Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bebegim hep aynı yerde uyyor sankı orası uyuma yerı :) hareket kesılınce hep aynı yerde :)
Eveeet küçükken bi yerde toplanıyor hissediyosun hala öyle ama ben o tarafa bakarken diğer tarafa bi vuruyor karşı kanepeden eşim görüyor artık :))

passionete canım oğluş geliyormuş gözün aydın vaktinde sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah...
kushi tebrik ederim çizgiyi bende görüyorum :) hadi ayağını sürü bu ay da arka arkaya güzel haberler alalım.
.@LeYLa_21 canım tedavin hayırlı olsun, sana bebiş getirsin inşallah bakarsın ikiz gelir aşılamayla
Veson tablon ilginç olmuş yarını merakla bekliyorum..

anammm görüyorum tabiii

Annaaaaa bu pozitif canım. Hadi hayirlisi kanda da pozitif gördünmu tamamdir

kushi ayy çok heyecanlı kendimi hatırladım elim ayağım titremişti ne hissediceğimi şaşırmıştım :)) kan vercekmiain hemen bize de yaz sonucu maşallahh

ben kesinlikle görüyorum

Pozitif yolda geliyor:))))

yok tatlım ne su yu çizgi barız oratada . gözün aydın canım müjden gelmiş baksana. kan ver de bir an önce rahatla :)

Ohooo gayet net Allah im sağlıkla devam ettirsin bu sevinci :))))

kushi bak tam dpo7 de iniş çıkış lekelenme de var kesin bebek o gün rahme yerleşti:)) seninle konuşmuştuk belki hatırlarsın.
Kan ne zaman vereceksin merakla bekliyoruz

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız eşim daha eve gelmedi yarın sabah idrarına bir test yapacağım sonra doktora giderim. Bu kadar erken çıkabilir mi? Tuğbacım konuşmuştuk lekelenmeyi dün de idrara fazla çıkınca ates de sabitlendi acaba dedim... Çok şaşkınım kızlar ilk defa mudahalesiz çift çizgi gördüm demek bende de umut varmış 20 ay oldu dile kolay

kushi hayirli olsun canm :)
Sağolun kızlar Allahım isteyen herkese versin. Inşallah ust listenin hepsi alt listeye iner :)

Dpo10 cnm çizgi de gayet net daha erken öğrenenler oluyorhadi inşallah kan sonucunu bekliyoruz:))

Benim solumda yum. Ağrısı var uzayan yum. Akıntım da bugün çok yoğun var ve 1 tane fitilim kaldı ne yapsam kızlar akıl verin kullanayım mı çalışma mi yapayım ovu. Testlerine de yarın başlayacaktım.
Bugün dişçiye gittim bişey yokmuş dişlerde çıkardı temizledi falan yine taktı ağrı olursa gel dedi o kadar

bende testi çift görünce şok geçirmiştim canım 19. ay oldu bizimde hemde 2 ay klomen kullanmama rağmen olmamıştı yüzümde aptal bi gülümseme inanmakla inanmamak arası heyecanlı ama şaşkın bi hal :) Rabbim sağlıkla büyümesini doğmasını annesini yormadan gelmesini nasip etsin

Sağolun kızlar Allahım isteyen herkese versin. Inşallah ust listenin hepsi alt listeye iner :)

kushi hayirli olsun, zafrina89 allah ikinize de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Hamile kaldiginiz ay her zamankinden farkli bir sey yaptiniz mi, merak ettim:)

kushi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Amin canım hepimize dua ediyorum..

kushi hayırlı olsun cnm cok sevindim :)
Bu ayda ballı hurma poleni yedim. Diger aylara gore erken ovulasyon oldu 2 aydır. Inşallah sana da vesile olur.

Amin canım aklıma hep iyi şeyler getirmeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallah

kushi hayirli olsun, zafrina89 allah ikinize de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Hamile kaldiginiz ay her zamankinden farkli bir sey yaptiniz mi, merak ettim:)
Ben iki aydır adetten ovulasyona kadar hurma poleni ve bal karışımı yedim canım. Başka bişey yapmadım farklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…