- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
maşallah hayırlı olsun kat kat artsın inşallah69 çıkmış kızlar
Kat kat artsin insallah canim. Gozun aydin69 çıkmış kızlar
bizde cgh konusunda cok kararsizdik cnm. esim cgh ye vereceğimiz para yerine oluşan tüm embriyolari dondurtalim tutmadikca yeniden transfer yaptiralim aralarinda hangisi sağlıkliysa o tutacak nasilsa diye bi düz mantik yürümüştü en son :)))ShinSeGi @denizege34 kızlar Adana'ya Prof a gidiyorum histereskopiyi de o yaptı biliyorsunuz.zaten Orayı da kk dan araştırıp bulmuştum.dr ile Detaylı konuşulmadı tüp konusunda nasıl bir yol izleyeceğiz hiçbir fikrim yok.ilk görülmede Dr benim de eşimin de hoşuna gitmişti.o Hastanedeki tüm Dr ları zaten öneriyorlar genellikle.cgh konusunda ise kararsızım.eşim diyor boşver yapmayalım diyor.ama pek bir bilgisi yok o da ne?? Falan diyor :)) aslında ben de kararsızım bilmiyorum cgh pgt başarı oranları da çok iç açıcı değil kk da.embriyodan Parça Alıp onun genetiğine baktırmak bebeğe ister istemez zarar verir mi diye aklımdan geçiyor hep
ohhh ne güzel cok iyi çıkmış kat kat artsin insallah69 çıkmış kızlar
Maşallah kat kat artsın inşallah:))69 çıkmış kızlar
69 çıkmış kızlar
Sonuç??:) ne karar verdiniz?bizde cgh konusunda cok kararsizdik cnm. esim cgh ye vereceğimiz para yerine oluşan tüm embriyolari dondurtalim tutmadikca yeniden transfer yaptiralim aralarinda hangisi sağlıkliysa o tutacak nasilsa diye bi düz mantik yürümüştü en son :)))
69 çıkmış kızlar
yeni doktorumla bu konuyu hic konusmadik o da bisey demedi. sanirim bu sefer de yaptirmicaz. cgh yerine esimin düz mantigini yapicaz :))) sagliklisini bulana kadar tüm embriyolari transfer ettircez:)Sonuç??:) ne karar verdiniz?
Evet genetik bakıldı bir sıkıntı yoktu.aslında maddi tarafı da var ama ben biraz da embriyo zarar görür mü? Diye kafama takılıyor.zaten bunu ilk görüşmede Dr a sorduk şöyle bir durdu tüp bebek zaten Başlı başına risk dedi sonuçta embriyoya dışardan müdahale ediliyor iğne ile sperm gönderiliyor.tüp bebek de bu Yüzden sağlıksız bebek riski artıyor Demişti.ayrıyeten bir de embriyodan numune Alıp genetiğine baktırmak Kafamı karıştırıyoryeni doktorumla bu konuyu hic konusmadik o da bisey demedi. sanirim bu sefer de yaptirmicaz. cgh yerine esimin düz mantigini yapicaz :))) sagliklisini bulana kadar tüm embriyolari transfer ettircez:)
siz genetik test yaptirmis miydiniz eşinle?
yeni yöntemlerle embriyoya zarar geldiğini pek sanmiyorum cnm yaa. bayaga arastirmistim bu konuyu. parca alinirlen embriyonun zarar görme ihtimali cok cok düşükmüs. ama bana genetiginde problem olan insanlarin cgh ya da pgt yaptirmasi daha zorunluymus gibi geliyor. bizler icinse sirf tutsun diye esktradan kalkistigimiz bi tedavi sekliEvet genetik bakıldı bir sıkıntı yoktu.aslında maddi tarafı da var ama ben biraz da embriyo zarar görür mü? Diye kafama takılıyor.zaten bunu ilk görüşmede Dr a sorduk şöyle bir durdu tüp bebek zaten Başlı başına risk dedi sonuçta embriyoya dışardan müdahale ediliyor iğne ile sperm gönderiliyor.tüp bebek de bu Yüzden sağlıksız bebek riski artıyor Demişti.ayrıyeten bir de embriyodan numune Alıp genetiğine baktırmak Kafamı karıştırıyor
ohh maşallah sağlıkla katlansın inşallah :)69 çıkmış kızlar
atekızlar birsey soracagım dün leke geldi azıcık baska gelen giden yok suan atesimde düştü 36.2 oldu sabah akıntım baya kremsi beyazdi
FSH cnmKızlar Gonal-f iğne sini ff ye ne diye girecem?
Benim Dr um da aynını söyledi çünkü ikişer transfer ediliyordu bana. Üstelik yaşamama şansı var bu yolla embriyonun demiştibizde cgh konusunda cok kararsizdik cnm. esim cgh ye vereceğimiz para yerine oluşan tüm embriyolari dondurtalim tutmadikca yeniden transfer yaptiralim aralarinda hangisi sağlıkliysa o tutacak nasilsa diye bi düz mantik yürümüştü en son :)))
12 de olmamasına çok sevindim çünki o gün enfeksiyon çok azmıştı sonra geçti inşallah kötü etkilememiştir yumurtayıEvet cnm öyle gözüküyor
12 OLDUĞUNU zannetmiyorum cnm 15 te Düşüş olmuş arkadan ciddi bir Yükseliş var.sonu bebiş olsun inşallah12 de olmamasına çok sevindim çünki o gün enfeksiyon çok azmıştı sonra geçti inşallah kötü etkilememiştir yumurtayı
hoşgeldi bebegin gözünüz aydın canım69 çıkmış kızlar
Sağolasın kuzgunum...FSH cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?