- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Geçer canım merak etme çok önemli birşey değil zaten ayrıntılının en güzel yanı bu herşey görünüyor ona göre önlem alınıyor. Hatta bende o arkadaşımın yaptırdığı yerde yaptırcam çok memnun kalmıştı. Takma kafana. Erkekleri en mantıklısı bebekken sünnet yaptırmak hem daha çabuuk iyileşiyor hemde psikoloik boyutu olmuyor.AA sünnetten bahsetmediler hiç. iki böbrekte de çok hafif genişleme var erkek bebeklerde idrar geri kaçar bazen ondan genişletebilir ama geçer dedi. Kendi doktorum erkek bebeklerde hep olur takılma dedi. Bakalım inşallah geçer..
bencede alsın canım 200 mg olandan. eşimin de morfoloji 1di ama hiç bir doktor önemsemedi sayı falan harekette sorun yok diye biz yine de saraçoğlundan izleyip e vitamini başladık 11e çıktı. Bir de morfoloji pek düzelmez derler ama bizim çok iyi yükselmişti. Bir de morfoloji gözle incelendiği için yapılan yerden bir diğerine baya fark ediyormuş.Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?
canim kafana yatan bi kac merkezle (doktorla) görüş önerilerini al. ona göre bi plan cizersin zaten. ben 2. aşılamayi sırf tüp bebek rapor icin yaptirdim tutma şansı cok düşüktü. benim en büyük hatam alternatiflerle hic gidip birebir görüşmeden ilk gittigim yerde karar kilmistim.
Evet öngörüşme vRmış ücretsiz, bakalım be çıkacak koşa koşa tüp bebeğe gitmemek lazım; yarın ola hayır ola bakalım , sağol canım tecrübelerini dile getirdiğin için.canim kafana yatan bi kac merkezle (doktorla) görüş önerilerini al. ona göre bi plan cizersin zaten. ben 2. aşılamayi sırf tüp bebek rapor icin yaptirdim tutma şansı cok düşüktü. benim en büyük hatam alternatiflerle hic gidip birebir görüşmeden ilk gittigim yerde karar kilmistim.
cok gecmis olsun cnmkızlarr dayanamayıp acile geldm fenayım serum taktırdı kadn doğumcu bebişte erkekmiş 15 haftalık olmuşuz rahim ağzı çok uzun ölçeye gerek bile duymuyorum dedi karından bakıp ilerleyen haftalarda ağırık sebebiyle gevşeme olabilio ilerleyen haftalar önemli dedi
Geçmiş olsun canım. Demekki bir paşamız daha geliyor. Darısı başımıza olsun inşallah..kızlarr dayanamayıp acile geldm fenayım serum taktırdı kadn doğumcu bebişte erkekmiş 15 haftalık olmuşuz rahim ağzı çok uzun ölçeye gerek bile duymuyorum dedi karından bakıp ilerleyen haftalarda ağırık sebebiyle gevşeme olabilio ilerleyen haftalar önemli dedi
Gecmis olsun canim. Cinsiyet de tescillenmiş artik saglikla gelsin ogluslarimiz insallah. Dinlen guzelce.kızlarr dayanamayıp acile geldm fenayım serum taktırdı kadn doğumcu bebişte erkekmiş 15 haftalık olmuşuz rahim ağzı çok uzun ölçeye gerek bile duymuyorum dedi karından bakıp ilerleyen haftalarda ağırık sebebiyle gevşeme olabilio ilerleyen haftalar önemli dedi
ndiGeçer canım merak etme çok önemli birşey değil zaten ayrıntılının en güzel yanı bu herşey görünüyor ona göre önlem alınıyor. Hatta bende o arkadaşımın yaptırdığı yerde yaptırcam çok memnun kalmıştı. Takma kafana. Erkekleri en mantıklısı bebekken sünnet yaptırmak hem daha çabuuk iyileşiyor hemde psikoloik boyutu olmuyor.
bencede alsın canım 200 mg olandan. eşimin de morfoloji 1di ama hiç bir doktor önemsemedi sayı falan harekette sorun yok diye biz yine de saraçoğlundan izleyip e vitamini başladık 11e çıktı. Bir de morfoloji pek düzelmez derler ama bizim çok iyi yükselmişti. Bir de morfoloji gözle incelendiği için yapılan yerden bir diğerine baya fark ediyormuş.
Ben tasinirken sadece kiyafetleri ben yerleştirdim geri kalanini esim gorumcem ve kvBenimki de düzen hastası bütün dolapları (mutfak hariç) o yerleştirdi ama öncesinde silmek aklına gelmiyor onunda başında beklemek lazım
saol canımcok gecmis olsun cnm
saol abla öylr oldu erkek senesi :) sana da sağlıkla tez zamanda nasip etsin RabbimGeçmiş olsun canım. Demekki bir paşamız daha geliyor. Darısı başımıza olsun inşallah..
12de gittik 5 flndı çıktık serum serum eşimde derbeder oldu oda açmışlardı kestir biraz diyorum içi rahat etmiyo bırakamadı beni ztn ondan bulaştı diye de vicdan azabı çekio kimi görse benden bulaştı ztn diyo garibim yatıyorum şimdi artık bu haftasonu hizmetler beydenGecmis olsun canim. Cinsiyet de tescillenmiş artik saglikla gelsin ogluslarimiz insallah. Dinlen guzelce.
canım özel hastaneler hiç bişeye biz yapamıyıruz demiyo ztn ben dün gittiğim yere sordum meselsa bi prof varmış yapıomuş ama perinatolog diilmiş doktor dışardan başka bi yerde perinatolog bulup onu da tercih edebilirsin dediKizlarrr ayrintiliyi kendi doktorumuz da yapiyor mu ozel hastanedee bi de kacinci haftada1 kere mi girebiliyoruz? bi de ucreti neydi?
ndi
Ben de soyliyim birazdan bakalim ne diyecek:) sen nasil oldun serum rahatlatmıştır..canım özel hastaneler hiç bişeye biz yapamıyıruz demiyo ztn ben dün gittiğim yere sordum meselsa bi prof varmış yapıomuş ama perinatolog diilmiş doktor dışardan başka bi yerde perinatolog bulup onu da tercih edebilirsin dedi
Sağol canım.. hemşire bi arkadaşım vardı ondan haber bekliyordum aslında ama pek ilgilenmedi sanırım aramayınca sinirlendim dün Ümraniye eğitim araştırmaya gittim dosyamida götürmüştüm infertiliteye gönderdi kadın doğum onlarda dosya açtılar hsg çekildi mi diye sordular yok dedim yarına boşluk var gelirmisin dediler bende tamam dedim. Çok hızlı gelişti yani belki sonraya kalsa daha gergin olurdum ama fırsat kalmadı :) Bu arada bu ay bırakmıştım ateşi eşime bile söylemedim dünkü randevumu ama hsg olunca mecbur söyledim. Yani devlette oldum canım ama özelden bi farkı yoktu doktorlar da asistanlarda işlem sırasında sürekli konuştular benimle ne yaptilarsa anlattılar falan.. çok negatif şeyler okumuştum burda ama ben memnun kaldım canım.
Yormuyorum aslında canım ama birden ağrı girdi. Kabız olmuşum afedersin onundamı etkisi oldu bilemedim. Gripte bir yandan zorluyor eşimin çenesi bir yandan. Ne zaman bu iş için bişeyler yapsak hep hasta oluyorsun deli oluyorum diyor. Sanki ben bilerek hasta olmuşum gibi.. Duanızı eksik etmeyin gülüm Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallah cümlemize.
kızlarr dayanamayıp acile geldm fenayım serum taktırdı kadn doğumcu bebişte erkekmiş 15 haftalık olmuşuz rahim ağzı çok uzun ölçeye gerek bile duymuyorum dedi karından bakıp ilerleyen haftalarda ağırık sebebiyle gevşeme olabilio ilerleyen haftalar önemli dedi
12de gittik 5 flndı çıktık serum serum eşimde derbeder oldu oda açmışlardı kestir biraz diyorum içi rahat etmiyo bırakamadı beni ztn ondan bulaştı diye de vicdan azabı çekio kimi görse benden bulaştı ztn diyo garibim yatıyorum şimdi artık bu haftasonu hizmetler beyden
Silmek mi ben silerim yeterki muntazam koysun ama yok benim koca öğrenci kafası takılıyor evde çok işimiz var çok kızıma bile üzülüyorum şimdiden babasının peşinde dönecek :))
Canim benim doktorumun oldugu hastane yapiyor ama birkac olumsuz sey duydum oraya gitmeyi dusunmuyorum. Baska hastanede perinatologa gidicem 425 dediler. Benim de karnim cikti anlayip soran yok gobek gibi ama ben bildigim icin bariz belli gibi geliyor. 22. Haftada gidicem sanirimKizlarrr ayrintiliyi kendi doktorumuz da yapiyor mu ozel hastanedee bi de kacinci haftada1 kere mi girebiliyoruz? bi de ucreti neydi?
ndi
Saat 11:15 de randevum varkontrole gideceğiz .. bizimki uyanıktı, uyudu herhalde hareket yok.. geceleri uyanik mi oluyor bilmiyorum karnim kasilarak uyaniyorum. Gun icinde de hep hissediyorum. Korkmaya basladim sipa bizi uykusuz birakacak diye.. bir de sacma sapan ruyalar gormeye başladım sabah sabah kocayı sinir ettim ruya da olsa hep adami beni aldatirken goruyorum halbuki hep beraberiz hangi ara yapacak diye dusunmuyor da değilim. Kör seytan ugrasiyor benimle...
Yaa kizlar bi de sey; hamile oldugumdan beri beni hic cinsel istegim yok... ptesi 20 haftalik olacagiz ve 20 haftadir hemen hemen hic zevk anlayisi yok. Esimde de yok hafta da 1 olursa oluyor.. bi de takti hamileyken bir pozisyona.. hep ayni.. monotonlaştıcocugun dogmasini 4 gozle bekliyor yazik. Ama bana da yazikk hiiiiiiccc canim istemiyor ((((( napmam lazim
Kremlenmeye de basladim. Artik belirgin bir gobege sahibim
Biz bakın dedik ama bakmamışlardı öyle kaldı belki ondan aklında öyle kalmıştır.koenzim kullanıyor ayrıyeten e vit mi alsın dersin?
Evet canim yerlestim de babaannem rahatsiz.. evde durduğum yok pek.. annemlere hastaneye gidip geliyoruz.. sen nasilsin
Geçer canım merak etme çok önemli birşey değil zaten ayrıntılının en güzel yanı bu herşey görünüyor ona göre önlem alınıyor. Hatta bende o arkadaşımın yaptırdığı yerde yaptırcam çok memnun kalmıştı. Takma kafana. Erkekleri en mantıklısı bebekken sünnet yaptırmak hem daha çabuuk iyileşiyor hemde psikoloik boyutu olmuyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?