Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kushi hayirli olsun, zafrina89 allah ikinize de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Hamile kaldiginiz ay her zamankinden farkli bir sey yaptiniz mi, merak ettim:)
saol canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla kolaylıkla
biz 19 aydır deniyoduk bisürü başka doktora gittim testleri yaptırdık muayene olduk bi problem yok denemeye devam edin dediler sonunda bi buçuk yılı geçince 2 ay klomen kullandım üstüste yine olmayınca hsg çektirmeye karar verdim adet beklerken meğer o ay hamile kalmışım değişik olarak inofolic combi içmiştim bide o ay ilişkide kanama fln yaşamıştm hastayım diye düşünüp onu çözmeye çalışırken bebek aklımdan çıkmıştı belkide doktorların dediği gibi psikolojik olarak rahatlamak lazımmış

amin tatlım inşallah aklına hiç kötü şeyler getirme ztn şimdi mutlu olma zamanı

Jnsallah kanda da guzel bir deger gorursun kuzum hadi hayirlisi.

Kızlar aranız da irenbede tedavi olan varmı haftasonu calısıyorlarmı bilgisi olan

Olur mu ablacim gorsem yazmaz miyim ben topice pek bakamiyorum su aralar.
Hatta siteye de cok uzun girmiyorum. Malum artik son hazirliklar falan.
Amin ablam Rabbim sizlere de en kisa surede nasip etsin insallah.
Amin gülüm sağolasın kuzum..
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Valla bugün tablona baktım. Tablon süper yazacaktım şimdi testi gördüm şok oldum valla. Gözün aydın olsun canım.. Darısı başımıza olsun inşallah canım..

Akıntıyı fitilnyapıyor olabilir mi? Benim Yum son fitili kullandığım gün çatlamıştı ertesi gün oldu ilişki o ay kaçırmıştık.ama benim yum hep erken çatlar bilemedim ne desem test yap ona göre hareket et

Fitil yapıyor olamaz çünkü kaç gündür fitilin yaptığı akıntıyı tanıdım canım o sarımsı iltihap gibi yaptı hep bu şeffaf duru her ay gördüğüm akıntı dün daha sıvıydı bugün uzayan akıntı.
Bide sizde hiç denk geldi mi bilmiyorum ama ben yum günleri yakınken kabızlık olduğu zamanlar bu yum. Akıntısı resmen içimden sökülmüş gibi dolu dolu avuç içi kadar bi parça gibi geliyor sizde hiç oldu mu böyle bişey bugünde yine oyle oldu

Ben iki aydır adetten ovulasyona kadar hurma poleni ve bal karışımı yedim canım. Başka bişey yapmadım farklı olarak.
Ayyyyy gerçekten mi 2 aydır duruyor bi kenarda hurma poleni keşke yapsaydım bende nedense bi kaç ay daha bişey yapmadan deneyeyim diye duruyorum bu ay bebek olmazsa bende yapayım o karışımı balı bile hazır kayınpederimin kendi peteklerinden sağdığı hakiki kestane balı var ama 500 gr falan ancak vardır ne kadar balla karıştırdın canım

Amin canim hepimizin yavrulari zamaninda saglikli olsun insallah. Olmayanlara da isteyenlere de nasip etsin rabbim.

Ben de cumartesi günü sabah öğreneceğim inşallah, çok heyecanlıyım ama benim de içime erkek doğuyor, rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum hatta dün internetten erkek bebek kıyafeti bile aldım dayanamadım kız çıkarsa çok şaşırırım

bekliyoruz haberini merakla... zafrina da kesinleşseydi

Kızlar aranız da irenbede tedavi olan varmı haftasonu calısıyorlarmı bilgisi olan
irenbeye hic gitmedim ama cumartesi öğlene kadar açık diye biliyorum. bi de ben medical parkta ahmet beye gitmeye başladım prof. suana kadar benle en cok ilgilenen doktor oldu. bi yer ariyorsan tavsiye ederim bi gorusebilirsin

aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
Ben 17.haftaya gireceğim yarın ama hala hiç bir şey hissetmedim. Bazen pıt pıt oluyor ama Bebek hareketi olduğunu sanmıyorum.

canim ben en sonki adet dongumde yarim yamalak kullanmistim hurma polenini o ay 2 yumurtam birden büyümüş. bi de catlasaydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…