Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim de öğretmen olunca doğum eylülde ve zaten öncesi bize tatil olduğu için ben önesinden olan 8 haftamdan hiç doğum sonrasına atamıyorum. iznim yanıyor. yoksa ben son 3 haftaya kadar calışıp 5 haftayı atmayı düşünüyordum. böyle olunca sadece doğum sonrası 8 hafta iznim var. Ev kredisi var kendimiz aldığımız için desteksiz ödemeler yüksek. ücretsiz izin alamıycam gibi duruyor. allahtan annem yakın 2 aylıkken bırakıcam gibi duruyor. Mecbur bende sagcam bırakcam. bakalım nereye kadar giderse. ay uzun anlattım. Baban naıl durgun geldin bu ara bana.

her halukarda çalışma var canım merak etme yine de tedbiri elden bırakma arada calışma kondur.

Kıskandın tabi benim yumları benim yum gecikti seninki erken çatladı beni bile geçtin dpo daaynen ya çizginin çekildiğini görünce insanın çalışası bile kalmıyor ateş girip çıkmak gerek

Vay sistem kurmu
Vayyy sistem kurmuşlar

Kıskandın tabi benim yumları benim yum gecikti seninki erken çatladı beni bile geçtin dpo daaynen ya çizginin çekildiğini görünce insanın çalışası bile kalmıyor ateş girip çıkmak gerek

Ateş de yükselmedi ki öyle o yüzden hiç anlamadım heralde :)) benim çatlamayan yum.lar seninkileri kıskanıp çatladıysa dile benden ne dilersen Bu gece yine çalışma gecesi diye hayıflanıyordum çook rahatladım valla

Bence yumurtan çatladı ama kuzi ye katılıyorum sen yine de bu akşamı değerlendir.yarın ve öbür günün ateşine bakıp tekrar değerlendiririz

Çatlasın bebiş olsun yumurtan daha ne isterim:)

bn öyle ille de böyle olsun diye diretebilen biri diilim ztn gittiği yere kdr gider emzirme işi de 2 ye kdr emzircem diye kendimi zorlayamam biliyorum

babam da ameliyat olduğu ciğerinde kemoterapiden sonra yapılan yeni tetkiklerde yine lezyon gözlendi kanser mi yoksa ameliyattan fln kalma bi kusur mu diye biyopsi yaptılar inşallah sonucu temiz çıkar diye bekliyoruz 1 mayıs civarı çıkıcakmış ama ağrıları hiç geçmedi her gece acildeler ağrı kesici serum için

Kızlar selam. BAT yarın. Sizce de tablom umut vaat etmiyor mu?

Eklentiler

• ff.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 50
Acayip bulanıyor midem ya..hep akşamları oluyor kafamda çatlıyor..sinüzit azdı yine...

Ateş düşmediği sürece hep umut vardır.acaba 18 de mi çatlamış senin yumurta emin olamadım

Valla normalde en geç 16. gün çatlar benim aslında ama bu ay bir değişik gidiyor ateş. İlk defa bu ay bal, tarçın, çörek otu karışımı yapmıştım, acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum? Bir yandan da bugün regl olacakmışım gibi belim, karnım ve göğüslerim ağrımaya başladı. Akıntı filan da yok, resmen kupkuruyum. Yarın sabah ölçtüğümde kaç çıkacak bakalım?

Hosbuldum cnm sen napiosun İstanbul'a gidip gelmistin var mı gelişme tüp bebejte
canim istanbul işi son anda iptal oldu izmire karar kıldık. uzun bir tedaviye başladık:) 2 hafta sonra histeroskopi var büyük ihtimal. medicalparkta ahmet beye gidiyoruz. cumartesileri biraz yoğun o yüzden biraz karışık oluyor ama doktoru simdilik begendik

İnşallah sonu yeşillenir:))

kuzum dur bakalim daha... bakalim bebek emecek mi 2 yaşına kadar o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…