- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Aksiyonlu gece olmuş benim kocayı kessen kabul etmezdiSon ilişkiden bir gün önceki ilişkide görümcem eltim elitimin üç çocuğu bize yatılı geldi tam da ilişki günü yumurta çatladı çatlayacak kaçırmamam gerek.akşam oldu kimsenin yatmaya niyeti yok eşimi bir dürttüm arkadan anladı tabiherkesi zorla yatırdı her oda dolu hepsi bir yerde yatıyor.görümcem de karşı oda da aramızda da banyo wc de içinde klozet.eşim yatmadan diyor abla sana yatak açalım içeri rahat rahat yat.yok ben burda yatacağım diye tutturdu
Eşim istersen yarın yapalım dedi yok dedim bu ilişki bugün olacak wc ye girip girip çıkıyorlar.kapıyı kitledik eşim diyor ses çıkarma paparazi(görümcem içim diyor)duyacak.sonra ardarda banyoya girdik çıktık.
Sabah görümcem zırt pırt wc ye girdiler bir ara takır tukur sesler geldi onlar neydi diyor.benim görümcem benden çok büyük ama bekar biraz da fena.utanmadan ağzımı yokluyor.bal gibi anlamışsın işte ne soruyorsunbilmşyorum dedim kapattım konuyu.eşime anlattım olanları demedim mi sana paparazi duyar diye diyor
görümce kaynana elti engel tanımıyoruz ama bebek gelmeye nazlanıyor
Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
kızlar ya bugün stres yaptım galiba bir tuhafım..akıntım var gibi çamaşırım ıslak ıslak peçete koydum..habire tuvalete koşuyorum bişeymi geliyor acaba diye..sabah ilacımı içmeyi bile unutmuşum ..test günü geldi çattı ..inşallah yarın hayırlı haberi almak nasip olur..tedirginlik var içimde...bu sabahta böyle akıntı falan olunca..2 gündür yine kabızlık vardı sabah karın ağrım vardı biraz tuvalete çıkabildim çok şükür..ağrıyıda ona verdim ama..hakkımda hayırlısın nasip etsin Rabbim..hastaneye gitmeden idrar testi yapsammı yoksa bile en azından yolda üzülürüm ..offffffff offfffffff...
Leyla abla akıntıya takılma gebelikte oluyor varsa testin yapıver gitsin artık çıkar galiba dimikızlar ya bugün stres yaptım galiba bir tuhafım..akıntım var gibi çamaşırım ıslak ıslak peçete koydum..habire tuvalete koşuyorum bişeymi geliyor acaba diye..sabah ilacımı içmeyi bile unutmuşum ..test günü geldi çattı ..inşallah yarın hayırlı haberi almak nasip olur..tedirginlik var içimde...bu sabahta böyle akıntı falan olunca..2 gündür yine kabızlık vardı sabah karın ağrım vardı biraz tuvalete çıkabildim çok şükür..ağrıyıda ona verdim ama..hakkımda hayırlısın nasip etsin Rabbim..hastaneye gitmeden idrar testi yapsammı yoksa bile en azından yolda üzülürüm ..offffffff offfffffff...
Azimle .ıçan taşı delermiş derler soylemesi ayıp hadi bakalim insallah gelsin nazli bebis. Bugün senin ikinci de olsa kiz olacak gibi bir his geldi ne alaka ise. Birde ders anlatiyorum. Durdum güldüm kendime.
Canim hakkınızda hayirlisi bircogumuza vesile oldu hsg insallah sende de ise yarar dogal yolla gelir bebis.
Ayy masallah annesi size. Tahmin ettik canim yazmayinca normal istiyordun insallah saglikla gelmistir kızçen.
Doğum sezaryen miydi sende canım? Aklım öyle daldın ki dün yendiğimi unutacağım.
Themodernmumma canım gozunuz aydın Allah analı babalı buyutsun
Veson güldürdün tebrik ederim cok azimliymişsiniz
Canım gözünüz aydın.rızkı bol ömrü hayırlı ve uzun olsun maşallah
Merhaba kizlar, hepiniz ayri ayri cok sag olun.Themodernmumma ohh maşallah mis kokulu kızınla sana sağlıklı bir ömür dilerim gözünüz aydın :)
Canım gözünüz aydın.sağlıklı, huzurlu, musmutlu bir ömrünüz olsun inşallah :)Merhaba kizlar, hepiniz ayri ayri cok sag olun.
40+2 de tansiyonum daha fazla dayanmayinca sezaryene donduk. Normal dogum olsun cok istemistim ama kismet degilmis. Hepinize cok dua ettim. Umuyorum ki en yakin zamanda bu mutlulugu tadarsiniz, insan bambaska bi hale donusuyormus..
Merhaba canim, sordugun icin cok sag ol, biz dogduk 5. Gunumuz oldu topuk kanini verdik bile, tam 20 Nisan da geldik gunumuzde. :))
hayırlısı canım...tuvaletim geliyor sürekli...kararsızım..Canım daraltma kendini nasıl rahat edeceksen öyle yap. Genelde gebelikte akıntı yaşayan var ama ben ikisinde de kuruluk yaşamıştım sanırım bu durum herkes de farklı oluyor..
test varda ben kararsızım...akşam ola hayrola ...şuan işteyim test yok yanımda..Leyla abla akıntıya takılma gebelikte oluyor varsa testin yapıver gitsin artık çıkar galiba dimi
sonucu yaz canım...hadi bakalım..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...Kizlar ben nst'ye girdim.
Sonuc gostermek icin bekliyorum doktor ameliyata gitmis.
Hakkında hayırlısı olsun leyla abla en az senin kadar heyecanla sonucunu bekliyorum.hayırlısı canım...tuvaletim geliyor sürekli...kararsızım..
test varda ben kararsızım...akşam ola hayrola ...şuan işteyim test yok yanımda..
İdrar yapmasan da yarın kesin kan veriyorsun değil mi??kızlar ya bugün stres yaptım galiba bir tuhafım..akıntım var gibi çamaşırım ıslak ıslak peçete koydum..habire tuvalete koşuyorum bişeymi geliyor acaba diye..sabah ilacımı içmeyi bile unutmuşum ..test günü geldi çattı ..inşallah yarın hayırlı haberi almak nasip olur..tedirginlik var içimde...bu sabahta böyle akıntı falan olunca..2 gündür yine kabızlık vardı sabah karın ağrım vardı biraz tuvalete çıkabildim çok şükür..ağrıyıda ona verdim ama..hakkımda hayırlısın nasip etsin Rabbim..hastaneye gitmeden idrar testi yapsammı yoksa bile en azından yolda üzülürüm ..offffffff offfffffff...
dualarım seninle canım...Rabbim gönlüne göre versin...inşallah pozitifi görmek nasip olur gülüm...sen test yaptınmı?Hakkında hayırlısı olsun leyla abla en az senin kadar heyecanla sonucunu bekliyorum.
Bugün benim içinde önemli birgün buraya yazamayacağım bi konu hepinizden dua istiyorum arkadaşlar banada dualarınızda yer verin lütfen
evetttttttttt...kız dua edin ya..valla tırsıyorum heee...sabah gidecez eşimle hastaneye...İdrar yapmasan da yarın kesin kan veriyorsun değil mi??
O zaman idrar testleriyle kafanı hiç karıştırma yarın inşallah herşey gönlünüze göre olur canımevetttttttttt...kız dua edin ya..valla tırsıyorum heee...sabah gidecez eşimle hastaneye...
Ben unutunca bazen ikisini bir içiyordum valla çünkü günde 3 kere içiyordum bazen sabahla öğleyi birlestiriyordum hiç bişey olmadıprogestan içmeyi unuttum sabah öglen içsem olurmuki?
sonucu yaz canım...hadi bakalım..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?