diye her gün bekliyorum. şimdi dua ettim hem sana hem @ShinSeGi ya şu kızlar tedavi derken aaa baksınlar minik kuşları karınlarında inşallah. biliyorusn bende aşılamaya hazırlanıyordum ve o ayı salladım ovu testı bıle bıtmıstı evde ovuyu tespıt bıle edemedım ve aralıklı 2 ilişki oldu sadece inan en fazla 10 dk öylece kaldım hemen kalktım banyoya ama o bebegin gelecegı varsa her şey bahane geliyor işte kuzum hadı ınşallah sende hazırlanırken aşılamaya kalsın o hazırlıklar öylece ben attım aşılama raporunu bır yere :) sen de at inşallah
H Hayalimi_yasarken ile @Tugbanusta epey yol aldılar onları beklıyorum şimdi yüzümüz gülecek inşallah kızlar müjde verecekler diye
Maşallah paşaya.. darısı bize inş..Kizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
Canım ilk sayfada ff ateş tablon yok. Aslında ateş konusunda ben de yeniyim. Ama ateş tablonu, ilişki günlerini ve ovulasyon da pozitif olan günleri girip gönderirsen kızlar daha iyi yardımcı olabilirler :)
bebek için tehlikeli bir şey değilse sorun değil . sağol canımBakteriyel vajinit cnm enfeksiyon var ilaç fitil falan verir geçer bence.
Veson vayyy o nasıl bir ateş düşüşüdür lütfen hayırlı haberin müjdecisi olsun . ilk defa tablon çok farklı bence derece bu kadar fark yaratmaz . derecen elıne gectıyse arka arkaya ölç bakalım arada cıddı fark var mı ondan anlarız 3 gun ölçsen yeter. inşallah o düşüş müjdenin habercisi olur .
Amin gülüm inşallah..Saolun kizlar insallah sizlere de nasip etsin inşallah
Aminnnnnn sümbülüm inşallah gülümseninde oğlun olsun inşallah :)
Anladım canım. Benim ilk aşılama klomen ile olmuştu.. Bu sefer tam güzel aşılama olacak inşallah. Gonal-f iğne ile olacak.. Öbürü içime yatmamıştı ve sonuç kötü olmuştu. Bundan ümitliyim inşallah canım.. Birbirimize duâ edelim şu mübarek günler hürmetine.. Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım..Leyla abla , ben ilaçla oldum aşılamayı (femara) ,
kendını sakın ha yorma yurusen bıle hafıf rıtımlı ve az yürü iş asla yapma dinlen seninde az kaldı neşeli bir şeyler izle neşeni getirecek şeyler ye . az kaldı zaten beklıyoruz güzel haberini . dua ediyorum sürekli sürekliAmin inş,, günler geçmiyor.. benimde sadece bel ağrım başladı bugün.. hiç bir şey hissetmiyorum.. @Tugbanusta arkadaşımız inş yarın güzel haberi getirirde umudumuz katlanır ..
Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah oglusunu annesiii :)
Amin kizlar size de nasip etsin tez zamandaMaşallah paşaya.. darısı bize inş..
aşılamadan sonra moralini iyi tut ama 14 gunu kaygıyla geçirme şimdiden hazırla kendini ne yapsam neşe içinde gecer diye düşün plan yap bu defa . yanı süreci kendi haline bırakma destekle insan sadece bedenden oluşmaz ki ruhumuzuda güzelleştirmeliyiz ki herşey iyi olsun diye düşün canım . hayırlı ve uğurlu bir tedavin olsun inşallahAmin gülüm inşallah..
Aminnnnnn sümbülüm inşallah gülüm
Sağlıklı olsunda hayırlısı ile...
Anladım canım. Benim ilk aşılama klomen ile olmuştu.. Bu sefer tam güzel aşılama olacak inşallah. Gonal-f iğne ile olacak.. Öbürü içime yatmamıştı ve sonuç kötü olmuştu. Bundan ümitliyim inşallah canım.. Birbirimize duâ edelim şu mübarek günler hürmetine.. Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?