saol canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla kolaylıkla
amin tatlım inşallah aklına hiç kötü şeyler getirme ztn şimdi mutlu olma zamanıAmin canım hepimize dua ediyorum..
Bu ayda ballı hurma poleni yedim. Diger aylara gore erken ovulasyon oldu 2 aydır. Inşallah sana da vesile olur.
Amin canım aklıma hep iyi şeyler getirmeye çalışıyorum. Herşey güzel olacak inşallah
Canım hayırlı olsun cok sevindim :)Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Çok sağolun kızlar iyiki varsınızeşim daha eve gelmedi yarın sabah idrarına bir test yapacağım sonra doktora giderim. Bu kadar erken çıkabilir mi? Tuğbacım konuşmuştuk lekelenmeyi dün de idrara fazla çıkınca ates de sabitlendi acaba dedim... Çok şaşkınım kızlar ilk defa mudahalesiz çift çizgi gördüm demek bende de umut varmış 20 ay oldu dile kolay
darısı başına senin tuhaf tablonunda sebebi aynı olsun inşallahkushi bak tam dpo7 de iniş çıkış lekelenme de var kesin bebek o gün rahme yerleşti:)) seninle konuşmuştuk belki hatırlarsın.
Kan ne zaman vereceksin merakla bekliyoruz
Amin gülüm sağolasın kuzum..Olur mu ablacim gorsem yazmaz miyim ben topice pek bakamiyorum su aralar.
Hatta siteye de cok uzun girmiyorum. Malum artik son hazirliklar falan.
Amin ablam Rabbim sizlere de en kisa surede nasip etsin insallah.
Valla bugün tablona baktım. Tablon süper yazacaktım şimdi testi gördüm şok oldum valla. Gözün aydın olsun canım.. Darısı başımıza olsun inşallah canım..Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Akıntıyı fitilnyapıyor olabilir mi? Benim Yum son fitili kullandığım gün çatlamıştı ertesi gün oldu ilişki o ay kaçırmıştık.ama benim yum hep erken çatlar bilemedim ne desem test yap ona göre hareket etBenim solumda yum. Ağrısı var uzayan yum. Akıntım da bugün çok yoğun var ve 1 tane fitilim kaldı ne yapsam kızlar akıl verin kullanayım mı çalışma mi yapayım ovu. Testlerine de yarın başlayacaktım.
Bugün dişçiye gittim bişey yokmuş dişlerde çıkardı temizledi falan yine taktı ağrı olursa gel dedi o kadar
Fitil yapıyor olamaz çünkü kaç gündür fitilin yaptığı akıntıyı tanıdım canım o sarımsı iltihap gibi yaptı hep bu şeffaf duru her ay gördüğüm akıntı dün daha sıvıydı bugün uzayan akıntı.Akıntıyı fitilnyapıyor olabilir mi? Benim Yum son fitili kullandığım gün çatlamıştı ertesi gün oldu ilişki o ay kaçırmıştık.ama benim yum hep erken çatlar bilemedim ne desem test yap ona göre hareket et
Ayyyyy gerçekten mi 2 aydır duruyor bi kenarda hurma poleni keşke yapsaydım bende nedense bi kaç ay daha bişey yapmadan deneyeyim diye duruyorum bu ay bebek olmazsa bende yapayım o karışımı balı bile hazır kayınpederimin kendi peteklerinden sağdığı hakiki kestane balı var ama 500 gr falan ancak vardır ne kadar balla karıştırdın canımBen iki aydır adetten ovulasyona kadar hurma poleni ve bal karışımı yedim canım. Başka bişey yapmadım farklı olarak.
Amin canim hepimizin yavrulari zamaninda saglikli olsun insallah. Olmayanlara da isteyenlere de nasip etsin rabbim.passionete canım oğluş geliyormuş gözün aydın vaktinde sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah...
kushi tebrik ederim çizgiyi bende görüyorum :) hadi ayağını sürü bu ay da arka arkaya güzel haberler alalım.
.@LeYLa_21 canım tedavin hayırlı olsun, sana bebiş getirsin inşallah bakarsın ikiz gelir aşılamayla
Veson tablon ilginç olmuş yarını merakla bekliyorum..
Ben de cumartesi günü sabah öğreneceğim inşallah, çok heyecanlıyım ama benim de içime erkek doğuyor, rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum hatta dün internetten erkek bebek kıyafeti bile aldım dayanamadımAmin canım insallah allah sana da nasip etsin. Dahq fazla bekletmesin.
Eylul ayi erkek ayi oldu sanki elcanki sen ben benan ogrenmiycek zaten.missdincer senin ne zaman belli olcak. zafrina89 nin da buyuk ihtimalle erkek dendi
Senin de oğlun oluyormuş :) hayırlı evlat olsun inşallah. İçine ne doğuyordu ?Amin canim hepimizin yavrulari zamaninda saglikli olsun insallah. Olmayanlara da isteyenlere de nasip etsin rabbim.
bekliyoruz haberini merakla... zafrina da kesinleşseydiBen de cumartesi günü sabah öğreneceğim inşallah, çok heyecanlıyım ama benim de içime erkek doğuyor, rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum hatta dün internetten erkek bebek kıyafeti bile aldım dayanamadımkız çıkarsa çok şaşırırım
irenbeye hic gitmedim ama cumartesi öğlene kadar açık diye biliyorum. bi de ben medical parkta ahmet beye gitmeye başladım prof. suana kadar benle en cok ilgilenen doktor oldu. bi yer ariyorsan tavsiye ederim bi gorusebilirsinKızlar aranız da irenbede tedavi olan varmı haftasonu calısıyorlarmı bilgisi olan
Ben 17.haftaya gireceğim yarın ama hala hiç bir şey hissetmedim. Bazen pıt pıt oluyor ama Bebek hareketi olduğunu sanmıyorum.aaa bende 16 dan önce hissedilmez diye hiç dinlemiyorum bile kendimi ztn oturduğmda yok sürekli bi koşturma halindeyim bu aralar dikkat ediyim bakim akşamları fln 13+4 olduk bizde
canim ben en sonki adet dongumde yarim yamalak kullanmistim hurma polenini o ay 2 yumurtam birden büyümüş. bi de catlasaydi iyiydiAyyyyy gerçekten mi 2 aydır duruyor bi kenarda hurma poleni keşke yapsaydım bende nedense bi kaç ay daha bişey yapmadan deneyeyim diye duruyorum bu ay bebek olmazsa bende yapayım o karışımı balı bile hazır kayınpederimin kendi peteklerinden sağdığı hakiki kestane balı var ama 500 gr falan ancak vardır ne kadar balla karıştırdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?