Canimcim dikkat et cok yorma kendini spermle yumiler bulusup elele verip insallah yerlesecekler:)sağ kasığım acayip ağrıyor ya oturup kalkamıyorum kitlendim resmen...oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyy adet ağrısı gibi sanki
Yok orda dna hasar a bakıldı sadece o da gayet güzel çıkmıştı.sperm testlerine de hep devlette bakıldı hepsi who ya göre Dr lar hep iyi dedi detay bakılmadı hiç.Canım morfoloji kısmı karışık olmuş cidden. Toplam morfoloji normal sperm 0 demiş. Normalde normal yapılı sperm sayısı yazılması gerekiyor ona dayanarak dedim, ama altta da %21 demiş onuda sadece kruger yazmış yani yüzde verirkende morfoloji yazması gerekiyordu, yani bayağ kafam karıştı bu testte. Ama çoğu doktor morfolojiyi önemsemiyor özellikle sayı yüksek olunca. Siz daha önce düzen de yaptırmıştınız sanki düzen morfoloji detayı veriyor onda nasıl çıkmıştı?
benim annemede evlen geçer çocukta geçer demişler 2 tane normal doğumu var kadon menapoza kadar adet ağrısı çekti :) bnmde çok ağrırinşallah dogumdan sonra adetlerınde agrı sızı kalmaz genelde oyle derler ilk dogumdan sonra rahatlarmıssın
Evet cnm ya bir hastalık yakaladı beni hala peşimi bırakmadı.ikk başlar ilaç içmeyeyim doğal yollarla deneyim dedim ateş çoştu şimdi ilaç kullanıyorum Ateş'i düşürdük çok şükür ama hala şikayetler bitmedi Rabbim şifa versin Valla sağlık Herşeyden önemli insan kaybedince anlıyor.
Tekrar hayırlı olsun tedavin canım.inş yarın iyi haberle dönersin.şimdilik sorun yok Allaha şükür inş böyle devam eder.adet olunca kontrole gidicem insyarin gidicez bakalim doktora .kistlerin tekrar sorun cikartmadi dimi?
Evet cnm ya bir hastalık yakaladı beni hala peşimi bırakmadı.ikk başlar ilaç içmeyeyim doğal yollarla deneyim dedim ateş çoştu şimdi ilaç kullanıyorum Ateş'i düşürdük çok şükür ama hala şikayetler bitmedi Rabbim şifa versin Valla sağlık Herşeyden önemli insan kaybedince anlıyor.
Ah kızlar taşınma telaşına düştüm şimdi de herşey gözümde büyüyor tek sevindiğim daha büyük bi ev kızıma oda yapabilicem :)
Inşallah canım ya anlamıyorum ki hiç problem yok gittiğim doktorların hepsi çok güzel çok güzel diyor ama olmuyor...
Yormuyorum aslında canım ama birden ağrı girdi. Kabız olmuşum afedersin onundamı etkisi oldu bilemedim. Gripte bir yandan zorluyor eşimin çenesi bir yandan. Ne zaman bu iş için bişeyler yapsak hep hasta oluyorsun deli oluyorum diyor. Sanki ben bilerek hasta olmuşum gibi.. Duanızı eksik etmeyin gülüm Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah cümlemize.Canimcim dikkat et cok yorma kendini spermle yumiler bulusup elele verip insallah yerlesecekler:)
Valla ben komut vericem eşim yerleştirsin :) cekirdegimi koyar citlerim ne güzel hayal kuruyorum eşime kalırsa ev savaş alanı olur eşya katlamaktan bihaber insanın az bi simetri anlayışı olmaz mi yookŞimdiden kolay gelsin canım, taşınmak değilde bana yerleşmek daha zor geldi. Çok yorma kendini.
Canim benim en yakin arkadasimin bebeğinin bir bobreginin buyuk oldugu ve ufak kum oldugu soylendi. Oncelikle perinatolog direk doğunca sünnet onerdi 1 ay icinde oldu hemen sunneti. Sonra her ay takip edildi giderek kuculdu ve birbirine yakladti olculer suan 1.5 yasinda arada takibe gidiyor. Ona da zamanla duzelir demislerdi suan zaten o yonde ilerleme.
Gecmis olsun canim ben de hsg sonrasi hamile kaldim insallah sana da vesile olur.
Kolay gelsin canim tasinma basli basina zor ama sen yavas yavas yap artik.
@BenanAsiye gecmis olsun canim.
Canim gecmis olsun..insallah duzelir cok takma evet benim arkadasin bebegindede vardi dogdu bisikinti olmadi kontrollerini aksatma duzeliyor cogunlukla uroloji dr takip edecek erkek bebeklerde oluyormus
Yok orda dna hasar a bakıldı sadece o da gayet güzel çıkmıştı.sperm testlerine de hep devlette bakıldı hepsi who ya göre Dr lar hep iyi dedi detay bakılmadı hiç.
Valla ben komut vericem eşim yerleştirsin :) cekirdegimi koyar citlerim ne güzel hayal kuruyorum eşime kalırsa ev savaş alanı olur eşya katlamaktan bihaber insanın az bi simetri anlayışı olmaz mi yook
Rapor çıkartabiliyor musunuz?
canim 2 kere tüp denemis biri olarak yazicam. öncelikle tüp bebek yaptirirsan nerde yaptirirsin bunu bi arastir eğer deniyecegin yerde tüp bebek raporu geciyorsa ve siz tüp bebek raporu alma sartlarini sagliyorsaniz raporunu alabilmek icin bi igneli aşılama daha yaptir derim. çünkü öyle olunca tedavinin yarısını devlet karşılıyor. sonucta hakkimiz olan bisey kullanmak lazim ve de malesef ilk tüp denemesinde tutmayadabilir öyle olunca cok masrafli bi iş oluyor. ama tüp icin sectigin merkezde rapor gecmiyorsa hic asilamayla oyalanma derim.
ilk asilamanin belgesini muhakak al. doktor bi belge hazırlıyor igneli aşılama denendi ama gebelik oluşmadı diye. onu. elinde tut rapor icin lazim oluyor. rapor şartları en az 3 yıl evli olma, kari koca ikinizin de hic cocugu olmamasi, 2 igneli aşılama yaptirmis olma, bilmem kaç gün sgk pirimi ödenmiş olmasi, bayanin 40 yaşından küçük olmasi. 3 kere rapor alma hakkin var
@butterfly_gns heyecan yapma cok rahat geciyor. Sonucu haber ver insallah vesile olur.
H Hayalimi_yasarken canim bence eger rapor gececek bir yerde yaptiracaksan 2 asilama ol raporunu al oyle yaptir. Ama rqpor gecmezse bekleme tupe gec. Hazir yaz tatili gelmeden asilama aradan cikar. Gerek kalmaz insallah ama kalirsa da yaz tatilinde vakit bol olur tup ile ugrasirsin diye dusunuyorum.
. Ya kızlar aklım iyice karıştı, rapor haklarını taşıdığımı düşünüyorum, sadece iğneli aşılama Yok, tüp bebeğe kadar normal yolla akışına bırakmak mı, direkt tüp bebek mi? Tüp bebek merkezlerinde aşılama da raporlu yapılıyorsa önce o doktorda aşılama yapıp, vücüdu tanımak da önemli gibi geldi. Bir de ticarete dönüşmüş, direkt tüp bebek diceklerde kanıcaz gibi duruma düşmek istemiyorum, nelere dikkat etmemiz lazım?canım bana aşılama için rapor cıkarmıslardı ya bu söylediğinn şartların hiç birine bakmadılar bıle sadece 2 yıl olmadı deıdm o kadar yanı heyette ki prof.lar onaylarsa şartı umursamıyorlar . sanırım bazı kurallar kalkdırılmıs kapıda kızlar bana öyle söylemıslerdı ama ben raporu kolay alınca hiç arastırmadım. sonrasını da bılmıyorum gerek kalmadı
H Hayalimi_yasarken bana ne sgk primi sordular ne evlılık şartı ne de kocanın senın önceden cocugunuz var mı dıye hıc bır şey sadece yaş ve kac yıl olmuyor bunu sordular o kadar bende tabı dogruyu söylemedım 2 yıl dedim
canim kafana yatan bi kac merkezle (doktorla) görüş önerilerini al. ona göre bi plan cizersin zaten. ben 2. aşılamayi sırf tüp bebek rapor icin yaptirdim tutma şansı cok düşüktü. benim en büyük hatam alternatiflerle hic gidip birebir görüşmeden ilk gittigim yerde karar kilmistim.. Ya kızlar aklım iyice karıştı, rapor haklarını taşıdığımı düşünüyorum, sadece iğneli aşılama Yok, tüp bebeğe kadar normal yolla akışına bırakmak mı, direkt tüp bebek mi? Tüp bebek merkezlerinde aşılama da raporlu yapılıyorsa önce o doktorda aşılama yapıp, vücüdu tanımak da önemli gibi geldi. Bir de ticarete dönüşmüş, direkt tüp bebek diceklerde kanıcaz gibi duruma düşmek istemiyorum, nelere dikkat etmemiz lazım?
Silmek mi ben silerim yeterki muntazam koysun ama yok benim koca öğrenci kafası takılıyor evde çok işimiz var çok kızıma bile üzülüyorum şimdiden babasının peşinde dönecek :))Benimki de düzen hastası bütün dolapları (mutfak hariç) o yerleştirdi ama öncesinde silmek aklına gelmiyor onunda başında beklemek lazım
Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?Evet hatırlıyorum, ben DNA hasarı bakarken sperm de bakılmıştır diye düşünmüştüm. Eşin E vitamini takviyesi de yapsın canım zaten sayınız çok güzel. Sizin bebiş nazlı sadece.
Evet canim yerlestim de babaannem rahatsiz.. evde durduğum yok pek.. annemlere hastaneye gidip geliyoruz.. sen nasilsinEvet canım olabiliyormuş. Sen nasılsın yerleştin mi yeni evine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?