valla bende şok oldum canım ya...üzüldüm de..Ya Neslihan şoktayım yani şimdi kesin mi??
Ben yine dış gebelik geçiriyorum çok yoruldum çok tükendim artık çokkkkkk hastane kapısında oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum cumartesiden beri değerlerim güzel katladı bugün 3200 dü ne karından ne vajinal yok kese yok yok yok
test için stresliyim canım ya..hemde neslinin durumunu öğrendim üzüldüm onada...yarın için dua bekliyorum gülüm..Başım ağrıyo
sen nasılsın şekercim?
Merhaba canım hangi hastaneye gidiyosun,
kistler için soğan suyu çok iyi geliyormuş
denedin mi hiç?
ahh cnm yaa kiyamamKızlar ben hastaneye gittim kontrol için..adetin 3.gunu gitmem gerekiyormus drlar ozellikle acıklamadıgı için ve tüp bebek tedavisi falan olmayacagı içinde herhangi bir gun olur sandım bugun 6. Günümdü diğer ay 3. Gunu gel rezerve bakılcak dedi.enis bey yoktu bayan dr vardı.dedimki bu kistle tekrar tüp bebek denemek istemiyorum o da yapılmaz zaten dedi.demekki benim once rezervlere bakıp sonra ameliyat edilcek ve tüp planlanacak
ShinSeGi
Kistim 8 cmdi cok uzgunum:-(
Kistler mi alınacak şimdi hani menapoz tedavisi olacaktın?Ümraniye araştırma cnm
Sogan kürü cok denedim çikolata kisti benimki işe yaramıyor.gecen ay ısırganotu cayı içiyordum hastanelik oldum şiddetli sancım oldu 5 gun hastanede yattım şimdi kist için birsey yemege içmeye korkuyorum
ahh neslimm inşallah doktor görememiştir bu doktor görür keseyi en azından iki gün daha beklense değer 6000 olsa 3000de vajinal göremediği için mi bukdr net konuştuSize herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım
test için stresliyim canım ya..hemde neslinin durumunu öğrendim üzüldüm onada...yarın için dua bekliyorum gülüm..
Ümraniye araştırma cnm
Sogan kürü cok denedim çikolata kisti benimki işe yaramıyor.gecen ay ısırganotu cayı içiyordum hastanelik oldum şiddetli sancım oldu 5 gun hastanede yattım şimdi kist için birsey yemege içmeye korkuyorum
iğnenin kaçıncı günüDuamdasın ablacım,
yarın mı vericeksin kan testini?
ben de bugün idrar yaptım
ikinci çizgi silik şekilde çıktı
ama emin değilim.
çatlatma iğnesinin etkisidir
diye düşünüyorum..
amin gülüm inşallah..evet yarın sabah inşallah güzel haber vermek nasip olur...bugün akıntım vardı valla ped koydum yani..hep aklım orda ondanmı kaynaklanıyor anlamadım..çamaşırım ıslak ıslak oluyor yani..inşallah hayırlı haberi almak nasip olur gülüm...sen iğne yaptıralı kaç gün oldu?inşallah sende hamişsindir...Duamdasın ablacım,
ama emin değilim.
diye düşünüyorum..
İnşallah bu usg de görülür bu kadar güzel artışla nasıl dış gebelik olur?Size herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım
İnşallah güzel haber alırsın cnmDuamdasın ablacım,
ama emin değilim.
diye düşünüyorum..
iğnenin kaçıncı günü
İnşallah güzel haber alırsın cnm
hmm çok sınır iğne etkisi geçmişte olabilir geçmemişte inşallah geçmiştir bebiş etkisidr yarın ya da sonra ki gün tekrar test yapıcakmısın silinme var mı görmüş olursun
İnşallah güzel haber alırsın cnm
amin gülüm inşallah..evet yarın sabah inşallah güzel haber vermek nasip olur...bugün akıntım vardı valla ped koydum yani..hep aklım orda ondanmı kaynaklanıyor anlamadım..çamaşırım ıslak ıslak oluyor yani..inşallah hayırlı haberi almak nasip olur gülüm...sen iğne yaptıralı kaç gün oldu?inşallah sende hamişsindir...
Çok şükür CNm iyiyim bat bekliyorum yine.güzel haber alırsan yaz mutlaka yarın tekrar test yap bakalım koyulaşacak mı?İnşallah canım inşallah..
sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?