hayır canım her tablo farklı yanı atesten lutuel faz suresı dolana kadar hamilelik var dıyemeyız bu sadece bır tahmın bir umut dıyelım. ateşte aniden düşme olmus hamile tabloları gördüğüm için yle söyluyoru ben . bu sadece benım yorumum böyle bır gecerlı bılgı yok malesef . ateş adet gunu ve ertesı gun düşmezse ancak o zaman hamılleıkten umudumuz yukselır . ateş daha erken hamileliği göstermiyor yanı butun ay cok yuksek gıdıp bırden bırede düşebiliyor. hatta ateşin yüksek gitmesi her zaman umut bizim için ama bazı tablola var ki ateş düşük gittiği halde hamılleık oluyor. benım tablom öyleydı ateşim her zamankinden düşüktü hiç yükselmedi ben çişimin tuhaflıgından şüphe edıp erkenden test yaptım ve öyle gördüm çizgiyi eğer ateşe bakarak bekleseydim hiç yükselmediği için adet gecene kadar da test yapmaz hatta hamıleık yok diye tahmın yuruturdumCnm gebelik varsa luteal fazda bir tur daha mi dusme cikma oluyor?
Ay ilk günden beri ağır çekim yaşıyorum hayatı resmen, okuldakilere de belim ağrıyor o yüzden yavaş hareketler içindeyim diyorum, galiba şimdiden beni hamile zanneden bile var, var da söylemiyorum tarzında düşünenler, öyle bişey olsa neden gizleyeyim; ağzım açıkkk dolaşıcam etrafta:)kendını sakın ha yorma yurusen bıle hafıf rıtımlı ve az yürü iş asla yapma dinlen seninde az kaldı neşeli bir şeyler izle neşeni getirecek şeyler ye . az kaldı zaten beklıyoruz güzel haberini . dua ediyorum sürekli sürekli
Keşke bende erkek annesi olsam.. çok istiyorum kızlar galiba ben erkekçiyim,Amin kizlar size de nasip etsin tez zamanda
Allah gonlune gore versin canim. Ben de kızcıyım hatta eşim ve tum aile öyle ama dedikleri an artık bir onemi kalmiyor. Suan onu dusunuyorum kız dese de heralde bu kadar sevinirdim evlat herturlu evlatKeşke bende erkek annesi olsam.. çok istiyorum kızlar galiba ben erkekçiyim,
Benimde tedirginliğim o aslında ilaçla olması, bu doktor iğneyle yapmıyor. 3 aylık takip ettiği için beni, o yüzden kabul ettim.bakalım inş yüzümüz güler, ben aşılama olacağımı duyunca çok mutlu olmuştum, kontrolde doktora çok heyacanlıyım dediğimde ,aşılama bugün yapmıyoruz, yumurtana bakıcaz falan demişti, sen doktora ne kadar istediğini, hislerini yansıtırsan,doktorlara da bulaşıyor bu duygular..Amin gülüm inşallah..
Aminnnnnn sümbülüm inşallah gülüm
Sağlıklı olsunda hayırlısı ile...
Anladım canım. Benim ilk aşılama klomen ile olmuştu.. Bu sefer tam güzel aşılama olacak inşallah. Gonal-f iğne ile olacak.. Öbürü içime yatmamıştı ve sonuç kötü olmuştu. Bundan ümitliyim inşallah canım.. Birbirimize duâ edelim şu mübarek günler hürmetine.. Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım..
Artık Ateş'i kendi haline bıraktım ne yapacağını şaşırdıVeson vayyy o nasıl bir ateş düşüşüdür lütfen hayırlı haberin müjdecisi olsun . ilk defa tablon çok farklı bence derece bu kadar fark yaratmaz . derecen elıne gectıyse arka arkaya ölç bakalım arada cıddı fark var mı ondan anlarız 3 gun ölçsen yeter. inşallah o düşüş müjdenin habercisi olur .
Tabiki de Candan öte, Canından parça,en sağlıksı hatta en önemli olan.. ama gönlünden bir yerlerdeki istediğin dile gelen..Allah gonlune gore versin canim. Ben de kızcıyım hatta eşim ve tum aile öyle ama dedikleri an artık bir onemi kalmiyor. Suan onu dusunuyorum kız dese de heralde bu kadar sevinirdim evlat herturlu evlat
hayır canım her tablo farklı yanı atesten lutuel faz suresı dolana kadar hamilelik var dıyemeyız bu sadece bır tahmın bir umut dıyelım. ateşte aniden düşme olmus hamile tabloları gördüğüm için yle söyluyoru ben . bu sadece benım yorumum böyle bır gecerlı bılgı yok malesef . ateş adet gunu ve ertesı gun düşmezse ancak o zaman hamılleıkten umudumuz yukselır . ateş daha erken hamileliği göstermiyor yanı butun ay cok yuksek gıdıp bırden bırede düşebiliyor. hatta ateşin yüksek gitmesi her zaman umut bizim için ama bazı tablola var ki ateş düşük gittiği halde hamılleık oluyor. benım tablom öyleydı ateşim her zamankinden düşüktü hiç yükselmedi ben çişimin tuhaflıgından şüphe edıp erkenden test yaptım ve öyle gördüm çizgiyi eğer ateşe bakarak bekleseydim hiç yükselmediği için adet gecene kadar da test yapmaz hatta hamıleık yok diye tahmın yuruturdum
yoookk interneten toplu aldıgım ucuz testlerden yaptım diğer aylardan 3-5 tane kalmıstıAyrintili aciklaman icin tesekkur ederim canim, net bir sekilde aydinlandim:)
Hassas idrar testi ile mi ogrendin? Dpo kacti?
benim ekim başı 8 ekim gözüküo ama eylülde doğabilir dün naz yaptı sıpa göstermedi :) randevum 22 nisan ozaman göstermesini ümit ediyorumAmin canım insallah allah sana da nasip etsin. Dahq fazla bekletmesin.
Eylul ayi erkek ayi oldu sanki elcanki sen ben benan ogrenmiycek zaten. @missdincer senin ne zaman belli olcak.zafrina89 nin da buyuk ihtimalle erkek dendi
canım hamilleik tabloma bakarsan görürsün ben dpo 6 da şüphelendım dpo7 de evde test yaptım akşamı da kan verdim. çizgi gözle görülüyordu ama ince silikti yinede ama fotograf cekıp attım kızlara onarda görmuslerdı. işte testim. kan değerim 26.89 çıkmıştıAyrintili aciklaman icin tesekkur ederim canim, net bir sekilde aydinlandim:)
Hassas idrar testi ile mi ogrendin? Dpo kacti?
aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizdeVeson ates cidden garip ilerliyor insallah gelmez kirmizilar.
LeYLa_21 abla hosgeldin hepimizi merak etttirdin ozlettin kendini. Insallah tedavin sana bebişini getirsin ıyi haberler ver.
Tgbptn ve @butterfly_gns cidden sizin atesleri de sıkı takip ediyorum. Umutsuz olmayın insallah vardir bebiş
iiz bana erken dedin ama ben baya 13 haftadan beri hissediyorum pitpitlari balon patlamalarini. Sanirim benimki de hareketli olacak.
Malesef adetim geliyor kırmızı lekenmem olmusumarım kan da olur sürpriz kan verene kadar hep bir umut var . tedavı ile bıraz daha uzucu oluyor tabı ama moralını yuksek tutmaya calıs canım
Malesef canım benim adetim geliyorAmin inş,, günler geçmiyor.. benimde sadece bel ağrım başladı bugün.. hiç bir şey hissetmiyorum..Tgbptn arkadaşımız inş yarın güzel haberi getirirde umudumuz katlanır ..
o süpriz işleri hiç yürütemedim bende halbuki ne hayallerim vardıKizlar doktordan ciktim saglikli bebisimiz hareket ediyor sipam cok guzeldi 12 cm 107 gram olmus buyumus. Bir de pipisi var artikoglusumuz geliyor insallah. Cok net dedi doktor. Gosterdi hatta. Rabbim sizlere de saglikla yasatsin bu duyguyu. Esime yine supriz yapamadim. Gostermiyor dedim basta Biz kiz istedigimiz icin gostermiyorsa kiz falan diyip sevinince daha fazla umutlanmasin diye soyledim mecbur
o zaman ben sana ipucu vereyim .aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
evet onu bende okumuştm anne sakinleşip dinlenmeye geçtiğinde bebek oynamaya başlıyomuş ben oturamadığımdan bebeğe vakit kalmıyo demek :)o zaman ben sana ipucu vereyim .
cok hareket ettiğinde bebegin suyunun içinde onu uyutan bir madde varmıs amniyotık sıvı slalandıkca bebek uyurmuş çogunlukla sen sakinleştiğinde ve durdugundaysa bebek hareket halinde olurmuş ben de aynen böyle oluyor ben sakinleşince bebek hareketleniyor. ben hareketi hissetmek için ilk günler epey ugrastım tatlı yıyordum ve otuuryordum. sırtustu yattıgında bebegı farketmen cok daha kolay ne zaman yatsam hareketı netleşiyor yastıgın cok yuksek olmazsa daha ıyı oluyor. pıt pıt yapıyor sanki içinde baloncuk patlıyor su da ki kabarcıklar var ya sankı onlar patlıyr ıbı işte o bebegin tekmeleri . benım sankı içimde balık oynıyor gıbıydı ılk hıssettımde sımdı daha netleşi hatta dün ilk gercek tekmemı yedım dıyebılırım resmen dısardan ayagı cıktı ama cabuk cektı ayagı ben şoku atlatana kadar gümmmmm diye bir vurdu ben oldugum gibi kaldım
ben 14 haftanın içinde hissettım ama emın olamadım 15 te emın oldum az kalmıstır heralde sanada canımaaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?