Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence henuz gozukmez abla.
1 hafta sonra falan ancak.

Bence de çok erken

Gozukmez abla karindan en az 4000-5000 olunca görünüyor.

Asi agri yapiyormu canim o kadar. Benim de ilki icin zamani geliyor.
sağolun kızlar cevabınız için...olsunda yeterki beklerim görmek için..hayırlısıyla Rabbim inşallah nasip etmiştir.
Benim dpo çifter çifter gidiyo galiba dün 5 di bugün 7 oldu.. Bu gidişle Veson seni değil LeYLa_21 yı bile sollarım ben

İlişkiyi mi diyorsun kız yoksa ovu nun gecikmesini mi ??yumurtanın geç çatlaması da sıkıntı ya.beni bırak eşimin performansı bile düştü.

Dün bende çok rahatlamıştım ilişki bitti diye ama emin olamadığımız için hadi bu son olsun dedik ama yarın ateş yüksek çıkarsa 19. güne çizgi çektiğini görünce yıkıldımmm resmen

Senin ateş de sınırda gidiyor insan riske atmak istemiyor.inşallah yarın yükselir de emin oluruz.ben de bugün çalışsam iyi olurdu ama hiç de istemiyorum eşim de evde YOk zaten
ş

Senin ateş de sınırda gidiyor insan riske atmak istemiyor.inşallah yarın yükselir de emin oluruz.ben de bugün çalışsam iyi olurdu ama hiç de istemiyorum eşim de evde YOk zaten

ş

Bende istemiyorum hatta kaynanamı göresim geldi arıyım da bi kaç gün gelsin kalsın bizde

Bende istemiyorum hatta kaynanamı göresim geldi arıyım da bi kaç gün gelsin kalsın bizde
Son ilişkiden bir gün önceki ilişkide görümcem eltim elitimin üç çocuğu bize yatılı geldi tam da ilişki günü yumurta çatladı çatlayacak kaçırmamam gerek.akşam oldu kimsenin yatmaya niyeti yok eşimi bir dürttüm arkadan anladı tabiherkesi zorla yatırdıher oda dolu hepsi bir yerde yatıyor.görümcem de karşı oda da aramızda da banyo wc de içinde klozet.eşim yatmadan diyor abla sana yatak açalım içeri rahat rahat yat.yok ben burda yatacağım diye tutturdu

Eşim istersen yarın yapalım dedi yok dedim bu ilişki bugün olacak wc ye girip girip çıkıyorlar.kapıyı kitledik eşim diyor ses çıkarma paparazi(görümcem içim diyor)duyacak.sonra ardarda banyoya girdik çıktık.

Sabah görümcem zırt pırt wc ye girdiler bir ara takır tukur sesler geldi onlar neydi diyor.benim görümcem benden çok büyük ama bekar biraz da fena.utanmadan ağzımı yokluyor.bal gibi anlamışsın işte ne soruyorsunbilmşyorum dedim kapattım konuyu.eşime anlattım olanları demedim mi sana paparazi duyar diye diyor

görümce kaynana elti engel tanımıyoruz ama bebek gelmeye nazlanıyor

waaayyyy beee tebrik ederim sizi.

Veson kutlarım azmini. Eşini de tebrik etmek lazım, benimki hayatta kıpırdamaz böyle olunca adam tutuklaşıyor ayıpmışşş

cibi35 senin tablo tehlikeliydi ama... o yüzden sen tedbirli git. Boşa gitmesin, sonuçta hsg de çekildin, ardı sıra aylar görüldüğü üzere önemli sonra olursun

LeYLa_21 az kaldı canım, mutlu et bizi

Kızlar bir artık tüp yaptırmamaya karar verdik. Her seferinde yaşadığımız üzüntü bizim gibi duygusal insanlara gelmiyor. Çok ağır geliyor... hani sebepsiz olsa farklı mı olurdu bilmiyorum ama sebepler ortada, yüzdeler ortada, okyanusta bir balık arıyoruz biz. Mevlam bir mucize bahşedecekse bana öyle ya da böyle kısmetim gelir sanırım.

Bugün Ümraniye eğitim araştırma infertilite bölümüne gittim. Dr butterfly'ınki olamadı maalesef, aksilikler yaşadım. Pek tuhaf bir adam ama takılmayacağım. O da tüp yapmak istemediğimİzi duyunca şaşırdı tabi, beceremese de çok duygusal yaklaşmasanız gerekiyor falan filan dedi. Ben normal yolla olacaksa olsun diyoruz dedim ve rahim filmi istedim. Uzun uğraşlar sonucu önümüzdeki regl 3. Günü gel dedi.

Bu arada solda ve sağda 35 mm biri, 2 cm biri Nur topu gibi kistlerim var. Biri geçen ay diğeri önceki aydan bile kalmış olabilir vallahi bu büyüklük için bence... onlar için ilaç verdi. Bazı tahliller istedi. Normal yolla denemek istediğimize adamı ikna etmek durumunda kaldım da hsg'yi ağzına aldı. Kiiii ben bodoslama hsg istiyorum dedim.
Kısaca adam moral bozmamızı anlamadı. Embriyo sonuçların çok çok iyi nesine üzülüyorsun dedi bana. O embriyolar tutunmadıktan sonra Nesin'e sevineyim sonuç negatif hep dedim. Adam da Dr için öyle değil dedi. E ben zaten hastayım yani, Dr olsam ohhh ne güzel...

Öyle işte

Rabbim inşallah hsg yi vesile kılsın CNm imkansız diye birşey yok ümidinizi yitirmeyin.doğal yolla deneyin madem.zaten döngü de ateş de sapıttı senin demekki kistlermiş sebebi.

Daha önce hiç hsg çektirmiş miydin canım ? Rabbim bu vesileyle verir bebeğini inşallah.

Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))

Canim sordugun icin cok sag ol, biz dogduk. Gece ve gunduz birbirine karistigi icin su anda bi saskinim uyku sifirr ama kizimin her seyi iyi su anda, bizi nasil da korkuttular.. Azicik fazla sinirli hepsi bu simdilik. 1. Ayimizin sonuna beyin filmi cekilecegiz.

Gözün aydın CNm inşallah film temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…