hmm çok sınır iğne etkisi geçmişte olabilir geçmemişte inşallah geçmiştir bebiş etkisidr yarın ya da sonra ki gün tekrar test yapıcakmısın silinme var mı görmüş olursun
Nedir bu kistlerden cektiğimiz..once yum toplansa olurda yum kalitesi kistlerden dolayı düşük cıkıyor zaten o yuzden anlamı yok hemde iğneler kisti iyice buyutuyor sen naptın nasıl gidiyor tedavinahh cnm yaa kiyamambenim de son gittgim doktor 3 kist saydi. sağ da yok biliyordum sagda da var dedi aslinda önce yum toplanip sonra kist alinsa olmazmiymis?
Ameliyatla ilgili birsey demediler ama benim tahminim o yonde.. yeniden hormonlara ve rezerve bakılcakmıs.kafam corba oldu iyiceKistler mi alınacak şimdi hani menapoz tedavisi olacaktın?
Neslihan canım cok uzuldum inşallah bu ultrasonda gorunur.degerin cok iyiymiş birkac gun daha beklense ne olur ki forumda okumustum kesesi gec gorunenler olabiliyormus.inşallah bi mucize olurSize herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım
Çok şükür CNm iyiyim bat bekliyorum yine.güzel haber alırsan yaz mutlaka yarın tekrar test yap bakalım koyulaşacak mı?
idrar testi yapmadım canım ya..yapmak istiyorum ama korkudan yapamıyorum..test fobim var biliyorsun .İnşallah canım inşallah..
10 gün oldu ablacım, inşallah bakalım..
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Yarın senden güzel haberi alalım inşallah..
idrar testi denemedin öyle değil mi?
idrar testi yapmadım canım ya..yapmak istiyorum ama korkudan yapamıyorum..test fobim var biliyorsun ..Rabbim cümlemizi mutlu etsin inşallah...
Amin gülüm inşallah ya. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..Evet biliyorum şekercim =)
benim eşimde netten almış bir sürü
o yüzden erken yaptım ben de..
inş adet gelmez 9 ay boyunca..
Kiyamam ya keske bastan soyleselerdi bosuna gitmezdin. Hic kuculme olmamis sanirim. Buyukluk ayni.Kızlar ben hastaneye gittim kontrol için..adetin 3.gunu gitmem gerekiyormus drlar ozellikle acıklamadıgı için ve tüp bebek tedavisi falan olmayacagı içinde herhangi bir gun olur sandım bugun 6. Günümdü diğer ay 3. Gunu gel rezerve bakılcak dedi.enis bey yoktu bayan dr vardı.dedimki bu kistle tekrar tüp bebek denemek istemiyorum o da yapılmaz zaten dedi.demekki benim once rezervlere bakıp sonra ameliyat edilcek ve tüp planlanacak
ShinSeGi
Kistim 8 cmdi cok uzgunum:-(
Canim senin tablondan tahmin ettim ben. Hatta sabah yazinca tamam dedim kesin. Bence degerin guzel katlamis. Gecen seferlerde boyle olmamisti. Deger tam sinirda vajinadan görünmesi icin insallah umarim hersey olumluya doner biraz bekle bakalim.Ben yine dış gebelik geçiriyorum çok yoruldum çok tükendim artık çokkkkkk hastane kapısında oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum cumartesiden beri değerlerim güzel katladı bugün 3200 dü ne karından ne vajinal yok kese yok yok yok
Size herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım
cibi35 @Kuzguni kızlar siz umraniyede hsg cekilcektiniz degil mi
Orada bi bayanla konustum hsg cekilmiş narkozsuz yapmıslar biliyorsunuz değil mi?
Ben narkozlu cekilmiştim ama sonrasında bile 3 gun cok agrım olmustu bazılarında adet agrısı gibi oluyomus ama bazılarınında cok şiddetli agrısı oluyomus eger imkanınız varsa narkozlu yapacak bir yeri secin derim
@Kuzguni canım siz embriyo cgh yaptırdınız mı hiç?özelde mi devlette mi yaptırdın tedavileri?Vazgectik artık demişsin ama ben tüp bolumunde 10. 7. Denemede bebeğine kavusanları okudum Allahtan umit kesilmez
passionete evet canım aynı hatta dogru olctuyse biraz buyumus 75 mmdi 81 mm ölçtü ama drun olçumune gore degişebilir demişlerdi sonuc olarak küçülme yok
Bu ay iğnede vurulmıycam heran acillik olabilirim anlamına geliyor dua et canım
cibi35 ohh iyi sevindim rahat gecmesine tüpler acık sanırım ins vesile olur cnm
Ben tüp yaptırırken sormuşlardı cekilmiştim zaten
Sana tüp merkezinde mi dediler oyle
Özel devlet benim bildiğim hepsi hsg istiyor aşılamadan tüp bebek ten once
Tüplerde sıvıda olabilir embriyo yu zehirliyormus tutunmaya engel
Cektirmemiş mi ben bilmiyodumBende öyle olması gerektiğini düşünüyordum da @Kuzguni çektirmemiş ya hiç, acaba gerekli mi görmüyorlar dedim..
Cektirmemiş mi ben bilmiyodum
Tüplerde sıvı birikmesi diye birsey var bende tüp bolumunde öğrendim embriyo yu zehirliyomus oyle birsey varsa transfer den once tüpleri baglıyorlarmış
@Kuzguni
Sen kac deneme yaptın nasıl hsg cekilmez anlayamadım
İnşallah vesilen olurda mucizen gelir
Bu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
Ay CNm inşallah cumaya kese kendini gösterir.dualarımız seninle beta çok güzel artmış sonuçta rahim kalınlığı da iyiymiş rabbim mucizesini göstersin inşallahBu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?