- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
canım benim de öğretmen olunca doğum eylülde ve zaten öncesi bize tatil olduğu için ben önesinden olan 8 haftamdan hiç doğum sonrasına atamıyorum. iznim yanıyor. yoksa ben son 3 haftaya kadar calışıp 5 haftayı atmayı düşünüyordum. böyle olunca sadece doğum sonrası 8 hafta iznim var. Ev kredisi var kendimiz aldığımız için desteksiz ödemeler yüksek. ücretsiz izin alamıycam gibi duruyor. allahtan annem yakın 2 aylıkken bırakıcam gibi duruyor. Mecbur bende sagcam bırakcam. bakalım nereye kadar giderse. ay uzun anlattım. Baban naıl durgun geldin bu ara bana.ya ben çalışıyorum ztn de öyle 2 yaşına kdr fln emziremem gibi geliyo açıkcası çocuğun süt hakkını elinden almak gibide görmüyorum yanlış mı düşünüyorum 1 yaşına kdr emsin ztn 4 aylıkken işe başlıcaz çoğumuz bn git gel yapabileceğim bi yerde de çalışmıyorum anca sağıp bırakırım ona da 2 yaşına kdr mecalim yetmez diye düşünüyorum
her halukarda çalışma var canım merak etme yine de tedbiri elden bırakma arada calışma kondur.Ben ff ye girip ateşi yazıp çıkıyorum hiç bakmadım tabloma bugün şok oldum çizgiyi çekmiş birde dpo 5 olmuşVeson sana söylüyordum ben ovu olana dek sen iki tur atıyosun diye bak kıskançlıktan erken çatlamış benim yumurtalar bu defa Ayy hiç bakmasaydım keşke.. Ben 15 yada 19. gün bekliyordum yine..
Ben ff ye girip ateşi yazıp çıkıyorum hiç bakmadım tabloma bugün şok oldum çizgiyi çekmiş birde dpo 5 olmuşVeson sana söylüyordum ben ovu olana dek sen iki tur atıyosun diye bak kıskançlıktan erken çatlamış benim yumurtalar bu defa Ayy hiç bakmasaydım keşke.. Ben 15 yada 19. gün bekliyordum yine..
Vayyy sistem kurmuşlarBizim gelin hamile 1 yaşında kızı var hala emziriyor:)
Sonra arkadaşlarından beraber emziriyor. dün birlikte olduğum arkadaşımın 7 aylık bebeği var koç gibi masaallah:) 2 yaşındaki oğlu da emiyor. 2 yaşındaki ni önce emziriyormus. Boş sütü büyüğü çekiyormuş. Küçügede arkadaki yağlı süt kalıyormuş:) doymama ihtimali ikisi içinde yok diyor.
Kalbin ne diyorsa onu yap CNm çalışma olacaksa da ateş ölçme arada bir çalışma olsun takip olmadın bariBir ay geçti cnm 2. Ay dayim
Kıskandın tabi benim yumları benim yum gecikti seninki erken çatladı beni bile geçtin dpo da aynen ya çizginin çekildiğini görünce insanın çalışası bile kalmıyor ateş girip çıkmak gerek
Bence yumurtan çatladı ama kuzi ye katılıyorum sen yine de bu akşamı değerlendir.yarın ve öbür günün ateşine bakıp tekrar değerlendiririzAteş de yükselmedi ki öyle o yüzden hiç anlamadım heralde :)) benim çatlamayan yum.lar seninkileri kıskanıp çatladıysa dile benden ne dilersenBu gece yine çalışma gecesi diye hayıflanıyordum çook rahatladım valla
bn öyle ille de böyle olsun diye diretebilen biri diilim ztn gittiği yere kdr gider emzirme işi de 2 ye kdr emzircem diye kendimi zorlayamam biliyorumcanım benim de öğretmen olunca doğum eylülde ve zaten öncesi bize tatil olduğu için ben önesinden olan 8 haftamdan hiç doğum sonrasına atamıyorum. iznim yanıyor. yoksa ben son 3 haftaya kadar calışıp 5 haftayı atmayı düşünüyordum. böyle olunca sadece doğum sonrası 8 hafta iznim var. Ev kredisi var kendimiz aldığımız için desteksiz ödemeler yüksek. ücretsiz izin alamıycam gibi duruyor. allahtan annem yakın 2 aylıkken bırakıcam gibi duruyor. Mecbur bende sagcam bırakcam. bakalım nereye kadar giderse. ay uzun anlattım. Baban naıl durgun geldin bu ara bana.
her halukarda çalışma var canım merak etme yine de tedbiri elden bırakma arada calışma kondur.
Kızlar Perşembe sabahı kan testi için randevu aldım...tüm topicin dualarını bekliyorum..Rabbim hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin inşallah...
Amin canım inşallah..Allah razı olsun kuzum...Ayy hadi inşallah canım :)
Ateş düşmediği sürece hep umut vardır.acaba 18 de mi çatlamış senin yumurta emin olamadımKızlar selam. BAT yarın. Sizce de tablom umut vaat etmiyor mu?
Ateş düşmediği sürece hep umut vardır.acaba 18 de mi çatlamış senin yumurta emin olamadım
canim istanbul işi son anda iptal oldu izmire karar kıldık. uzun bir tedaviye başladık:) 2 hafta sonra histeroskopi var büyük ihtimal. medicalparkta ahmet beye gidiyoruz. cumartesileri biraz yoğun o yüzden biraz karışık oluyor ama doktoru simdilik begendikHosbuldum cnm sen napiosun İstanbul'a gidip gelmistin var mı gelişme tüp bebejte
İnşallah sonu yeşillenir:))Valla normalde en geç 16. gün çatlar benim aslında ama bu ay bir değişik gidiyor ateş. İlk defa bu ay bal, tarçın, çörek otu karışımı yapmıştım, acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum? Bir yandan da bugün regl olacakmışım gibi belim, karnım ve göğüslerim ağrımaya başladı. Akıntı filan da yok, resmen kupkuruyum. Yarın sabah ölçtüğümde kaç çıkacak bakalım?
kuzum dur bakalim daha... bakalim bebek emecek mi 2 yaşına kadar o da varya ben çalışıyorum ztn de öyle 2 yaşına kdr fln emziremem gibi geliyo açıkcası çocuğun süt hakkını elinden almak gibide görmüyorum yanlış mı düşünüyorum 1 yaşına kdr emsin ztn 4 aylıkken işe başlıcaz çoğumuz bn git gel yapabileceğim bi yerde de çalışmıyorum anca sağıp bırakırım ona da 2 yaşına kdr mecalim yetmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?