Hakkınızda hayırlısı olur inş cnm rabbim bebeklerimizi en kısa zamanda nasip etsin.histereskobiye neden gerek duydular cnm?canim istanbul işi son anda iptal oldu izmire karar kıldık. uzun bir tedaviye başladık:) 2 hafta sonra histeroskopi var büyük ihtimal. medicalparkta ahmet beye gidiyoruz. cumartesileri biraz yoğun o yüzden biraz karışık oluyor ama doktoru simdilik begendik
kalbim korunma falan istemiyor, bebek istiyor, çalışma istiyor, ateş ölçmek istiyor :)Kalbin ne diyorsa onu yap CNm çalışma olacaksa da ateş ölçme arada bir çalışma olsun takip olmadın bari
süt olcak mı oda varkuzum dur bakalim daha... bakalim bebek emecek mi 2 yaşına kadar o da var
tedbir amaçlı cnm. bi sorun bulamayinca bi de rahmi incelicekler işte. bi de tüp bebek de rahme cizik atmak faydali deniyor yaHakkınızda hayırlısı olur inş cnm rabbim bebeklerimizi en kısa zamanda nasip etsin.histereskobiye neden gerek duydular cnm?
evet cnm kiminin sütü olmaz, kiminde süt oluk oluk ama bebek emmez.... sana simdiden tavsiyem böyle şeyler olursa hiiicc kafana takmasüt olcak mı oda varkuzen emzirdiği halde bebek hiç kilo almadı doktoru sütün besleyici diil diip mamaya başlattı mesela
İşten eve gelince direk lavobaya koştum.Akşamdan beri kusuyorum. Mahvoldum canım ya.. Öğürmekten içim dışıma çıktı. Yeni kalktım annem bişeyler getirmiş atıştır miden rahatlasın dedi. Biraz yedim ama onlarda çıkar diye korkuyorum.. Hiç böyle olmamıştım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah reyhancım..düğüne gidecektik oda kaldı.. Şuan daha iyiyim ama sanki heran kusacam diye korkuyorum..LeYLa_21 Abla persembe gunu guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Benim de carsamba tekrar randevum var. Artik haftada bir nst'ye girecekmisim
Amin inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canımKizlar selam. Arada bir girip okuyup cikiyorum.LeYLa_21 ve Neslihaann bat.i en yakin olanlar sizsiniz sanirim. Hayirli haberler olsun insallah.
Arkanizda ben varim, bat.ima 7 gun var tam. Tek umudum sismeyen goguslerim. Her ay ovulasyon olup bittigi anda siser adete kadar oyle giderdi. Bu ay dpo 8 ve hala yumusacik lokum gibiler. Kizima hamileyken "allah allah bu ay niye sismedi ki goguslerim" dedigimi cok iyi hatirliyorum. Baska da bir farkliligim yok. Bu ay da boyle bir umut isigi yaktim kendimeBu hafta zor gecer...
Bir de ovulasyon doneminde sapik gibi adamin pesinde dolasan ben, 1 haftadir hic orali degilim. Esim de icerliyor farkindayim. Ben de uzuluyorum bu duruma ama napiyim. Icgudusel bir sey herhaldebir de ya dollenme varsa zarar verir miyiz dusuncesi var bende, elimde degil. Sacma biliyorum ama, yine de etkiliyor beni bu dusunce.
İşten eve gelince direk lavobaya koştum.Akşamdan beri kusuyorum. Mahvoldum canım ya.. Öğürmekten içim dışıma çıktı. Yeni kalktım annem bişeyler getirmiş atıştır miden rahatlasın dedi. Biraz yedim ama onlarda çıkar diye korkuyorum.. Hiç böyle olmamıştım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah reyhancım..düğüne gidecektik oda kaldı.. Şuan daha iyiyim ama sanki heran kusacam diye korkuyorum..
Amin inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım
benım tek çözümüm bol bol dışarı cıkmak ve tuz. domatesı tuza banmıyordum resmen tuza domates banıyordum o kadar tuzluyordum başka bır şey kesmıyordu ama çok şükür geçti allah herkese kolaylık versin. genelde 2 ay suruyor bunu bılınce dayanmak daha kolaylaşıyor bana 12 haftada gececek dedıler gercekten 14 haftada hıc azalma yok gecmeyecek bu derken bıçak gıbı kesıldı azala azala kesılmıyor anıden duruyorOyy bulantin cok mu kuzu seninde :) valla hepsi anlik rahatlatıcı oluyor; birazcik sabir gerek.. beni soda+limon+tuz kesiyordu.. herkesin bi tarifi var ama herkeste ayni sekilde etki etmiyor..iiz cekirdek yiyordu bi ara :) dinlenmene bak.. insAllah uzun surmez :)
Amin gülüm inşallah. Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum..Amin ablacim.
Insallah bu belirtiler hamileligin habercisidir ya ben umutluyum
kalbim korunma falan istemiyor, bebek istiyor, çalışma istiyor, ateş ölçmek istiyor :)
günaydın pınarcım..valla topic çok sessiz bugün gerçekten...nasılsın canım?Guanydin kizlar pek sessizsiniz bugün
Günaydın kızlar güneşli günler diliyorum hepinizee :)
cibi35 günaydın tatlım..tablon süper inşallah sonu yeşillensin kuzum...
Günaydın abla valla okulda nobet ders yogun bir gun beni bekliyor gune enerjik basliyim dedim. Sen nasilsin? Mide bulantisi bas donmesi devam mi? Ates masallah cok guzel. Insallah iyi haber gelir senden de.günaydın pınarcım..valla topic çok sessiz bugün gerçekten...nasılsın canım?
amin gülüm inşallah..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım...Bu ay Geçen ay ki heyecanım yok valla Leylacım üstüne üstlük hiç bi ağrım sızım Vs. De yok.. Zaten nasıl bu kadar erken oldu onu da anlamadım Allah sonumuzu hayr dualarımızı kabul etsin inşallah :)
Allah kolaylık versin kuzum..kusma mesaim akşam bitti ama hafif bulantım var gibi..hafif baş dönmesi dengesizlik gibi oluyor.inşallah Rabbim ol demiştir..perşembe güzel haberi vermeyi nasip etsin Rabbim..sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah gülüm...Günaydın abla valla okulda nobet ders yogun bir gun beni bekliyor gune enerjik basliyim dedim. Sen nasilsin? Mide bulantisi bas donmesi devam mi? Ates masallah cok guzel. Insallah iyi haber gelir senden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?