Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktor bana baskilayici igne yaptigindan beri devamli kahverengi lekelenmem var 1 haftayi gecti. yan etkilerinde yaziyor diye olağan karsiladim ama bu hafta adet olmam gerek, adet olunca ara randevu al dediler . adet mi oldum ilactan mi lekelenme nasil anlicam bilemedim. her vakiy abdest tazelemekten de yoruldum tobe yarabbim d

Kizlar selam. Arada bir girip okuyup cikiyorum. LeYLa_21 ve Neslihaann bat.i en yakin olanlar sizsiniz sanirim. Hayirli haberler olsun insallah.

Arkanizda ben varim, bat.ima 7 gun var tam. Tek umudum sismeyen goguslerim. Her ay ovulasyon olup bittigi anda siser adete kadar oyle giderdi. Bu ay dpo 8 ve hala yumusacik lokum gibiler. Kizima hamileyken "allah allah bu ay niye sismedi ki goguslerim" dedigimi cok iyi hatirliyorum. Baska da bir farkliligim yok. Bu ay da boyle bir umut isigi yaktim kendime Bu hafta zor gecer...

Bir de ovulasyon doneminde sapik gibi adamin pesinde dolasan ben, 1 haftadir hic orali degilim. Esim de icerliyor farkindayim. Ben de uzuluyorum bu duruma ama napiyim. Icgudusel bir sey herhalde bir de ya dollenme varsa zarar verir miyiz dusuncesi var bende, elimde degil. Sacma biliyorum ama, yine de etkiliyor beni bu dusunce.

Hakkınızda hayırlısı olur inş cnm rabbim bebeklerimizi en kısa zamanda nasip etsin.histereskobiye neden gerek duydular cnm?

süt olcak mı oda var kuzen emzirdiği halde bebek hiç kilo almadı doktoru sütün besleyici diil diip mamaya başlattı mesela
evet cnm kiminin sütü olmaz, kiminde süt oluk oluk ama bebek emmez.... sana simdiden tavsiyem böyle şeyler olursa hiiicc kafana takma cevremde gördüğüm cogu yeni anne bu meseleler yuzunden3 depresyona giriyor halbuki bebekleri mamayla da olsa saglikla büyüyor

LeYLa_21 Abla persembe gunu guzel haberlerini bekliyoruz insallah
Benim de carsamba tekrar randevum var. Artik haftada bir nst'ye girecekmisim
İşten eve gelince direk lavobaya koştum.Akşamdan beri kusuyorum. Mahvoldum canım ya.. Öğürmekten içim dışıma çıktı. Yeni kalktım annem bişeyler getirmiş atıştır miden rahatlasın dedi. Biraz yedim ama onlarda çıkar diye korkuyorum.. Hiç böyle olmamıştım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah reyhancım..düğüne gidecektik oda kaldı.. Şuan daha iyiyim ama sanki heran kusacam diye korkuyorum..
Amin inşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım

Amin ablacim.
Insallah bu belirtiler hamileligin habercisidir ya ben umutluyum

benım tek çözümüm bol bol dışarı cıkmak ve tuz. domatesı tuza banmıyordum resmen tuza domates banıyordum o kadar tuzluyordum başka bır şey kesmıyordu ama çok şükür geçti allah herkese kolaylık versin. genelde 2 ay suruyor bunu bılınce dayanmak daha kolaylaşıyor bana 12 haftada gececek dedıler gercekten 14 haftada hıc azalma yok gecmeyecek bu derken bıçak gıbı kesıldı azala azala kesılmıyor anıden duruyor

günaydın pınarcım..valla topic çok sessiz bugün gerçekten...nasılsın canım?
Günaydın abla valla okulda nobet ders yogun bir gun beni bekliyor gune enerjik basliyim dedim. Sen nasilsin? Mide bulantisi bas donmesi devam mi? Ates masallah cok guzel. Insallah iyi haber gelir senden de.

amin gülüm inşallah..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım...
Günaydın abla valla okulda nobet ders yogun bir gun beni bekliyor gune enerjik basliyim dedim. Sen nasilsin? Mide bulantisi bas donmesi devam mi? Ates masallah cok guzel. Insallah iyi haber gelir senden de.
Allah kolaylık versin kuzum..kusma mesaim akşam bitti ama hafif bulantım var gibi..hafif baş dönmesi dengesizlik gibi oluyor.inşallah Rabbim ol demiştir..perşembe güzel haberi vermeyi nasip etsin Rabbim..sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…