- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bana erken gibi geliyor canım ya inşallah cumaya rahatlarsın dikkat et stres yapma bol bol dinlen dikkat et kendine
Bi mutlu huzurlu hamilelik haberi aldığım yok 3 yılı geçti evliliğim nasıl bi imtihan bu bilmiyorum bugün çok ağladım güya güzel haber verecektim bu kez size çok ümitliydimAy CNm inşallah cumaya kese kendini gösterir.dualarımız seninle beta çok güzel artmış sonuçta rahim kalınlığı da iyiymiş rabbim mucizesini göstersin inşallah
ayy hadi inşallah sağlıklı bi gebeliktir canım dualarımdasın dinlen üzülme ii düşünBu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
yum kalitesini etkiliyorsa baştan aldirmak daha mantikli tabi. bence insallah sende bu sefer bebisine kavusacaksin. ben de adet oldum cumartesi gitcez histeroskopi günü belirlicez bu ay da dk hapi kullandircak büyük ihtimal. o da şansima kendi doktorum yokmus baska doktor bakcak cumartesiNedir bu kistlerden cektiğimiz..once yum toplansa olurda yum kalitesi kistlerden dolayı düşük cıkıyor zaten o yuzden anlamı yok hemde iğneler kisti iyice buyutuyor sen naptın nasıl gidiyor tedavin
Ameliyatla ilgili birsey demediler ama benim tahminim o yonde.. yeniden hormonlara ve rezerve bakılcakmıs.kafam corba oldu iyice
Neslihan canım cok uzuldum inşallah bu ultrasonda gorunur.degerin cok iyiymiş birkac gun daha beklense ne olur ki forumda okumustum kesesi gec gorunenler olabiliyormus.inşallah bi mucize olur
aynen cnm. tüp bebek ve aşılama için hatta yum takibi icin bile gittigim de tüm doktorlarin ilk sorduğu rahim filmi. sende nasil rahim filmi olmadan işlem yapmışlar hayret yaa bu kadar acemilik olur mu ya da paragözler. rahim filminde rahimle alakali bazi problemlerde ortaya cikiyor bazenBen birde tüp denemesinden önce hsg çekilmemesine anlam veremedim. devlette bana söylediklerine göre rapor için bile bu filme ihtiyaç varmış. belki tüp bebekte tüplerin açık olup olmaması önemli değil ama tedavinin gidişatı açısından bence sondan başlamak gibi. yani belki de tüp tıkalı o nedenle bebek olmuyor belki aşılamaya bile gerek kalmadan oluşacak bir gebelik var neden önce buna bakılmıyor çözemedim.. Siz biliyor musunuz? @Kuzguni @ZehreNurShinSeGi
Ya bu değerlerle nasıl dış gebelik olur hala anlamıyorum.iki katdan bile fazla artmış hayret birşey inşallah herşey yolundadırEğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Canim icini ferah tut ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum bugun 3000 e yeni katlandiysa görünmediği normal olabilir. Progesteron kullan bakalım sen; biz de bol bol duâ edelim. İnsAllah yaramaz ufaklık seninledir... Allahin izniyle listenin altina bekliyorum seni de.. yazdiklarini okurken olamaz olmasin diye duâ etmiştim.. insallah doktorun son söylediği gibidirEğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Canim ben inanmiyorum acikcasi dis gebelik olduguna. Hatirlarsan benim kan degeri ilk 201 ikinciyi yanlis anlamistik 297 anlamistik ertesi gun baska doktora gittim ve orda deger 269 cikti. Doktor kesin kimyasal gözüyle bakti. Git bekle yapacak bisey yok dedi ama ben o kadar olumlu düşünüyordum ki doktor sonrasi gezmeye gittim. Insallah bebisin seninle bil dua edelim olumlu düşun. Bence hersey guzel olacak.Bu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
Canim ben de inanmiyorum nedense deger gayet iyi.Ya bu değerlerle nasıl dış gebelik olur hala anlamıyorum.iki katdan bile fazla artmış hayret birşey inşallah herşey yolundadır
Abla haberini bekliyorum sonucu ogrenince benj de etiketler misin..??Amin gülüm inşallah ya. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..
Leyla abla senle belirtilerimiz o kadar birebir aynıydı ki ben cumartesi öylesine sabah idrarımı işleri yaparken tutmuş olduğum için test yapayım dedim çıkmaz ama evde test bol dedim ne olacak 1 test gider en fazla bide ne göreyim kopkoyu kırmızı çizgi hemen kan verdim 468 mi ne çıktı okunduğum Hoca bu kez kimseye söyleme biraz ilerlesin demişti yazamadım size içim içimi yedi hatta değer yüksek geldi bana birilerinden fikir duymak istedim arkadaşım diye sordum size sonra İstanbul'daki doktorumu aradım 2 değer görelim progestan başlayalım katlama güzelse dedi değerlerim güzel katladı dün doktora gitmiştim dedi ki bu doktor yarın bi değer daha görüp öyle muayene edelim yarın görünür artık vajinal dedi varya içimde de öyle ümit vardı ki benim ilk defa bu kadar erken bu kadar yüksek değerlerim olmuştu bugün değeri görünce çok mutlu girmiştim odaya ama muayene sonrası hastane koridorundan dişlerimi sıkarak kendimi dışarı attım orda hüngür hüngür ağladım bankta etraftaki kimse umurumda olmadan eşim gelene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım.sizede yazamadım hocayı dinlemiş olmak için ama sana hep senden çok ümitliyim yazasım geldi benim belirtilerimle aynı belirtilerin hatta kabızlık bile yani inşallah bebeğin gelir leyla ablaay canım benim ya...doktor kesin dış gebelik dedimi ya?sen ne zaman gittin kan testine neslicim?
yok yaa bizim kistler ilacla bile gecmiyor otla çöple hayatta gecmez. bakalim benimkiler noldu cumartesi görcezÜmraniye araştırma cnm
Sogan kürü cok denedim çikolata kisti benimki işe yaramıyor.gecen ay ısırganotu cayı içiyordum hastanelik oldum şiddetli sancım oldu 5 gun hastanede yattım şimdi kist için birsey yemege içmeye korkuyorum
caniiiimmmm mesajini yeni fark ettimSize herşey netleşince yazacaktım bu kez cumartesi 468 pazartesi 1389 bugünde 3208 çıktı kese için çağırmıştı bugün karından baktı yok sonra alttan baktı nerdeyse 10 dk baktı yok yok yok değer güzel katladı nasıl olur dedim bazen değer güzel ilerleyebilir dedi sol över biraz büyük ordan biraz şuphelendigi.yarin icapci tekrar görsün yoksa bekletmeden hemen metotrax vurulmalı dedi.agla ağla içim dışıma çıktı çok umitlenmistim çok şimdi özelde 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktorda sıra bekliyoruz ama çok kötüyüm ne ümitlerle girmiştim içeri ayakta zor durarak çıktım
Az önce bir topikte okudum 6000 de görülmüş kese.hatta ona da dış gebelik denmiş önce.Canim ben inanmiyorum acikcasi dis gebelik olduguna. Hatirlarsan benim kan degeri ilk 201 ikinciyi yanlis anlamistik 297 anlamistik ertesi gun baska doktora gittim ve orda deger 269 cikti. Doktor kesin kimyasal gözüyle bakti. Git bekle yapacak bisey yok dedi ama ben o kadar olumlu düşünüyordum ki doktor sonrasi gezmeye gittim. Insallah bebisin seninle bil dua edelim olumlu düşun. Bence hersey guzel olacak.
Canim ben de inanmiyorum nedense deger gayet iyi.
canim insallaaahhhhh kese görülür insallah saglikli bi gebelik olur bu sefer. cok dua edicem sana. doktor bile umutsuz konusmamis sen de umudunu kaybetmeBu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
İnan ki bende hala bugün yaşadıklarım neydi anlayamadım başım zonkluyorYa bu değerlerle nasıl dış gebelik olur hala anlamıyorum.iki katdan bile fazla artmış hayret birşey inşallah herşey yolundadır
Bugün eşimde diyor ki değerler hep yüksek katladı belki ikidir ikiz olduğu için keseleri küçüktür belki ondan görünmedi inofolic belki sende 2 yumurta oluşturdu diyor eşimde annem aradı onada aynı demişler kadının 6000 de kese görülmemiş doktor iğneyi vermiş git vurduran demiş dış gebelik kadın iğneyi atmış cantaya vurdurtmamis şimdi kocaman çocuk olmuş dış gebelik denen bebekAz önce bir topikte okudum 6000 de görülmüş kese.hatta ona da dış gebelik denmiş önce.Neslihaann CNm az önce bir yerde okudum ikiz gebelikte de kese geç görülüyormuş artışlarda hep iki katından fazla.biz duamızı edelim rabbim mucizesini göstersin inşallah
İnşallah canım umudumu doktor artık net diyene kadar kaybetmeyecem çok inanmıştım bu kez inşallah gelecek insallahcanim insallaaahhhhh kese görülür insallah saglikli bi gebelik olur bu sefer. cok dua edicem sana. doktor bile umutsuz konusmamis sen de umudunu kaybetme
Canım ben iyi şeyler düşünüyorum ve dua ediyorum sana. Sen bu ay hatırladığım kadarıyla ekstra takviyeler alıyordun. Belki iki yumurtan gelişti.Değerlerin de çok güzel artınca ben ikiz olabileceğini bile düşündüm. İkiz ya da tek inşallah sağlıklı bir hamilelik olacak Allahın izniyleEğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Bu ay değil geçen ay bata 8gun kala bir düşüş oldu bu ay daha gelmedi maalesefAteşe bakınca henüz ovu olmamış 22 .gün test mi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?