Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sabahtır bakıyorum kk da 3000 4000 lerde keseyi göremeyenler var bazıları da çoğul gebelik.dediğin gibi beta yüksek ama kese küçük olabilir.

Eğer bu diş gebelikse şu rahim filmi denen şeyin hiç bi anlamı yok çünkü iki tüpümde tam açık çıkmıştı
bi tüpün daha mı uzundu canım sanki embriyo gelene kdr yoruluyodur demiştik o mu sıkıntı yaratıyo acaba bide bülent tıraş ne problem var demişti bidaha mı çekilmesi lazım demişti

bi tüpün daha mı uzundu canım sanki embriyo gelene kdr yoruluyodur demiştik o mu sıkıntı yaratıyo acaba bide bülent tıraş ne problem var demişti bidaha mı çekilmesi lazım demişti
Bülent tras tüplerde sorun görünüyor yazmıştı burda 3 ayrı doktora getirip gösterdim hepsi tuplerin açık sağlıklı dedi uzunluğu da sordum o problem değil sıvı geçmiş dedi

Bugün ilk dr overin birinde Şişlik gördü yazdın o daha önce dış gebelik yaşadığın tüp mü? 2. Dr buna birşey dedi mi o da şişliği gördü mü?
Bülent tras tüplerde sorun görünüyor yazmıştı burda 3 ayrı doktora getirip gösterdim hepsi tuplerin açık sağlıklı dedi uzunluğu da sordum o problem değil sıvı geçmiş dedi
işi

inşallah sağlıklıdır bu bebiş canım en önemlisi sana zarar vermemesi tabi ki ama okdr çok istiyoruz ki anne olmayı Rabbim sağlıkla nasip etmiş olsun 2 gün sonra gözükcek inşallah kese

Benim de aklima ikiz geldi de bisey demedim valla :)

Bugün ilk dr overin birinde Şişlik gördü yazdın o daha önce dış gebelik yaşadığın tüp mü? 2. Dr buna birşey dedi mi o da şişliği gördü mü?

işi
Over yumurtalik değil mi ilk doktor boyutları biraz büyük gibi dedi ama bilmediği bişey var ben pco görünümüne sahip bi hastayım pco da overler biraz daha büyük görünebilir o an beynim durdu bunu bile diyemedim kadına diğer doktor hiç bişey demedi hatta sanki kese yeri burası olacak gibi dedi bi yeri gösterdi 2. Doktor sonra da rahim altında hafif kanama gördüğü için progestan verdi dedi ki iç gebelik olup düsukte olabilir bilemeyiz ama iç gebelik %90 hekimlik tecrübem onu sezdiriyor bana dedi.randevumuz yoktu doktorun özel muayenesi dışarda birsuru hastası sıra beklerken abartisiz yarım saat bizimle konuştu birsuru örnekler verdi ilk dış gebelik geçirdiğimde de korkarak buna gitmiştik doktor anneyi kaybedebiliriz dedi demiştik dur bakalım dedi öyle hemen bişey olmaz sana en fazla ameliyat olursun paniğimi geçirmeye çalışmıştı.ama işte hiç soru sormaya müsade etmiyor hep kendi konuşuyor doktor.en sakın sensin dedi bana muayene ederken baban çok panik olmuş kendinde değil deyince çıkınca babama baktım gerçekten de öyleydi zor bi gündü.attigin linki okuyorum öyle rahatlattı ki beni anlatamam yavrum cuma görünecek inşallah

Canım benim herşeyi okudum bebeğin inşallah seninledir ağlayıp rahatlamissin şimdi sabırla bekleme zamanı yakın tarihte bi arkadaşımın da 3000 kusurlerde sadece rahim kalinlasmis demişti doktor iki gün sonra siyah nokta kadar kesesi göründü şimdi dualarımız seninle inşallah güzel haberler vermek nasip olsun

İnşallah canım biraz okuyunca böyle keseyi değeri güzel katlayıp göremeyen çok kişi okudum sonra görünmüş hatta bazısının çoğul gebelik olduğu için görülmemiş cuma mübarek gün inşallah bana güzel haberler getirir

Ah canım inşallah bize de çifte güzel haberler ver inşallah arkadaşım hatta kese nokta gibi diye de panik oldu günlerce şimdi 13 haftalık oldu bile darısı başına olsun hepimizin aklı duası sende canım
Tabi @LeYLa_21 yarın da senin güzel haberlerin gelsin inşallah ben de her zaman evde testte görme taraftarıyım kan verio sonuç beklemek saatlerce daha gergin daha yıkıcı diye düşünüyorum

Abla haberini bekliyorum sonucu ogrenince benj de etiketler misin..??

Senden ve Neslihaann dan cok umutluyum bu ay.. insAllahh sonu yesillenir tablonuzun
Sonuç inşallah olumlu olurda etiketlemek nasip olur. Dualarınızı bekliyorum gülüm..
Canım benim inşallah. Hafif karın ağrım var stres yapıyorum ondanmı bilmiyorum ki. Şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı. Rabbim güzel haberlerle topice gelmeyi nasip etsin canım. Senin gebeliğinin de sağlıklı olacağını düşünelim ki öyle olsun gülüm. Duâ edelim birbirimize canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşayacağız. Korkunun ecele faydası yok.buğün arkadaşım yarın için güzel şeyler söyledi. Senin hamile olduğunu düşünüyorum dedi. Ama eğer sonuç dilediğimiz gibi olmazsa üzülme sakın illaki orası dolacak bu sefer olmasa birdaha ki olmasa diğer sefere diye beni motive etti sağolsun. Yürekten pozitif çıkmasını istiyorum. Rabbim yüzümüze baksın inşallah. Annemler gitmeden onlarada müjde vermek istiyorum..

Inşallah mujdeni duymak nasip olur yarın canım önce senden sonra neslihandan güzel haberler alalım artık topik yeniden canlansin sağlıklı hayırlı gebelikler nasip olsun

Inşallah mujdeni duymak nasip olur yarın canım önce senden sonra neslihandan güzel haberler alalım artık topik yeniden canlansin sağlıklı hayırlı gebelikler nasip olsun
Sağol canım amin inşallah Allah razı olsun gülüm.. Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah gülüm..

Leyla şenini arın saat kaçta randevun?

Leyla şenini arın saat kaçta randevun?
Valla canım zorla doktorun sekreterine bağlattım teli. Randevu full doluymuş
Ben kıza durumu anlattım sabah erken gel odaya gir doktor yazar hemen kan testi için kağıdı dedi. Erken giderim. Saat 9 gibi hastane de anca oluruz sanırım. İlçeden ile gidiyoruz arabamızla.. 2 saatte anca çıkar dedi hemşire tahlil sonucunu. 9:30 da kan versem 11:30 da çıkar sonuç gösterdim ettim derken öğlen saatini bulur canım. Inşallah olumlu olur hayırlısıyla.. Bayram ederiz canım..

Canim ne diyecegimi bilemedim bir anda insallah vardir ve gec gorunumlu ilerliyordur.bende ilk 8000 oldugunda gordum keseyi hatta ikinci kesemin olusumu bir hafta geriden geldi sonra belirdi insallah rabbim saglikli bebekler guzel gecen bir hamilelik nasip etsin sanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…