Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emin ol senden benden fazla bilgi sahibidir kendisi bizim şirkette var bi ablamız yemekten konuşurken bile konu hiç anlamadığımız şekilde yatak muhabbetine dönüyor patron bile evlen artık diyor ama kimseyi de beğenmiyor Ona sorarsan 18lik çıtır :)))

Azimle .ıçan taşı delermiş derler soylemesi ayıp hadi bakalim insallah gelsin nazli bebis. Bugün senin ikinci de olsa kiz olacak gibi bir his geldi ne alaka ise. Birde ders anlatiyorum. Durdum güldüm kendime.
Canim hakkınızda hayirlisi bircogumuza vesile oldu hsg insallah sende de ise yarar dogal yolla gelir bebis.

Ayy masallah annesi size. Tahmin ettik canim yazmayinca normal istiyordun insallah saglikla gelmistir kızçen.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kız erkek farketmez hele bu kadar kayıptan sonra kız erkek ayrımı şükürsüzlük olur

Rabbim inşallah hsg yi vesile kılsın CNm imkansız diye birşey yok ümidinizi yitirmeyin.doğal yolla deneyin madem.zaten döngü de ateş de sapıttı senin demekki kistlermiş sebebi.

Daha önce hiç hsg çektirmiş miydin canım ? Rabbim bu vesileyle verir bebeğini inşallah.

Amin kızlar sağolun, artık kısmetimizde ne ise onu yaşayacağız. İnşallah kısmetimizde sağlıklı sıhhatli bir evlat vardır,

Amin gülüm inşallah bende çok istiyorum inan.. Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum..
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah suzancım..hsg vesilen olsun inşallah gülüm..
Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
Ooooo maşallah prensese canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah gülüm. Filminizde temiz çıkar insallah canım..

Kız sperm işte bulmuş bi yolunu
Veson bu habere ben de rastladım, gebelik esnasında mucizevi şekilde kadın vücudu yumurta üretip olgunlaştırıyor. Normalde kadın vücudu durduruyor gebelikte sistemi. Ama kızlar bu gebeliklerde plasenta çürümesi, yetersizliği...gibi gibi bir sürü sorun varmış, sağ Doğum pek yokmuş ....her şeyin normali hayırlısı nasip olsun

Sağol canım inşallah bu mutluluğu biz de görürüz.

Aynen CNm bir ara ben de araştırmıştım gebelikte tekrar yumurtlama olur mu? Diye çok nadir bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…