- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.431
- 798
Merhaba kızlar. Elde olmayan nedenlerden dolayı topice giremedim. Sağolsun tuğbacım aracı oldu. Beni merak edip soran herkese teşekkür ediyorum canlarım. Tek tek alıntı yapamadım. Bugün doktor randevum vardı. Bu ay aşılama yapacaz. 75 lik doz iğne verdi. 6 gün yaptır dedi. Pazartesi tekrar bakacak yumoşlara. Inşallah bu ay hepimiz için hayırlı olur. Hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. Yarım yamalak bakabildim. Başka gelişme varmı bilmiyorum.. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum...
Canim ben de hissettigimde senin kadar falandi. Ayakta biseyler yaparken hissettim kayma gibi boyle bir his kardesim vardi yok artik olmaz o kadar erken dedi. Ama o gun surekli ayakta ve biseyler yapiyor olmama ragmen hep hisettim en son kardesim elini koydu dedim hisettin mi evet dedi ne tarafa dogru haareket su tarafa oldu falan. Ben ne yone hissetsem ayni yonu soyleyince dedim tamam bende anormallik yok. Doktora soyledim. 17 hafta deriz genelde ama daha erken hissetigini soyleyenler oluyor mümkündür dedi.aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
Saol canim. Senin gibi ben de erkek annesi olucam insallah seninde 33 olmus masallah. Zaman su gibi yaYeni gordum abla.
Tedavin hayirli olsun. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. Senin de tum bekleyen arkadaslarin da.
passionete senin de oglun oluyormus hayirli olsun canim.
inşallah hayır olsun ilk defa bi kaç aydır döngülerim uzamaya başladıHayırdır inşallah diyelim:)
Evet canım Haklısın aslında.. İşimde yoğun. Pek kafa takacak zamanım olmayacak gibi.. Şu ateş ölçmeyi bırakabilsem. Oda beni strese sokuyor sanırım..aşılamadan sonra moralini iyi tut ama 14 gunu kaygıyla geçirme şimdiden hazırla kendini ne yapsam neşe içinde gecer diye düşün plan yap bu defa . yanı süreci kendi haline bırakma destekle insan sadece bedenden oluşmaz ki ruhumuzuda güzelleştirmeliyiz ki herşey iyi olsun diye düşün canım . hayırlı ve uğurlu bir tedavin olsun inşallah
Amin canım inşallah.Benimde tedirginliğim o aslında ilaçla olması, bu doktor iğneyle yapmıyor. 3 aylık takip ettiği için beni, o yüzden kabul ettim.bakalım inş yüzümüz güler, ben aşılama olacağımı duyunca çok mutlu olmuştum, kontrolde doktora çok heyacanlıyım dediğimde ,aşılama bugün yapmıyoruz, yumurtana bakıcaz falan demişti, sen doktora ne kadar istediğini, hislerini yansıtırsan,doktorlara da bulaşıyor bu duygular..iiz doğru söylüyorsun, pozitif düşünce,pozitif hareket inş pozitif sonuç..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..LeYLa_21 abla aşılamayla sağlıklı rahat bi gebeliğe ve bebişe kavuşursun inşallah
Sağol derinim. Bende bu kız bana niye yazmamış diye duâ topicinde stem etmiştim..meğer görmemişsin canım ya kusura bakma ablacım.. Doğum da yaklaşmış Rabbim sağlıkla kurtarsın senide yavrunu da canım...Yeni gordum abla.
Tedavin hayirli olsun. Rabbim bu ay yuzunu guldursun insallah. Senin de tum bekleyen arkadaslarin da.
passionete senin de oglun oluyormus hayirli olsun canim.
Canım bazen ovulasyon testinin pozitif olduğu gün bazen bir gün sonrası hatta 2 gün sonrası bile ovulasyon olabiliypr. Ff de öyle tablolar var. Ateş olmadığı zamanlar ff ovudan bir gün sonrasına genelde çizgi çekiyor. Bu ay ateşle beraber ovu testi yaparsan daha iyi anlaşılacak. Umarım çok uzun süre ateş ölçmene gerek kalmadan hamile kalırsınKizlar tablom ilk sayfaya eklendi. Gecen aylar ates takibi yapmamistim. Ff pozitif ovu testin ertesi gununu gosteriyor ama, regl tarihlerime bakarak ne zaman catladigini tahmin etmek mumkun mu?
Canim ben de hissettigimde senin kadar falandi. Ayakta biseyler yaparken hissettim kayma gibi boyle bir his kardesim vardi yok artik olmaz o kadar erken dedi. Ama o gun surekli ayakta ve biseyler yapiyor olmama ragmen hep hisettim en son kardesim elini koydu dedim hisettin mi evet dedi ne tarafa dogru haareket su tarafa oldu falan. Ben ne yone hissetsem ayni yonu soyleyince dedim tamam bende anormallik yok. Doktora soyledim. 17 hafta deriz genelde ama daha erken hissetigini soyleyenler oluyor mümkündür dedi.
Saol canim. Senin gibi ben de erkek annesi olucam insallah seninde 33 olmus masallah. Zaman su gibi ya
Evet canım Haklısın aslında.. İşimde yoğun. Pek kafa takacak zamanım olmayacak gibi.. Şu ateş ölçmeyi bırakabilsem. Oda beni strese sokuyor sanırım..
Amin canım inşallah.
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..
Sağol derinim. Bende bu kız bana niye yazmamış diye duâ topicinde stem etmiştim..meğer görmemişsin canım ya kusura bakma ablacım.. Doğum da yaklaşmış Rabbim sağlıkla kurtarsın senide yavrunu da canım...
Kesinlikle herkes görüyordur canım :))) daha dün dedim girdikçe heyecanla bütün yazılanları okumaya çalışıyorum güzel haber gelsin diye son sayfadan başlıyım dedim Allah im güzel sonuçlar nasip etsin inşallah canımKizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Inşallah hep güzel olur kalbim yerinden çıkacak gibi. Kelimeleri bir araya getiremiyorumKesinlikle herkes görüyordur canım :))) daha dün dedim girdikçe heyecanla bütün yazılanları okumaya çalışıyorum güzel haber gelsin diye son sayfadan başlıyım dedim Allah im güzel sonuçlar nasip etsin inşallah canım
Inşallah kanda da netleşir bekledikçe nasıl oldu test ?Inşallah hep güzel olur kalbim yerinden çıkacak gibi. Kelimeleri bir araya getiremiyorum
valla arada çok nadir bişiler oluyo ama sanki bağırsaklarda gaz dolaşıo gibi belki d o bebektir ben anlamıyorumdur az daha kuvvetlensin bakalım :)ben 14 haftanın içinde hissettım ama emın olamadım 15 te emın oldum az kalmıstır heralde sanada canım
anammm görüyorum tabiiiKizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Ay allahim cidden cok az kalmis boga burcu erkegi geliyor açın yollariAy sorma canim valla ne ara 33 hafta gecti anlamadik biz de. Surada doguma bir sey kalmadi.
Ozeldeki doktorum sezeryan icin 18 mayis dedi hatta. Bikac gun erken ya da gec de olabilirmis.
Artik aramizda kucuk bir adam olacak.
Annaaaaa bu pozitif canım. Hadi hayirlisi kanda da pozitif gördünmu tamamdirKizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Pozitif yolda geliyor:))))Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
O acabalar küçük gidiklanmalar gibi oluyor sonra hafif bi damar atar gibi oluyor amaa tekme Heh işte bu o dedirtiyor :)) bide hıçkırık tutması var ritmik şekilde pıt pıt oluyo bi yer uyku düzenini bile ezberliyosun artık dünyanın en değişilmez duygusu olsa gerek Allah herkese nasip etsinvalla arada çok nadir bişiler oluyo ama sanki bağırsaklarda gaz dolaşıo gibi belki d o bebektir ben anlamıyorumdur az daha kuvvetlensin bakalım :)
benim bebegim hep aynı yerde uyyor sankı orası uyuma yerı :) hareket kesılınce hep aynı yerde :)O acabalar küçük gidiklanmalar gibi oluyor sonra hafif bi damar atar gibi oluyor amaa tekme Heh işte bu o dedirtiyor :)) bide hıçkırık tutması var ritmik şekilde pıt pıt oluyo bi yer uyku düzenini bile ezberliyosun artık dünyanın en değişilmez duygusu olsa gerek Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?