içinden geleni yap canım@izzpassionete kızlar hiç hamile olduğumu düşünmüyorum belirtiler de gün geçtikçe artıyor.ateş de zaten Sınırda yakında düşüşe de geçer .test zaten yok yapmak da içimden hiç gelmiyor.pazara kadar işler değişirse mutlaka test alırım.herşeyin Hayırlısı.
İnşallah canım inşallah12 OLDUĞUNU zannetmiyorum cnm 15 te Düşüş olmuş arkadan ciddi bir Yükseliş var.sonu bebiş olsun inşallah
Maşallah. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin69 çıkmış kızlar
Evet güzel gidiyor pazar gününü gösteriyor ama tuvaletten kaltıpımda peçeteyle önce kurulanıyorum pembelik gördüm. Çamaşırımda yok. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Şu anda tatildeyiz çok giremiyorum buraya birde birhaftadır antalya da hastanedeyiz kayınvalide anju oldu.papatyamrm senin ateş de fena gitmiyor test günün ne zaman?
Geçmiş olsun cnm eğer test filan yaparsan haberimiz olsun.Evet güzel gidiyor pazar gününü gösteriyor ama tuvaletten kaltıpımda peçeteyle önce kurulanıyorum pembelik gördüm. Çamaşırımda yok. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Şu anda tatildeyiz çok giremiyorum buraya birde birhaftadır antalya da hastanedeyiz kayınvalide anju oldu.
Teşekkürler. Şimdi hastanedeyken kan testi yaptırsam çıkar mıGeçmiş olsun cnm eğer test filan yaparsan haberimiz olsun.
Aşılama canım. Doktor 3 aşılama olmazsa o zaman tüpe yönlendiririm dedi. Inşallah tüpe gerek kalmaz.LeYLa_21 tüp bebek mi yapıyorsun ablacım?
Çıkar cnmTeşekkürler. Şimdi hastanedeyken kan testi yaptırsam çıkar mı
Insallah gelsin canim bu ayBenim bu ay çok akıntım var test daha pozitif değildi dün.kocise de 4 gündür keciboynuzu özü ve saf zeytin yağında beklemiş kuru incir yediriyorum akşamları da şekersiz türk kahvesi bakalım bu ay gelecek mi bebiş
36,4 cıktı zaten söküldü adetimde önümüzdeki aya umutlarımız inşAllah@tubanusta lekelenme ne durumda? Ateş de ciddi bşr Düşüş var Yarınki ateş ne OLDUĞUNU bize söyler
ate
Aşılama canım. Doktor 3 aşılama olmazsa o zaman tüpe yönlendiririm dedi. Inşallah tüpe gerek kalmaz.
ShinSeGi denizege34 kızlar Adana'ya Prof a gidiyorum histereskopiyi de o yaptı biliyorsunuz.zaten Orayı da kk dan araştırıp bulmuştum.dr ile Detaylı konuşulmadı tüp konusunda nasıl bir yol izleyeceğiz hiçbir fikrim yok.ilk görülmede Dr benim de eşimin de hoşuna gitmişti.o Hastanedeki tüm Dr ları zaten öneriyorlar genellikle.cgh konusunda ise kararsızım.eşim diyor boşver yapmayalım diyor.ama pek bir bilgisi yok o da ne?? Falan diyor :)) aslında ben de kararsızım bilmiyorum cgh pgt başarı oranları da çok iç açıcı değil kk da.embriyodan Parça Alıp onun genetiğine baktırmak bebeğe ister istemez zarar verir mi diye aklımdan geçiyor hep
Sağol gülüm Allah razı olsun. Sen tüp bebek tedavisi olmuştun dimi? Nerde yaptın?İnsallah asılamayla olur ablacım ama tup e gecersen de mutlaka haberim olsun yardımcı olurum elimden geldigince.
Sağol gülüm Allah razı olsun. Sen tüp bebek tedavisi olmuştun dimi? Nerde yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?