Hsg den sonra hamile kalan çok oluyor inşallah sana da vesile olur cnm geçmiş olsun..
şimdilik daha cok rutın saglık taramalarına odaklıyım perınatolog kısmına kadar geleyım de başka şey düşünemiyorum. bır de bol bol dugum ne olacak dıye düşünüyorum heralde en çok bunu düşünüyorum. 19 haftaya geldım hala hastane bulmadık nerde dogum yapacagım sureklı ertelıyorum bu hafta bakıcam hastanelere diğer hafta derken kalıyor kafam bunlarla mesgul tabı hamıleıkte agrılı sızılı bır şey rahat uyuyamıyorsun bugune kadar 1 gun uykumu alarak uyanmısım onda da korkyla bır kalktım kendımden habersız uyumusum karnımın ustune mı uyudum dıye. şimdi bebek hareketlerı tu gunumu dolduruyor. pıt pıt ları tekme sandım uzn süre megerse hıckırık mıs dün özellikle iyice anladım çünkü bebek ıcerden ıttrnce anlıyorsun kı o pıt pıt vurus gıbı gelen seyler tekme degıl bıldıgın karnını ıcerden ıtelıyor :9 darısı başına inşallah . ay bırazda sen şikayet et bebegin olsun da inşallah oram agrıdı buram aagrıdı dıye :) bazne bır hareket oluyor heyecanı saatlerce ustundne atamıyorsun tuhaf bır duygu . darısı tez zamanda kolaylıkla başına gelsin inşallahbence isim arastirmalarina basla :)))
sevindim problem olmamasına :) hadi bakalım yola devam artık inşallah hsg vesilen olur
insallah cnm insallah :) bende doğum yapacağım doktora bile karar verdim ama bebek yok :) kadin gecen ben hamile kalip doğurana kadar bu hastaneden ayrılmayın dedim gülüyorşimdilik daha cok rutın saglık taramalarına odaklıyım perınatolog kısmına kadar geleyım de başka şey düşünemiyorum. bır de bol bol dugum ne olacak dıye düşünüyorum heralde en çok bunu düşünüyorum. 19 haftaya geldım hala hastane bulmadık nerde dogum yapacagım sureklı ertelıyorum bu hafta bakıcam hastanelere diğer hafta derken kalıyor kafam bunlarla mesgul tabı hamıleıkte agrılı sızılı bır şey rahat uyuyamıyorsun bugune kadar 1 gun uykumu alarak uyanmısım onda da korkyla bır kalktım kendımden habersız uyumusum karnımın ustune mı uyudum dıye. şimdi bebek hareketlerı tu gunumu dolduruyor. pıt pıt ları tekme sandım uzn süre megerse hıckırık mıs dün özellikle iyice anladım çünkü bebek ıcerden ıttrnce anlıyorsun kı o pıt pıt vurus gıbı gelen seyler tekme degıl bıldıgın karnını ıcerden ıtelıyor :9 darısı başına inşallah . ay bırazda sen şikayet et bebegin olsun da inşallah oram agrıdı buram aagrıdı dıye :) bazne bır hareket oluyor heyecanı saatlerce ustundne atamıyorsun tuhaf bır duygu . darısı tez zamanda kolaylıkla başına gelsin inşallah
cok gecmis olsun cnm :) insallah sende rahim filmi cektirip hemen hamile kalanlar kervanına katilirsin
hi belli olmaz bir baktın yarın müjdesiyle gelirinsallah cnm insallah :) bende doğum yapacağım doktora bile karar verdim ama bebek yok :) kadin gecen ben hamile kalip doğurana kadar bu hastaneden ayrılmayın dedim gülüyor
benım hsg den hemen sonra geldı bebegım senınde öyle olsun inşallah.geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Şükür temiz her şey. Inşallah vesile olur. Nerede ve kaca yaptın sorması ayıp
Canim benim en yakin arkadasimin bebeğinin bir bobreginin buyuk oldugu ve ufak kum oldugu soylendi. Oncelikle perinatolog direk doğunca sünnet onerdi 1 ay icinde oldu hemen sunneti. Sonra her ay takip edildi giderek kuculdu ve birbirine yakladti olculer suan 1.5 yasinda arada takibe gidiyor. Ona da zamanla duzelir demislerdi suan zaten o yonde ilerleme.Geçen hafta bizim ayrıntılı yarım kalmıştı bizimki secde pozisyonundan dönmediği için:) dün tamamlandı ayrıntılı, sonunda servikal uzunluğu da ölçüp rapora ekledi bu doktor da alttan baktı. Ayrıntılı rapor da o da oluyormuş yani kızlar, ben bilmiyordum.
böbreklerde genişleme var dedi ama erkek bebeklerde genelde olduğunu ve sonradan geçtiğini söylediler. Siz duydunuz mu hiç?
Gecmis olsun canim ben de hsg sonrasi hamile kaldim insallah sana da vesile olur.Teşekkür ederim canım biraz tansiyonum düştü dinlendirdiler ama güzel geçti genel olarak ilacı verirken sancım oldu sadece çok şükür açık çıktı tupler rahim duvarı düzgün herşey yolunda dedi :) Bu ay yine deneyin olmadı adetin üçüncü günü gel aşılama için tedavi başlarız dedi. Birde tüp için nüfus kayıt örneğini falan aldı. Eve geldim dinleniyorum şimdi.
Kolay gelsin canim tasinma basli basina zor ama sen yavas yavas yap artik.Ah kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
Canim benim en yakin arkadasimin bebeğinin bir bobreginin buyuk oldugu ve ufak kum oldugu soylendi. Oncelikle perinatolog direk doğunca sünnet onerdi 1 ay icinde oldu hemen sunneti. Sonra her ay takip edildi giderek kuculdu ve birbirine yakladti olculer suan 1.5 yasinda arada takibe gidiyor. Ona da zamanla duzelir demislerdi suan zaten o yonde ilerleme.
Gecmis olsun canim ben de hsg sonrasi hamile kaldim insallah sana da vesile olur.
Kolay gelsin canim tasinma basli basina zor ama sen yavas yavas yap artik.
B BenanAsiye gecmis olsun canim.
Canim ayrintili ultrasona tum drlar gonderiyor bende 17 haftamda gitmistim..butun organlarini tek tek inceliyor perinatolog riskli gebelik uzmani.zamanini gecirmeden yaptirmalisin genelde disarda 350 civari ucretişimdilik daha cok rutın saglık taramalarına odaklıyım perınatolog kısmına kadar geleyım de başka şey düşünemiyorum. bır de bol bol dugum ne olacak dıye düşünüyorum heralde en çok bunu düşünüyorum. 19 haftaya geldım hala hastane bulmadık nerde dogum yapacagım sureklı ertelıyorum bu hafta bakıcam hastanelere diğer hafta derken kalıyor kafam bunlarla mesgul tabı hamıleıkte agrılı sızılı bır şey rahat uyuyamıyorsun bugune kadar 1 gun uykumu alarak uyanmısım onda da korkyla bır kalktım kendımden habersız uyumusum karnımın ustune mı uyudum dıye. şimdi bebek hareketlerı tu gunumu dolduruyor. pıt pıt ları tekme sandım uzn süre megerse hıckırık mıs dün özellikle iyice anladım çünkü bebek ıcerden ıttrnce anlıyorsun kı o pıt pıt vurus gıbı gelen seyler tekme degıl bıldıgın karnını ıcerden ıtelıyor :9 darısı başına inşallah . ay bırazda sen şikayet et bebegin olsun da inşallah oram agrıdı buram aagrıdı dıye :) bazne bır hareket oluyor heyecanı saatlerce ustundne atamıyorsun tuhaf bır duygu . darısı tez zamanda kolaylıkla başına gelsin inşallah
Ay canim cok dikkat et kendine yardim eden varmi cok yorma kendini daha yeni atlattin hastalikAh kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
Taşıma şirketine vericez ama zaten gözümde büyüyen ıvır zivirlar yerleşik düzeni dağıtmak ne zor geliyor yavaştan baslicaz artıkminik minik yavas yavas topla canım bır bakarsın coğu toplanmış kendını yormadan dinlene dinlene başlamadıkça gözünde zorlaşır mınıkten başla arkası hızla gelıyor zaten
Ay inşallah canım bebekle nasıl çekilir o ağrılar yazık yavrum perişan olur ben hastanelere gidince :)inşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssın
Ben 24 haftada yaptırdım benim doktorum grip geçince yaptır dedi ama yaptirmamdan yanaydı
Çok şükür yardım edecek çok kişi var ama yine özel eşyamı falan ben önden toparlicam yavaş yavaş halledicem Allah tan yeni evim içime çok sindi hevesleniyorum biran önce geçmek için kızım uguruyla geliyor maşallahAy canim cok dikkat et kendine yardim eden varmi cok yorma kendini daha yeni atlattin hastalik
Canim gecmis olsun..insallah duzelir cok takma evet benim arkadasin bebegindede vardi dogdu bisikinti olmadi kontrollerini aksatma duzeliyor cogunlukla uroloji dr takip edecek erkek bebeklerde oluyormusGeçen hafta bizim ayrıntılı yarım kalmıştı bizimki secde pozisyonundan dönmediği için:) dün tamamlandı ayrıntılı, sonunda servikal uzunluğu da ölçüp rapora ekledi bu doktor da alttan baktı. Ayrıntılı rapor da o da oluyormuş yani kızlar, ben bilmiyordum.
böbreklerde genişleme var dedi ama erkek bebeklerde genelde olduğunu ve sonradan geçtiğini söylediler. Siz duydunuz mu hiç?
Masallah canim gule gule oturun insallahÇok şükür yardım edecek çok kişi var ama yine özel eşyamı falan ben önden toparlicam yavaş yavaş halledicem Allah tan yeni evim içime çok sindi hevesleniyorum biran önce geçmek için kızım uguruyla geliyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?