Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçer canım merak etme çok önemli birşey değil zaten ayrıntılının en güzel yanı bu herşey görünüyor ona göre önlem alınıyor. Hatta bende o arkadaşımın yaptırdığı yerde yaptırcam çok memnun kalmıştı. Takma kafana. Erkekleri en mantıklısı bebekken sünnet yaptırmak hem daha çabuuk iyileşiyor hemde psikoloik boyutu olmuyor.

Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?
bencede alsın canım 200 mg olandan. eşimin de morfoloji 1di ama hiç bir doktor önemsemedi sayı falan harekette sorun yok diye biz yine de saraçoğlundan izleyip e vitamini başladık 11e çıktı. Bir de morfoloji pek düzelmez derler ama bizim çok iyi yükselmişti. Bir de morfoloji gözle incelendiği için yapılan yerden bir diğerine baya fark ediyormuş.

kızlarr dayanamayıp acile geldm fenayım serum taktırdı kadn doğumcu bebişte erkekmiş 15 haftalık olmuşuz rahim ağzı çok uzun ölçeye gerek bile duymuyorum dedi karından bakıp ilerleyen haftalarda ağırık sebebiyle gevşeme olabilio ilerleyen haftalar önemli dedi

Evet öngörüşme vRmış ücretsiz, bakalım be çıkacak koşa koşa tüp bebeğe gitmemek lazım; yarın ola hayır ola bakalım , sağol canım tecrübelerini dile getirdiğin için.

cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun canım. Demekki bir paşamız daha geliyor. Darısı başımıza olsun inşallah..

Gecmis olsun canim. Cinsiyet de tescillenmiş artik saglikla gelsin ogluslarimiz insallah. Dinlen guzelce.

Kizlarrr ayrintiliyi kendi doktorumuz da yapiyor mu ozel hastanedee bi de kacinci haftada 1 kere mi girebiliyoruz? bi de ucreti neydi?
ndi

Benimki de düzen hastası bütün dolapları (mutfak hariç) o yerleştirdi ama öncesinde silmek aklına gelmiyor onunda başında beklemek lazım
Ben tasinirken sadece kiyafetleri ben yerleştirdim geri kalanini esim gorumcem ve kv bana hicbir seyi dokundurmadilar bide lakap koydular; baş komutan

Saat 11:15 de randevum var kontrole gideceğiz .. bizimki uyanıktı, uyudu herhalde hareket yok.. geceleri uyanik mi oluyor bilmiyorum karnim kasilarak uyaniyorum. Gun icinde de hep hissediyorum. Korkmaya basladim sipa bizi uykusuz birakacak diye.. bir de sacma sapan ruyalar gormeye başladım sabah sabah kocayı sinir ettim ruya da olsa hep adami beni aldatirken goruyorum halbuki hep beraberiz hangi ara yapacak diye dusunmuyor da değilim. Kör seytan ugrasiyor benimle...

Yaa kizlar bi de sey; hamile oldugumdan beri beni hic cinsel istegim yok... ptesi 20 haftalik olacagiz ve 20 haftadir hemen hemen hic zevk anlayisi yok. Esimde de yok hafta da 1 olursa oluyor.. bi de takti hamileyken bir pozisyona.. hep ayni.. monotonlaştı cocugun dogmasini 4 gozle bekliyor yazik. Ama bana da yazikk hiiiiiiccc canim istemiyor ((((( napmam lazim

Kremlenmeye de basladim. Artik belirgin bir gobege sahibim

Gecmis olsun canim. Cinsiyet de tescillenmiş artik saglikla gelsin ogluslarimiz insallah. Dinlen guzelce.
12de gittik 5 flndı çıktık serum serum eşimde derbeder oldu oda açmışlardı kestir biraz diyorum içi rahat etmiyo bırakamadı beni ztn ondan bulaştı diye de vicdan azabı çekio kimi görse benden bulaştı ztn diyo garibim yatıyorum şimdi artık bu haftasonu hizmetler beyden

Kizlarrr ayrintiliyi kendi doktorumuz da yapiyor mu ozel hastanedee bi de kacinci haftada 1 kere mi girebiliyoruz? bi de ucreti neydi?

ndi
canım özel hastaneler hiç bişeye biz yapamıyıruz demiyo ztn ben dün gittiğim yere sordum meselsa bi prof varmış yapıomuş ama perinatolog diilmiş doktor dışardan başka bi yerde perinatolog bulup onu da tercih edebilirsin dedi

Ben de soyliyim birazdan bakalim ne diyecek:) sen nasil oldun serum rahatlatmıştır..

Maşallah güzel ilerlemiş işin. Ben de düşünüyordum. Ümraniye'yi ben de düşüneyim. Daha iyi. Bu aralar ekonomik olarak hsg parasını ayarlayamayıp diye üzülüyordum. Haftaya değil sonraki hafta izinliyim. Ben bu işle bir uğraşayım kısmet olursa tabii. Bu aralar ne plan yapsam şaşıyor.

Progestan kabız yapar canım, banko hami. Sebebini arama. Bol sıvı ve lifli gıda kullan. Duphalac sadece kullanabilirsin.
İnşallah hayra varır canım bekleyişin.

Oyyy maşallah Pirens geliyor annesine de geçmiş olsun. Eşin bence hastalanınca senden uzak yatsın. Başka yolu yok

İlaçla geçer canım. Dert etme, oluyor sonrasında. Ben hiç rapor almadım, yaşım uygun değildi.

Silmek mi ben silerim yeterki muntazam koysun ama yok benim koca öğrenci kafası takılıyor evde çok işimiz var çok kızıma bile üzülüyorum şimdiden babasının peşinde dönecek :))

Ben onun eşyalarına, dolabına bile karışmıyorum kendisi yerleştiriyor fazla düzen beni bozuyor

ndi
Canim benim doktorumun oldugu hastane yapiyor ama birkac olumsuz sey duydum oraya gitmeyi dusunmuyorum. Baska hastanede perinatologa gidicem 425 dediler. Benim de karnim cikti anlayip soran yok gobek gibi ama ben bildigim icin bariz belli gibi geliyor. 22. Haftada gidicem sanirim

Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?

Alsın canım, benim eşimde coenzym kullanırken evicap ta kullandı, multivitamine geçince içinde E vit. Var diye bıraktı. Bizim ilk testlerde %1 di sonra hep % 3 %4 falan çıktı. Bu morfolojiyi stres çok etkiliyormuş, bizimki doğuştan stresli bir yapı zaten ancak bu kadar yükseldi:))

Evet canim yerlestim de babaannem rahatsiz.. evde durduğum yok pek.. annemlere hastaneye gidip geliyoruz.. sen nasilsin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin benimde annem anneannemin başında sürekli uzak olmak çok kötü aklım hep onlarda ben iyiyim çok şükür.

Evet bu sünnet olayını konuşmak lazım Doğumdan ne kadar sonra yaptırabiliriz hastaneye danışayım, küçükken olması en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…