Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman idrar testleriyle kafanı hiç karıştırma yarın inşallah herşey gönlünüze göre olur canım
öyle yapayım en iyisi..doktor yüzüme söylesin..laboratuardan kağıtta vermiyor mübarekler..doktorun ekranına düşüyor diyorlar..gıcık oluyorum..
Ben unutunca bazen ikisini bir içiyordum valla çünkü günde 3 kere içiyordum bazen sabahla öğleyi birlestiriyordum hiç bişey olmadı
bende öğlen içeyim ozaman canım ya...
Kizlar ben nst'ye girdim.
Sonuc goster

Hala bekliyorum abla doktor ameliyatta.
Nst'de sanci 25'lerde. Bebegin kalbi 150 civari cikmis. Iyi mi bilmiyorum.

Kilomus 2850 gram boyumuz 48.5 cm olmus
maşallah size..sancı düşük sanki..çok yıl geçti hatırlayamıyorum değerleri canım..bakalım doktorun ne diyecek..
Yarın kalkıp eşim izin vermiyor kan vermeyeceğim dersen şaşırmam
öyle bir şansım yok malesef..bana kalsa ötelerdimde eşim randevuyu al hemen dedi..adamın sabrı kalmamış..

Hadi inşallah güzel haberlerle gel:)

Insallah hayirli haberler ver abla ama bizi persembeden sonra diye oyalama bak bizde senle heyecan yapiyoz.

Canim allah gönlüne göre versin insallah. Ne dilegin varsa hayirlisi ile kabul olsun.

Sonuc goster

Masallah ya guzel gelisimi kuzunun

Kızlar merhaba eşim dışarıda çalışıyor yanyana olmamız pek nadir yani anlayacağınız birde pkos var bende suyu içerek geçen ay 30gunde oldum 22.gun ovu oldu ateş ölçme yöntemine göre ovulasyon çok geç değil mı normal mı sizce bu ayda daha gelmedi ateş yükseklere bı el ativerin
https://www.fertilityfriend.com/home/6a7b4a

Sonuc goster

Ay canım çok heyecanlı :)) sancı 100 u geçince doğum başlıyor derler o kadar sancı normal sanırım maşallah bebisine az kaldı koynuna almana :))

Evet abla dusuk. Doktor normal dedi. Haftaya bugun tekrar cagirdi.

Insallah hayirli haberler ver abla ama bizi persembeden sonra diye oyalama bak bizde senle heyecan yapiyoz.

Canim allah gönlüne göre versin insallah. Ne dilegin varsa hayirlisi ile kabul olsun.

Evet tatlim cok sukur :)

Ay canım çok heyecanlı :)) sancı 100 u geçince doğum başlıyor derler o kadar sancı normal sanırım maşallah bebisine az kaldı koynuna almana :))

Normalmis canim benim. Kactan sonra basliyor bilmiyorum ama :)
Sukur az kaldi. Darisi basina kuzum :)

Ateşe bakınca henüz ovu olmamış 22 .gün test mi yaptın?

Leyla ablacim her şeyin hayırlısı olsun .inşallah bebeğin seninledir. Bunun için dua ediyoruz.
Fikrimi soracak olursan tabi ki senin kararın ama ben idrarda görümedenl kan verilmesinin daha moral bozucu olduğunu düşünüyorum. neden idrarda görmeden kanda vermeye gidiyorsun ki? Zaten yeterince bekledin. Eğer varsa su anda zaten idrarda çıkar... Bugün çıkmazsa yarın çıkar..
Benim icin her zaman idrarda negatif görmek kanda negatif görmekten daha kolay olmuştur.

Yani inşallah sen hamişsindir:) yani gene sen bilirsin. Biz ne desekte sen gene bildiğini yapacaksın:)

Hadi inşallah güzel haberlerle gel:)
Amin gülüm inşallah...

yarın gidecem canım randevum var...amin inşallah güzel haberi vermek nasip olur..
Evet abla dusuk. Doktor normal dedi. Haftaya bugun tekrar cagirdi.

Evet tatlim cok sukur :)

Normalmis canim benim. Kactan sonra basliyor bilmiyorum ama :)
Sukur az kaldi. Darisi basina kuzum :)
hadi hayırlısı canım...sağlıkla doğsun inşallh...
amin canım inşallah..hayırlısı hakkımızda gülüm..dua bekliyorum..

Kızlar ben hastaneye gittim kontrol için..adetin 3.gunu gitmem gerekiyormus drlar ozellikle acıklamadıgı için ve tüp bebek tedavisi falan olmayacagı içinde herhangi bir gun olur sandım bugun 6. Günümdü diğer ay 3. Gunu gel rezerve bakılcak dedi.enis bey yoktu bayan dr vardı.dedimki bu kistle tekrar tüp bebek denemek istemiyorum o da yapılmaz zaten dedi.demekki benim once rezervlere bakıp sonra ameliyat edilcek ve tüp planlanacak
ShinSeGi
Kistim 8 cmdi cok uzgunum:-(

Ben yine dış gebelik geçiriyorum çok yoruldum çok tükendim artık çokkkkkk hastane kapısında oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum cumartesiden beri değerlerim güzel katladı bugün 3200 dü ne karından ne vajinal yok kese yok yok yok

Merhaba canım hangi hastaneye gidiyosun,
kistler için soğan suyu çok iyi geliyormuş
denedin mi hiç?

ay canım benim ya...doktor kesin dış gebelik dedimi ya?sen ne zaman gittin kan testine neslicim?

bebeğine vesile olsun inşallah gülüm...

Canım üzülme,
rabbim en iyisi için bekletiyo sadece
Çok geçmiş olsun..

:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…