Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aksiyonlu gece olmuş benim kocayı kessen kabul etmezdi

Cok coo oldu yazmayali topik de aktif baya yetişemiyorum da okumaya sizleri. Dualarimdasiniz ama hep. Kizim 78 gunluk oldu ikinci ayda bi gaz derdimiz basladi zorluyor bizi .uykusu da az gündüz hic yok gece de 12 1 den once uyumuyor büyük insan gibi takiliyir hanfendi hepsine cok sukur diyoruz elbette. Artik anne babayi ayirt ediyor bize bakarken daha farkli tepkiler veriyor sıpa dünyalar bizim oluyor tabii. Rabbim herkese yaşatsın insaallah bu duyguyu bu mucizeyi. bir zamanlar cok yorulduk cok uğraştık yeri geldi korktuk üzüldük ağladık bebek icin simdi karşımızda Rabbim büyük ol dediği an oluveriyor herşey.

Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))

Canimm çok tebriklerrr sağlıcakla büyüsün. Annesinnebabasina vatanaina salih evlat olsun. Tekrardan gözün aydın olsun

kızlar ya bugün stres yaptım galiba bir tuhafım..akıntım var gibi çamaşırım ıslak ıslak peçete koydum..habire tuvalete koşuyorum bişeymi geliyor acaba diye..sabah ilacımı içmeyi bile unutmuşum ..test günü geldi çattı ..inşallah yarın hayırlı haberi almak nasip olur..tedirginlik var içimde...bu sabahta böyle akıntı falan olunca..2 gündür yine kabızlık vardı sabah karın ağrım vardı biraz tuvalete çıkabildim çok şükür..ağrıyıda ona verdim ama..hakkımda hayırlısın nasip etsin Rabbim..hastaneye gitmeden idrar testi yapsammı yoksa bile en azından yolda üzülürüm ..offffffff offfffffff...

Canım daraltma kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap. Genelde gebelikte akıntı yaşayan var ama ben ikisinde de kuruluk yaşamıştım sanırım bu durum herkes de farklı oluyor..

Leyla abla akıntıya takılma gebelikte oluyor varsa testin yapıver gitsin artık çıkar galiba dimi

Themodernmumma gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, inşallah filmler de temiz çıkar.
Doğum sezaryen miydi sende canım? Aklım öyle daldın ki dün yendiğimi unutacağım.
Themodernmumma canım gozunuz aydın Allah analı babalı buyutsun

Veson güldürdün tebrik ederim cok azimliymişsiniz
Canım gözünüz aydın.rızkı bol ömrü hayırlı ve uzun olsun maşallah
Themodernmumma ohh maşallah mis kokulu kızınla sana sağlıklı bir ömür dilerim gözünüz aydın :)
Merhaba kizlar, hepiniz ayri ayri cok sag olun.
40+2 de tansiyonum daha fazla dayanmayinca sezaryene donduk. Normal dogum olsun cok istemistim ama kismet degilmis. Hepinize cok dua ettim. Umuyorum ki en yakin zamanda bu mutlulugu tadarsiniz, insan bambaska bi hale donusuyormus..

Canım gözünüz aydın.sağlıklı, huzurlu, musmutlu bir ömrünüz olsun inşallah :)

Canım daraltma kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap. Genelde gebelikte akıntı yaşayan var ama ben ikisinde de kuruluk yaşamıştım sanırım bu durum herkes de farklı oluyor..
hayırlısı canım...tuvaletim geliyor sürekli...kararsızım..
Leyla abla akıntıya takılma gebelikte oluyor varsa testin yapıver gitsin artık çıkar galiba dimi
test varda ben kararsızım...akşam ola hayrola ...şuan işteyim test yok yanımda..

hayırlısı canım...tuvaletim geliyor sürekli...kararsızım..

test varda ben kararsızım...akşam ola hayrola ...şuan işteyim test yok yanımda..
Hakkında hayırlısı olsun leyla abla en az senin kadar heyecanla sonucunu bekliyorum.

Bugün benim içinde önemli birgün buraya yazamayacağım bi konu hepinizden dua istiyorum arkadaşlar banada dualarınızda yer verin lütfen

İdrar yapmasan da yarın kesin kan veriyorsun değil mi??

dualarım seninle canım...Rabbim gönlüne göre versin...inşallah pozitifi görmek nasip olur gülüm...sen test yaptınmı?

progestan içmeyi unuttum sabah öglen içsem olurmuki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…