Son ilişkiden bir gün önceki ilişkide görümcem eltim elitimin üç çocuğu bize yatılı geldi tam da ilişki günü yumurta çatladı çatlayacak kaçırmamam gerek.akşam oldu kimsenin yatmaya niyeti yok eşimi bir dürttüm arkadan anladı tabiherkesi zorla yatırdı her oda dolu hepsi bir yerde yatıyor.görümcem de karşı oda da aramızda da banyo wc de içinde klozet.eşim yatmadan diyor abla sana yatak açalım içeri rahat rahat yat.yok ben burda yatacağım diye tutturdu
Eşim istersen yarın yapalım dedi yok dedim bu ilişki bugün olacak wc ye girip girip çıkıyorlar.kapıyı kitledik eşim diyor ses çıkarma paparazi(görümcem içim diyor)duyacak.sonra ardarda banyoya girdik çıktık.
Sabah görümcem zırt pırt wc ye girdiler bir ara takır tukur sesler geldi onlar neydi diyor.benim görümcem benden çok büyük ama bekar biraz da fena.utanmadan ağzımı yokluyor.bal gibi anlamışsın işte ne soruyorsunbilmşyorum dedim kapattım konuyu.eşime anlattım olanları demedim mi sana paparazi duyar diye diyor
görümce kaynana elti engel tanımıyoruz ama bebek gelmeye nazlanıyor
Azimle .ıçan taşı delermiş derler soylemesi ayıp hadi bakalim insallah gelsin nazli bebis. Bugün senin ikinci de olsa kiz olacak gibi bir his geldi ne alaka ise. Birde ders anlatiyorum. Durdum güldüm kendime.Son ilişkiden bir gün önceki ilişkide görümcem eltim elitimin üç çocuğu bize yatılı geldi tam da ilişki günü yumurta çatladı çatlayacak kaçırmamam gerek.akşam oldu kimsenin yatmaya niyeti yok eşimi bir dürttüm arkadan anladı tabiherkesi zorla yatırdı her oda dolu hepsi bir yerde yatıyor.görümcem de karşı oda da aramızda da banyo wc de içinde klozet.eşim yatmadan diyor abla sana yatak açalım içeri rahat rahat yat.yok ben burda yatacağım diye tutturdu
Eşim istersen yarın yapalım dedi yok dedim bu ilişki bugün olacak wc ye girip girip çıkıyorlar.kapıyı kitledik eşim diyor ses çıkarma paparazi(görümcem içim diyor)duyacak.sonra ardarda banyoya girdik çıktık.
Sabah görümcem zırt pırt wc ye girdiler bir ara takır tukur sesler geldi onlar neydi diyor.benim görümcem benden çok büyük ama bekar biraz da fena.utanmadan ağzımı yokluyor.bal gibi anlamışsın işte ne soruyorsunbilmşyorum dedim kapattım konuyu.eşime anlattım olanları demedim mi sana paparazi duyar diye diyor
görümce kaynana elti engel tanımıyoruz ama bebek gelmeye nazlanıyor
Canim hakkınızda hayirlisi bircogumuza vesile oldu hsg insallah sende de ise yarar dogal yolla gelir bebis.Kızlar bir artık tüp yaptırmamaya karar verdik. Her seferinde yaşadığımız üzüntü bizim gibi duygusal insanlara gelmiyor. Çok ağır geliyor... hani sebepsiz olsa farklı mı olurdu bilmiyorum ama sebepler ortada, yüzdeler ortada, okyanusta bir balık arıyoruz biz. Mevlam bir mucize bahşedecekse bana öyle ya da böyle kısmetim gelir sanırım.
Bugün Ümraniye eğitim araştırma infertilite bölümüne gittim. Dr butterfly'ınki olamadı maalesef, aksilikler yaşadım. Pek tuhaf bir adam ama takılmayacağım. O da tüp yapmak istemediğimİzi duyunca şaşırdı tabi, beceremese de çok duygusal yaklaşmasanız gerekiyor falan filan dedi. Ben normal yolla olacaksa olsun diyoruz dedim ve rahim filmi istedim. Uzun uğraşlar sonucu önümüzdeki regl 3. Günü gel dedi.
Bu arada solda ve sağda 35 mm biri, 2 cm biri Nur topu gibi kistlerim var. Biri geçen ay diğeri önceki aydan bile kalmış olabilir vallahi bu büyüklük için bence... onlar için ilaç verdi. Bazı tahliller istedi. Normal yolla denemek istediğimize adamı ikna etmek durumunda kaldım da hsg'yi ağzına aldı. Kiiii ben bodoslama hsg istiyorum dedim.
Kısaca adam moral bozmamızı anlamadı. Embriyo sonuçların çok çok iyi nesine üzülüyorsun dedi bana. O embriyolar tutunmadıktan sonra Nesin'e sevineyim sonuç negatif hep dedim. Adam da Dr için öyle değil dedi. E ben zaten hastayım yani, Dr olsam ohhh ne güzel...
Öyle işte
Ayy masallah annesi size. Tahmin ettik canim yazmayinca normal istiyordun insallah saglikla gelmistir kızçen.Canim sordugun icin cok sag ol, biz dogduk. Gece ve gunduz birbirine karistigi icin su anda bi saskinim uyku sifirrama kizimin her seyi iyi su anda, bizi nasil da korkuttular.. Azicik fazla sinirli hepsi bu simdilik. 1. Ayimizin sonuna beyin filmi cekilecegiz.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kız erkek farketmez hele bu kadar kayıptan sonra kız erkek ayrımı şükürsüzlük olurAzimle .ıçan taşı delermiş derler soylemesi ayıp hadi bakalim insallah gelsin nazli bebis. Bugün senin ikinci de olsa kiz olacak gibi bir his geldi ne alaka ise. Birde ders anlatiyorum. Durdum güldüm kendime.
Canim hakkınızda hayirlisi bircogumuza vesile oldu hsg insallah sende de ise yarar dogal yolla gelir bebis.
Ayy masallah annesi size. Tahmin ettik canim yazmayinca normal istiyordun insallah saglikla gelmistir kızçen.
Şimdi haberlerde izledim sizde gördünüz mü kadın ikizlere iki haftalık hamileyken 3.ye hamile kalmış3 Kız doğuruyor ama üçüz değiller yuhh
Vay be millette ne yumurtalar spermler var
Peki yumurtaya ne demeli normalde gebelik olunca yumurtlama Bir daha olmaz.yeniden yumurtlama çok nadir olan bir durumKız sperm işte bulmuş bi yolunu
Rabbim inşallah hsg yi vesile kılsın CNm imkansız diye birşey yok ümidinizi yitirmeyin.doğal yolla deneyin madem.zaten döngü de ateş de sapıttı senin demekki kistlermiş sebebi.
Daha önce hiç hsg çektirmiş miydin canım ? Rabbim bu vesileyle verir bebeğini inşallah.
Azimle .ıçan taşı delermiş derler soylemesi ayıp hadi bakalim insallah gelsin nazli bebis. Bugün senin ikinci de olsa kiz olacak gibi bir his geldi ne alaka ise. Birde ders anlatiyorum. Durdum güldüm kendime.
Canim hakkınızda hayirlisi bircogumuza vesile oldu hsg insallah sende de ise yarar dogal yolla gelir bebis.
Ayy masallah annesi size. Tahmin ettik canim yazmayinca normal istiyordun insallah saglikla gelmistir kızçen.
Amin gülüm inşallah bende çok istiyorum inan.. Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum..Veson kutlarım azmini. Eşini de tebrik etmek lazım, benimki hayatta kıpırdamaz böyle olunca adam tutuklaşıyor ayıpmışşş
cibi35 senin tablo tehlikeliydi ama... o yüzden sen tedbirli git. Boşa gitmesin, sonuçta hsg de çekildin, ardı sıra aylar görüldüğü üzere önemli sonra olursun
LeYLa_21 az kaldı canım, mutlu et bizi
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah suzancım..hsg vesilen olsun inşallah gülüm..Kızlar bir artık tüp yaptırmamaya karar verdik. Her seferinde yaşadığımız üzüntü bizim gibi duygusal insanlara gelmiyor. Çok ağır geliyor... hani sebepsiz olsa farklı mı olurdu bilmiyorum ama sebepler ortada, yüzdeler ortada, okyanusta bir balık arıyoruz biz. Mevlam bir mucize bahşedecekse bana öyle ya da böyle kısmetim gelir sanırım.
Bugün Ümraniye eğitim araştırma infertilite bölümüne gittim. Dr butterfly'ınki olamadı maalesef, aksilikler yaşadım. Pek tuhaf bir adam ama takılmayacağım. O da tüp yapmak istemediğimİzi duyunca şaşırdı tabi, beceremese de çok duygusal yaklaşmasanız gerekiyor falan filan dedi. Ben normal yolla olacaksa olsun diyoruz dedim ve rahim filmi istedim. Uzun uğraşlar sonucu önümüzdeki regl 3. Günü gel dedi.
Bu arada solda ve sağda 35 mm biri, 2 cm biri Nur topu gibi kistlerim var. Biri geçen ay diğeri önceki aydan bile kalmış olabilir vallahi bu büyüklük için bence... onlar için ilaç verdi. Bazı tahliller istedi. Normal yolla denemek istediğimize adamı ikna etmek durumunda kaldım da hsg'yi ağzına aldı. Kiiii ben bodoslama hsg istiyorum dedim.
Kısaca adam moral bozmamızı anlamadı. Embriyo sonuçların çok çok iyi nesine üzülüyorsun dedi bana. O embriyolar tutunmadıktan sonra Nesin'e sevineyim sonuç negatif hep dedim. Adam da Dr için öyle değil dedi. E ben zaten hastayım yani, Dr olsam ohhh ne güzel...
Öyle işte
Ooooo maşallah prensese canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah gülüm. Filminizde temiz çıkar insallah canım..Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
Kız sperm işte bulmuş bi yolunu
Sağol canım inşallah bu mutluluğu biz de görürüz.Amin gülüm inşallah bende çok istiyorum inan.. Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah suzancım..hsg vesilen olsun inşallah gülüm..
Ooooo maşallah prensese canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah gülüm. Filminizde temiz çıkar insallah canım..
Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
Aynen CNm bir ara ben de araştırmıştım gebelikte tekrar yumurtlama olur mu? Diye çok nadir bir durumVeson bu habere ben de rastladım, gebelik esnasında mucizevi şekilde kadın vücudu yumurta üretip olgunlaştırıyor. Normalde kadın vücudu durduruyor gebelikte sistemi. Ama kızlar bu gebeliklerde plasenta çürümesi, yetersizliği...gibi gibi bir sürü sorun varmış, sağ Doğum pek yokmuş ....her şeyin normali hayırlısı nasip olsun
Şimdi haberlerde izledim sizde gördünüz mü kadın ikizlere iki haftalık hamileyken 3.ye hamile kalmış3 Kız doğuruyor ama üçüz değiller yuhh
Allah analı babalı büyütsün canım :) ikinizde ii olun inşallah filmlerde temiz çıkarMerhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
Canım gözünüz aydın.rızkı bol ömrü hayırlı ve uzun olsun maşallahMerhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
daha ne duyacaz yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?