biz her gittiğimiz doktorda pismanlik duyduk bi önceki doktor ne kadar ilgisizmis diye. en azindan kafanda 3 doktor belirle cumartesi genel de ozeller acik on görüşme ücretsiz cumartesileri git görüş ondan sonra kesin karar ver. canim kesinlikle doktoru arastir ortalik üç kagitci para göz doktor kayniyorShinSeGi cnm gez demişsin de bu biraz zor ya.nasıl gezerim çalışırken.ancak nette kk da yaptıranlara sorup araştırabilirim.açıkcası araştırıp araştırmama konusunda da biraz kararsızım çok detaya girmeyeyim biraz bu konuda cahil olayım Dr ne derse onu yapayım diyorum.bilmiyorum kafam çok Karışık.bebek işine girdikçe insan çıkamıyor tüpe de o kadar dahil olmak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba???ne gibi farklar var mesela?
bu sabahın testi nerde :)
Canimmm yaaaaaa. Çok sevindim. Dünden beri hiç girememistim ateşine bakmak için girdim bide ne göreyim tablo yok , aşağıya gelmiş:)
Çok ama çok sevindim.
Bir bahar müjdesi gibi gelsin bebeğin sana. Hayırlar getirsin.
Maşallah masalaah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Bende görüyorum çizgiyi:)
Evet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benimkushi gözün aydın canım, yaptın mı tekrardan test?
Amin canım inşallah. Valla eşim sevinçten çıldırır ikiz falan olursa.. O ihtimali de konuştuk eşimle keşke üçüz olsa diyor adam ya.dedim birini buldun üçü kaldı
Anladim o zaman pazara kadar bekliycez deseneTükrük testini girince 12 ye çekiyor bir saat erken Ölçüm yaptığım günleri 0,1 derece Yüksek girince de 15 e çekiyor.
Var kesin sanki deger de 200 falan cikar gibiEvet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
ShinSeGi cnm gez demişsin de bu biraz zor ya.nasıl gezerim çalışırken.ancak nette kk da yaptıranlara sorup araştırabilirim.açıkcası araştırıp araştırmama konusunda da biraz kararsızım çok detaya girmeyeyim biraz bu konuda cahil olayım Dr ne derse onu yapayım diyorum.bilmiyorum kafam çok Karışık.bebek işine girdikçe insan çıkamıyor tüpe de o kadar dahil olmak istemiyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba???ne gibi farklar var mesela?
ayy o akşam olmazzzEvet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
Evet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
Amin gülüm Allah razı olsun güzel duaların için.. Sanada sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim.. Benim adam çocuk delisi. Çok istiyor. Hayırlısı hakkımızda inşallah canım..Bizim eşler çok zıt sanırım:) benimki de ikiz olmasın diye dua edecekti neredeyse:)) Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat versin canım..
Maşallah canım hayırlı sonuçlarla gel inşallah bekliyoruz sabırsızlıklaEvet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
ay akşamı nasıl edicen canım nerde verdin testi özeldeyse arayıp öğrensen devletse sitesinden falan bakamıyo musun ki ?Evet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
Evet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim Eki Görüntüle 1978107
Evet cnm öyle gözüküyorVeson canım tabloma bakar mısın 12 de çatlamış olamaz dimi 15 de oldu sanki
Anladim o zaman pazara kadar bekliycez desene
Var kesin sanki deger de 200 falan cikar gibi
ayy o akşam olmazzz
Tebrikler canim.
Aksama da guzel bir degerle gel insallah.
Maşallah canım hayırlı sonuçlarla gel inşallah bekliyoruz sabırsızlıkla
ay akşamı nasıl edicen canım nerde verdin testi özeldeyse arayıp öğrensen devletse sitesinden falan bakamıyo musun ki ?
kushi canım akşam oldu sonuç çıkmadı mı ? internetten elinde ki barkod numarasından bakarsan görürsün
Ay maşallah sağlıkla gelsin sorunsuz hamilelik doğum nasip olsun canım kutlarım69 çıkmış kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?