Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biz her gittiğimiz doktorda pismanlik duyduk bi önceki doktor ne kadar ilgisizmis diye. en azindan kafanda 3 doktor belirle cumartesi genel de ozeller acik on görüşme ücretsiz cumartesileri git görüş ondan sonra kesin karar ver. canim kesinlikle doktoru arastir ortalik üç kagitci para göz doktor kayniyor

bu sabahın testi nerde :)

kushi canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün. Darısı da bize olsun

kushi gözün aydın canım, yaptın mı tekrardan test?
Evet sabah yaptım. Az öncede kan verdim. Akşam alacağım sonucu inşallah . Iyiki varsiniz canlarim benim

Amin canım inşallah. Valla eşim sevinçten çıldırır ikiz falan olursa.. O ihtimali de konuştuk eşimle keşke üçüz olsa diyor adam ya.dedim birini buldun üçü kaldı

Bizim eşler çok zıt sanırım:) benimki de ikiz olmasın diye dua edecekti neredeyse:)) Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat versin canım..

Aslında sizin en önemli konu cgh olacak kayıplarından dolayı. O yüzden de laboratuarı iyi olan bir yer olması önemli bence. Ona göre araştırabilirsin canım.

Bizim eşler çok zıt sanırım:) benimki de ikiz olmasın diye dua edecekti neredeyse:)) Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat versin canım..
Amin gülüm Allah razı olsun güzel duaların için.. Sanada sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim.. Benim adam çocuk delisi. Çok istiyor. Hayırlısı hakkımızda inşallah canım..

Kızlar merhaba bende ateş ölçme yöntemine başladım 9 aylık evliyim ve maalesef pkos var bende o yüzden düzeni yok pek reglimin soğan kürü uyguladım bu ay eşimin işi nedeniyle tam ovu haftası ayriydik bı dahaki ay inşallah görevi olmazsa çalışmalara devam edicez ben bu ay hem vücut derecemi öğrenmek amaçlı devam ediyorum ölçümlere inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

https://www.fertilityfriend.com/home/6a7b4a

ShinSeGi denizege34 kızlar Adana'ya Prof a gidiyorum histereskopiyi de o yaptı biliyorsunuz.zaten Orayı da kk dan araştırıp bulmuştum.dr ile Detaylı konuşulmadı tüp konusunda nasıl bir yol izleyeceğiz hiçbir fikrim yok.ilk görülmede Dr benim de eşimin de hoşuna gitmişti.o Hastanedeki tüm Dr ları zaten öneriyorlar genellikle.cgh konusunda ise kararsızım.eşim diyor boşver yapmayalım diyor.ama pek bir bilgisi yok o da ne?? Falan diyor :)) aslında ben de kararsızım bilmiyorum cgh pgt başarı oranları da çok iç açıcı değil kk da.embriyodan Parça Alıp onun genetiğine baktırmak bebeğe ister istemez zarar verir mi diye aklımdan geçiyor hep

Anladim o zaman pazara kadar bekliycez desene

Var kesin sanki deger de 200 falan cikar gibi

ayy o akşam olmazzz

Tebrikler canim.
Aksama da guzel bir degerle gel insallah.

passionete kushi bak burda 125 çıkmıştı bnm değer

Maşallah canım hayırlı sonuçlarla gel inşallah bekliyoruz sabırsızlıkla

ay akşamı nasıl edicen canım nerde verdin testi özeldeyse arayıp öğrensen devletse sitesinden falan bakamıyo musun ki ?

kushi canım akşam oldu sonuç çıkmadı mı ? internetten elinde ki barkod numarasından bakarsan görürsün
69 çıkmış kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…