Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Normal dogumu bir secenek olarak bile gormuyorum malesef. Tabi adi uzerinde normal olan o ama benim icin degil :)
Aci esigim yuksektir sancisini umursamiyorum ama lanet olasi vajinismus gecmisi iste.

Amin ablacim insallah. Rabbim gonlune gore versin. Insallah asilama da senin vesilen olur ve bu ay kavusursun bebegine.

Normal dogumu bir secenek olarak bile gormuyorum malesef. Tabi adi uzerinde normal olan o ama benim icin degil :)
Aci esigim yuksektir sancisini umursamiyorum ama lanet olasi vajinismus gecmisi iste.
Ya ben de narkoz almaktan karında kesikten çok korkuyorum yoksa doğum her türlü bebeğine kavuşmak sonuç önemli benim için de :)

Ya ben de narkoz almaktan karında kesikten çok korkuyorum yoksa doğum her türlü bebeğine kavuşmak sonuç önemli benim için de :)

Genel anestezideki uyanmama ihtimali korkutucu ama ben epidural olucam kismetse.
Karindaki kesiden korkmuyorum. Normal dogumda da bazen kesi gerekebiliyor ve o benim icin daha korkutucu haliyle :)

Yok krugere göre bakılmadı üstteki teste bakıp Prof bir sıkıntı yok dedi biz sadece ilaçlar işe yaradı mı diye merak ettik.evet normal morfoloji 0 diyor Orayı ben de anlamadım ne yani şimdi normal sperm yok mu? Boşa mı Kürek çekiyoruz

Teşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.

Geçmiş olsun cnm:)

Canım hiç aynı olur mu? Aynı olsa adı suni sancı sancı olmaz :) arkadaşım anlatıyor. İlk bebeğini normal sancilariyla doğurdu ikincisini suni sancı ile. Diyor ki normal kendi sancinda eğer kendini akışa bırakırsan vucudun bir ağrı kesici yayıyor ve rahatlorsun. Ayrıca her sancı arasında muhakkak sancisiz bir dinlenme süresi oluyor. Suni sancida olmuyormuş sürekli devam eden hir sancı imiş tabi mecbur kalırsam ne ala.
Birde doktor kurbanı olmamak lazım. Bazı doktorlar sırf doğumu hızlandırmak için rutin olarak suni sancı uyguluyor gelinimziin başına geldi. Bir gün boyunca evde sancılarını karşıladı, o kadar rahattı ki. Masajlarla böyle bazı hareketlerle geceyi güzelce geçirdi. ertesi sabah hastaneye gitti. Doktor baktı açılması 10.cm idi. Dogumhaneye geçtiler. O ana kadar o kadar güzeldi ki. Sonra doktor suni sancı verdirdi. Sırf daha da hızlandırmak için. Suni sancidan sonraki çığlıkları hala unutamıyorum ben

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Hastalar şifa bulmuştur inşallah. Cok takip edemedim. Bende dün disimi çektirdim Allaha emanet bebeğim.

Veson Canım nasıl olsun. Bir şey soracaktım.

Ya dün doktorum eli çok hafifti. Çekerken hiç hissetmedim. Sadece en sonda iltihabı temizlerken çok acıdı.

Birde yaptığı anestezi çok ilginçti. İğneyi yaptı hiç beklemeden disi çekti. İltihabı temizledi. Hemen pamuk kouydular çekilen yere.

Sonra hiç ağzım çenem filan uyuşmadı.bu nasıl bir anestezi hiç anlamadım. Sormayida unuttum. Yani hamile olduğum için daha düşük doz falan diye kendimi avutuyorum. Ama bir yandan da nasıl bir anestezi ki hiç beklemedi. içimde zalim bir şüphe.

Ay canım tecrübe tabi daha farklıdır ben yazılanları doktor anlatimlarini okudum bakalım başa ne gelecek benim adetlerim de acillik iğne serumla olur bayıldığım bile olmuştur daha siddetliyse naparim acaba bayginken de doğmaz ki :)

Ay canım tecrübe tabi daha farklıdır ben yazılanları doktor anlatimlarini okudum bakalım başa ne gelecek benim adetlerim de acillik iğne serumla olur bayıldığım bile olmuştur daha siddetliyse naparim acaba bayginken de doğmaz ki :)

Cnm Kafanı takma Can'ın yandı mı ? Yok rahat ol öyle ise Dr biliyordur ne yaptığını haydi çok geçmiş olsun kurtuldun

Pozitif düşünelim pozitif olsun:) inşallah hani şu bir vaazda kurtulursun diye dua edenler var ya onun gibi olur:) bayilmazsin merak etme:) insallah. Hem adet ağrısı çok olanın doğumu kolay olur derler bizde. Seninkide öyle olur ınş:)

Biraz hazırlık yapmak gerekiyor ama çevremde hep bunu gördüm ilerleyen zamanlarda yürüyüş spor hareket ne bileyim. Rabbim ömür versin inşallah.

Cnm Kafanı takma Can'ın yandı mı ? Yok rahat ol öyle ise Dr biliyordur ne yaptığını haydi çok geçmiş olsun kurtuldun
Yok ışte neredeyse hiç yanmadi. Yanması diye kafayı tanıyorum ya :)
Haftaya persmebe kontrol var.günler geçmez artık

Inşallah bi avazda olur o zaman :) bide her anı yaşamak istiyorum hayatında kaç kere olur böyle bi duygu şansı Allah im hayırla kucağımıza aldirsin

Benimde gece yattığımda oluyordu ara ara. Bu ara olmuyor. nabzımı hiç ölçmedim ama normaldir gibi geldi.
Canim bende de ara ara carpinti gibi oluyor.. gebeliktenmis fazla kan pompaladigindan bi de tetikleyen nikotin asit tarzi seyler de etkileyebiliyormus

geçmiş olsun canım...hsg mi çektirdin?

geçmiş olsun asiyem...

Canım morfoloji kısmı karışık olmuş cidden. Toplam morfoloji normal sperm 0 demiş. Normalde normal yapılı sperm sayısı yazılması gerekiyor ona dayanarak dedim, ama altta da %21 demiş onuda sadece kruger yazmış yani yüzde verirkende morfoloji yazması gerekiyordu, yani bayağ kafam karıştı bu testte. Ama çoğu doktor morfolojiyi önemsemiyor özellikle sayı yüksek olunca. Siz daha önce düzen de yaptırmıştınız sanki düzen morfoloji detayı veriyor onda nasıl çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…