Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence isim arastirmalarina basla :)))
şimdilik daha cok rutın saglık taramalarına odaklıyım perınatolog kısmına kadar geleyım de başka şey düşünemiyorum. bır de bol bol dugum ne olacak dıye düşünüyorum heralde en çok bunu düşünüyorum. 19 haftaya geldım hala hastane bulmadık nerde dogum yapacagım sureklı ertelıyorum bu hafta bakıcam hastanelere diğer hafta derken kalıyor kafam bunlarla mesgul tabı hamıleıkte agrılı sızılı bır şey rahat uyuyamıyorsun bugune kadar 1 gun uykumu alarak uyanmısım onda da korkyla bır kalktım kendımden habersız uyumusum karnımın ustune mı uyudum dıye. şimdi bebek hareketlerı tu gunumu dolduruyor. pıt pıt ları tekme sandım uzn süre megerse hıckırık mıs dün özellikle iyice anladım çünkü bebek ıcerden ıttrnce anlıyorsun kı o pıt pıt vurus gıbı gelen seyler tekme degıl bıldıgın karnını ıcerden ıtelıyor :9 darısı başına inşallah . ay bırazda sen şikayet et bebegin olsun da inşallah oram agrıdı buram aagrıdı dıye :) bazne bır hareket oluyor heyecanı saatlerce ustundne atamıyorsun tuhaf bır duygu . darısı tez zamanda kolaylıkla başına gelsin inşallah

insallah cnm insallah :) bende doğum yapacağım doktora bile karar verdim ama bebek yok :) kadin gecen ben hamile kalip doğurana kadar bu hastaneden ayrılmayın dedim gülüyor

Geçmiş olsun canım. Şükür temiz her şey. Inşallah vesile olur. Nerede ve kaca yaptın sorması ayıp

Sağol canım.. hemşire bi arkadaşım vardı ondan haber bekliyordum aslında ama pek ilgilenmedi sanırım aramayınca sinirlendim dün Ümraniye eğitim araştırmaya gittim dosyamida götürmüştüm infertiliteye gönderdi kadın doğum onlarda dosya açtılar hsg çekildi mi diye sordular yok dedim yarına boşluk var gelirmisin dediler bende tamam dedim. Çok hızlı gelişti yani belki sonraya kalsa daha gergin olurdum ama fırsat kalmadı :) Bu arada bu ay bırakmıştım ateşi eşime bile söylemedim dünkü randevumu ama hsg olunca mecbur söyledim. Yani devlette oldum canım ama özelden bi farkı yoktu doktorlar da asistanlarda işlem sırasında sürekli konuştular benimle ne yaptilarsa anlattılar falan.. çok negatif şeyler okumuştum burda ama ben memnun kaldım canım.

Canim benim en yakin arkadasimin bebeğinin bir bobreginin buyuk oldugu ve ufak kum oldugu soylendi. Oncelikle perinatolog direk doğunca sünnet onerdi 1 ay icinde oldu hemen sunneti. Sonra her ay takip edildi giderek kuculdu ve birbirine yakladti olculer suan 1.5 yasinda arada takibe gidiyor. Ona da zamanla duzelir demislerdi suan zaten o yonde ilerleme.

Gecmis olsun canim ben de hsg sonrasi hamile kaldim insallah sana da vesile olur.

Ah kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
Kolay gelsin canim tasinma basli basina zor ama sen yavas yavas yap artik.

B BenanAsiye gecmis olsun canim.

Sağol canım inşallah öyle olur

Canim ayrintili ultrasona tum drlar gonderiyor bende 17 haftamda gitmistim..butun organlarini tek tek inceliyor perinatolog riskli gebelik uzmani.zamanini gecirmeden yaptirmalisin genelde disarda 350 civari ucreti

Ah kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
Ay canim cok dikkat et kendine yardim eden varmi cok yorma kendini daha yeni atlattin hastalik

minik minik yavas yavas topla canım bır bakarsın coğu toplanmış kendını yormadan dinlene dinlene başlamadıkça gözünde zorlaşır mınıkten başla arkası hızla gelıyor zaten
Taşıma şirketine vericez ama zaten gözümde büyüyen ıvır zivirlar yerleşik düzeni dağıtmak ne zor geliyor yavaştan baslicaz artık

inşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssın
Ay inşallah canım bebekle nasıl çekilir o ağrılar yazık yavrum perişan olur ben hastanelere gidince :)

Ay canim cok dikkat et kendine yardim eden varmi cok yorma kendini daha yeni atlattin hastalik
Çok şükür yardım edecek çok kişi var ama yine özel eşyamı falan ben önden toparlicam yavaş yavaş halledicem Allah tan yeni evim içime çok sindi hevesleniyorum biran önce geçmek için kızım uguruyla geliyor maşallah

Canim gecmis olsun..insallah duzelir cok takma evet benim arkadasin bebegindede vardi dogdu bisikinti olmadi kontrollerini aksatma duzeliyor cogunlukla uroloji dr takip edecek erkek bebeklerde oluyormus

Masallah canim gule gule oturun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…