- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Teşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
Canim bende de ara ara carpinti gibi oluyor.. gebeliktenmis fazla kan pompaladigindan bi de tetikleyen nikotin asit tarzi seyler de etkileyebiliyormus
sevindim problem olmamasına :) hadi bakalım yola devam artık inşallah hsg vesilen olurTeşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
cok gecmis olsun cnm :) insallah sende rahim filmi cektirip hemen hamile kalanlar kervanına katilirsinTeşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
Teşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
canım bana aşılama için rapor cıkarmıslardı ya bu söylediğinn şartların hiç birine bakmadılar bıle sadece 2 yıl olmadı deıdm o kadar yanı heyette ki prof.lar onaylarsa şartı umursamıyorlar . sanırım bazı kurallar kalkdırılmıs kapıda kızlar bana öyle söylemıslerdı ama ben raporu kolay alınca hiç arastırmadım. sonrasını da bılmıyorum gerek kalmadıcanim 2 kere tüp denemis biri olarak yazicam. öncelikle tüp bebek yaptirirsan nerde yaptirirsin bunu bi arastir eğer deniyecegin yerde tüp bebek raporu geciyorsa ve siz tüp bebek raporu alma sartlarini sagliyorsaniz raporunu alabilmek icin bi igneli aşılama daha yaptir derim. çünkü öyle olunca tedavinin yarısını devlet karşılıyor. sonucta hakkimiz olan bisey kullanmak lazim ve de malesef ilk tüp denemesinde tutmayadabilir öyle olunca cok masrafli bi iş oluyor. ama tüp icin sectigin merkezde rapor gecmiyorsa hic asilamayla oyalanma derim.
ilk asilamanin belgesini muhakak al. doktor bi belge hazırlıyor igneli aşılama denendi ama gebelik oluşmadı diye. onu. elinde tut rapor icin lazim oluyor. rapor şartları en az 3 yıl evli olma, kari koca ikinizin de hic cocugu olmamasi, 2 igneli aşılama yaptirmis olma, bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi, bayanin 40 yaşından küçük olmasi. 3 kere rapor alma hakkin var
minik minik yavas yavas topla canım bır bakarsın coğu toplanmış kendını yormadan dinlene dinlene başlamadıkça gözünde zorlaşır mınıkten başla arkası hızla gelıyor zatenAh kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
tamam canımcım söyledıgın ıyı oldu mutlaka perınatologa gıdecegımPerinatolog ayrıntılı inceleyip rapor yazıyor bir sorun varsa o rapora göre doktorun takip ediyor. Mesela bizim oğluşun böbreklerde hafif genişleme var. Şimdi kendi doktorum onu takip edecek eğer devam ederse doğduğu gibi usg filan yapılacak. Tedbir alınacak. O yüzden yaptırmakta fayda var.
canim aşılama raporunda öyle sartlar yok ama tüp bebek raporunda var. daha yeni cikarttim ikinci raporucanım bana aşılama için rapor cıkarmıslardı ya bu söylediğinn şartların hiç birine bakmadılar bıle sadece 2 yıl olmadı deıdm o kadar yanı heyette ki prof.lar onaylarsa şartı umursamıyorlar . sanırım bazı kurallar kalkdırılmıs kapıda kızlar bana öyle söylemıslerdı ama ben raporu kolay alınca hiç arastırmadım. sonrasını da bılmıyorum gerek kalmadı
@gelecekelbetgelecek bana ne sgk primi sordular ne evlılık şartı ne de kocanın senın önceden cocugunuz var mı dıye hıc bır şey sadece yaş ve kac yıl olmuyor bunu sordular o kadar bende tabı dogruyu söylemedım 2 yıl dedim
benım hsg den hemen sonra geldı bebegım senınde öyle olsun inşallah.geçmiş olsunTeşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
inşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssınAy canım tecrübe tabi daha farklıdır ben yazılanları doktor anlatimlarini okudum bakalım başa ne gelecek benim adetlerim de acillik iğne serumla olur bayıldığım bile olmuştur daha siddetliyse naparim acaba bayginken de doğmaz ki :)
gecen sana yazdim görmedin heralde :) isim filan düşündünüz mü?benım hsg den hemen sonra geldı bebegım senınde öyle olsun inşallah.geçmiş olsun
haa tamam canım söyleyeyım dedım tabı bıldıgımden degıl bana söylememıslerdı o yüzdencanim aşılama raporunda öyle sartlar yok ama tüp bebek raporunda var. daha yeni cikarttim ikinci raporu
yok canım ya o konu acılmıyor bile sankı ısımsız dogacak nedense benım aklımdan hıcbır şey gecmıyor ııcmden nedense düşünmekte gelmıyor. nıye böyle bır duygudayım bılmıyorum. beşiğini daha çok düşünüyrum yanı o kadargecen sana yazdim görmedin heralde :) isim filan düşündünüz mü?
bence isim arastirmalarina basla :)))yok canım ya o konu acılmıyor bile sankı ısımsız dogacak nedense benım aklımdan hıcbır şey gecmıyor ııcmden nedense düşünmekte gelmıyor. nıye böyle bır duygudayım bılmıyorum. beşiğini daha çok düşünüyrum yanı o kadar
İyiyim hamdolsun gülüm sen nasılsınZehreNur nasilsin cnm?
geçmiş olsun canım...hsg mi çektirdin?
yarin gidicez bakalim doktora .kistlerin tekrar sorun cikartmadi dimi?İyiyim hamdolsun gülüm sen nasılsın
Tedavi başladın mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?