Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hsg den sonra hamile kalan çok oluyor inşallah sana da vesile olur cnm geçmiş olsun..

sevindim problem olmamasına :) hadi bakalım yola devam artık inşallah hsg vesilen olur

cok gecmis olsun cnm :) insallah sende rahim filmi cektirip hemen hamile kalanlar kervanına katilirsin

Geçmiş olsun canım. Şükür temiz her şey. Inşallah vesile olur. Nerede ve kaca yaptın sorması ayıp

canım bana aşılama için rapor cıkarmıslardı ya bu söylediğinn şartların hiç birine bakmadılar bıle sadece 2 yıl olmadı deıdm o kadar yanı heyette ki prof.lar onaylarsa şartı umursamıyorlar . sanırım bazı kurallar kalkdırılmıs kapıda kızlar bana öyle söylemıslerdı ama ben raporu kolay alınca hiç arastırmadım. sonrasını da bılmıyorum gerek kalmadı
@gelecekelbetgelecek bana ne sgk primi sordular ne evlılık şartı ne de kocanın senın önceden cocugunuz var mı dıye hıc bır şey sadece yaş ve kac yıl olmuyor bunu sordular o kadar bende tabı dogruyu söylemedım 2 yıl dedim

Ah kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
minik minik yavas yavas topla canım bır bakarsın coğu toplanmış kendını yormadan dinlene dinlene başlamadıkça gözünde zorlaşır mınıkten başla arkası hızla gelıyor zaten

tamam canımcım söyledıgın ıyı oldu mutlaka perınatologa gıdecegım

canim aşılama raporunda öyle sartlar yok ama tüp bebek raporunda var. daha yeni cikarttim ikinci raporu

benım hsg den hemen sonra geldı bebegım senınde öyle olsun inşallah.geçmiş olsun

inşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssın

gecen sana yazdim görmedin heralde :) isim filan düşündünüz mü?
yok canım ya o konu acılmıyor bile sankı ısımsız dogacak nedense benım aklımdan hıcbır şey gecmıyor ııcmden nedense düşünmekte gelmıyor. nıye böyle bır duygudayım bılmıyorum. beşiğini daha çok düşünüyrum yanı o kadar

bence isim arastirmalarina basla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…