Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi merakla bekliyoruz sonucu

Canım..ah canım.. günlerdir ben senin hamile olduğun hissiyle hep dua ediyordum.
İnşallah o kese görünecek.lütfen pozitif düşünmeye çalış. Vardır bir hayır. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sabır versin. İnşallah öyle değildir

Canım böyle güçlüydü olmaya çalış. Rabbim verecek sende sevineceksin.. ayette böyle diyor. İnşallah hep beraber dua edeceğiz . Onlar gorememistir ınş. Onların göremediğini Rabbim orada var edecektir.
Unutma bebeğinin kaderi onların değil Allah in elinde.. kaderin sahibine dua et..

Leyla ablacim hayırlar olsun inşallah. Bebisin seninledir. Beni de etiket ler misin lütfen:)

ZehreNur @butterfly_gns
Kızlar ben bir spontan gebelikte düşük yaşayınca tüp tıkanması olasılığını eledilerek. Dr.um bana o vakit olasılık dışı dedi yapmadı. Sadece ofis histeroskopi yaptı temiz çıktı. Ümraniye'de de adam tüp bebek yaptırmak isteyeceğimi düşündü o da tüp bebekte gerek yok dedi hatta. Ben doğal gebelik amacımız deyince ikna oldu. Tüpte sıvı ya da iltihap olasılığını tüp bebek Dr. Um sıfır ihtimal dedi. Bir şeyler açıkladı vallahi artık unutmuş gitmiştim. O kadar de görüşmesi aklımda kalmıyor sadece vardıkları sonucu animsiyorum. Şimdi kısmet ise yaptırma niyetim var. Ümraniye de ekonomim açısından bana kolaylik sağlayacak çünkü daha son tüp bebeğin harcama .etkisini önümüzdeki ay aşmış olacağız. Benim Kocam tüp Dr. Una benim güvendigimden daha çok guvendiginden ben istememe rağmen yaptiramamistim. Resmen ikiye bir çatıştık. Münazara gibiydi ama şimdi bu kqrari alınca ben kendi yolumu çizdim. Sonucu ben bu yüzden çok merak ediyorum

Gecmis olsun canim.
Sonucu bebek olsun insallah.

Hic testten bahsetmemissin sok oldum. Rabbimin vardir bir bildigi. Cok gecmis olsun.

Ben degerlere gore dis gebelik oldugunu dusunmuyorum guzel artmis ve dusus yok.
Ben kese icin gittigimde dgerim 3200 kusur cikmisti ve doktor keseyi alttan zor gordu o kadar minikti.

Yüreğime su serpiyorsunuz inşallah benimde küçük olduğu için görünmedi zaten ben daha 4+5 falanım ve oda adetin ilk gününe göre yumurtlama zaten geç oldu 17. Günümde inşallah yarın görürüz bebeğimi

Kiz ben keseyi gordugumde 6+3'tu dusun. Ona ragmen minicikti. Sanirim ovu 19.gun olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Ben dis gebelik olduguna hic inanmiyorum.

Kiz ben keseyi gordugumde 6+3'tu dusun. Ona ragmen minicikti. Sanirim ovu 19.gun olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Ben dis gebelik olduguna hic inanmiyorum.
Aynı ben bende ovu 17. Gün inşallah bende hayırlısıyla görürüm keseyi hatta 2. Gittiğim doktor ben %90 iç gebelik oldugunu düşünüyorum dedi. Cuma gel ama pazartesiye kadar dış gebelik takibi gibi takip yapacaz dedi ama görecez keseyi dedi içimi çok rahatlattı

Bende o doktor gibi dusunuyorum. 3200 Hcg ile 6+3'te keseyi zor gorduk.
Kalp atisini duydugumuzda 8+4'tu ki millet daha 6. haftada duydugundan bahsediyor.
Benim doktor ve ben ortaligi velveleye verseydik ohooo dusunsene :)
Bence icini rahat tut. Bu sefer oldu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…