Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana erken gibi geliyor canım ya inşallah cumaya rahatlarsın dikkat et stres yapma bol bol dinlen dikkat et kendine

Ay CNm inşallah cumaya kese kendini gösterir.dualarımız seninle beta çok güzel artmış sonuçta rahim kalınlığı da iyiymiş rabbim mucizesini göstersin inşallah
Bi mutlu huzurlu hamilelik haberi aldığım yok 3 yılı geçti evliliğim nasıl bi imtihan bu bilmiyorum bugün çok ağladım güya güzel haber verecektim bu kez size çok ümitliydim

ayy hadi inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım dualarımdasın dinlen üzülme ii düşün

yum kalitesini etkiliyorsa baştan aldirmak daha mantikli tabi. bence insallah sende bu sefer bebisine kavusacaksin. ben de adet oldum cumartesi gitcez histeroskopi günü belirlicez bu ay da dk hapi kullandircak büyük ihtimal. o da şansima kendi doktorum yokmus baska doktor bakcak cumartesi bi dahaki aya sanirim tedaviye baslariz

Eğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı

aynen cnm. tüp bebek ve aşılama için hatta yum takibi icin bile gittigim de tüm doktorlarin ilk sorduğu rahim filmi. sende nasil rahim filmi olmadan işlem yapmışlar hayret yaa bu kadar acemilik olur mu ya da paragözler. rahim filminde rahimle alakali bazi problemlerde ortaya cikiyor bazen

Eğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Canim icini ferah tut ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum bugun 3000 e yeni katlandiysa görünmediği normal olabilir. Progesteron kullan bakalım sen; biz de bol bol duâ edelim. İnsAllah yaramaz ufaklık seninledir... Allahin izniyle listenin altina bekliyorum seni de.. yazdiklarini okurken olamaz olmasin diye duâ etmiştim.. insallah doktorun son söylediği gibidir

Canim ben inanmiyorum acikcasi dis gebelik olduguna. Hatirlarsan benim kan degeri ilk 201 ikinciyi yanlis anlamistik 297 anlamistik ertesi gun baska doktora gittim ve orda deger 269 cikti. Doktor kesin kimyasal gözüyle bakti. Git bekle yapacak bisey yok dedi ama ben o kadar olumlu düşünüyordum ki doktor sonrasi gezmeye gittim. Insallah bebisin seninle bil dua edelim olumlu düşun. Bence hersey guzel olacak.

Ya bu değerlerle nasıl dış gebelik olur hala anlamıyorum.iki katdan bile fazla artmış hayret birşey inşallah herşey yolundadır
Canim ben de inanmiyorum nedense deger gayet iyi.

ay canım benim ya...doktor kesin dış gebelik dedimi ya?sen ne zaman gittin kan testine neslicim?
Leyla abla senle belirtilerimiz o kadar birebir aynıydı ki ben cumartesi öylesine sabah idrarımı işleri yaparken tutmuş olduğum için test yapayım dedim çıkmaz ama evde test bol dedim ne olacak 1 test gider en fazla bide ne göreyim kopkoyu kırmızı çizgi hemen kan verdim 468 mi ne çıktı okunduğum Hoca bu kez kimseye söyleme biraz ilerlesin demişti yazamadım size içim içimi yedi hatta değer yüksek geldi bana birilerinden fikir duymak istedim arkadaşım diye sordum size sonra İstanbul'daki doktorumu aradım 2 değer görelim progestan başlayalım katlama güzelse dedi değerlerim güzel katladı dün doktora gitmiştim dedi ki bu doktor yarın bi değer daha görüp öyle muayene edelim yarın görünür artık vajinal dedi varya içimde de öyle ümit vardı ki benim ilk defa bu kadar erken bu kadar yüksek değerlerim olmuştu bugün değeri görünce çok mutlu girmiştim odaya ama muayene sonrası hastane koridorundan dişlerimi sıkarak kendimi dışarı attım orda hüngür hüngür ağladım bankta etraftaki kimse umurumda olmadan eşim gelene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım.sizede yazamadım hocayı dinlemiş olmak için ama sana hep senden çok ümitliyim yazasım geldi benim belirtilerimle aynı belirtilerin hatta kabızlık bile yani inşallah bebeğin gelir leyla abla

yok yaa bizim kistler ilacla bile gecmiyor otla çöple hayatta gecmez. bakalim benimkiler noldu cumartesi görcez

caniiiimmmm mesajini yeni fark ettim cok üzüldüm Rabbim hayirlisini versin insallah

Az önce bir topikte okudum 6000 de görülmüş kese.hatta ona da dış gebelik denmiş önce. Neslihaann CNm az önce bir yerde okudum ikiz gebelikte de kese geç görülüyormuş artışlarda hep iki katından fazla.biz duamızı edelim rabbim mucizesini göstersin inşallah

canim insallaaahhhhh kese görülür insallah saglikli bi gebelik olur bu sefer. cok dua edicem sana. doktor bile umutsuz konusmamis sen de umudunu kaybetme

Bugün eşimde diyor ki değerler hep yüksek katladı belki ikidir ikiz olduğu için keseleri küçüktür belki ondan görünmedi inofolic belki sende 2 yumurta oluşturdu diyor eşimde annem aradı onada aynı demişler kadının 6000 de kese görülmemiş doktor iğneyi vermiş git vurduran demiş dış gebelik kadın iğneyi atmış cantaya vurdurtmamis şimdi kocaman çocuk olmuş dış gebelik denen bebek

canim insallaaahhhhh kese görülür insallah saglikli bi gebelik olur bu sefer. cok dua edicem sana. doktor bile umutsuz konusmamis sen de umudunu kaybetme
İnşallah canım umudumu doktor artık net diyene kadar kaybetmeyecem çok inanmıştım bu kez inşallah gelecek insallah

Canım ben iyi şeyler düşünüyorum ve dua ediyorum sana. Sen bu ay hatırladığım kadarıyla ekstra takviyeler alıyordun. Belki iki yumurtan gelişti.Değerlerin de çok güzel artınca ben ikiz olabileceğini bile düşündüm. İkiz ya da tek inşallah sağlıklı bir hamilelik olacak Allahın izniyle

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dualarınız için çok sağolun Rabbim hiç birimize yaşatmasın bunları Rabbim sağlıklı hamilelikler yaşatsın bize hiç hamile kalmayanlar bazen üzülüyor ya kimyasal bile olsa hiç hamile kalamadım diye işte öyle demeyin ne olur hep sağlıklı anı isteyin hiç kalamadiysaniz bile ilk olsun sağlıklı olsun hep öyle dua edin inanın bu gebelik kayıpları diş gebelikler yaşama sevincini mutluluğunu alıyor insanın ama yilmayacam ağladım bugün çok evet ama ağlamadan da olmuyor deşarj duman ve yeniden ümit dolu kalktım ayağa ben güçlü biriyim anne olana kadar bu yolda yılmadan savaşacam belkide mucizem benimle onlar goremesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…