yok tatlım ne su yu çizgi barız oratada . gözün aydın canım müjden gelmiş baksana. kan ver de bir an önce rahatla :)Inşallah kuzum son hali bu su damlatayım mı Eki Görüntüle 1977844
Eveeet küçükken bi yerde toplanıyor hissediyosun hala öyle ama ben o tarafa bakarken diğer tarafa bi vuruyor karşı kanepeden eşim görüyor artık :))benim bebegim hep aynı yerde uyyor sankı orası uyuma yerı :) hareket kesılınce hep aynı yerde :)
Ohooo gayet net Allah im sağlıkla devam ettirsin bu sevinci :))))Inşallah kuzum son hali bu su damlatayım mı Eki Görüntüle 1977844
Evet evetKizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Ay allahim cidden cok az kalmis boga burcu erkegi geliyor açın yollari
Annaaaaa bu pozitif canım. Hadi hayirlisi kanda da pozitif gördünmu tamamdir
anammm görüyorum tabiii
Annaaaaa bu pozitif canım. Hadi hayirlisi kanda da pozitif gördünmu tamamdir
kushi ayy çok heyecanlı kendimi hatırladım elim ayağım titremişti ne hissediceğimi şaşırmıştım :)) kan vercekmiain hemen bize de yaz sonucu maşallahh
ben kesinlikle görüyorum
Pozitif yolda geliyor:))))
yok tatlım ne su yu çizgi barız oratada . gözün aydın canım müjden gelmiş baksana. kan ver de bir an önce rahatla :)
Ohooo gayet net Allah im sağlıkla devam ettirsin bu sevinci :))))
Evet evet
kushi bak tam dpo7 de iniş çıkış lekelenme de var kesin bebek o gün rahme yerleşti:)) seninle konuşmuştuk belki hatırlarsın.
Kan ne zaman vereceksin merakla bekliyoruz
Çok sağolun kızlar iyiki varsınızAnammmm
kushi hayirli olsun canm :)
Sağolun kızlar Allahım isteyen herkese versin. Inşallah ust listenin hepsi alt listeye iner :)passionete canım oğluş geliyormuş gözün aydın vaktinde sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah...
kushi tebrik ederim çizgiyi bende görüyorum :) hadi ayağını sürü bu ay da arka arkaya güzel haberler alalım.
.@LeYLa_21 canım tedavin hayırlı olsun, sana bebiş getirsin inşallah bakarsın ikiz gelir aşılamayla
Veson tablon ilginç olmuş yarını merakla bekliyorum..
Dpo10 cnm çizgi de gayet net daha erken öğrenenler oluyorÇok sağolun kızlar iyiki varsınızeşim daha eve gelmedi yarın sabah idrarına bir test yapacağım sonra doktora giderim. Bu kadar erken çıkabilir mi? Tuğbacım konuşmuştuk lekelenmeyi dün de idrara fazla çıkınca ates de sabitlendi acaba dedim... Çok şaşkınım kızlar ilk defa mudahalesiz çift çizgi gördüm demek bende de umut varmış 20 ay oldu dile kolay
bende testi çift görünce şok geçirmiştim canım 19. ay oldu bizimde hemde 2 ay klomen kullanmama rağmen olmamıştı yüzümde aptal bi gülümseme inanmakla inanmamak arası heyecanlı ama şaşkın bi hal :) Rabbim sağlıkla büyümesini doğmasını annesini yormadan gelmesini nasip etsinÇok sağolun kızlar iyiki varsınızeşim daha eve gelmedi yarın sabah idrarına bir test yapacağım sonra doktora giderim. Bu kadar erken çıkabilir mi? Tuğbacım konuşmuştuk lekelenmeyi dün de idrara fazla çıkınca ates de sabitlendi acaba dedim... Çok şaşkınım kızlar ilk defa mudahalesiz çift çizgi gördüm demek bende de umut varmış 20 ay oldu dile kolay
Sağolun kızlar Allahım isteyen herkese versin. Inşallah ust listenin hepsi alt listeye iner :)
bende testi çift görünce şok geçirmiştim canım 19. ay oldu bizimde hemde 2 ay klomen kullanmama rağmen olmamıştı yüzümde aptal bi gülümseme inanmakla inanmamak arası heyecanlı ama şaşkın bi hal :) Rabbim sağlıkla büyümesini doğmasını annesini yormadan gelmesini nasip etsin
Amin canım hepimize dua ediyorum..kushi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah
Bu ayda ballı hurma poleni yedim. Diger aylara gore erken ovulasyon oldu 2 aydır. Inşallah sana da vesile olur.kushi hayırlı olsun cnm cok sevindim :)
Amin canım aklıma hep iyi şeyler getirmeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallahbende testi çift görünce şok geçirmiştim canım 19. ay oldu bizimde hemde 2 ay klomen kullanmama rağmen olmamıştı yüzümde aptal bi gülümseme inanmakla inanmamak arası heyecanlı ama şaşkın bi hal :) Rabbim sağlıkla büyümesini doğmasını annesini yormadan gelmesini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?