Hadi merakla bekliyoruz sonucuValla canım zorla doktorun sekreterine bağlattım teli. Randevu full doluymuş
Ben kıza durumu anlattım sabah erken gel odaya gir doktor yazar hemen kan testi için kağıdı dedi. Erken giderim. Saat 9 gibi hastane de anca oluruz sanırım. İlçeden ile gidiyoruz arabamızla.. 2 saatte anca çıkar dedi hemşire tahlil sonucunu. 9:30 da kan versem 11:30 da çıkar sonuç gösterdim ettim derken öğlen saatini bulur canım. Inşallah olumlu olur hayırlısıyla.. Bayram ederiz canım..
Ben yine dış gebelik geçiriyorum çok yoruldum çok tükendim artık çokkkkkk hastane kapısında oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum cumartesiden beri değerlerim güzel katladı bugün 3200 dü ne karından ne vajinal yok kese yok yok yok
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun tek tek etiketleyemedim dualarınız için çok sağolun Rabbim hiç birimize yaşatmasın bunları Rabbim sağlıklı hamilelikler yaşatsın bize hiç hamile kalmayanlar bazen üzülüyor ya kimyasal bile olsa hiç hamile kalamadım diye işte öyle demeyin ne olur hep sağlıklı anı isteyin hiç kalamadiysaniz bile ilk olsun sağlıklı olsun hep öyle dua edin inanın bu gebelik kayıpları diş gebelikler yaşama sevincini mutluluğunu alıyor insanın ama yilmayacam ağladım bugün çok evet ama ağlamadan da olmuyor deşarj duman ve yeniden ümit dolu kalktım ayağa ben güçlü biriyim anne olana kadar bu yolda yılmadan savaşacam belkide mucizem benimle onlar goremesede
Sonuç inşallah olumlu olurda etiketlemek nasip olur. Dualarınızı bekliyorum gülüm..
Canım benim inşallah. Hafif karın ağrım var stres yapıyorum ondanmı bilmiyorum ki. Şimdi ateşimi ölçtüm 37.0 çıktı. Rabbim güzel haberlerle topice gelmeyi nasip etsin canım. Senin gebeliğinin de sağlıklı olacağını düşünelim ki öyle olsun gülüm. Duâ edelim birbirimize canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Neslihaancım..
Amin gülüm inşallah. Rabbim ne takdir etmişse onu yaşayacağız. Korkunun ecele faydası yok.buğün arkadaşım yarın için güzel şeyler söyledi. Senin hamile olduğunu düşünüyorum dedi. Ama eğer sonuç dilediğimiz gibi olmazsa üzülme sakın illaki orası dolacak bu sefer olmasa birdaha ki olmasa diğer sefere diye beni motive etti sağolsun. Yürekten pozitif çıkmasını istiyorum. Rabbim yüzümüze baksın inşallah. Annemler gitmeden onlarada müjde vermek istiyorum..
Kızlar ben hastaneye gittim kontrol için..adetin 3.gunu gitmem gerekiyormus drlar ozellikle acıklamadıgı için ve tüp bebek tedavisi falan olmayacagı içinde herhangi bir gun olur sandım bugun 6. Günümdü diğer ay 3. Gunu gel rezerve bakılcak dedi.enis bey yoktu bayan dr vardı.dedimki bu kistle tekrar tüp bebek denemek istemiyorum o da yapılmaz zaten dedi.demekki benim once rezervlere bakıp sonra ameliyat edilcek ve tüp planlanacak
@ShinSeGi
Kistim 8 cmdi cok uzgunum:-(
Ben yine dış gebelik geçiriyorum çok yoruldum çok tükendim artık çokkkkkk hastane kapısında oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum cumartesiden beri değerlerim güzel katladı bugün 3200 dü ne karından ne vajinal yok kese yok yok yok
Bu doktorda keseyi göremedi iç kanama falan yok rahim kalınlığı iyi ben iç gebelikten umutluyum cuma tekrar bakalım göreceğiz diye umutluyum ben dedi.hafif rahim altında kanama alanı gibi gördü progestanı kullan dedi yakın zamanda hafif kanaman olabilir korkma dedi.ic gebelik olup düsukle de sonuçlanabilir önemli olan senin sağlığın dedi rahat ol 2. Kez dış gebelik olursa risk %30 a çıkıyor ve biz o zaman artık tüp bebek yapılmasını istiyoruz hastamızdan dedi
Hadi merakla bekliyoruz sonucu
Kızlar yoldayım. Hastane ye az kaldıLeYLa_21 ablam guzel hayirli haberlerle gel insallah.
Hadi inşallah güzel haberlerle grlKızlar yoldayım. Hastane ye az kaldı
Kızlar yoldayım. Hastane ye az kaldı
Yüreğime su serpiyorsunuz inşallah benimde küçük olduğu için görünmedi zaten ben daha 4+5 falanım ve oda adetin ilk gününe göre yumurtlama zaten geç oldu 17. Günümde inşallah yarın görürüz bebeğimiGecmis olsun canim.
Sonucu bebek olsun insallah.
Hic testten bahsetmemissin sok oldum. Rabbimin vardir bir bildigi. Cok gecmis olsun.
Ben degerlere gore dis gebelik oldugunu dusunmuyorum guzel artmis ve dusus yok.
Ben kese icin gittigimde dgerim 3200 kusur cikmisti ve doktor keseyi alttan zor gordu o kadar minikti.
Yüreğime su serpiyorsunuz inşallah benimde küçük olduğu için görünmedi zaten ben daha 4+5 falanım ve oda adetin ilk gününe göre yumurtlama zaten geç oldu 17. Günümde inşallah yarın görürüz bebeğimi
Amin gülüm. Kan verdim bekliyorum.. 12 de çıkacakmış.. Çok heyecanlıyım duâ bekliyorum sizlerden kuzum..LeYLa_21 abla inşallah güzel haberlerle gel merakla bekliyorum
Dua ediyoruz inşallah pozitiftir hep içimde öyle bi his varAmin gülüm. Kan verdim bekliyorum.. 12 de çıkacakmış.. Çok heyecanlıyım duâ bekliyorum sizlerden kuzum..
Aynı ben bende ovu 17. Gün inşallah bende hayırlısıyla görürüm keseyi hatta 2. Gittiğim doktor ben %90 iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi. Cuma gel ama pazartesiye kadar dış gebelik takibi gibi takip yapacaz dedi ama görecez keseyi dedi içimi çok rahatlattıKiz ben keseyi gordugumde 6+3'tu dusun. Ona ragmen minicikti. Sanirim ovu 19.gun olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Ben dis gebelik olduguna hic inanmiyorum.
Aynı ben bende ovu 17. Gün inşallah bende hayırlısıyla görürüm keseyi hatta 2. Gittiğim doktor ben %90 iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi. Cuma gel ama pazartesiye kadar dış gebelik takibi gibi takip yapacaz dedi ama görecez keseyi dedi içimi çok rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?