Cnm sabahtır bakıyorum kk da 3000 4000 lerde keseyi göremeyenler var bazıları da çoğul gebelik.dediğin gibi beta yüksek ama kese küçük olabilir.Bugün eşimde diyor ki değerler hep yüksek katladı belki ikidir ikiz olduğu için keseleri küçüktür belki ondan görünmedi inofolic belki sende 2 yumurta oluşturdu diyor eşimde annem aradı onada aynı demişler kadının 6000 de kese görülmemiş doktor iğneyi vermiş git vurduran demiş dış gebelik kadın iğneyi atmış cantaya vurdurtmamis şimdi kocaman çocuk olmuş dış gebelik denen bebek
Ama daha yumurta çatlamamış çalışmalarını yap senBu ay değil geçen ay bata 8gun kala bir düşüş oldu bu ay daha gelmedi maalesef
bi tüpün daha mı uzundu canım sanki embriyo gelene kdr yoruluyodur demiştik o mu sıkıntı yaratıyo acaba bide bülent tıraş ne problem var demişti bidaha mı çekilmesi lazım demiştiEğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
Bülent tras tüplerde sorun görünüyor yazmıştı burda 3 ayrı doktora getirip gösterdim hepsi tuplerin açık sağlıklı dedi uzunluğu da sordum o problem değil sıvı geçmiş dedibi tüpün daha mı uzundu canım sanki embriyo gelene kdr yoruluyodur demiştik o mu sıkıntı yaratıyo acaba bide bülent tıraş ne problem var demişti bidaha mı çekilmesi lazım demişti
işiBülent tras tüplerde sorun görünüyor yazmıştı burda 3 ayrı doktora getirip gösterdim hepsi tuplerin açık sağlıklı dedi uzunluğu da sordum o problem değil sıvı geçmiş dedi
inşallah sağlıklıdır bu bebiş canım en önemlisi sana zarar vermemesi tabi ki ama okdr çok istiyoruz ki anne olmayı Rabbim sağlıkla nasip etmiş olsun 2 gün sonra gözükcek inşallah keseBülent tras tüplerde sorun görünüyor yazmıştı burda 3 ayrı doktora getirip gösterdim hepsi tuplerin açık sağlıklı dedi uzunluğu da sordum o problem değil sıvı geçmiş dedi
Az önce bir topikte okudum 6000 de görülmüş kese.hatta ona da dış gebelik denmiş önce.Neslihaann CNm az önce bir yerde okudum ikiz gebelikte de kese geç görülüyormuş artışlarda hep iki katından fazla.biz duamızı edelim rabbim mucizesini göstersin inşallah
Over yumurtalik değil mi ilk doktor boyutları biraz büyük gibi dedi ama bilmediği bişey var ben pco görünümüne sahip bi hastayım pco da overler biraz daha büyük görünebilir o an beynim durdu bunu bile diyemedim kadına diğer doktor hiç bişey demedi hatta sanki kese yeri burası olacak gibi dedi bi yeri gösterdi 2. Doktor sonra da rahim altında hafif kanama gördüğü için progestan verdi dedi ki iç gebelik olup düsukte olabilir bilemeyiz ama iç gebelik %90 hekimlik tecrübem onu sezdiriyor bana dedi.randevumuz yoktu doktorun özel muayenesi dışarda birsuru hastası sıra beklerken abartisiz yarım saat bizimle konuştu birsuru örnekler verdi ilk dış gebelik geçirdiğimde de korkarak buna gitmiştik doktor anneyi kaybedebiliriz dedi demiştik dur bakalım dedi öyle hemen bişey olmaz sana en fazla ameliyat olursun paniğimi geçirmeye çalışmıştı.ama işte hiç soru sormaya müsade etmiyor hep kendi konuşuyor doktor.en sakın sensin dedi bana muayene ederken baban çok panik olmuş kendinde değil deyince çıkınca babama baktım gerçekten de öyleydi zor bi gündü.attigin linki okuyorum öyle rahatlattı ki beni anlatamam yavrum cuma görünecek inşallahBugün ilk dr overin birinde Şişlik gördü yazdın o daha önce dış gebelik yaşadığın tüp mü? 2. Dr buna birşey dedi mi o da şişliği gördü mü?
işi
Bi mutlu huzurlu hamilelik haberi aldığım yok 3 yılı geçti evliliğim nasıl bi imtihan bu bilmiyorum bugün çok ağladım güya güzel haber verecektim bu kez size çok ümitliydim
Canım benim herşeyi okudum bebeğin inşallah seninledir ağlayıp rahatlamissin şimdi sabırla bekleme zamanı yakın tarihte bi arkadaşımın da 3000 kusurlerde sadece rahim kalinlasmis demişti doktor iki gün sonra siyah nokta kadar kesesi göründü şimdi dualarımız seninle inşallah güzel haberler vermek nasip olsunArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dualarınız için çok sağolun Rabbim hiç birimize yaşatmasın bunları Rabbim sağlıklı hamilelikler yaşatsın bize hiç hamile kalmayanlar bazen üzülüyor ya kimyasal bile olsa hiç hamile kalamadım diye işte öyle demeyin ne olur hep sağlıklı anı isteyin hiç kalamadiysaniz bile ilk olsun sağlıklı olsun hep öyle dua edin inanın bu gebelik kayıpları diş gebelikler yaşama sevincini mutluluğunu alıyor insanın ama yilmayacam ağladım bugün çok evet ama ağlamadan da olmuyor deşarj duman ve yeniden ümit dolu kalktım ayağa ben güçlü biriyim anne olana kadar bu yolda yılmadan savaşacam belkide mucizem benimle onlar goremesede
İnşallah canım biraz okuyunca böyle keseyi değeri güzel katlayıp göremeyen çok kişi okudum sonra görünmüş hatta bazısının çoğul gebelik olduğu için görülmemiş cuma mübarek gün inşallah bana güzel haberler getirirCanım benim herşeyi okudum bebeğin inşallah seninledir ağlayıp rahatlamissin şimdi sabırla bekleme zamanı yakın tarihte bi arkadaşımın da 3000 kusurlerde sadece rahim kalinlasmis demişti doktor iki gün sonra siyah nokta kadar kesesi göründü şimdi dualarımız seninle inşallah güzel haberler vermek nasip olsun
Ah canım inşallah bize de çifte güzel haberler ver inşallah arkadaşım hatta kese nokta gibi diye de panik oldu günlerce şimdi 13 haftalık oldu bile darısı başına olsun hepimizin aklı duası sende canımİnşallah canım biraz okuyunca böyle keseyi değeri güzel katlayıp göremeyen çok kişi okudum sonra görünmüş hatta bazısının çoğul gebelik olduğu için görülmemiş cuma mübarek gün inşallah bana güzel haberler getirir
Sonuç inşallah olumlu olurda etiketlemek nasip olur. Dualarınızı bekliyorum gülüm..Abla haberini bekliyorum sonucu ogrenince benj de etiketler misin..??
Senden veNeslihaann dan cok umutluyum bu ay.. insAllahh sonu yesillenir tablonuzun
Canım benim inşallah. Hafif karın ağrım var stres yapıyorum ondanmı bilmiyorum ki. Şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı. Rabbim güzel haberlerle topice gelmeyi nasip etsin canım. Senin gebeliğinin de sağlıklı olacağını düşünelim ki öyle olsun gülüm. Duâ edelim birbirimize canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..Leyla abla senle belirtilerimiz o kadar birebir aynıydı ki ben cumartesi öylesine sabah idrarımı işleri yaparken tutmuş olduğum için test yapayım dedim çıkmaz ama evde test bol dedim ne olacak 1 test gider en fazla bide ne göreyim kopkoyu kırmızı çizgi hemen kan verdim 468 mi ne çıktı okunduğum Hoca bu kez kimseye söyleme biraz ilerlesin demişti yazamadım size içim içimi yedi hatta değer yüksek geldi bana birilerinden fikir duymak istedim arkadaşım diye sordum size sonra İstanbul'daki doktorumu aradım 2 değer görelim progestan başlayalım katlama güzelse dedi değerlerim güzel katladı dün doktora gitmiştim dedi ki bu doktor yarın bi değer daha görüp öyle muayene edelim yarın görünür artık vajinal dedi varya içimde de öyle ümit vardı ki benim ilk defa bu kadar erken bu kadar yüksek değerlerim olmuştu bugün değeri görünce çok mutlu girmiştim odaya ama muayene sonrası hastane koridorundan dişlerimi sıkarak kendimi dışarı attım orda hüngür hüngür ağladım bankta etraftaki kimse umurumda olmadan eşim gelene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım.sizede yazamadım hocayı dinlemiş olmak için ama sana hep senden çok ümitliyim yazasım geldi benim belirtilerimle aynı belirtilerin hatta kabızlık bile yani inşallah bebeğin gelir leyla abla
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşayacağız. Korkunun ecele faydası yok.buğün arkadaşım yarın için güzel şeyler söyledi. Senin hamile olduğunu düşünüyorum dedi. Ama eğer sonuç dilediğimiz gibi olmazsa üzülme sakın illaki orası dolacak bu sefer olmasa birdaha ki olmasa diğer sefere diye beni motive etti sağolsun. Yürekten pozitif çıkmasını istiyorum. Rabbim yüzümüze baksın inşallah. Annemler gitmeden onlarada müjde vermek istiyorum..Ah canım inşallah bize de çifte güzel haberler ver inşallah arkadaşım hatta kese nokta gibi diye de panik oldu günlerce şimdi 13 haftalık oldu bile darısı başına olsun hepimizin aklı duası sende canım
Tabi @LeYLa_21 yarın da senin güzel haberlerin gelsin inşallah ben de her zaman evde testte görme taraftarıyım kan verio sonuç beklemek saatlerce daha gergin daha yıkıcı diye düşünüyorum
Inşallah mujdeni duymak nasip olur yarın canım önce senden sonra neslihandan güzel haberler alalım artık topik yeniden canlansin sağlıklı hayırlı gebelikler nasip olsunSonuç inşallah olumlu olurda etiketlemek nasip olur. Dualarınızı bekliyorum gülüm..
Canım benim inşallah. Hafif karın ağrım var stres yapıyorum ondanmı bilmiyorum ki. Şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı. Rabbim güzel haberlerle topice gelmeyi nasip etsin canım. Senin gebeliğinin de sağlıklı olacağını düşünelim ki öyle olsun gülüm. Duâ edelim birbirimize canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşayacağız. Korkunun ecele faydası yok.buğün arkadaşım yarın için güzel şeyler söyledi. Senin hamile olduğunu düşünüyorum dedi. Ama eğer sonuç dilediğimiz gibi olmazsa üzülme sakın illaki orası dolacak bu sefer olmasa birdaha ki olmasa diğer sefere diye beni motive etti sağolsun. Yürekten pozitif çıkmasını istiyorum. Rabbim yüzümüze baksın inşallah. Annemler gitmeden onlarada müjde vermek istiyorum..
Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah gülüm..Inşallah mujdeni duymak nasip olur yarın canım önce senden sonra neslihandan güzel haberler alalım artık topik yeniden canlansin sağlıklı hayırlı gebelikler nasip olsun
Leyla şenini arın saat kaçta randevun?Sonuç inşallah olumlu olurda etiketlemek nasip olur. Dualarınızı bekliyorum gülüm..
Canım benim inşallah. Hafif karın ağrım var stres yapıyorum ondanmı bilmiyorum ki. Şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı. Rabbim güzel haberlerle topice gelmeyi nasip etsin canım. Senin gebeliğinin de sağlıklı olacağını düşünelim ki öyle olsun gülüm. Duâ edelim birbirimize canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşayacağız. Korkunun ecele faydası yok.buğün arkadaşım yarın için güzel şeyler söyledi. Senin hamile olduğunu düşünüyorum dedi. Ama eğer sonuç dilediğimiz gibi olmazsa üzülme sakın illaki orası dolacak bu sefer olmasa birdaha ki olmasa diğer sefere diye beni motive etti sağolsun. Yürekten pozitif çıkmasını istiyorum. Rabbim yüzümüze baksın inşallah. Annemler gitmeden onlarada müjde vermek istiyorum..
Valla canım zorla doktorun sekreterine bağlattım teli. Randevu full doluymuşLeyla şenini arın saat kaçta randevun?
Canim ne diyecegimi bilemedim bir anda insallah vardir ve gec gorunumlu ilerliyordur.bende ilk 8000 oldugunda gordum keseyi hatta ikinci kesemin olusumu bir hafta geriden geldi sonra belirdi insallah rabbim saglikli bebekler guzel gecen bir hamilelik nasip etsin sanada..Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dualarınız için çok sağolun Rabbim hiç birimize yaşatmasın bunları Rabbim sağlıklı hamilelikler yaşatsın bize hiç hamile kalmayanlar bazen üzülüyor ya kimyasal bile olsa hiç hamile kalamadım diye işte öyle demeyin ne olur hep sağlıklı anı isteyin hiç kalamadiysaniz bile ilk olsun sağlıklı olsun hep öyle dua edin inanın bu gebelik kayıpları diş gebelikler yaşama sevincini mutluluğunu alıyor insanın ama yilmayacam ağladım bugün çok evet ama ağlamadan da olmuyor deşarj duman ve yeniden ümit dolu kalktım ayağa ben güçlü biriyim anne olana kadar bu yolda yılmadan savaşacam belkide mucizem benimle onlar goremesede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?