Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çizgi gayet görünüyor :) sağlıkla devam eden bir gebelik olur inşallah gözün aydın

canim ben en sonki adet dongumde yarim yamalak kullanmistim hurma polenini o ay 2 yumurtam birden büyümüş. bi de catlasaydi iyiydi
Eve bi ultrason cihazı alabilsek keşke ne güzel olurdu yumurtaları takip ederdik ne güzel olurdu. Eşime böyle söyledim sen gerçekten artık kafayı yemeye başladın dedi bana

Eve bi ultrason cihazı alabilsek keşke ne güzel olurdu yumurtaları takip ederdik ne güzel olurdu. Eşime böyle söyledim sen gerçekten artık kafayı yemeye başladın dedi bana
eminim gelecekte o da olacak ama bize yetismez heralde. öyle bi cihaz ciktiginda biz cocuklarimizi coktan büyütmüş oluruz insallah

Senin de oğlun oluyormuş :) hayırlı evlat olsun inşallah. İçine ne doğuyordu ?
Evet canim bugun ogrendim ben de. Bastan beri hep icime erkek doğuyordu. Benim de kiz olsa cok supriz olurdu. Kiz istediğimiz icin hep erkek oldugunu düşündüm ve hissettim.

Amin canım inşallah. Valla eşim sevinçten çıldırır ikiz falan olursa.. O ihtimali de konuştuk eşimle keşke üçüz olsa diyor adam ya.dedim birini buldun üçü kaldı

Ben 17.haftaya gireceğim yarın ama hala hiç bir şey hissetmedim. Bazen pıt pıt oluyor ama Bebek hareketi olduğunu sanmıyorum.
pıt pıt lar kesin bebekten geliyor ama ( çünkü zaman geçtıkce netleşiyor emin oluyorsun ) ben onları tekme sanıyordum bazı kızlar o pıt pıtlar bebegin hıçkırıgı diyorlar işte bundan emin olamadım elmol daha iyi bilir ona soralım

irenbeye hic gitmedim ama cumartesi öğlene kadar açık diye biliyorum. bi de ben medical parkta ahmet beye gitmeye başladım prof. suana kadar benle en cok ilgilenen doktor oldu. bi yer ariyorsan tavsiye ederim bi gorusebilirsin
Tamam canım arastırayım mikroçipli denemek istiyoruz biz dedigin doktora bakayım balikesrden gelicem o yüzden izmirdeki yerleri çok bilmiyorum

kushi canım ne zaman kan vereceksin ?

Amin abla inşallah bu ay seninde müjden gelir.
Neslihancim bu fitil hangi fitil. Hsg olduğum zaman doktor rahim ağzında yara var demişti. 3 paket toplam 6 fitil vardı 4ü kullanmıştım 2si duruyordu. Bu ay 2sini de kullandım öyle kenarda durmasın demiştim. Ve benim de bu ay çok kocaman yumurta akıntısı olmuştu. Ff ye de girdim hatta not kısmına da ben böyle bişey gormedim yazmıştım. Hadi inşallah bence güzel şeyler olacak.
Inşallah bu ay kullanmadan bebiş gelir :)

yaşasınnn çok net görüyorum hatta
:)
Canım çizgi gayet görünüyor :) sağlıkla devam eden bir gebelik olur inşallah gözün aydın
Amin canim inşallah bekleyen arkadaslarda bu anı yasarlar :)

Bir iki hafta içinde ben de iyice hissederim herhalde :)

Evet canım o ritmik hafif seyirmeler hickirikmis zamanla o da siddetleniyor ama tekme kafa neyse onu attığı zaman belirsiz aralıklarla çok daha sert şekilde geliyo :)

senin tablolar hep birbirine benzerdi bu ay ne tuhaf oldu böyle :)
Allah Allah niye böyle oldu ki test mi yapsan
Evet benim tablolar birbirine benziyordu.bu ay derece Değişikliği oldu o biraz etkiledi.bir de tablonun BAŞINDA ve sonunda bir enfeksiyon durumu oldu ateşim her aykinden Yüksek çıktı bazı günler.bir de tam ovu çizgisi çekilmesini beklediğim Günler'de 2 gün bir saat erken Ölçüm oldu.bütün bunlar ff in kafasını karıştırdı.

Kızlar bu tAblo hiç gebe tablosu değil bariz belli adet belirtileri de var birkaç gündür.ateş yükselsem mi düşsem mi karar verememiş durumda.12 yada 15 te ovu oldu bu durumda pazar Gününe kadar beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…