- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Canım çizgi gayet görünüyor :) sağlıkla devam eden bir gebelik olur inşallah gözün aydınÇok sağolun kızlar iyiki varsınızeşim daha eve gelmedi yarın sabah idrarına bir test yapacağım sonra doktora giderim. Bu kadar erken çıkabilir mi? Tuğbacım konuşmuştuk lekelenmeyi dün de idrara fazla çıkınca ates de sabitlendi acaba dedim... Çok şaşkınım kızlar ilk defa mudahalesiz çift çizgi gördüm demek bende de umut varmış 20 ay oldu dile kolay
Eve bi ultrason cihazı alabilsek keşke ne güzel olurdu yumurtaları takip ederdik ne güzel olurdu. Eşime böyle söyledim sen gerçekten artık kafayı yemeye başladın dedi banacanim ben en sonki adet dongumde yarim yamalak kullanmistim hurma polenini o ay 2 yumurtam birden büyümüş. bi de catlasaydi iyiydi
eminim gelecekte o da olacak ama bize yetismez heralde. öyle bi cihaz ciktiginda biz cocuklarimizi coktan büyütmüş oluruz insallahEve bi ultrason cihazı alabilsek keşke ne güzel olurdu yumurtaları takip ederdik ne güzel olurdu. Eşime böyle söyledim sen gerçekten artık kafayı yemeye başladın dedi bana
Amiinnn inşallah canım inancımız tameminim gelecekte o da olacak ama bize yetismez heralde. öyle bi cihaz ciktiginda biz cocuklarimizi coktan büyütmüş oluruz insallah
Evet canim bugun ogrendim ben de. Bastan beri hep icime erkek doğuyordu. Benim de kiz olsa cok supriz olurdu. Kiz istediğimiz icin hep erkek oldugunu düşündüm ve hissettim.Senin de oğlun oluyormuş :) hayırlı evlat olsun inşallah. İçine ne doğuyordu ?
Amin canım inşallah. Valla eşim sevinçten çıldırır ikiz falan olursa.. O ihtimali de konuştuk eşimle keşke üçüz olsa diyor adam ya.dedim birini buldun üçü kaldıpassionete canım oğluş geliyormuş gözün aydın vaktinde sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah...
kushi tebrik ederim çizgiyi bende görüyorum :) hadi ayağını sürü bu ay da arka arkaya güzel haberler alalım.
.@LeYLa_21 canım tedavin hayırlı olsun, sana bebiş getirsin inşallah bakarsın ikiz gelir aşılamayla
Veson tablon ilginç olmuş yarını merakla bekliyorum..
pıt pıt lar kesin bebekten geliyor ama ( çünkü zaman geçtıkce netleşiyor emin oluyorsun ) ben onları tekme sanıyordum bazı kızlar o pıt pıtlar bebegin hıçkırıgı diyorlar işte bundan emin olamadımBen 17.haftaya gireceğim yarın ama hala hiç bir şey hissetmedim. Bazen pıt pıt oluyor ama Bebek hareketi olduğunu sanmıyorum.
amineminim gelecekte o da olacak ama bize yetismez heralde. öyle bi cihaz ciktiginda biz cocuklarimizi coktan büyütmüş oluruz insallah
Tamam canım arastırayım mikroçipli denemek istiyoruz biz dedigin doktora bakayım balikesrden gelicem o yüzden izmirdeki yerleri çok bilmiyorumirenbeye hic gitmedim ama cumartesi öğlene kadar açık diye biliyorum. bi de ben medical parkta ahmet beye gitmeye başladım prof. suana kadar benle en cok ilgilenen doktor oldu. bi yer ariyorsan tavsiye ederim bi gorusebilirsin
benim size bakınca daha küçük bebek randevum 22 nisanda anca ozaman söyler heraldebekliyoruz haberini merakla... zafrina da kesinleşseydi
senin tablolar hep birbirine benzerdi bu ay ne tuhaf oldu böyle :)Iyi kötü bir çizgim vardı o da gitti
kushi canım ne zaman kan vereceksin ?
Amin abla inşallah bu ay seninde müjden gelir.Amin gülüm sağolasın kuzum..
Valla bugün tablona baktım. Tablon süper yazacaktım şimdi testi gördüm şok oldum valla. Gözün aydın olsun canım.. Darısı başımıza olsun inşallah canım..
Neslihancim bu fitil hangi fitil. Hsg olduğum zaman doktor rahim ağzında yara var demişti. 3 paket toplam 6 fitil vardı 4ü kullanmıştım 2si duruyordu. Bu ay 2sini de kullandım öyle kenarda durmasın demiştim. Ve benim de bu ay çok kocaman yumurta akıntısı olmuştu. Ff ye de girdim hatta not kısmına da ben böyle bişey gormedim yazmıştım. Hadi inşallah bence güzel şeyler olacak.Fitil yapıyor olamaz çünkü kaç gündür fitilin yaptığı akıntıyı tanıdım canım o sarımsı iltihap gibi yaptı hep bu şeffaf duru her ay gördüğüm akıntı dün daha sıvıydı bugün uzayan akıntı.
Bide sizde hiç denk geldi mi bilmiyorum ama ben yum günleri yakınken kabızlık olduğu zamanlar bu yum. Akıntısı resmen içimden sökülmüş gibi dolu dolu avuç içi kadar bi parça gibi geliyor sizde hiç oldu mu böyle bişey bugünde yine oyle oldu
Inşallah bu ay kullanmadan bebiş gelir :)Ayyyyy gerçekten mi 2 aydır duruyor bi kenarda hurma poleni keşke yapsaydım bende nedense bi kaç ay daha bişey yapmadan deneyeyim diye duruyorum bu ay bebek olmazsa bende yapayım o karışımı balı bile hazır kayınpederimin kendi peteklerinden sağdığı hakiki kestane balı var ama 500 gr falan ancak vardır ne kadar balla karıştırdın canım
:)yaşasınnn çok net görüyorum hatta
Amin canim inşallah bekleyen arkadaslarda bu anı yasarlar :)Canım çizgi gayet görünüyor :) sağlıkla devam eden bir gebelik olur inşallah gözün aydın
Allah Allah niye böyle oldu ki test mi yapsanIyi kötü bir çizgim vardı o da gitti
Bir iki hafta içinde ben de iyice hissederim herhalde :)pıt pıt lar kesin bebekten geliyor ama ( çünkü zaman geçtıkce netleşiyor emin oluyorsun ) ben onları tekme sanıyordum bazı kızlar o pıt pıtlar bebegin hıçkırıgı diyorlar işte bundan emin olamadımelmol daha iyi bilir ona soralım
Cnm tüp mü yaptıracaksınız? Araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz başka?Tamam canım arastırayım mikroçipli denemek istiyoruz biz dedigin doktora bakayım balikesrden gelicem o yüzden izmirdeki yerleri çok bilmiyorum
Evet canım o ritmik hafif seyirmeler hickirikmis zamanla o da siddetleniyor ama tekme kafa neyse onu attığı zaman belirsiz aralıklarla çok daha sert şekilde geliyo :)pıt pıt lar kesin bebekten geliyor ama ( çünkü zaman geçtıkce netleşiyor emin oluyorsun ) ben onları tekme sanıyordum bazı kızlar o pıt pıtlar bebegin hıçkırıgı diyorlar işte bundan emin olamadımelmol daha iyi bilir ona soralım
senin tablolar hep birbirine benzerdi bu ay ne tuhaf oldu böyle :)
Evet benim tablolar birbirine benziyordu.bu ay derece Değişikliği oldu o biraz etkiledi.bir de tablonun BAŞINDA ve sonunda bir enfeksiyon durumu oldu ateşim her aykinden Yüksek çıktı bazı günler.bir de tam ovu çizgisi çekilmesini beklediğim Günler'de 2 gün bir saat erken Ölçüm oldu.bütün bunlar ff in kafasını karıştırdı.Allah Allah niye böyle oldu ki test mi yapsan
bu sabahın testi nerde :)Allah Allah niye böyle oldu ki test mi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?