Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyyyy gerçekten mi maşallah minnoşuna benım doktorumda bır anda ekranı cevrıp pipisini gösterdi ben şok oldum tabı daha bır kac hafta duymayı bıle beklemezken doktorumun sürprizi benı şaşırtmıştı :)
biraz nce içimden geçti snein oğlun olacak diyecektım ki bır batım sen yazmışsın :)
saglıkla sıhhatle kucagına al güle güle büyüt bebegini canım

benımde bebek denince gözümde hemen kız canlanıyordu ama erek olacagını biliyordum içten içe duydugumda da çok sevındım ama daha yenı yenı bu fikre alıştım ve çok sevinçliyim

Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin
Amin canım insallah allah sana da nasip etsin. Dahq fazla bekletmesin.

Eylul ayi erkek ayi oldu sanki elcanki sen ben benan ogrenmiycek zaten. missdincer senin ne zaman belli olcak. zafrina89 nin da buyuk ihtimalle erkek dendi

evettt çogunluk erkek oldu hanı erkek yılı kız yılı derler ya bu yıl sankı cogunluk erkek bebek gıbı

Maşallah oğluna:))

Ogluşun hayırlı olsun canım, hayirlar getirsin annesine babasına:) masallah

Maşallah oğluna:))
Senin de kızçenin yanına bir erkek bebiş gelsin insallah canim. Cok istiyorum seninde iyiliklerinin karşılığı olamaz ama en azından artik gelsin

Ogluşun hayırlı olsun canım, hayirlar getirsin annesine babasına:) masallah
Saol cabim insallah amin tum vataa milelte hayirli evlat olsun

Senin de kızçenin yanına bir erkek bebiş gelsin insallah canim. Cok istiyorum seninde iyiliklerinin karşılığı olamaz ama en azından artik gelsin

Saol cabim insallah amin tum vataa milelte hayirli evlat olsun
Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah oglusunu annesiii :)

Amin inş,, günler geçmiyor.. benimde sadece bel ağrım başladı bugün.. hiç bir şey hissetmiyorum.. @Tugbanusta arkadaşımız inş yarın güzel haberi getirirde umudumuz katlanır ..

Maşallah paşaya.. darısı bize inş..

Canım ilk sayfada ff ateş tablon yok. Aslında ateş konusunda ben de yeniyim. Ama ateş tablonu, ilişki günlerini ve ovulasyon da pozitif olan günleri girip gönderirsen kızlar daha iyi yardımcı olabilirler :)

Kizlar tablom ilk sayfaya eklendi. Gecen aylar ates takibi yapmamistim. Ff pozitif ovu testin ertesi gununu gosteriyor ama, regl tarihlerime bakarak ne zaman catladigini tahmin etmek mumkun mu?

Veson vayyy o nasıl bir ateş düşüşüdür lütfen hayırlı haberin müjdecisi olsun . ilk defa tablon çok farklı bence derece bu kadar fark yaratmaz . derecen elıne gectıyse arka arkaya ölç bakalım arada cıddı fark var mı ondan anlarız 3 gun ölçsen yeter. inşallah o düşüş müjdenin habercisi olur .

Cnm gebelik varsa luteal fazda bir tur daha mi dusme cikma oluyor?

Reactions: iiz
Saolun kizlar insallah sizlere de nasip etsin inşallah
Amin gülüm inşallah..
seninde oğlun olsun inşallah :)
Aminnnnnn sümbülüm inşallah gülüm
Sağlıklı olsunda hayırlısı ile...
Leyla abla , ben ilaçla oldum aşılamayı (femara) ,
Anladım canım. Benim ilk aşılama klomen ile olmuştu.. Bu sefer tam güzel aşılama olacak inşallah. Gonal-f iğne ile olacak.. Öbürü içime yatmamıştı ve sonuç kötü olmuştu. Bundan ümitliyim inşallah canım.. Birbirimize duâ edelim şu mübarek günler hürmetine.. Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım..

Amin inş,, günler geçmiyor.. benimde sadece bel ağrım başladı bugün.. hiç bir şey hissetmiyorum.. @Tugbanusta arkadaşımız inş yarın güzel haberi getirirde umudumuz katlanır ..
kendını sakın ha yorma yurusen bıle hafıf rıtımlı ve az yürü iş asla yapma dinlen seninde az kaldı neşeli bir şeyler izle neşeni getirecek şeyler ye . az kaldı zaten beklıyoruz güzel haberini . dua ediyorum sürekli sürekli

aşılamadan sonra moralini iyi tut ama 14 gunu kaygıyla geçirme şimdiden hazırla kendini ne yapsam neşe içinde gecer diye düşün plan yap bu defa . yanı süreci kendi haline bırakma destekle insan sadece bedenden oluşmaz ki ruhumuzuda güzelleştirmeliyiz ki herşey iyi olsun diye düşün canım . hayırlı ve uğurlu bir tedavin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…