Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 leyla abla yazdığın bütün belirtiler bendede var tek mide bulantısı yok aşırı gaz göğüs hassasiyeti kasiklarda ağrı ve adet sancısı gibi sancılar baş dönmesi sürekli wc ye gitme özellikle gece uykusunda bide gün içinde hep uyku hali hakkımızda hayırlısı olsun ikimizinde inşallah tutmuştur aşılaman içimde bi his var pozitif olacak sonuç gibi tablon da çok güzel ilerliyor

Bu halde okula gidemezdim kızlar yatış verdi. Koca seruma vitamin o bu şu ne varsa doldurmuşlar. Bebişin kalbini üstten duyamadı alttan dinledik. Minnakım büyüyor inşallah.

Bu halde okula gidemezdim kızlar yatış verdi. Koca seruma vitamin o bu şu ne varsa doldurmuşlar. Bebişin kalbini üstten duyamadı alttan dinledik. Minnakım büyüyor inşallah.
Maşallah bebişe.ah o mide bulantıları inşallah çok kötü olmazsın ben de serumla atlatmıştım ilk ayları

Canim gecmis olsun, umarim hemen gecer.. benim de 6-10 haftalari cok yogundu.. simdi bile ara ara oluyor sabahları... pitpitlari duyduktan sonra icin rahatlamistir.. saglicakla buyusun yavrucuk

Evet çizgi geldi ama sanki kayacak gibi:)
Evet sanki ates tam yukselmedi senin daha yuksek oluyor ama calismalar yerinde guzel olsun sonu canim.

Oh şükür kötü de olsan o kalp atişları dünyaya bedel zaten. Gozun aydin canim saglikla büyüsün.

Ya evet Themodernmumma yi ben de merak ediyorum bence dogmustur artik kama yazamadi gibi geliyor.

Ama onunki de yeter yani çocuk iki yaşına girmiş
Kız ana gebe kalınca çocuğa bakmayıp ha bire yattı. Midem bulanıyor diye yemek de yapmadi. O cocuk ne kati gidaya gecis tanidi ne mama ne ara ogun ne yogurt ne meyve suyi taze... bir sey hazirlamadi.Çocuk sefil oldu. Ne yapsın ana memesinden başka yemek yok! Yavrum sorsalar belki emmeywcek :/

Kardeşim yaşadı.. emzirirken hamile kaldı ama çocuk sürekli kusmaya başladı. Sütü acılaşır ve zehirler dediler. Büyükler de emzirilen bebek için kes derler sütü.. Herşey değişiyor :))

Bizim gelin hamile 1 yaşında kızı var hala emziriyor:)
Sonra arkadaşlarından beraber emziriyor. dün birlikte olduğum arkadaşımın 7 aylık bebeği var koç gibi masaallah:) 2 yaşındaki oğlu da emiyor. 2 yaşındaki ni önce emziriyormus. Boş sütü büyüğü çekiyormuş. Küçügede arkadaki yağlı süt kalıyormuş:) doymama ihtimali ikisi içinde yok diyor.

ya ben çalışıyorum ztn de öyle 2 yaşına kdr fln emziremem gibi geliyo açıkcası çocuğun süt hakkını elinden almak gibide görmüyorum yanlış mı düşünüyorum 1 yaşına kdr emsin ztn 4 aylıkken işe başlıcaz çoğumuz bn git gel yapabileceğim bi yerde de çalışmıyorum anca sağıp bırakırım ona da 2 yaşına kdr mecalim yetmez diye düşünüyorum

Sağol cnm inş.bakalim zamana biraktik

Ablacim, carsambayi mi bekliceksin kesin??
Ben de sanki sonu yesillencek gibi hissediyorum. İnsAllah hislerimiz dogru cikar
Amin gülüm inşallah..beklemek çok zor ya...çarşamba toplantı durumum var perşembe gidebilirim belki...hayırlısı canım..duanızı eksik etmeyin gülüm...
Amin gülüm ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün neslihancım...
Ayy hadii hayırlısı!! Beni de etiketleyin. Bu ara hic giremiyorum. Misafir hastanede ev iş kendime bile vakit bulamiyorum.. duâlarimdasiniz LeYLa_21
Allah razı olsun elifcim...inşallah pozitif diye etiketlemek nasip olur kuzum...
Amin gülüm inşallah...sağolasın kuzum...

Ben ff ye girip ateşi yazıp çıkıyorum hiç bakmadım tabloma bugün şok oldum çizgiyi çekmiş birde dpo 5 olmuş Veson sana söylüyordum ben ovu olana dek sen iki tur atıyosun diye bak kıskançlıktan erken çatlamış benim yumurtalar bu defa Ayy hiç bakmasaydım keşke.. Ben 15 yada 19. gün bekliyordum yine..

Ne biliyim canım hiç aklım ermiyor şimdiki şeylere demek ki yaşlanmak böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…