Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım kesin mi çok sınırda değil mi değerin henüz?

Merhaba canım hangi hastaneye gidiyosun,
kistler için soğan suyu çok iyi geliyormuş
denedin mi hiç?

Ümraniye araştırma cnm
Sogan kürü cok denedim çikolata kisti benimki işe yaramıyor.gecen ay ısırganotu cayı içiyordum hastanelik oldum şiddetli sancım oldu 5 gun hastanede yattım şimdi kist için birsey yemege içmeye korkuyorum

ahh cnm yaa kiyamam benim de son gittgim doktor 3 kist saydi. sağ da yok biliyordum sagda da var dedi aslinda önce yum toplanip sonra kist alinsa olmazmiymis?

Kistler mi alınacak şimdi hani menapoz tedavisi olacaktın?

Size herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım

ahh neslimm inşallah doktor görememiştir bu doktor görür keseyi en azından iki gün daha beklense değer 6000 olsa 3000de vajinal göremediği için mi bukdr net konuştu hep diyodum hepsini yaşadın sıradaki inşallah sğlıklı olsun diye inşallah inşallah doktor göremiyodur ( çok üzüldüm gerçekten ya

test için stresliyim canım ya..hemde neslinin durumunu öğrendim üzüldüm onada...yarın için dua bekliyorum gülüm..

Duamdasın ablacım,
yarın mı vericeksin kan testini?
ben de bugün idrar yaptım
ikinci çizgi silik şekilde çıktı
ama emin değilim.
çatlatma iğnesinin etkisidir
diye düşünüyorum..

Anladım canım
dikkat et tabi,
bende çatlatma iğnesi kullandım bu
ay..

Duamdasın ablacım,
yarın mı vericeksin kan testini?
ben de bugün idrar yaptım
ikinci çizgi silik şekilde çıktı
ama emin değilim.
çatlatma iğnesinin etkisidir
diye düşünüyorum..
amin gülüm inşallah..evet yarın sabah inşallah güzel haber vermek nasip olur...bugün akıntım vardı valla ped koydum yani..hep aklım orda ondanmı kaynaklanıyor anlamadım..çamaşırım ıslak ıslak oluyor yani..inşallah hayırlı haberi almak nasip olur gülüm...sen iğne yaptıralı kaç gün oldu?inşallah sende hamişsindir...

İnşallah bu usg de görülür bu kadar güzel artışla nasıl dış gebelik olur?

İnşallah güzel haber alırsın cnm

İnşallah canım inşallah..

10 gün oldu ablacım, inşallah bakalım..
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Yarın senden güzel haberi alalım inşallah..
idrar testi denemedin öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…