Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
içinden geleni yap canım

papatyamrm senin ateş de fena gitmiyor test günün ne zaman?
Evet güzel gidiyor pazar gününü gösteriyor ama tuvaletten kaltıpımda peçeteyle önce kurulanıyorum pembelik gördüm. Çamaşırımda yok. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Şu anda tatildeyiz çok giremiyorum buraya birde birhaftadır antalya da hastanedeyiz kayınvalide anju oldu.

Geçmiş olsun cnm eğer test filan yaparsan haberimiz olsun.

Melinanin kitabı çıkmış belki bilirsiniz melinasmom var bir suru dış gebelikler negatif tüp bebek denemeleri sonucunda Melinasina kavuşmuş.buda tanıtım filmi

Ağla ağla bi hal oldum hemen sipariş verdim sabırsızlıkla bekliyorum okumak için

Eklentiler

• 20170406_232901.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 34

Bizim doktorda ilk görüşmemizde parça alınırken zarar verme olasılığından bahsetmişti. Biz başından beri düşünmedik cgh ama sebebi zarar vermesi değildi, aynen ShinSeGi nin eşinin düşündüğü gibi bütün embriyolara şans vermekti. Ben sizin tüp bebekte başarı şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum. İnşallah kararınız sizin için en hayırlısı olur. Ya da inşallah bunlara gerek kalmadan bebeğiniz sürpriz yapar

Sağol gülüm Allah razı olsun. Sen tüp bebek tedavisi olmuştun dimi? Nerde yaptın?

evet benim 2 negatif denemem var ama 2 tane de dondurulmuşlarla deneme hakkım var onları sonraya saklıyorum.
ben bahçelievler medicana da yaptırdım ablacım.
ama sen yaptırırsan bir gün sana bülent traş ı tavsiye ederim.
çünkü ben dondurulmuşlarımı orada transfer olmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…