Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm çok sınır iğne etkisi geçmişte olabilir geçmemişte inşallah geçmiştir bebiş etkisidr yarın ya da sonra ki gün tekrar test yapıcakmısın silinme var mı görmüş olursun

Evet canım ben de muallakta kaldım.
iğne etkisidir diye düşündüm
1 senedir deniyoruz
geçen sene bir kaybım oldu
erken doğumla kaybettim.
Normal doğum yaptım
ciğerleri gelişmediği için yaşamadı.
Ondan beri hamile kalamadım.
İnşallah hayırlısıyla nasip olur. .

ahh cnm yaa kiyamam benim de son gittgim doktor 3 kist saydi. sağ da yok biliyordum sagda da var dedi aslinda önce yum toplanip sonra kist alinsa olmazmiymis?
Nedir bu kistlerden cektiğimiz..once yum toplansa olurda yum kalitesi kistlerden dolayı düşük cıkıyor zaten o yuzden anlamı yok hemde iğneler kisti iyice buyutuyor sen naptın nasıl gidiyor tedavin

Kistler mi alınacak şimdi hani menapoz tedavisi olacaktın?
Ameliyatla ilgili birsey demediler ama benim tahminim o yonde.. yeniden hormonlara ve rezerve bakılcakmıs.kafam corba oldu iyice

Neslihan canım cok uzuldum inşallah bu ultrasonda gorunur.degerin cok iyiymiş birkac gun daha beklense ne olur ki forumda okumustum kesesi gec gorunenler olabiliyormus.inşallah bi mucize olur

Çok şükür CNm iyiyim bat bekliyorum yine.güzel haber alırsan yaz mutlaka yarın tekrar test yap bakalım koyulaşacak mı?

Evde düzine düzine test var cicim.
netten almış eşim,
eczaneye gitmeye gerek kalmıyor
İnşallah beklenen adet gelmez..

İnşallah canım inşallah..

10 gün oldu ablacım, inşallah bakalım..
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Yarın senden güzel haberi alalım inşallah..
idrar testi denemedin öyle değil mi?
idrar testi yapmadım canım ya..yapmak istiyorum ama korkudan yapamıyorum..test fobim var biliyorsun ..Rabbim cümlemizi mutlu etsin inşallah...

idrar testi yapmadım canım ya..yapmak istiyorum ama korkudan yapamıyorum..test fobim var biliyorsun ..Rabbim cümlemizi mutlu etsin inşallah...

Evet biliyorum şekercim =)
benim eşimde netten almış bir sürü
o yüzden erken yaptım ben de..
inş adet gelmez 9 ay boyunca..

cibi35 @Kuzguni kızlar siz umraniyede hsg cekilcektiniz degil mi
Orada bi bayanla konustum hsg cekilmiş narkozsuz yapmıslar biliyorsunuz değil mi?
Ben narkozlu cekilmiştim ama sonrasında bile 3 gun cok agrım olmustu bazılarında adet agrısı gibi oluyomus ama bazılarınında cok şiddetli agrısı oluyomus eger imkanınız varsa narkozlu yapacak bir yeri secin derim

@Kuzguni canım siz embriyo cgh yaptırdınız mı hiç?özelde mi devlette mi yaptırdın tedavileri?Vazgectik artık demişsin ama ben tüp bolumunde 10. 7. Denemede bebeğine kavusanları okudum Allahtan umit kesilmez

Kiyamam ya keske bastan soyleselerdi bosuna gitmezdin. Hic kuculme olmamis sanirim. Buyukluk ayni.

Canim senin tablondan tahmin ettim ben. Hatta sabah yazinca tamam dedim kesin. Bence degerin guzel katlamis. Gecen seferlerde boyle olmamisti. Deger tam sinirda vajinadan görünmesi icin insallah umarim hersey olumluya doner biraz bekle bakalim.

Geçmiş olsun canım zaten tedavi olmak değil de bu önceki prosedürler, randevu alma, regliyi denk getirme vs.. insanı yıpratan kısım oluyor..
Bu arada ben ümraniye de çektirdim Hsg yi. Muayeneye gittim hemen ertesi gün çektiler ama işlem sonrası hiç ağrım olmadı. İşlem sırasında ilaç verirken adet sancısı gibi bir ağrı oldu onun haricindekiler vajinal muayene ile aynı zaten. Benim için narkoz almaya değmeyecek bir işlem oldu çok şükür..

Ben birde tüp denemesinden önce hsg çekilmemesine anlam veremedim. devlette bana söylediklerine göre rapor için bile bu filme ihtiyaç varmış. belki tüp bebekte tüplerin açık olup olmaması önemli değil ama tedavinin gidişatı açısından bence sondan başlamak gibi. yani belki de tüp tıkalı o nedenle bebek olmuyor belki aşılamaya bile gerek kalmadan oluşacak bir gebelik var neden önce buna bakılmıyor çözemedim.. Siz biliyor musunuz? @Kuzguni ZehreNur ShinSeGi

passionete evet canım aynı hatta dogru olctuyse biraz buyumus 75 mmdi 81 mm ölçtü ama drun olçumune gore degişebilir demişlerdi sonuc olarak küçülme yok
Bu ay iğnede vurulmıycam heran acillik olabilirim anlamına geliyor dua et canım

cibi35 ohh iyi sevindim rahat gecmesine tüpler acık sanırım ins vesile olur cnm
Ben tüp yaptırırken sormuşlardı cekilmiştim zaten
Sana tüp merkezinde mi dediler oyle
Özel devlet benim bildiğim hepsi hsg istiyor aşılamadan tüp bebek ten once
Tüplerde sıvıda olabilir embriyo yu zehirliyormus tutunmaya engel

Bende öyle olması gerektiğini düşünüyordum da @Kuzguni çektirmemiş ya hiç, acaba gerekli mi görmüyorlar dedim..

Bende öyle olması gerektiğini düşünüyordum da @Kuzguni çektirmemiş ya hiç, acaba gerekli mi görmüyorlar dedim..
Cektirmemiş mi ben bilmiyodum
Tüplerde sıvı birikmesi diye birsey var bende tüp bolumunde öğrendim embriyo yu zehirliyomus oyle birsey varsa transfer den once tüpleri baglıyorlarmış
@Kuzguni
Sen kac deneme yaptın nasıl hsg cekilmez anlayamadım
İnşallah vesilen olurda mucizen gelir

Neslihaann Kizimda net dollenme tarihimi bilemiyorum ama enn az 18 gun garanti gecmisti usg.ye girdigimde (belki 20-21 gun) vee keseyi usg.de cok zor gormustu doktorum. Tablona gore senin bugun dollenme sonrasi en fazla 17 gun olmus. Bence gorunmeyebilir. Rahat ol diyemiycem, olamazsin biliyorum, ama lutfen bil ki gorunmeme ihtimali de var..

Sen soylemistin, luteal fazim 16-17 gun suruyor demistin. Bence bu durum, dollenme / buyume hizini da etkiliyor baslarda. Benim de oyleydi cunku. Iliski tarihlerime gore kese cok kucuktu.

Bak bunu da yeni öğrendim.. dediğin gibi inşallah vesile olur canım

Bu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi

Bana erken gibi geliyor canım ya inşallah cumaya rahatlarsın dikkat et stres yapma bol bol dinlen dikkat et kendine

Ay CNm inşallah cumaya kese kendini gösterir.dualarımız seninle beta çok güzel artmış sonuçta rahim kalınlığı da iyiymiş rabbim mucizesini göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…