Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınnnn.
bu ay ateş ölçmeye kaldığım yerden devam.
artı olarak inofolic ve tabi ki ovu testiyle takip.
inşallah ismimi 31. ayımda yukarıdaki listeden hamiş listesine yazdırırım.
LeYLa_21 ablacım inşallah perşembe günü hayırlı haberini alırız.

Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun ablacım..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzum...

Günaydın canım ben evimi taşıdım taşınma işimi bitirdim perişan haldeyim dinlenmeye geçtim ama heryanim ağrıyor herkes iyidir inşallah
Valla tasinmak zaten zor bir de bu halde zor olmustur tabi canim. Gecmis olsun ama kurtulmussun.

En icten dileklerimle aminnnn

Kızlar perşembe kan testi pozitif çıkarsa inşallah çıkar kese gözükürmüki?bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim...

Valla tasinmak zaten zor bir de bu halde zor olmustur tabi canim. Gecmis olsun ama kurtulmussun.

En icten dileklerimle aminnnn
Ah hem de ne zordu hazır kolum kanadım gitmişken son aşımı da oldum hiç kalkmaz kolum artık neyse ki kızım coştu gobegimden çıkacak :)

Kızlar perşembe kan testi pozitif çıkarsa inşallah çıkar kese gözükürmüki?bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim...
Gozukmez abla karindan en az 4000-5000 olunca görünüyor.

Ah hem de ne zordu hazır kolum kanadım gitmişken son aşımı da oldum hiç kalkmaz kolum artık neyse ki kızım coştu gobegimden çıkacak :)
Asi agri yapiyormu canim o kadar. Benim de ilki icin zamani geliyor.

Gozukmez abla karindan en az 4000-5000 olunca görünüyor.

Asi agri yapiyormu canim o kadar. Benim de ilki icin zamani geliyor.
Benim yaptı canım asiyi hiç hissetmedim sonrasında bi ağrı yapıyo bikaç gün aciyo kolum bazılarına olmamış ama

inşallah hepiniz hamile kalın da tüp bebek bölümündeki topiğime gelmek zorunda kalmayın.
ha olmadı gelirseniz de hamiş kalın listeme hamiş yazayım inşallah.

Benim koca nedense tüpe karşı hatta aşılamayı bile akla uygun bulmuyor. Dediğin gibi canım inşallah gerek kalmaz..

Benim koca nedense tüpe karşı hatta aşılamayı bile akla uygun bulmuyor. Dediğin gibi canım inşallah gerek kalmaz..

canım benim eşimde öyle diyordu ama insan mecbur kaldı mı öyle mi yapıyor ki..
Rabbim gerek kalmadan normal yolla versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…