Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yeni gordum abla.
Tedavin hayirli olsun. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. Senin de tum bekleyen arkadaslarin da.

passionete senin de oglun oluyormus hayirli olsun canim.

Daha once gebelik yasayan arkadaslar ben 2 gundur sanki adet agrisi gibi bir agri cekiyorum. Son haftalarda normal mi bu durum acaba?

aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
Canim ben de hissettigimde senin kadar falandi. Ayakta biseyler yaparken hissettim kayma gibi boyle bir his kardesim vardi yok artik olmaz o kadar erken dedi. Ama o gun surekli ayakta ve biseyler yapiyor olmama ragmen hep hisettim en son kardesim elini koydu dedim hisettin mi evet dedi ne tarafa dogru haareket su tarafa oldu falan. Ben ne yone hissetsem ayni yonu soyleyince dedim tamam bende anormallik yok. Doktora soyledim. 17 hafta deriz genelde ama daha erken hissetigini soyleyenler oluyor mümkündür dedi.
Yeni gordum abla.
Tedavin hayirli olsun. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. Senin de tum bekleyen arkadaslarin da.

Saol canim. Senin gibi ben de erkek annesi olucam insallah seninde 33 olmus masallah. Zaman su gibi ya

Evet canım Haklısın aslında.. İşimde yoğun. Pek kafa takacak zamanım olmayacak gibi.. Şu ateş ölçmeyi bırakabilsem. Oda beni strese sokuyor sanırım..
Amin canım inşallah.
LeYLa_21 abla aşılamayla sağlıklı rahat bi gebeliğe ve bebişe kavuşursun inşallah
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..
Yeni gordum abla.

Sağol derinim. Bende bu kız bana niye yazmamış diye duâ topicinde stem etmiştim..meğer görmemişsin canım ya kusura bakma ablacım.. Doğum da yaklaşmış Rabbim sağlıkla kurtarsın senide yavrunu da canım...

Kizlar tablom ilk sayfaya eklendi. Gecen aylar ates takibi yapmamistim. Ff pozitif ovu testin ertesi gununu gosteriyor ama, regl tarihlerime bakarak ne zaman catladigini tahmin etmek mumkun mu?
Canım bazen ovulasyon testinin pozitif olduğu gün bazen bir gün sonrası hatta 2 gün sonrası bile ovulasyon olabiliypr. Ff de öyle tablolar var. Ateş olmadığı zamanlar ff ovudan bir gün sonrasına genelde çizgi çekiyor. Bu ay ateşle beraber ovu testi yaparsan daha iyi anlaşılacak. Umarım çok uzun süre ateş ölçmene gerek kalmadan hamile kalırsın

Ay sorma canim valla ne ara 33 hafta gecti anlamadik biz de. Surada doguma bir sey kalmadi.
Ozeldeki doktorum sezeryan icin 18 mayis dedi hatta. Bikac gun erken ya da gec de olabilirmis.
Artik aramizda kucuk bir adam olacak.

Olur mu ablacim gorsem yazmaz miyim ben topice pek bakamiyorum su aralar.
Hatta siteye de cok uzun girmiyorum. Malum artik son hazirliklar falan.
Amin ablam Rabbim sizlere de en kisa surede nasip etsin insallah.

Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Kesinlikle herkes görüyordur canım :))) daha dün dedim girdikçe heyecanla bütün yazılanları okumaya çalışıyorum güzel haber gelsin diye son sayfadan başlıyım dedim Allah im güzel sonuçlar nasip etsin inşallah canım

Inşallah hep güzel olur kalbim yerinden çıkacak gibi. Kelimeleri bir araya getiremiyorum

Ay sorma canim valla ne ara 33 hafta gecti anlamadik biz de. Surada doguma bir sey kalmadi.
Ozeldeki doktorum sezeryan icin 18 mayis dedi hatta. Bikac gun erken ya da gec de olabilirmis.
Artik aramizda kucuk bir adam olacak.
Ay allahim cidden cok az kalmis boga burcu erkegi geliyor açın yollari
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Annaaaaa bu pozitif canım. Hadi hayirlisi kanda da pozitif gördünmu tamamdir

valla arada çok nadir bişiler oluyo ama sanki bağırsaklarda gaz dolaşıo gibi belki d o bebektir ben anlamıyorumdur az daha kuvvetlensin bakalım :)
O acabalar küçük gidiklanmalar gibi oluyor sonra hafif bi damar atar gibi oluyor amaa tekme Heh işte bu o dedirtiyor :)) bide hıçkırık tutması var ritmik şekilde pıt pıt oluyo bi yer uyku düzenini bile ezberliyosun artık dünyanın en değişilmez duygusu olsa gerek Allah herkese nasip etsin

benim bebegim hep aynı yerde uyyor sankı orası uyuma yerı :) hareket kesılınce hep aynı yerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…