UMarım yarın iyice yükselir.bu ay hiçbir şey hissetmedim çatladığına dair.bu ay çok gecikti gerçekten hayırlısı diyelim bakalım.
Nasip canım ya. Biz duâ ediyoruz gerisi Rabbimin elinde. Inşallah hayırlısıyla kısmet olur...Ben üç ay Progestan kullandım ilk ay hiç bir yan etkisini görmedim ama ikinci ay baş dönmesi yaptı. Ayakta duramayacak oldum bir kaç kere. Yani daha önce kullandım birşey olmadı diye düşünme bence. İnşallah bebişin seninledir şu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amin gülüm inşallah kuzum..
Çarşamba toplantım olursa perşembe öğleden sonra giderim canım.. Hayırlısı bakalım. Karnım gaz dolu acayipbugunu de bıtırdın 2 gun kaldı dıyebılırız. sabahtan mı gıdeceksın kan vermeye ?
CNm kimyasal sonrası kimse korunmuyor sadece kürtaj sonrası korunma veriliyor bence de bir sıkıntı olmaz inşallah
Amin canim insallah kuzum rabbim nasip etmistir insallah dualarim seninle kuzumBilmiyorum ki canım ya. Ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için yıllar evvel kullanmıştım. Ama hiç yan etki yapmamıştım.progestan kaynaklı olsa yıllar evvel de yapmazmıydı? Cumadan beri midem iyi dün fena halde baş dönmesi vardı.dün sabah ta kasık ağrısıyla uyanmıştım. Inşallah çarşamba günü hem kızıma hem annemlere hemde sizlere müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim...
Sagol kuzum iyiyim hamdolsun idare ediyorum kasinti vs yuvarlanip gidiyoruz az kaldi Allahin izniyle..tatlim niye vaji bakmadiki ama yinede iyi gormesi iyi bencede genetik testlerini ihmal etme canim.onceligi onlara ver 1_1.5 ayda cikiyor pihtilasmaya felanda baktir kuzum.Cnm kurtajdan 10 gün sonra gittim alttan bile bakmadan karından baktı ve herşey yolunda bir sorun yok dedi.bir iki ay dinlenin dedi bende hiç ara vermek istemiyorum 28 inde de genetik testler yapılacak umarım bir sıkıntı çıkmaz.İnş hemen hamile kalırımsen neler yapiosun bebisler nasıl sorun yoktur ins
Kimyasal mi?Cnm ben kürtaj oldum ya o yüzden korunma verdi dinlensin rahim dediCNm kimyasal sonrası kimse korunmuyor sadece kürtaj sonrası korunma veriliyor bence de bir sıkıntı olmaz inşallah
Pıhtılaşma için kan verdim cnm geçen ay.artik çıkmasını bekliyorum birde 28 inde eşli bir tahlil varmış ne için bilmiyorum ama.iyu olmana çok sevindim :)Sagol kuzum iyiyim hamdolsun idare ediyorum kasinti vs yuvarlanip gidiyoruz az kaldi Allahin izniyle..tatlim niye vaji bakmadiki ama yinede iyi gormesi iyi bencede genetik testlerini ihmal etme canim.onceligi onlara ver 1_1.5 ayda cikiyor pihtilasmaya felanda baktir kuzum.
Benim kimyasal diye aklımda kalmış.küetaj sonrası evet korunma veriliyor.bu kaçıncı ay en azından bir ay dinlenPıhtılaşma için kan verdim cnm geçen ay.artik çıkmasını bekliyorum birde 28 inde eşli bir tahlil varmış ne için bilmiyorum ama.iyu olmana çok sevindim :)
Ben de ondan şüpheleniyorum. Besin sana bir soru. Mahalleden bir bayan bebeği 2 yaşında emzirirken hamile kaldı. Emzirme de devam etti. Bu iş nasıl oluyor? Prolaktin var vücutta? Bizde olsa Dr aman dusuk olmalı prolaktin der ilaç verir falan filan der, yoksa gebe kalmazsin der... şimdi sen prolaktin deyince aklıma geldi.Prolaktin ne durumda acaba?
Üç gün aynı ağrıyı çektim nefes alırken değilde verirken koltuk altı,kol, göğüs bide sırtıma saplanan bir ağrıydı. Netten baktım Yemek sonrası artiyorsa mideyle ilgili diyordu.. Son zamanlarda hazımsızlık çekiyorum benim ki ondandı sanırım
Yazdıkların mantıklı. Kürtaj ama ağıt bir durum. Bence Hemen ardından gebelik oluşması zaten zor. Ama doğal düşük sonrası be de çok duydum. Çünkü orada rahim kendi dokusu ile kalıyor. Normal adet gibi atıyor ki zaten oluşan embriyo benek desek yeridir. Rabbim kimseye vermesin.Veson
Veson @84BHCE
Canlar ben kk yi bu mevzuyu araştırırken bulmuştum... Kurtajdan sonra korunma mevzusu. Bir sürü topuk okudum sayfalarca. Sonra bir çok doktorun yazısını video sunu inceledim. Benim çıkardığım sonuç şu. 1) Genelde bu korunma sürecini psikolojik olarak daha iyi hissedelik.diye veriyorlar. Çünkü stres gebe kalmayı engelleyen en önemli faktörlerden, psikolojik stres kastım. 2) korun ya da korunma rahim hazır değilse gebelik oluşmuyor. (Ben hiç korunmasına 9 ay sonra gebe kalabildim)
3) diyelim ki gebelik oluştu nasibi varsa Allah onu ne olursa olsun orada tutuyor yoksa elden gelen bir şey yok.
3-4 ay korunup gebe kalıp sağlıklı doğuran var.
3-4 ay korunup gebe kayıp yaşayan var.
Hiç korunmayip hemen gebe kalıp sağlıklı doğuran var.
aynı şekilde hiç korunayip hemen kalıp kaybeden var.
Ben okuduklarimdan ve dinledikelrimden mutmain olmuştum esimde ve kalbimiz ferah bir şekilde hiç korunmamistik.
Yok CNm artık dr lar o tezi savunmuyor.hatta tandem nursing diye geçiyor farklı yaşlardaki iki kardeşi emzirmek.:)erken hamile kalınca emzirmeye devam ediyorsun Doğumdan sonra da ikisini beraber emziyorsunBen de ondan şüpheleniyorum. Besin sana bir soru. Mahalleden bir bayan bebeği 2 yaşında emzirirken hamile kaldı. Emzirme de devam etti. Bu iş nasıl oluyor? Prolaktin var vücutta? Bizde olsa Dr aman dusuk olmalı prolaktin der ilaç verir falan filan der, yoksa gebe kalmazsin der... şimdi sen prolaktin deyince aklıma geldi.
meme demek istedim... hata bende. Eğer ki göğüs kafesi ağrısı var ya... kabusuM. Ağustos sonu zatürre olmuştum ya... o vakit vardı öyle ağrı, ben anlamadım ve fizik tedavi Dr. Una gittim. Zatürre olabilir diye o beni yönlendirmişti göğüs Dr. Una...amannnnn allah korusun
Şükür bu günüme
Yazdıkların mantıklı. Kürtaj ama ağıt bir durum. Bence Hemen ardından gebelik oluşması zaten zor. Ama doğal düşük sonrası be de çok duydum. Çünkü orada rahim kendi dokusu ile kalıyor. Normal adet gibi atıyor ki zaten oluşan embriyo benek desek yeridir. Rabbim kimseye vermesin.
Anammmm olaya bak... ilgincmis. Bir de kadına mahallede herkes kızdı. Karnindakini düşün emzirme diye. Her bilgi tazeleniyor.Yok CNm artık dr lar o tezi savunmuyor.hatta tandem nursing diye geçiyor farklı yaşlardaki iki kardeşi emzirmek.:)erken hamile kalınca emzirmeye devam ediyorsun Doğumdan sonra da ikisini beraber emziyorsun
Ama onunki de yeter yani çocuk iki yaşına girmişAnammmm olaya bak... ilgincmis. Bir de kadına mahallede herkes kızdı. Karnindakini düşün emzirme diye. Her bilgi tazeleniyor.
Canim emzirirken hamile kalinca birakmayi degil aksine emzirmeye devam etmeyi öneriyor doktorlar. Gerekli takviye alindiktan anneyi zor duruma sokmadiktan sonra emzirmeye devam edilebilir diyorlar.Ben de ondan şüpheleniyorum. Besin sana bir soru. Mahalleden bir bayan bebeği 2 yaşında emzirirken hamile kaldı. Emzirme de devam etti. Bu iş nasıl oluyor? Prolaktin var vücutta? Bizde olsa Dr aman dusuk olmalı prolaktin der ilaç verir falan filan der, yoksa gebe kalmazsin der... şimdi sen prolaktin deyince aklıma geldi.
meme demek istedim... hata bende. Eğer ki göğüs kafesi ağrısı var ya... kabusuM. Ağustos sonu zatürre olmuştum ya... o vakit vardı öyle ağrı, ben anlamadım ve fizik tedavi Dr. Una gittim. Zatürre olabilir diye o beni yönlendirmişti göğüs Dr. Una...amannnnn allah korusun
Şükür bu günüme
Yazdıkların mantıklı. Kürtaj ama ağıt bir durum. Bence Hemen ardından gebelik oluşması zaten zor. Ama doğal düşük sonrası be de çok duydum. Çünkü orada rahim kendi dokusu ile kalıyor. Normal adet gibi atıyor ki zaten oluşan embriyo benek desek yeridir. Rabbim kimseye vermesin.
Yine doktora geldim bu her an çıkaracakmış hissi beni mahvediyorCanım taze zencefil çayı bana ilaç gibi geliyordu ama günde iki fincandan fazla içmemek gerekiyor. Taze zencefilden 1-2 cm kalınlığında kesip sıcak suda 5 dk demliyordum içine bir dilim de limon kesip koyuyordum. Sabah ilk iş bunu içince akşam 4 e 5 e kadar rahatlatıyordu. Sonra ihtiyaç duyarsam ikinci fincanı da içiyordum.
Evet çizgi geldi ama sanki kayacak gibi:)Canim emzirirken hamile kalinca birakmayi degil aksine emzirmeye devam etmeyi öneriyor doktorlar. Gerekli takviye alindiktan anneyi zor duruma sokmadiktan sonra emzirmeye devam edilebilir diyorlar.
Veson cizgi gelmis gozun aydin.
8403BHC canim tibbi açıdan bisey diyemem ama ben olsam 1-2 ay dinlenirdim. Kimyasal sonrasi benim hormonlar da psikolojim de cabuk normala dönmemişti ara kanama kist bircok seyle ugtastim. En mantiklisi doktorunu ve kendini dinlemen. Insallah en kisa zamanda saglikla gelir bebegin.
Anammmm olaya bak... ilgincmis. Bir de kadına mahallede herkes kızdı. Karnindakini düşün emzirme diye. Her bilgi tazeleniyor.
Oyy bulantin cok mu kuzu seninde :) valla hepsi anlik rahatlatıcı oluyor; birazcik sabir gerek.. beni soda+limon+tuz kesiyordu.. herkesin bi tarifi var ama herkeste ayni sekilde etki etmiyor..Yine doktora geldim bu her an çıkaracakmış hissi beni mahvediyor
Ablacim, carsambayi mi bekliceksin kesin??iiz ff benim tabloyu hamile tablosu olarak değerlendirmiş. İngilizceydi türkçeye çevirdim. Öbür gebeliğimde de %98 hamile çıkmıştı ve ben gerçekten Hamileydim. Inşallah yine doğru tahmin yapmıştır ff.. Mesaj gelince heyecan yaptım valla ne yalan söyleyim :))
Nasipse perşembe inşallah güzel haberlerle gelirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?