üçüz olursa 9 ay sen taşı sen doğru deseydinAmin canım inşallah. Valla eşim sevinçten çıldırır ikiz falan olursa.. O ihtimali de konuştuk eşimle keşke üçüz olsa diyor adam ya.dedim birini buldun üçü kaldı
ahhh kiyamam kuzum balikesirden mi gel git yapcanTamam canım arastırayım mikroçipli denemek istiyoruz biz dedigin doktora bakayım balikesrden gelicem o yüzden izmirdeki yerleri çok bilmiyorum
Cnm tüp mü yaptıracaksınız? Araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz başka?
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796
Yok canım tüp değil aşılamanın da mikroçipli oluyormus arastırırken nelere dikkat ediyorum bu mikroçip erkek faktörlü de daha basarılıymıs izmiri tercih etme sebebim kaynanamlar orada o yüzdenCnm tüp mü yaptıracaksınız? Araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz başka?
saol canım birde calısıyorum bakalım o yüzden zorlanıcam sanki bayaahhh kiyamam kuzum balikesirden mi gel git yapcanbiraz zor olucak ama hayirli olur insallah
Allah Allah niye böyle oldu ki test mi yapsan
valla öyleüçüz olursa 9 ay sen taşı sen doğru deseydinerkeklere söylemesi ne kolau
Sagol canım aminn.. salı günü yine şiddetli sancıyla geldim hastaneye.hala burdayım birazdan ultrason gircem sonra durumum netleşcek sanırım.dünden beri iyiyim hamdolsun bakalım bugun evime donebilcek miyimZehreNur ağrıarın mı arttı canımcım sen neden hastanedesin yine ? agrın ısın daglara taşlara geçsin inşallah
Korkmuyor degilim dogum yaklastikca :) Insallah sag salim atlatir boga erkegime kavusurum
kushi canım çok çok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
passionete canım oğluşun oluyormuş hayırlı olsun saglıcakla gelsin inşallah
İki de iki tutturamadım cinsiyetleri
LeYLa_21
canım tedaviye baslamıssın sanırım tüp bebek mi hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah
Tükrük testini girince 12 ye çekiyor bir saat erken Ölçüm yaptığım günleri 0,1 derece Yüksek girince de 15 e çekiyor.Canim aynen ruyan ve tahminin tutmadi. Sen nasil oldun daha iyi misin?
Veson yuksek olan atesleri discard etsen degisiyormu durum cidden garip oldu bu ay hayirlisi
Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin gülüm..Amin abla inşallah bu ay seninde müjden gelir.
Neslihancim bu fitil hangi fitil. Hsg olduğum zaman doktor rahim ağzında yara var demişti. 3 paket toplam 6 fitil vardı 4ü kullanmıştım 2si duruyordu. Bu ay 2sini de kullandım öyle kenarda durmasın demiştim. Ve benim de bu ay çok kocaman yumurta akıntısı olmuştu. Ff ye de girdim hatta not kısmına da ben böyle bişey gormedim yazmıştım. Hadi inşallah bence güzel şeyler olacak.
Inşallah bu ay kullanmadan bebiş gelir :)
:)
Amin canim inşallah bekleyen arkadaslarda bu anı yasarlar :)
Valla ya. Adam birini buldu 3 kaldı gülmekten öldüm arabada..üçüz olursa 9 ay sen taşı sen doğru deseydinerkeklere söylemesi ne kolau
Sağol gülüm aşılama olacak iğneli. Inşallah sonu bebiş olsun. Sanada tekrardan çok geçmiş olsun ablacım..kushi canım çok çok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
passionete canım oğluşun oluyormuş hayırlı olsun saglıcakla gelsin inşallah
İki de iki tutturamadım cinsiyetleri
LeYLa_21
canım tedaviye baslamıssın sanırım tüp bebek mi hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah
Sağol gülüm Allah razı olsun canım. Inş pozitif olsun hepimizin sonucu..
çok bildikçe zorlaştırıyoruz gibi geliyo bana da sen gitsen hangi şehre gidiceksin ii olduğuna inandığın bi yer olsun bence de başarı oranı labı fln ii olsun birazda cahil kalmak ii sankiShinSeGi cnm gez demişsin de bu biraz zor ya.nasıl gezerim çalışırken.ancak nette kk da yaptıranlara sorup araştırabilirim.açıkcası araştırıp araştırmama konusunda da biraz kararsızım çok detaya girmeyeyim biraz bu konuda cahil olayım Dr ne derse onu yapayım diyorum.bilmiyorum kafam çok Karışık.bebek işine girdikçe insan çıkamıyor tüpe de o kadar dahil olmak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba???ne gibi farklar var mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?