Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
,musunuzEki Görüntüle 1977796 [/QUOTE]
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 1977796

Canimmm yaaaaaa. Çok sevindim. Dünden beri hiç girememistim ateşine bakmak için girdim bide ne göreyim tablo yok , aşağıya gelmiş:)
Çok ama çok sevindim.
Bir bahar müjdesi gibi gelsin bebeğin sana. Hayırlar getirsin.
Maşallah masalaah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Bende görüyorum çizgiyi:)

Cnm tüp mü yaptıracaksınız? Araştırırken nelere dikkat ediyorsunuz başka?
Yok canım tüp değil aşılamanın da mikroçipli oluyormus arastırırken nelere dikkat ediyorum bu mikroçip erkek faktörlü de daha basarılıymıs izmiri tercih etme sebebim kaynanamlar orada o yüzden

kushi canım çok çok sevindim tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.

passionete canım oğluşun oluyormuş hayırlı olsun saglıcakla gelsin inşallah
İki de iki tutturamadım cinsiyetleri

LeYLa_21
canım tedaviye baslamıssın sanırım tüp bebek mi hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun inşallah

ZehreNur ağrıarın mı arttı canımcım sen neden hastanedesin yine ? agrın ısın daglara taşlara geçsin inşallah
Sagol canım aminn.. salı günü yine şiddetli sancıyla geldim hastaneye.hala burdayım birazdan ultrason gircem sonra durumum netleşcek sanırım.dünden beri iyiyim hamdolsun bakalım bugun evime donebilcek miyim

Canim aynen ruyan ve tahminin tutmadi. Sen nasil oldun daha iyi misin?
@Veson yuksek olan atesleri discard etsen degisiyormu durum cidden garip oldu bu ay hayirlisi

Amin gülüm inşallah. Duanızı eksik etmeyin gülüm..
üçüz olursa 9 ay sen taşı sen doğru deseydin erkeklere söylemesi ne kolau
Valla ya. Adam birini buldu 3 kaldı gülmekten öldüm arabada..
Sağol gülüm aşılama olacak iğneli. Inşallah sonu bebiş olsun. Sanada tekrardan çok geçmiş olsun ablacım..
LeYLa_21 canım hayırlı olsun tedavin sonu bebiş olsun
Sağol gülüm Allah razı olsun canım. Inş pozitif olsun hepimizin sonucu..

ShinSeGi cnm gez demişsin de bu biraz zor ya.nasıl gezerim çalışırken.ancak nette kk da yaptıranlara sorup araştırabilirim.açıkcası araştırıp araştırmama konusunda da biraz kararsızım çok detaya girmeyeyim biraz bu konuda cahil olayım Dr ne derse onu yapayım diyorum.bilmiyorum kafam çok Karışık.bebek işine girdikçe insan çıkamıyor tüpe de o kadar dahil olmak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba???ne gibi farklar var mesela?

çok bildikçe zorlaştırıyoruz gibi geliyo bana da sen gitsen hangi şehre gidiceksin ii olduğuna inandığın bi yer olsun bence de başarı oranı labı fln ii olsun birazda cahil kalmak ii sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…