Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok orda dna hasar a bakıldı sadece o da gayet güzel çıkmıştı.sperm testlerine de hep devlette bakıldı hepsi who ya göre Dr lar hep iyi dedi detay bakılmadı hiç.

inşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssın
benim annemede evlen geçer çocukta geçer demişler 2 tane normal doğumu var kadon menapoza kadar adet ağrısı çekti :) bnmde çok ağrır

Veson canım hasta mısın o nasıl bir ateşmiş öyle?
Evet cnm ya bir hastalık yakaladı beni hala peşimi bırakmadı.ikk başlar ilaç içmeyeyim doğal yollarla deneyim dedim ateş çoştu şimdi ilaç kullanıyorum Ateş'i düşürdük çok şükür ama hala şikayetler bitmedi Rabbim şifa versin Valla sağlık Herşeyden önemli insan kaybedince anlıyor.

yarin gidicez bakalim doktora .kistlerin tekrar sorun cikartmadi dimi?
Tekrar hayırlı olsun tedavin canım.inş yarın iyi haberle dönersin.şimdilik sorun yok Allaha şükür inş böyle devam eder.adet olunca kontrole gidicem ins

oyle tabi ya canım benim. ilaçları kullan sen. sonuçta önce can sonra canan. Rabbim şifa versin. ateşi görünce anlamıştım zaten. inşallah yakın zamanda atlatırsın.

Canimcim dikkat et cok yorma kendini spermle yumiler bulusup elele verip insallah yerlesecekler:)
Yormuyorum aslında canım ama birden ağrı girdi. Kabız olmuşum afedersin onundamı etkisi oldu bilemedim. Gripte bir yandan zorluyor eşimin çenesi bir yandan. Ne zaman bu iş için bişeyler yapsak hep hasta oluyorsun deli oluyorum diyor. Sanki ben bilerek hasta olmuşum gibi.. Duanızı eksik etmeyin gülüm Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah cümlemize.

Şimdiden kolay gelsin canım, taşınmak değilde bana yerleşmek daha zor geldi. Çok yorma kendini.
Valla ben komut vericem eşim yerleştirsin :) cekirdegimi koyar citlerim ne güzel hayal kuruyorum eşime kalırsa ev savaş alanı olur eşya katlamaktan bihaber insanın az bi simetri anlayışı olmaz mi yook

AA sünnetten bahsetmediler hiç. iki böbrekte de çok hafif genişleme var erkek bebeklerde idrar geri kaçar bazen ondan genişletebilir ama geçer dedi. Kendi doktorum erkek bebeklerde hep olur takılma dedi. Bakalım inşallah geçer..

Canim gecmis olsun..insallah duzelir cok takma evet benim arkadasin bebegindede vardi dogdu bisikinti olmadi kontrollerini aksatma duzeliyor cogunlukla uroloji dr takip edecek erkek bebeklerde oluyormus

Evet canım öyleymiş bizimde içimiz rahatladı bayağ, daha ciddi bir şey çıkmadı ya buna da şükür diyoruz:)

Yok orda dna hasar a bakıldı sadece o da gayet güzel çıkmıştı.sperm testlerine de hep devlette bakıldı hepsi who ya göre Dr lar hep iyi dedi detay bakılmadı hiç.

Evet hatırlıyorum, ben DNA hasarı bakarken sperm de bakılmıştır diye düşünmüştüm. Eşin E vitamini takviyesi de yapsın canım zaten sayınız çok güzel. Sizin bebiş nazlı sadece.

Valla ben komut vericem eşim yerleştirsin :) cekirdegimi koyar citlerim ne güzel hayal kuruyorum eşime kalırsa ev savaş alanı olur eşya katlamaktan bihaber insanın az bi simetri anlayışı olmaz mi yook

Benimki de düzen hastası bütün dolapları (mutfak hariç) o yerleştirdi ama öncesinde silmek aklına gelmiyor onunda başında beklemek lazım

canım tüp bebek düşünüyosan kızlar rapor için 2 tane iğneli aşılama gerekiyo diyolardı bence bi araştır ShinSeGi canım sen biliyosun bu işleri ne öneriyosun

Rapor çıkartabiliyor musunuz?

. Ya kızlar aklım iyice karıştı, rapor haklarını taşıdığımı düşünüyorum, sadece iğneli aşılama Yok, tüp bebeğe kadar normal yolla akışına bırakmak mı, direkt tüp bebek mi? Tüp bebek merkezlerinde aşılama da raporlu yapılıyorsa önce o doktorda aşılama yapıp, vücüdu tanımak da önemli gibi geldi. Bir de ticarete dönüşmüş, direkt tüp bebek diceklerde kanıcaz gibi duruma düşmek istemiyorum, nelere dikkat etmemiz lazım?

canim kafana yatan bi kac merkezle (doktorla) görüş önerilerini al. ona göre bi plan cizersin zaten. ben 2. aşılamayi sırf tüp bebek rapor icin yaptirdim tutma şansı cok düşüktü. benim en büyük hatam alternatiflerle hic gidip birebir görüşmeden ilk gittigim yerde karar kilmistim.

Benimki de düzen hastası bütün dolapları (mutfak hariç) o yerleştirdi ama öncesinde silmek aklına gelmiyor onunda başında beklemek lazım
Silmek mi ben silerim yeterki muntazam koysun ama yok benim koca öğrenci kafası takılıyor evde çok işimiz var çok kızıma bile üzülüyorum şimdiden babasının peşinde dönecek :))

Evet hatırlıyorum, ben DNA hasarı bakarken sperm de bakılmıştır diye düşünmüştüm. Eşin E vitamini takviyesi de yapsın canım zaten sayınız çok güzel. Sizin bebiş nazlı sadece.
Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…